Bloggerfy Splinx

So wrong but still so right - Part 10

Vi gick till hallen och jag hjälpte Justin med hans stora väskor. När vi kom ner till bilen stängde jag in väskan där bak och pustade ut av lättnad eftersom den var ganska tung.
Sen började Justin köra mot mitt hus. Hoppas Selena blir glad av Iphonen som hon ska få om 3 dagar. Om inte Justin skulle hjälpt mig vet jag inte vad jag hade gjort..



Jag vaknade av mitt alarm. Visst jag skulle väl inte göra något speciellt idag och jag har sommarlov. Men jag vill ändå inte sova bort hela dagen. Så även om jag var riktigt trött så gick jag ner till köket med mitt vita linne och ljusblåa hotpants. När jag kom in till köket satt Selena och Justin där. Jag tog lite juice och två pannkakor som Justin hade stekt.
- Good morning.. Sa jag och gäspade.
- Good morning. Sa Selena och Justin samtidigt och log mot mig.
- So.. What happends today? Frågade jag för att få igång ett samtal.
- Teen Choice Awards! Sa Justin och log.
- Okey then i can call Sophie to have a movie night. Sa jag och Selena skakade på huvudet.
- You, me and Justin are going to TCA. Sa hon och log medans jag skakade på huvudet denna gången.
- Thats you're thing not mine.
- But you are invited. Sa Justin och log.
- Me? Why?
- Because you are my sister. And you are kind of famous now. Sa Selena och log.
- Fine i will go. Sa jag och dom båda log.
- So which time is Teen Choice Awards?
- In about 5 hours. Sa Justin och jag drack lite av min juice.
- 5 hours? What am i gonna do until then?
- I don't know. Hang out with Sophie or something? Sa Selena och log.
I 4 timmar hade vi spelat kort, pratat och kollat på film. Alltså inget speciellt. Jag tänkte vara med Sophie men hon hade lovat Zach igen. Timmarna hade kändes som år. Men nu var det bara 1 timma kvar tills bilarna skulle komma. Justin och jag skulle tydligen åka i en. För Selena och hennes band skulle åka i den andra.
Justin hade med sina kläder som han skulle ha på sig så han var uppe och duschade och bytte om. Jag gick in till mitt badrum och klev in i duschen. Jag duschade inte sålänge för jag hade ju bara 1 timma på mig. När jag var färdig tog jag på mig hudfärgade underkläder. Min bh var utan band också för att det skulle se så snyggt som möjligt ut.
Jag tassade in till Selenas sovrum ganska snabbt för att inte Justin skulle se mig, igen.
Där inne stod Selena som hade lagt fram klänningar till oss. Hon hade lagt fram flera stycken till henne för hon skulle tydligen byta om flera gånger under kvällen. Men som röda mattan klänning hade hon en kort guldig klänning med ett litet släp till. Till mig hade hon lagt fram den blåa korta klänningen jag hade testat en gång.
- Why did you pick this one for me? Frågade jag och höll upp klänningen.
- Because you look totally amazing in that dress. And you liked it. So put it on. Sa hon och jag tog på mig den.
- How do i look? Frågade jag och snurrade runt.
- Beautiful. But now its just the hair and make up left. Sa hon och drog in mig i badrummet.
- Do it like you did it last time. Sa jag och hon började föna mitt hår först. När det var färdigt så började hon sminka mig.
Hon var riktigt duktig på såna saker. Så det gick snabbt för hon visste vad hon skulle göra.
- Wow Selena! You are the best!!!
- Aww.. I love you to! Sa hon och kramade om mig.
Jag satte mig på sängen och väntade på att Selena skulle bli klar. Och resultatet blev otroligt snyggt. Precis när Selena blev klar kom Justin in på rummet han med. Och han var också otroligt snygg med hans outfit.
- Wow.. Sa Justin och kollade på oss två. Men jag och Selena bara skrattade.
- Ehm, the cars are here. Alex you are going with me. Sa han och jag nickade. Jag hjälpte Selena packa ihop hennes andra klänningar. Sen hjälpte Justin också till med att bära ner dom till bilen. Vi la dom försiktigt ner i bilen. Selenas band the scene satt redan i Selenas bil så vi hälsade på dom glatt innan jag och Justin satte oss i våran bil. Vi båda satte oss bredvid varandra där bak eftersom vi hade en chafför denna gången.
- Are you exited? Frågade han mig när vi nästan var framme.
- Super exited, but very nervous. Sa jag och kollade ut och såg stället vi skulle till. Det var fullt med människor.
- Don't be. I'm here. Sa han och flinade.
- Ha-ha.. Sa jag och vi klev ur bilen eftersom vi var framme. Vi gick längst en väg och lite längre fram såg jag massa människor bland annat kändisar. Justin hälsade på några fans medans vi gick. Sen kom vi fram till en riktig fotograf innan ''blå'' mattan började. Justin fick ta 3 kort först sen var det jag. När det var klart lyssnade jag lite på när Justin blev interljuvad. Själv hade jag chansen att bli det men jag tackade nej. Jag visste inte ens vad jag skulle säga. Men Justin hade tydligen bestämt att jag och han skulle gå blåa mattan tillsammans. Vi stod och väntade på våran tur. Jag såg Selena på mattan hon poserade med hennes band, själv och med Demi Lovato. Dom har typ varit vänner hela sitt liv. Fast lite on/off.
Jag blev ännu mer nervös när jag hörde att nästan alla ropade mitt och Justin's namn hela tiden.
Men jag var väl tvungen att vänja mig. Innan har jag ju typ gömt mig för alla paparattiz osv. Men denna gången hade jag klivit ur min bubbla och nu kan jag aldrig mer gå in i den bubblan igen.
- Its you're turn now. Sa en kvinna till mig och Justin. Vi gick bredvid varandra hela tiden och fotograferna blev som galna apor. Jag kunde inte ens koncentera mig på vad jag skulle göra. Men jag tror det gick rätt bra tillslut. Tills jag kände att jag gick in i någon och ramlade ner på marken. Gud vad pinsamt. Tänkte jag när jag fattade vad som precis hänt.
- Are you okey? Sa en kill röst som hjälpte mig upp. Jag kollade upp för att se vem det var. Och där stod Chace Crawford. Jag blev helt stum.
- Yeah i'm fine. But that was totally embarrassing. Sa jag och skrattade nervöst.
- No don't worry about it. Sa han och log.
- I'm Chace Crawford by the way. Fortsatte han sedan.
- Haha, i know. And i'm Alexandra Gomez. But call me Alex. Sa jag och log. Vi gick av blåa mattan för att kunna prata lite mer.
- I have to go inside. But can i get your number?
- Yes of course. Sa jag och han fick mitt nummer och jag fick hans. Jag såg att Justin var precis bakom mig så jag väntade in honom innan jag gick in.
- So you meet Chace. Sa han och log lite.
-  Yes! He was so sweet and hot! Sa jag och Justin skrattade medans vi gick in.
Vi letade upp våra platser. Jag skulle sitta bredvid Taylor Swift och Selena. Bredvid Selena skulle såklart Selena sitta. Det förvånade mig inte heller att vi satt längst fram.
- Where is Selena? Frågade jag Justin när vi hade satt oss.
- She's preforming soon, so she is backstage. Sa han och jag nickade. Jag kände att min mobil vibrerade i min lila handväska. Och då menar jag verkligen handväska en sånn där liten som massa kändisar alltid har när dom har klänning. Dock vet jag inte vad dom heter.
Jag låste upp mobilen och såg att smset var ifrån Chace. Jag log lite när jag öppnade smset och läste.
'' Look behind you... ;) , Can't see u after the show
but maybe another day? //Chace ''

