beautifulbieber -
Bloggerfy Splinx

So far away in my dreams THE END - Part 60

Hur kan hon göra såhär mot mig.
Såra mig såhär.. När hon visste vad jag tycker om honom.
Och vad han har gjort mot mig.Emma's Prespektiv

Jag satte mig ner på knä och tårarna bara rann ner längst mina kinder. Det sista jag ville var att såra Justin. Egentligen ville jag springa efter honom. Men han var snabbare än mig och jag hade bara en handduk runt mig. Det första jag gjorde var att ta på mig kläderna. Sen hämtade jag min reserv mobil. Justin gjorde ju sönder min andra. Jag stoppade i sim-kortet i min gamla Blackberry. När jag fått igång den så ringde jag Justin direkt. Flera signaler gick, men inget svar. Vad ska jag göra nu? Tänkte jag för mig själv och suckade.

4 dagar senare.

Nu har det gått 4 dagar sen Justin stormade ut ur mitt hus. Tiden har inte gått fort kan jag säga.. Jag har bara legat i min säng och kollat upp i taket. Jag har varken sovit eller ätit. Duscha har jag gjort men inga långa duschar. Jag har också försökt få tag på Justin. Jag har ringt och smsat, inget svar. Jag har gått till Chaz och Ryan's hus. Dom sa att han ''inte var där'' men jag visste att han var det. Han gömde sig antagligen hos Ryan just nu. Om han bara lät mig förklara? Pontus har försökt få mig på bättre humör men det har varit omöjligt. Sophie och Jacob har varit här varje dag och hälsat på. Men jag har inte riktigt brytt mig. Skolan går jag inte heller till, jag orkar liksom inte.
Men nu känner jag  att jag verkligen måste göra något. Först gick jag in i duschen och tog en lång och behövlig dusch vilket var riktigt skönt. Jag tog på mig lite kläder och fönade håret men jag sket i sminket. Efter det gick jag ner till köket och öppnade kylskåpet. Där fanns det pannkakor som jag tog och värmde. Jag åt upp pannkakorna riktigt snabbt eftersom jag inte har ätit på 4 dagar. Mitt rekord är att vara utan mat i 1 vecka. Fast det var när jag hade anorexi.
Jag kollade mig i speglen. Jag såg riktigt fräsch ut, äntligen. Innan hade jag inte vågat kolla mig i speglen eftersom jag såg ut som ett vrak.
Jag kollade på klockan, 14:57. Då måste Ryan vara hemma från skolan igen. Jag tänker inte ge upp förens jag fått prata med Justin.
Jag tog på mig mina skor snabbt och gick mot Ryan's hus. Mina knackningar gjorde resultat. Ryan stod där med ett förvånat ansiktsuttryck när han såg mig.

- Oh, i thought it was the pizza.. Sa han med samma chockad blick.
- You know what i want. And i wont leave until you get him down here.Sa jag bestämt och han suckade.
- He's not here Emma. He wont answer my calls, or texts. He wont answer Chaz either. Sa han och jag började bli rätt orolig.
- I got an idea! Can i borrow your phone? Frågade jag glatt.
- Okey... Sa han långsamt och tog fram sin Iphone ur fickan och gav mig den.

Jag började skriva ett sms till Justin. Han måste komma annars vet jag inte vad jag gör..

'' Hey Justin! You have to come to the beach in 10 minutes..
Its a really bad thing thats happend, and you have to
help me PLEASE?:(   //Ryan ''

När jag var färdig gav jag tillbaka mobilen till Ryan.
- What did you do? Frågade han nyfiket.
- I send a message to Justin. Sa jag och log.
- He wont answer, i have already tried remember? Sa han och innan jag hann svara plingade hans mobil till.
- What did he wrote? Sa jag och log överlägset.
- That he will be there. Sa han förvånat.
- Great! See you later Ryman! Sa jag och han skrattade åt att jag kallat honom Ryman.

Jag skyndade mig ner till stranden. Jag såg Justin stå på bryggan med huvudet neråt.
Med försiktiga steg närmade jag mig honom. När jag stod ungefär en meter bakom honom stannade jag.
- Hey Bieber.. Sa jag och försökte hålla tårarna inne.
Av ren panik vände han sig om och kollade förskräckt på mig.
- You?!! Were is Ryan?! Sa han högt, och upprört.
- Ryan is home. I was texting you from his phone.
-
What do you want from me? Sa han lågt medans några tårar rann ner för hans kinder.
- I want to tell you the truth. Sa jag och han suckade.
- Make it quick. Sa han och satte sig ner. Jag gick fram till honom och satte mig precis bredvid. Känslan över att ha honom nära mig fick mig att börja gråta.
- I meet him on the plane when i was moving to Canada. He sat next to me. I didn't know that he was your best friend once. And we started talking a little. But nothing more. A few days later i meet him in the mall. He got my number and i got his. Chaz and Ryan told me what he had done to you. But i thought he deserved another chance. So we spend more and more time togehter. He learn me to play tennis again. And he became my best friend. I don't want to lose a great friend Justin.. Sa jag och torkade bort mina tårar.
- I'm a little angry that you are hanging out with Jacob Smith. But what hurts me most is that you never told me. That you lied to my face. This is not good for our relationship.. Sa han och suckade tungt.
- Justin what relationship? Sa jag och han kollade förvånat på mig.
- Our relationship?
-
So you call this a relationship? All we do is fight? I don't think we should be boyfriend and girlfriend anymore.. Sa jag och Justin började gråta som bara den.
- Please i will do anything.. You are my sunshine.. Sa han medans tårarna rann.
- I'am so sorry Biebs. But this is for the best.. Sa jag och torkade bort hans tårar med min tumme.
- We can still be friend you know.. Fortsatte jag.
- Promise? Sa han och tog min hand i sin.
- Promise. Sa jag och log.
- Whats your best memory with me? Frågade han sedan och kollade in i mina ögon.
- New York. Sa jag och log.
- Yeah me to. Sa han och började sjunga några texter i Come Home To Me.
- Last time i heard that song was the first time here in Canada. You guys found booze in my hotelroom. And i was running down to the beach and i was listened to that song. Sa jag och kollade ut mot sjön.

