Bloggerfy Splinx

I Feel Different Around You - Chapter 7

Jag visste sedan länge att Lucy hade gått in, men jag gillar inte att sitta och sms:a med folk som sitter två meter från mig, så jag stod kvar ute på balkongen.

- Så här mycket. Jag hann inte ens reagera på att Justin faktiskt stod bakom mig, fören han pressade sin kropp mot min och placerade sina händer på mina bröst, samt kysste mig på halsen.

- Det är du allt bra ensam om. Jag pressade mina läppar mot hans och avslutade kyssen innan den ens hade börjat, och så gick jag in. Alla inne i vardagsrummet kunde höra hur Justin frustade för sig själv ute på balkongen, och dem kollade på mig med frågande blickar.



- Vad är hans problem? Frågade Lucy och syftade på Justin som mumlande argt för sig själv på balkongen.

- Jag gissar på att han är sur för han inte får som han vill. Sa jag och flinade. Alfredo kollade lite konstigt på mig men förstod sedan.

 

Efter ett par minuter kom Justin tillbaka med en irriterad blick. Han satte sig ner i soffan med en duns, bredvid mig.

 

- Hur får jag dig att bli så svartsjuk? Frågade jag när Justin och jag stod ensamna i köket och gjorde iordning popcorn och dricka.

- Vem som helst kan få dig, förutom jag. Och det stör mig. Men jag är inte svartsjuk. Sa han och flinade.

- Det är många som inte kan få mig, jag är ingen hora om du tror det. Sa jag och han skrattade till lite som att han inte trodde på mig.

- Ledsen tjejen, men du besvisar inte det så bra. Och syftade antagligen på Alfredo. Han lämnade köket med ett flin på läpparna och en öl i handen.

 

Även om jag inte gillar att ta åt mig vad folk säger, så gör jag det ändå. Justin's ord sårade mig djupt inom mig. Men det skulle jag aldrig erkänna, inte ens för Lucy. Jag gick tillbaka in i rummet och kollade lite på Lucy.

 

- Jag går nog hem nu, mår inte så bra. Tror jag börjar bli sjuk. Sa jag och gick ut ur Trever's lägenhet. Ingen trodde nog på mig alla förstod nog att något var fel eftersom jag bara sprang ut sådär. Men det skulle vart ännu pinsamare att gå tillbaka igen.

 

Justin's Prespektiv

Lucy kollade på mig sedan nickade hon mot köket, vilket betydde att hon ville att jag skulle följa med dit. Så vi gick ensamna och satte oss vid bordet.

 

- Vad sa du till henne? Frågade hon surt.

- Vad menar du?

- Hon springer inte bara iväg sådär Justin! Vad sa du till henne. Hon spände blicken i mig och väntade på ett bra svar.

- Hon gör mig galen, det var aldrig menningen att såra henne. Jag vet inte ens vad jag gjorde för fel. Ljög jag, jag visste vad jag gjorde för fel. Och det var menningen att orden skulle såra henne.

- Jag litar på dig Justin. Svarade Lucy och log lite.

'' I trust you Justin ''

Allyson's Prespektiv


När jag kom hem tog jag en behövlig varm dusch. Jag tänkte tillbaka på när jag förlorade min oskuld, jag var tolv år.

'' Festen var igång och för första gången i mitt liv drack jag. Jag hade äldre kompisar i 14-15 års åldern, därför var jag på festen. En kille kom fram till mig och kollade på mig med ett äckligt flin på läpparna. Vad kunde han ha varit, 18 kanske? Han drog med mig upp för trapporna och in i badrummet. Jag kunde inte säga emot för jag fattade knappt vad som hände. Han drog upp min klänning och ner med mina trosor. Efter det mindes jag bara en sak, smärta. ''


Jag valde inte att bli av med min oskuld. Varje dag ångrar jag att jag gick på den festen. Att jag lätt mig bli så full att jag inte kunde kontrollera vad som hände med mig, vad han gjorde med mig. Efter det blev jag som den jag är idag, en hora antagligen som Justin beskrev mig.

 

När jag var klar i duschen tog jag på mig min mjukis dress och satte mig framför datorn. Det knackade på dörren och in kom, Alfredo.

- Alfredo, vad gör du här? Frågade jag lite irriterat.

- Jag ville bara se hur du mår. Du bara sprang  iväg förut. Jag vill bara att du ska veta att jag är här för dig. Som din vän inget mer. Och inget sex heller. Men jag tänkte göra dig sällskap. Det måste vara tråkigt att vara ensam. Sa han och log mot mig.

- Fine, kom hit Alfredo. Sa jag och flyttade lite på mig så han kunde ligga bredvid mig. Vi kollade runt lite på Twitter och Facebook. Men Alfredo hade ingen Facebook för det skulle bara blivit jobbigt med Justin's fans och sånt. Sen valde vi att kolla på Karate Kid med Jaden Smith. Som Alfredo tydligen kände, skryt måns.. Men vi hade faktiskt kul. Utan något sexuellt inblandat. Vilket kändes ganska skönt just nu.

 


Emma här! Nu har jag skrivit detta åt er eftersom ni är så bra på att kommentera med era underbara kommentarer. I hope u liked it! Love y'all;) Kommentera!

 


Kommentarer♥
Postat av: Felizia

Yaaaay :D

2011-12-19 @ 20:45:09
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: Danijela

Love it :-)

2011-12-19 @ 20:51:36
URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/
Postat av: nivine<3

jättebra kapitel!!:) älskar novellen!!:D <3

2011-12-19 @ 20:55:34
URL: http://ablogaboutlife.devote.se
Postat av: Anonym

och ett till ikväll å ;) DD:D:D:D:D:D:D:D:::D

2011-12-19 @ 21:07:56
Postat av: Anonym

så jävla bäst!!!:D

2011-12-19 @ 21:32:20
Postat av: Anonym

så jävla bäst!!!:D

2011-12-19 @ 21:32:24
Postat av: Anonym

skitbra!!!

2011-12-19 @ 21:34:53
Postat av: S.M

Verkligen jättebra!! :D Hoppas Alfredo och hon blir vänner ^^

2011-12-19 @ 21:49:14

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0