Bloggerfy Splinx

So far away in my dreams - Part 29

'' The day I came you danced with another guy, the day after we broke your out with other guys?
while im home crying? woow ''

Jag kände direkt att mitt hjärta dunkade fort som fan. Filmen hade precis startat. 

- Lägg ner mobilen. Sa Erik.

Jag fortsatte skriva klart smset.


'' He's just my friend. Don't u think im crying? I love u.. I made a mistake. A big mistake. But u did what u did... U broke up with me. U did not me, so stop being mad at me because a friend is trying to make me feel better. Its my birthday.''

Sen la jag ner mobilen i fickan. Jag kände att min mobil vibrerade några gånger. Det var antagligen någon som ringde. Men jag orkade inte bry mig längre. Han gjorde slut med mig? Det var han som krossade mitt hjärta inte tvärtom. Han har ingen rätt att vara arg på mig längre.
Mina tankar flög runt i huvudet på mig och jag tror Eric märkte det för han log min hand. Och log sitt underbara leende mot mig. Jag har alltid varit svag för killars leende.
Jag koncenterade mig på filmen ett tag. När den var slut släppte jag Eric's hand och vi gick ut ur biografen. Dom tjejerna som hade lagt ut bilderna förut var också påväg ut. Jag ville bara gå dit och slå ihjäl dom men jag hindrade mig själv. Istället började jag gråta och varför vet jag inte. Jag bara grät och grät. Eric drog in mig i hans famn och försökte lugna ner mig. När jag hade slutat gråta tog han armen om mig och vi gick ut i den varma luften. Kvällsluft i sommaren är det bästa jag vet. Vi började gå längst gatorna egentligen kunde vi tagit bilen hem. Men vi ville ta en promenad istället, någon fick hämta den imorgon istället. Vi sa inget till varandra utan vi njöt av tystnad, vilket inte var så vanligt i vårat sällskap. Vi brukar aldrig vara tysta när vi är med varandra utan vi brukar prata, skämta och skratta som två stycken som precis har blivit utskrivna från mentalsjukhuset. Men det är bara kul. Efter ett tag kom jag på att någon hade ringt mig. Jag tog upp mobilen och såg att Justin hade ringt mig 2 gånger och Chaz hade ringt mig 1 gång. Sen hade Ryan smsat mig igen..

Ryans perspektiv:
Shit hon fyllde år idag. Det hade jag glömt, fyfan alltså. Jag gick in på mitt rum i vårt suit så att Justin & Chaz inte skulle se mig. Jag skickade iväg ett sms:
'' Don't u think i love u? But u hurt me, u promised. I love u so much that it hurts to much to be with u. I just can't take it anymore.. happy birthday''

- Dude, whats up? I thought you got over it. Hörde jag Justin säga.
- Im trying, but its her birthday, I cant imagine what she's going through. Sa jag och snyftade.
- Oh my god. dont tell me your fighting on her birthday? sa Chaz häpet.
- I guess so, but Guys I wanna be alone now.Sa jag innan dom gick ut ur rummet.
Emmas perspektiv igen.

Jag orkade inte svara på det utan jag ringde bara upp Justin.
Hey.. Svarade en ledsen röst och otroligt sexig hes röst.
Why so sad Bieber? Sa jag glatt, även om jag inte var så glad just nu.
Emma? I thought you hated me or something..
- What?! Why did you thought that for?
- You didn't answer when i called? Sa han som om det var självklart.
Haha.. I was watching a movie with Eric haven't you seen the stupid rumors on Twitter? Sa jag lite irriterat och då kollade Eric lite förvånat på mig, eftersom han inte visste än.
What rumors?
- Everyone thinks im cheating on Ryan... And then Ryan texted me and he was very angry. He thinks im a whore like everyone else..
- Stop. You are not a whore. And Ryan will get over it. But i have to go! Byee. Sa han och la på innan jag hann säga något. Vilket händer mig ofta..
Eric började fråga massa frågor om tex. Vilka rykten? Handlar dom om mig? Vad skrev dom? osv. Jag fick inte ens tid att säga allt.
Ska du låta mig prata snart eller? Avbröt jag honom.
Oj, aa. Sa han och tystnade.
Dom tjejerna som ville ta kort med mig du vet?
- Ja.. Sa han och skrattade lite lågt.
Dom tog kort på dig och mig och la ut på Twitter. Dom skrev typ '' Är Emma Nilsson otrogen mot Ryan Butler? '' bilden spred sig rätt snabbt.. Och sen smsade Ryan mig osv.
- Vilka blonda idioter.. Var det därför du grät när vi var påväg ut?
- Jaa.. Det var därför. Jag vet inte vad jag ska göra.
- Det ordnar dig sötnos.. Sa han och kramade om mig.

2 dagar senare - Skolavslutning.