Han svarade inte utan han ställde sig upp och bärde upp mig i hans famn.
- Biebs what are you doing? Frågade jag förvånat. Allt jag fick var ett busigt leénde på hans läppar. Det tog mig ett par sekunder innan jag förstod vad han skulle göra.
- Nooo! Skrek jag. Men det var försent. Justin hoppade ner i vattnet med mig i hans famn.
När vi kom upp till ytan så skrattade han bara.
- Why did you do that?! Frågade jag eftersom vattnet var riktigt kallt.
- I had to lighten the mood a bit. Sa han och flinade.
Jag gav honom inget svar utan skyndade mig upp på bryggan.
Justin kom strax efter.
- Are you cold? Frågade han med ett flin på hans läppar. Och jag räckte bara ut tungan mot honom.
Han satte sig bredvid mig och gav mig hans torra huvtröja. Han la den om mig och försökte få mig varm. Jag la huvudet mot hans axel. Vi satt och pratade i timmar om alla minnen vi haft tillsammans.
Solen var på gång att gå ner och himlen var vacker.
- This is not the end you know. We are still best friends. Sa jag och gäspade.
- I know beautiful, i know.. Sa han och jag slöt mina ögon och somnade mot hans axel.


The END! :) Emma här, jag och Ubah vill tacka er läsare för era underbara kommentarer vi har fått av er! Vad tyckte ni om slutet? Vill se mycket kommentarer nu om vad ni tyckte om HELA novellen :D
Era kommentaer har fått mig att vilja skriva, annars hade jag nog slutat för längesen. Ni peppar en liksom:) Vi har gått igenom 60 hela kapitel:) Hoppas ni gillade denna novell. Den nya kommer starta med 1 kapitlet på Måndag kväll. Stay turned! Thanks love u!<3
So far away in my dreams - Part 59

Jag tog min tränings väska och la i nya kläder i väskan.
Sen bytte jag om till mina träningskläder.
Jag satte upp håret och tog bort mitt smink.
Sen gick jag ner till Pontus igen som väntade på mig nere i hallen.


Veckorna hade gått otroligt fort. Jag har varit med Sophie och Jacob varje dag. Skolan har dock gått riktigt segt. Men jag hade börjat spela tennis igen. Dom första gångerna gick uselt. Men Jacob lärde mig från ruta 1 igen. Och nu är jag faktiskt riktigt bra. Chaz och Ryan är inte sura eller så längre, men dom vill inte umgås med mig. Dom tycker att jag borde berätta för Justin och tills dess så håller dom avstånd från mig. Jag och Justin pratar ibland på telefon och smsar då och då. Men det har blivit mindre och mindre på sista tiden. Vi tjafsar ibland på varandra i telefon för småsaker. Så jag slutade svara när han ringde ett tag. För att jag var trött på att bråka hela tiden. Jag och Justin har varit tillsammans i lite mer än 5 månader. Det är 6 månader snart faktiskt. Och vi har varit ifrån varandra 5 av dom månaderna. Och vi har bråkat eller grälat ganska ofta. Jacob och Sophie tycker mitt och Justin's förhållande är osunt för oss båda eftersom allt vi gör nästan är att tjafsa. Jag har hållt kontakten med Melissa och Linnea så gott jag kan men det är svårt när man bor så långt bort. Så det blir oftast bara några meddelanden på Facebook eller liknande.
Men imorgon är det dags.. Det är då Justin kommer stå utanför min dörr. Inte några mer sms eller samtal, utan riktiga Justin.
Jag har sagt till Jacob att vi får träffas i smyg så länge Justin är här. Jacob har blivit min bästavän och jag är inte redo att förlora honom. För när Justin är borta igen så har jag bara Jacob och Sophie. Så jag måste ljuga för Justin. Om jag berättar för honom nu kommer han bli förbannad för att jag inte har sagt något till honom innan.
Så nu satt jag här på en fredag kväll och kollar igenom Twitter. Jag har fått många hot från beliebers nu när alla vet att jag och Justin är tillsammans. Fast det är skönt att det inte finns så många crazy beliebers här i Stratford, eller paparattziz för den delen.
Det var inget nytt på Twitter precis. Justin hade Twittrat att han skulle till Canada igen och att han satt på flyget just nu. Vilket betyder att han kommer om ca 8 timmar.
Jag suckade. Hur ska jag kunna sova nu? Jag är sjukt nervös inför imorgon. Hur ska jag reagera när jag träffar honom. Glad eller ledsen? Ledsen eller arg? Det är så många tankar i mitt huvud just nu så det känns som det kommer explodera.
Jag gick ner till köket och tog en huvudvärks tablett. Sen gick jag upp och borstade tänderna, tog på mig pyjamas och la mig ner i sängen. Precis när jag var påväg att somna vibrerade min mobil till 2 gånger.
Det var sms från Justin och.. Jacob.