'' Okey, Come to Selenas birthday tomorrow!
I can text u 1 hour before i pick u up? //Alex ''

'' Sure cool. Pick me up tomorrow then, can't wait ;) //Chace ''

Jag svarade inte på det sista för att showen började. Dom gav ut några priser osv innan Selena skulle uppträda. Alla ställde sig upp och började dansa. Jag skrattade åt Justin som gjorde någon jätte konstig dans. Fast den var rätt gullig. Jag dansade och sjöng lite. Jag  var liksom lite galen just då. Men Justin var ju helt klart konstigast. När Selena kom hade hon bytt om till sin tredje och sista klänning. Vi kramade om henne och hon satte sig bredvid Justin. Jag skrattade rätt mycket eftersom den var några roliga skämt.
Justin vann årets manliga artist också och Sean Kingston ställde sig på scenen första gången efter hans hemska olycka. Jag ångrar absolut inte att jag följde med. Och när vi gick mot bilarna så ville jag se om allt igen. Eftersom allt gick så snabbt. ¨
Påvägen hem delade jag, Selena och Justin bil. För vi alla skulle ju hem till mig och Selena.

Emma här, sry för dålig uppdatering men Ubah är borta just nu. och jazzy ville ta en liten paus. Så just nu är det bara jag. Men  hoppas ni gillar det tråkiga kapitlet ändå. Och tro mig snart kommer drama... I want comments! Pöss<3

Kommentarer♥
Postat av: becca :)

skitbra! försök att uppdatera mer men det äääger! Puss

2011-08-10 @ 17:56:04
URL: http://biebersbabe.blogg.se/
Postat av: Amanda :)

Jätte bra :) du skriver så grymt bra, det skulle vara kul med bättre uppdatering men du gör ju så gått du kan :D längtar tills nästa del <3

2011-08-10 @ 18:19:24
URL: http://sofaraaway.blogg.se/
Postat av: Amanda :)

Jätte bra :) du skriver så grymt bra, det skulle vara kul med bättre uppdatering men du gör ju så gått du kan :D längtar tills nästa del <3

2011-08-10 @ 18:20:07
URL: http://sofaraaway.blogg.se/
Postat av: Saga

Vad tkr du/ni om designen? vill du ta bort/lägga till ngt?:) http://www.bieberlaugh.blogg.se/beautifulbieber

2011-08-10 @ 18:41:55
URL: http://bieberlaugh.blogg.se/
Postat av: Melina

Skit bra :)

2011-08-10 @ 21:09:00
Postat av: Jenny

super bra! kan inte vänta tills det blir lite mer drama! :)

2011-08-10 @ 21:25:44
Postat av: Steffi xD

SkitBra ! :D kolla(del an kapitelet) Vi letade upp våra platser. Jag skulle sitta bredvid Taylor Swift och Selena. Bredvid Selena skulle såklart Selena sitta. Det förvånade mig inte heller att vi satt längst fram. hahah visste inte selena skulle sitta bredvid selena xD

2011-08-10 @ 23:52:01
Postat av: Isabella

AS BRA! har suttit uppe sen klockan 10 igår kväll och blev precis färdig med bägga dina noveller. Du skriver så sjukt bra, och ja lääängtarihjäl mig tills nästa del kommer ut! försök och uppdatera mer!



2011-08-11 @ 09:01:39
URL: http://justinbnovels.blogg.se/
Postat av: Saga

Skicka dina uppgifter till min mail:)

2011-08-11 @ 15:03:56
URL: http://bieberlaugh.blogg.se/

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0