På något sätt hade jag lyckats att få G i alla ämnen denna terminen. Även om jag hade typ 50% frånvaro. Men har stod jag i min vita korta klänning och skulle ta emot mina betyg och min ros. Och efter det var jag fri.. Dom flesta skulle gå på gymnasium efter detta. Men jag hoppar av skolan. Jag har ingen nytta av den? Eftersom mamma tjänar så bra med pengar behöver jag inte fortsätta med skolan. Vilket är riktigt skönt.
Och imorgon blir det New York. Och då kommer jag äntligen få träffa Selena igen. (För er som undrar vad som hände med Justin, Chaz och Ryan. Dom åkte hem igår). Ryan och jag pratar fortfarande inte med varandra och jag och Justin pratade senast i söndags efter bion. Men jag och Chaz har skickat små sms till varandra då och då.
Du anar inte hur avundsjuk jag är på dig nu.. Viskade Elin i mitt öra.
Haha.. varför det? Viskade jag tillbaka.
Ehh daa? Har du glömt? Imorgon åker du till New York för att umgås med Selena Gomez och självaste Justin Bieber. Dom 2 kändaste tonåringarna på planeten?! Och du behöver inte gå i gymnasium som alla oss andra. Sa hon lite högre än innan. Så vi fick några blickar på oss.
Jag bara skrattade lite sen var det min tur att få min ros och mina betyg. Jag gick fram till min lärare som heter Ingrid. När jag gick där i kyrkan och var påväg upp på scenen mot Ingrid. Fick jag en del busvisslingar och alla började applådera och vissla. För jag var som sagt skolans populäraste tjej. Jag bara började skratta och vinkade lite mot dom andra. Jag gick fram till Ingrid och ställde mig framför henne. Hon kollade på mig med avsmak. Hon har aldrig gillat mig..
Skönt att se dig gå ut ur skolan med betyg. Jag som trodde du skulle få IG i allting. Sa hon och hånflinade åt mig.
Betygen skiter jag i det är bara skönt att slippa dig. Bara så du vet har jag varnat dom nya eleverna för dig. Och 50% bytte skola! Sa jag och alla elever började skratta. Jag tog mina betyg och min ros ut ur hennes händer och gick med bestämda steg ut ur skolan. Jag orkade inte vänta på dom andra för dom skulle på fest direkt efter. Och jag har slutat med sånt nu. När Ryan gjorde slut med mig fick jag ett litet ''wake up call'' om ni fattar vad jag menar. När jag kom hem började jag packa. Jag packade ner allt möjligt. Och efter typ 2 timmar var jag färdig. Och då bytte jag om till bekvämare kläder. Jag satte mig vid min laptop och loggade in på Twitter.
Justin hade precis twittrat.
@justinbieber: Hanging out with Selena, as friends. And she just told me that im going to get a suprise tomorrow. What can it be?... ''

Jag skrattade lite åt hans tweet eftersom jag var ''överraskingen''.
Den var inget mer intressant på Twitter så jag loggade in på Facebook istället.
Där hade dom flesta skrivit '' Sommarlov!! '' osv. Jag skrev: '' Nian är över, fett skönt att slippa skolan nu då. Medans ni losers är kvar i Sverige är jag och shoppar med Selena Gomez och Justin Bieber i New York!! ''

Jag behövde inte oroa mig för att Justin skulle se vad jag hade skrivit eftersom han inte har ett riktigt Facebook konto. Och det hade inte Ryan eller Chaz heller.
Pontus skulle sova borta hos Kevin ikväll. Men jag skulle inte bli ensam för Mamma skulle komma hem när som helst. Hon skulle egentligen komma om typ 1 vecka. Men hon kom hem tidigare för hon ville träffa mig innan jag åkte till New York.
Mina tankar avbröts av att jag hörde att dörren öppnades. Mamma är hemma!
Jag sprang ner för trapporna och in i hennes famn.
Gumman.. Jag har saknat dig såå mycket!! Förlåt för att jag har varit borta så mycket.. Sa hon med ledsen röst.
Det är lungt, du är ju här nu. Sa jag och log.
Hon hade med sig pizza och film och en massa godis. Vi satte oss bekvämt i soffan med filtar runt oss och började äta och kolla på filmen. Jag vet inte vad den heter men hitills var den bra. Det var en drama film. Det förvånar mig inte att mamma hyrde den eftersom hon älskar drama filmer. Jag och Mamma har egentligen inte en bra relation men vi har pratat en del i telefon och bestämt oss för att börja om på nytt. Jag trodde det skulle bli jättesvårt men det var rätt lätt.


GLÖM INTE http://beautifulbieber.blogg.se/2011/june/fragestund.html#comment

Kommentarer♥
Postat av: emma andersson

YEEEEYY !!!:D

2011-06-12 @ 16:39:59
Postat av: daniella

Älskar kapitlet som vanligt ;)

2011-06-12 @ 16:54:42
URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0