'' Hey to be honest i'm nervous to see you.
But i can't wait to finally get to kiss your lips again.. //Justin ''

'' Hellooo funny bunny! What to play tennis with me tomorrow?
Justin will of course never find out.... //Jacob ''

Jag svarade inte på något deras sms utan jag la ner mobilen på bordet igen. Och somnade djupt.

Denna gången vaknade jag inte av något alarm, eller ljuset som strålat in i rummet. Jag vaknade av att någon satte sig bredvid mig i sängen. Och smekte min kind och kysste mina läppar ömt. Jag kände igen dom läpparna det var Justin's. Justin var här. Jag vet inte jag känner just nu. Ska jag vara glad över att han är här eller inte?
- You have no idea how much i missed you. My little sunshine. Viskade han hest i mitt öra. Det kittlades så jag låg. För jag var alldeles för trött för att fnissa eller skratta.
- Good you are awake. Sa han och kysste min panna.
- Well its not everyday someone kisses my lips on the morning. Sa jag lågt.
- I'm here now. I can do it every morning if you want. Sa han och började kyssa min hals.
- Not every morning, just intill you are leaving again.. Sa jag och han slutade kyssa min hals och suckade tungt.
- Can't you just be happy that i'm here now? Sa han och surt.
- You don't think i'm happy?
-
I don't know Emma. Its like i don't know you anymore. Sa han ledsamt. Det gjorde ont och se honom ledsen så jag bestämde mig för att vara glad över att han är tillbaka.
- Yes you do. And i'am happy that you are back. Sa jag och kysste hans mjuka läppar. Vilket fick honom att le.
- I heard that you're not hanging out with Chaz and Ryan anymore, why? Sa han och kollade nyfiket på mig.
- I don't know. It just happend. I have spend alot of my free time with Sophie and Pontus. Sa jag och han nickade.
- I haven't had sex in 5 months. Sa han sedan för att byta samtalsämne.
- Oh really? I had it last week. Sa jag på skämt men Justin's ögon blev stora som basket bollar.
- I was kidding..? Sa jag sedan och hans ansiktsuttryck gick från chockad till lättnad.
Sen kysste han mer ivrigare och ivrigare. Man förstod vad han ville. Han tog av sig borde sin och min tröja. Men efter ett tag stoppade jag allt innan det hände något. Det kändes fel och jag vet precis varför. Jag har ljugit för Justin och det äter upp mig inifrån om ni fattar vad jag menar. Jag har så mycket skuldkänslor så att jag inte ens kan ha sex med honom längre.
- Whats wrong? Frågade Justin när jag slutat.
- I'am to tierd. Ljög jag, igen.
- Please baby... Sa han och försökte få av mig byxorna.
- No Justin, later. Sa jag bestämt och gick upp ur sängen.
- Okey.. Do you want some help with breakfast? Sa han och log.
- Yeah, let's make your special bieber pancakes. Sa jag och drog på mig tröjan.
- Yes let's do that! Sa han och vi gick ner till köket.
Vi tog fram mjöl, ägg och mjölk. Sen började vi röra ihop allt. Och tillsist hällde vi i lite salt. Justin fick äran att steka pannkakorna. I början gick det väldigt bra. Men efter ett tag så kysste han mig för mycket så han glömde av pannkakorna. Så dom blev svarta. Och tro mig detta hände rätt så många gånger.
- Justin thats the fifth one.. Sa jag när han bränt ännu en pannkaka.
- Who can judge me? My beautiful girlfriend are sitting here and all i want is to kiss her lips. Sa han och kysste mig ännu en gång. Men jag bara skrattade åt honom.
- Is the pancakes done get? Sa jag och han lipade åt mig.

När han äntligen stekt färdigt pannkakorna så åt vi i tystnad. Vi båda två var riktigt hungriga och fokuserade oss på att äta istället för att prata.

- I'm going to take a shower. Sa jag när vi ätit färdigt.
- Okey can i borrow your laptop? Frågade han när vi var påväg upp till mitt rum.
- Yeah sure. Sa jag och när vi var inne på mitt rum igen så valde jag ut kläder som jag skulle ha på mig. Medans Justin kollade runt på internet. Jag klev in i duschen och lätt det varma vattnet omfamna min kropp.

Justin's Prespektiv

Medans Emma duschade satt jag vid hennes dator och gick in på Twitter. Jag följde några fanns och RT några tweets. Jag var mitt uppe i att läsa en tweet när jag hörde en ringsignal. Jag kollade bredvid mig där Emmas mobil låg. Hela skärmen lös upp med namnet Jacob Smith. Jag fick en klump i magen. Ä det den Jacob? För att vara säker så tryckte jag på grönlur och utan att säga något.
- Hey sweetie, why didn't you answer my text last night? Sa den bekanta rösten. Den rösten som jag hatade mest. Jag blev så arg så att jag kastade mobilen i väggen, hårt. Den gick i tusen bitar precis som mitt humör. Badrums dörren flög upp med ett ryck och ut kom Emma med en handduk runt hennes kropp.
- What happend? Frågade hon oroligt när hon såg hur arg jag var. Jag sa inget utan pekade på mobilen som låg på golvet. Hon kollade förvånat på mig.
- Justin speak? What happend! Sa hon sedan upprört.
- Jacob Smith happend. Sa jag argt och gick mot dörren.
- Justin i can explain!! Ropade Emma efter mig.
- No Emma not this time!! Skrek jag högt tillbaka och sprang ur huset.

Hur kan hon göra såhär mot mig. Såra mig såhär.. När hon visste vad jag tycker om honom. Och vad han har gjort mot mig.


Nu är det bara 1 kapitel kvar av novellen. Vad tycks? Glöm inte det viktiga inlägget nedanför detta, där ni får rösta vad nästa novell ska handla om. OCH JAG BEHÖVER NÅGON SOM VILL SKRIVA DEN NYA NOVELLEN MED MIG, OCH KANSKE UBAH OM HON VILL.  Puss på er!:)

So far away in my dreams - Part 58

Jag svarade bara med ett enkelt okej. Det tog inte så långt tid innan någon höll för mina ögon.
- Who is it?! Sa jag panikslagen.
Personen tog bort sina händer och jag vände mig om och såg..


Chaz stå där med ett busigt leende på läpparna.
- Chaz, you scared me. Sa jag och flinade åt honom.
- I just wanted to ask you if you want a ride home?
-
No, i'm waiting for Jacob.
-
Okey, be careful. Sa Chaz ledsamt och gick mot sin bil.

Jag väntade otåligt i några minuter till innan jag såg Jacob komma springades mot mig.
- Hello beautiful. Sa han och kramade mig.
- Hey Jacob. Sa jag och flinade.
- Let's go! Sa han och vi gick fram till en röd ferrari.
- Wow.. Sa jag när vi stod vid bilen.
- Nice huh? Sa han och jag nickade. Vi satte oss i bilen och Jacob började köra.

Han stannade vid ett Café. Jacob sa att det var det bästa Cafét i Stratford. Vi gick in och det var ett rätt litet men ändå väldigt mysigt Café.
- I hope it taste better than the food in our school. Sa jag och flinade mot honom.
- Oh trust me it does. Sa han och skrattade.

Vi gick fram till kassan och jag beställde en macka och en stor latte. Jacob tog en liten latte och en cupcake.
Så snäll som Jacob var så betalade han åt oss båda.
När han betalat gick vi och satte oss vid ett ledigt bord bredvid fönstret.
- I like Stratford its a nice town. Sa jag och log mot honom.
- Yeah i think so to. Sa han och tog en klunk av sin latte.
- But you are not from here. I can here that on your accent. You are from England. Sa jag och log.
- Yes i'am. And i play tennis if you want to know. Sa han och log varmt mot mig.
- Oh you do! I love tennis. I played it in 9 years but i broke my foot when i was 14. So i had to take a break. But i started smoking and drinking and those stuff instead. I haven't played since then. Sa jag och han log sorgset mot mig.
- Its never to late to start again. You can train with me. Sa han och log.
- I don't know..
-
Come on, i can see that on you. Sa han och tog en bit av hans cupcake.
- Fine, i can try one time. Sa jag och log.
- Great, what about tomorrow?
-
Yeah sure. Sa jag och log.
- Tell me something about you. Sa han och tog en klunk av sin latte.
- My name is Emma Nilsson and i'm from Sweden as you know. And my boyfriend is Justin Bieber. Sa jag och tog en tugga av min macka.
- Justin and i were best friends once. Sa han lite lågt.
- Chaz and Ryan told me about that. Sa jag och log lite mot honom.
- But why are you hanging out with me then? Justin are going to kill me if he knows that you are hanging out with me.
-
He won't find out. Sa jag och flinade.
- I thought you were Bieber's little girl. I guess i was wrong.. Sa han och jag lipade mot honom. Vilket fick honom att skratta.

När vi kände oss färdiga satte vi oss i bilen igen och han körde iväg. Det var en skön tur eftersom vinden blåste genom håret. Justin och Chaz hade ju alltid sina Range Rovers, så jag hade aldrig åkt i en bil utan tak. Känslan var obeskrivligt skön.
När vi var framme såg jag att Ryan och Chaz spelade basket med någon annan, Nolan tror jag han heter.
- Bye Jacob! Sa jag och gav honom en lång kram.
- Bye Emma, can i pick you up tomorrow for school? Sa han och log stort.
- Of course you can. Text me when you are here tomorrow. Sa jag och log mot honom medans jag gick ur bilen.
Han log tillbaka en sista gång innan han körde iväg.
Jag gick fram till Chaz, Ryan och den andra killen.
- Hey, i'm Nolan. Sa han och jag log.
- Nice to meet you Nolan. I'm Emma Nilsson Justin's girlfriend. Sa jag och han flinade.
- Yeah i read the news papers you know. Sa han och blinkade med ena ögat. Jag skrattade lite och gick fram till Chaz och Ryan.
- Hey boys!
-
Hi.. Sa dom sorgset.
- Have something happend?
-
We saw how you looked at him Emma. You like him. Sa Chaz och passade bollen till Nolan.
- I don't know him enough to like him.
-
Maybe it was love at first sight. Sa Ryan med löjlig röst.
- Stop being like 3 year olds! I don't like Jacob. I love Justin. Sa jag och Chaz fnös.
- Don't lie to yourself Emma.. Sa han och dom gick iväg.

Så med tunga steg gick jag in till huset. Jag var ensam eftersom Pontus jobbade just nu.
Precis när jag la mig ner i sängen hörde jag min ringsignal, det var Justin.

- Hi Justin..
-
Hello beauty whats up?
-
Nothing, just got home.
-
Oh yeah, how was school? Sa han med sin hesa röst.
- Great.. I got a new friend, her name is Sophie.
- Awesome babe! Sa han och jag log. Han fick mig alltid på bättre humör.
- What are you doing? Sa jag och försökte låta glad.
- Packing for the tour and those stuff. Sa han och suckade.
- Are you not exited?
-
Of course i'am.. But i miss you. Sa han och jag log stort.
- I miss you to Biebs! But i have to go now.. bye!
- Bye.. I call you soon again!
Sa han och jag la på. Det var sjukt svårt att prata med honom i telefon eftersom jag saknar honom som sjutton.

Några minuter senare hörde jag dörren där nere öppnas och kort efter stängas igen. Pontus är hemma!
Jag sprang ner för trapporna där han höll på att ta av sig skorna.
- Tja syrran! Ska du med till gymmet? Vi kan köpa med oss thaimat påvägen hem sen. Sa han och hämtade sin tränings väska som låg några meter ifrån honom.
- Jaa jag följer med! Ge mig 5 minuter bara! Sa jag och sprang upp för trapporna igen. Jag tog min tränings väska och la i nya kläder i väskan. Sen bytte jag om till mina träningskläder. Jag satte upp håret och tog bort mitt smink. Sen gick jag ner till Pontus igen som väntade på mig nere i hallen.


Hej (emma) här. Jag är fortfarande ute och reser, därför blir det inga bilder och kortare kapitel:/ Men en annan sak först. Det blir nog runt 75-80-85 kapitel ist för 90. Jag har faktiskt redan tänkt ut slutet. Men måste prata med Ubah om saken först. Och nu har ni en chans att delta med ideer till slutet, skriv dom i kommentrarerna:)

So far away in my dreams - Part 57

Förmiddagen gick rätt segt.
Jag pratade med Sophie hela tiden så jobba gjorde jag väl inte direkt.
Sophie är riktigt snäll, men hon har även en crazy sida som mig ungefär.


När det var dags för lunch så följde jag med Sophie till den stora matsalen.
Vi ställde oss i kön och började plocka på oss lite olika saker. Det såg inte så gott ut, så jag tog bara lite sallad och vatten. Medans Sophie tog lite allt möjligt. Jag kollade äcklat ner på hennes tallrik.

- What? It taste better than it looks. Sa hon och ryckte på axlarna.
- Haha.. Yeah sure.. Sa jag och flinade.

Vi kollade ut mot matsalen för att leta efter ett ledigt bord. Jag såg Jacob vid ett bord. Han mötte min blick och gjorde en gest med handen som visade att jag skulle komma. Men samtidigt ropade någon mitt namn. Jag vände mig om och såg Chaz och Ryan med sina kompisar som ville att vi skulle komma. Great, nu måste man välja också.
Sophie nickade mot Jacob's bord och vi gick dit. Jag vände mig om och möttes av Chaz besvikna min.

- Hey girls! Sit down. Sa Jacob och log mot oss.
- Hello Jacob, this is Sophie. Sa jag och satte mig bredvid honom.
- Hi Sophie, nice to meet you. Sa han på ett gulligt sätt. Om jag tänker efter är Jacob rätt söt. Och gullig, typ helt underbar.. Usch nej Emma, tänk inte så! sa jag för mig själv och skakade bort tanken samtidigt som jag log mot Jacob.
Sophie och Jacob verkade komma bra överäns. Då och då kollade han mot mig men jag satt bara där och petade gaffeln i salladen.
Jag sneglade mot Ryan & Chaz bord båda kollade tillbaka blixt snabbt med en ledsen min. Jag kollade fram igen och fortsatte äta. Tills jag inte orkade mer.
- When does the class start? Frågade jag Sophie och kollade mot henne.
- In 15 minutes.
- Okay, Imma spend those 15 minutes with my boys. Sa jag och ställde mig upp och vinkade mot dom. Jag lämnade min bricka sedan gick jag mot Chaz bor då han gav mig en kram samt Ryan.
Vi snackade om allt möljligt och då berättade jag att jag hade fått en ny vän Sophie och dom tyckte att de va bra.
- I think your class is starting now. Sa Chaz och kollade runt.
- Yeah. Me too. Svarade jag osäkert.
- We can walk you there? Sa Ryan och båda ställde sig upp.
Jag log mot dom som ett tag medans vi gick ut till mitt skåp.
- Hey! Our lockers are here to. Skrek Chaz och pekade mittimot min och vi skrattade.
- Great! Svarade jag.
Jag kollade på schemat och det visade sig att jag hade Biologi jag suckade högt och tog ut min biologi bok och smällde igen dörren.
- Chill, its only your first day. Sa Ryan och tog armen om mig.
- I know.. but this sucks. Mumlade jag.
- No it dosen't.. Or it does but.. Svarade Chaz förvirrat och vi alla skrattade högt.
När vi hade kommit till salen där jag skulle ha biologi så hade inte alla gått in. Jag vinkade hejdå till killarna som skulle vidare till sin lektion.
Jag gick mot biologi dörren. Då jag stoppades av Alexi och hennes '' valpar '' som jag såg dom som. Ena va blond och den andra brunett. Förvånatvärt så var den brunhåriga riktigt dum, medans den andra bara hände på allt Alexi sa. Eller det gjorde ju dom båda men ni fattar. Namnen på dom visste jag inte ännu.
- Don't try to take my spot here. Sa hon med attetyd och kollade på mig med en bitchig blick.
Jag tog ett steg närmare så att jag nästan andades samma luft som henne.
- Honey, I don't take others spots, I've got my own. Sa jag och gick in i klassrummet.
Jag hörde att flera sa oohhh. Och så kände jag blickarna jag fick från Alexis och gänget. Men för att va ärligt I dont give a fuck. Hon va den som kom till mig med attetyden.
- Just hearded what you told Alexis. Sa Sophie anfådd och satte sig bredvid mig. Jag märkte att hon hade sprungit till lektionen.
- Okay. Sa jag och fortsatte anteckna det som stog på tavlan.
- Alot of balls. Sa hon hon och bläddrade i sin bok.
- Hah, That was nothing. Sa jag.
När lektionen var slut så slog jag ihop mina böcker och gick till mitt skåp. Jag kollade mitt schema och dagen var slut. Klockan visade bara 1. Men jag antar väll att det va så de skulle va. Jag tog ut min väska och gick ut ur skolgården. Jag kollade förvirrad runt och såg ingen Jacob så jag tog upp min mobil och skrev ett meddelande till honom.
'' Where are you? Im waiting for you? xx Emma ''

Jag såg en gunga så jag gick ditåt. Jag satte mig på gungan och började fundera. Det dröjde ett tag innan jag fick ett svar.
'' Hey im in class, class ends in 10 minutes. Wanna wait? Jacob ''

Jag svarade bara med ett enkelt okej. Det tog inte så långt tid innan någon höll för mina ögon.
- Who is it?! Sa jag panikslagen.
Personen tog bort sina händer och jag vände mig om och såg..

Jag vet inte så lång inlägg. Men jag kan ha min mosters dator till imorgon kväll så kan jag uppdatera. Bra va?
Vem tror ni stog där?

So far away in my dreams - Part 56

Tillslut kom Ryan äntligen ut och satte sig där fram bredvid Chaz.
- Finally! Sa jag och flinade åt honom.
- Ha-Ha.. I didn't know you were coming? Sa han och log mot mig medans Chaz började köra mot skolan.
- Well, Justin wanted me to go.. So here i'am! Sa jag och log åt honom.
-
Great, this is awesome! Sa Ryan och kollade framåt igen.


Det tog inte så långt tid som jag trodde att det skulle göra. När vi var framme parkerade Chaz framför skolan. Han hade tydligen en reserverad plats.

- Are you ready? Frågade Ryan när vi gick ur bilen.
- No i'm not. I hate school. Sa jag och gjorde en ledsen blick mot honom.
- Stop, its going to be okey. Sa Chaz och la sin arm runt mina axlar när vi gick in.

Alla blickar vändes mot oss, eller mot mig när vi gick längst korridorerna.
Dom flesta gick fram och hälsade på Ryan och Chaz. Dom verkar rätt populära här.
Chaz och Ryan skulle visa mig rektorns kontor innan dom gick till sina lektioner.

- Here is it! Sa Ryan och ställde sig mot vägen bredvid en dörr.
Jag försökte fly men dom stoppade mig.
- Gosh, just go in. Sa Chaz och skrattade.
- Text me later guys.. Sa jag och kramade om båda två.
Sen gick jag in och där satt en kvinna i 40års åldern ungefär.

- Hi, i'm Emma Nilsson. Sa jag och satte mig på stolen framför henne.
- Hey Emma! I'am Mrs. Lynn. Sa hon och log stort mot mig.
- Okey..
-
Well here is all you need. Sa hon och gav mig min skåps kod, schema och en massa böcker.
- Oh, thanks.. Sa jag vänligt.
- Are you nervous? Sa hon och log stort.
- No not really. Sa jag och ryckte på axlarna.
- Good, because its no reson to be nervous.

Hon följde med mig och visade vart mitt skåp var. Jag knappade in min skåpskod och la in alla böcker i skåpet, förutom matte böckerna för det var den lektionen jag skulle ha nu.
När jag hade lagt in alla böcker så visade Mrs. Lynn vart jag skulle ha matte nu.

Hon öppnade dörren och vi gick in. Alla blickar vändes mot mig vilket jag inte hade något emot eftersom jag älskar uppmärksamhet.

- This is Emma Nilsson, and she is new here. Sa Mrs. Lynn och log mot klassen innan hon gick tillbaka till sitt kontor igen.
- Welcome Emma, i'am Mr. Hopkins. Sa han och log varmt mot mig.
- Thanks. Sa jag och log tillbaka.
- Tell us something about you. Sa Mr. Hopkins och jag vände mig mot klassen så alla kunde se mitt ansikte.
- My name is Emma Nilsson. And i'm from Sweden. But i moved here with my brother Pontus. He is the new coach for Stratford Leage. My mom and dad still lives in Sweden. And i have only 3 friends here Chaz, Ryan and Justin when he is here. Sa jag och kollade på Mr. Hopkins igen så han förstod att jag var klar.
- Good Emma. You can sit down. Sa han och pekade på den lediga platsen längst bak.

Jag satte mig längst bak bredvid en tjej. Hon hade brunt hår och bruna ögon. Hon verkade snäll. Inte som nästan alla andra tjejer i klassen, fjortisar.

- Hey, my name is Sophie. Sa hon och log mot mig.
- Nice to meet you Sophie, my name is Emma. Sa jag och log tillbaka.
- Yeah, i know you are all over the news. Sa hon och flinade åt mig.
- Okey. Sa jag och flinade tillbaka.
- If you need someone to help you find around here, i'm here for you. Sa hon och log.
- Oh, that would be great! Thanks. Sa jag och vi började jobba som alla andra. Men det var tråkigt så istället tog vi upp mobilderna och bytte nummer med varandra. Vi skojade med varandra och skickade sms till varann och skrev vilken tjej som såg mest fjortis ut. Vi hade kommit fram till en tjej som tydligen heter Alexandra, men kallas Alexi.
Vi fortsatte smsa med varandra men efter ett tag fick jag ett sms av någon annan, Jacob.

'' Hey, i heard that you are here!
On Stratford High School. Meet me after school?
//Jacob ''

'' Yeah sure. I text u later<3 /Emma ''Förmiddagen gick rätt segt. Jag pratade med Sophie hela tiden så jobba gjorde jag väl inte direkt. Sophie är riktigt snäll, men hon har även en crazy sida som mig ungefär.


Jag (Emma) har gjort delen men den blev inte lång eftersom jag inte är hemma. Mer när jag kommer hem igen!
Kommentera:D

So far away in my dreams - Part 55

eNär vi kom fram så stod Ryan utanför och väntade.
Han hoppade in där fram bredvid Chaz och stängde efter sig.
Vi åkte i ungefär 15 minuter innan vi var framme.

Tumblr_lo139dazip1ql40rao1_500_large_158477844_large
Vi kom fram till det köpcentrumet jag och Selena hade shoppat i tillsammans förra gången jag var här.
Och tro mig det var stort.
När vi kom in gick vi först in i forever 21. Där hittade jag några söta tröjor. Medans jag stod och betalade så stod Chaz och Ryan och pratade om hockey. Vi kollade även in några butiker som H&M, New Yorker och Juicy Couture.
Killarna hade tröttnat lite på shoppingen nu eftersom vi bara varit i tjej butiker nästan.
Men jag fick syn på en sport butik som vi gick in i. Då sprang dom runt där inne som galningar. Dom köpte skateboards, fotbolls saker och hockey saker.
Vi gick runt lite till men vi hittade ingenting. Chaz drog några roliga skämt påvägen till Cafèt. Men jag kollade bara in i mobilen, villket jag nog inte skulle göra för vips så låg jag på marken. Jag kollade upp och såg att jag hade krockat in i någon.
- Oh shit, i'am so sorry! Sa jag och ställade mig upp samtidigt som honom. När han lyfte upp huvudet såg jag vem det var. Det var Jacob från planet.
- Haha.. Its okey, nice to see you again Emma! Sa han och gav mig en kram. Villket var lite överraskande för mig men jag besvarade den. Jag kollade lite på Chaz och Ryan och dom såg väldigt förvånade ut.
- Nice to see you too! Sa jag och släppte taget om honom.
- Maybe i can get your number, and take you out on coffee, so we can get to know each other? Sa han och log så hans vita tänder syntes.
- Sure that would be fun! Sa jag och gav honom mitt nummer. Och jag fick hans.
- Well i got to go now, but i call you. Byee Emma, Chaz and Ryan. Sa han och gick iväg.
- How do you know Jacob? Sa Chaz när vi stod i kön i Cafèt.
- We sat next to each other on the plane. Sa jag och log.
- Do you know him? Fortsatte jag sedan.
- Yeah. Me, Ryan, Jacob and Justin used to hang out. But he began to use Justin for his fame. Sa han och sen beställade han 3 latte och 3 bullar. Efter det satte vi oss vid ett ledigt bord.
- But Jacob seems nice? Sa jag och tog en tugga av bullen.
- Seems, but he's not. Sa Ryan och drack ur sin latte.
- But maybe he has changed?
- Emma, we don't care if you hang out with Jacob. Just don't tell Justin. Sa Chaz och kollade bort.
- Okey... Why not?
- Justin and Jacob were best friends. And he took it very hard when Jacob used him for his fame. He even slept with Selena, when Justin was in love with her. Sa Ryan och gjorde en äcklad min.
Jacob verkar som en äcklig typ om man lyssnar på Chaz och Ryan's historier. Men jag vill ge honom en chans. Han kanske har förändrats nu? Alla förtjänar en andra chans.
Det var helt tyst i bilen påväg hem. Men tystnaden bröts när min sms signal gick igång. Jag tog upp mobilen och såg att det var Justin som hade skrivit.
'' Helloo baby! I miss u so much.. Hope u having fun//Biebs ''

Jag log åt smset sen började jag skriva på ett svar.
'' Biebs! I miss u very very much too!! I'am having a great time.
Chaz and Ryan is very fun shopping people...
And i meet a person today, a new friend :) //Emma ''

'' Fun to hear!! Call me tomorrow babe<3//Biebs ''

Jag orkade inte svara på det så jag la ner mobilen igen.
Chaz släppte av Ryan först jag fick en kram innan han gick in.
Sen körde Chaz till mitt hus vilket bara tog ett par sekunder. Jag gav Chaz en kram.
- See you tomorrow in school maybe. Sa jag och log.
- Yeah you are going?! I can pick you up. Sa Chaz och log glatt.
- Okey see you tomorrow then, byee! Sa jag och stängde bildörren efter mig. Jag kom in i huset och kände en doft av pizza.
- Bra du är hemma! Pizzan kom precis! Ropade Pontus från köket.
Jag gick in till honom där han hade dukat fram tallrikar och hällt upp cola i glasen.
- Heej vann ni matchen? Sa jag och kramade honom. Sen satte jag mig på en av stolarna.
- Klart vi vann? Dom har ju världens bästa tränare? Sa han och log.
- Hahah.. Själv har jag shoppat! Sa jag och pekade på påsarna i hallen.
- Vilken överraskning! Sa Pontus sarkastiskt.
Vi började äta och jag berättade historien om Jacob och Justin.
- Jag som trodde att du inte ville ha mer drama i ditt liv..
- Men Jacob verkar snäll. Han förtjänar en andra chans. Plus att Justin inte kommer få reda på någonting.
- Jag har ett ord för dig, paparattzi. Dom har ju börjat förfölja dig. Tror du inte att dom kommer skriva en nyhet om dig och Jacob och rubriken kommer lyda typ, Emma dumpat Justin för ny kille? Sa Pontus och kollade allvarligt på mig.
- Då säger jag till Justin att allt var ett misstag och att jag trodde att Jacob var snäll och förtjänade en andra chans. Sa jag självsäkert.
- Yeah right, som om han kommer låta dig komma undan så lät. Sa Pontus och skrattade till lite.
- Det får vi väl se. Sa jag och blinkade med ena ögat.
Nästa morgon vaknade jag av mitt hemska alarm. Jag var inte alls någon morgon människa. Men tillslut kom jag upp och gick in i badrummet. Jag tog en lång och varm dusch. Efter det smörjade jag in mig med lotion. Sen fönade jag håret och plattade det. Jag sminkade mig lite lätt och gick ut till min stora walk in closet. Jag valde ut några kläder som jag köpte igår. När jag kände mig redo och nöjd gick jag ner till köket. Pontus låg och sov, han börjar jobba när jag kommer hem efter skolan idag. Jag öppnade kylskåpet och tog fram lite yougurt och började äta. Jag var inte jätte hungrig nu på morgonen. Men jag ville ändå ha i mig lite.
Jag fick ett sms av Chaz att han var utanför så jag gick till hallen och tog på mig skorna. Sen gick jag ut till Chaz och satte mig där bak i bilen.
- Hey Chaz! Sa jag och gäspade.
- Helloo beauty, are you ready for school. Sa han och började köra.
- Not really.. Sa jag och tog fram Iphonen. Jag twittrade lite snabbt medans vi väntade på att Ryan skulle komma ut.
@EmmaNilsson: '' We are waiting for @itsRyanButler to come out.
Then its my first day in school here in Canada.. Yey, not. ''

Tillslut kom Ryan äntligen ut och satte sig där fram bredvid Chaz.
- Finally! Sa jag och flinade åt honom.
- Ha-Ha.. I didn't know you were coming? Sa han och log mot mig medans Chaz började köra mot skolan.
- Well, Justin wanted me to go.. So here i'am! Sa jag och log åt honom.
- Great, this is awesome. Sa Ryan och kollade framåt igen.

Kanske inte så långt men jag hinner inte mer.. Skall åka snart. BTW jag vet att ni inte gjort 20 kommentarer än men eftersom jag åker idag får ni ett ändå. Och jag ville vara snälla mot er!
Vad tror ni kommer hända? :o (Emma) har gjort detta kapitlet btw:)

So far away in my dreams - Part 54

Jag kunde se att han har blivit rätt mager.
Han lyfte upp huvudet lite och hans ögon blev stora som basket bollar när han såg att det var jag.
- Hey Ryan.. Sa jag osäkert och satte mig på sängen.

Tumblr_lomwrab7ma1qeo968o1_500_large
Han svarade inte utan han bara låg där helt tyst.
- You don't need to answer me now, i just want to explain. Sa jag och när jag inte fick något svar så heller fortsatte jag.
- Me and Justin had a big fight. And i don't know why i sad yes to be togehter with you again. I just wanted Justin to be jealous i guess. But i hurt you instead, and thats not okey. I'am so sorry Ryan you are a great guy. But i don't have feelings for you. I want to be your friend. I need you. Sa jag och tog hans hand. Det rann en tår från hans kind och då fick jag också en liten tår.
- I need you to. Viskade han med hes röst. Vilket fick mig att le.
- Let's get you something to eat. Sa jag och drog upp honom ur sängen.
När han hade duschat och bytt om så gick vi ner. Chaz och Ryan's mamma satt i köket och pratade om något oviktigt.
Och deras miner blev väldigt roliga när dom såg Ryan ny duschad och dom blev ännu mer förvånade när dom såg att han började ta mat och äta. Men deras förvånade miner blev snabbt till ett stort leende till mig. Och jag log lika stort tillbaka.
- Emma do you want some food? Frågade Cathrine, Ryan's mamma.
- Yes please. Sa jag och log när hon gav mig en tallrik med spagetti och köttfärsås.
Vi åt, skrattade och spelade tv spel innan det var dags för mig att gå hem.
- Thanks guys for a wonderful day. Sa jag och drog in dom i en gruppkram.
- And thank you for moving here. This is awesome! Sa Ryan och log.
- I can walk you home. Sa Chaz och vi gick. Vi vinkade en sista gång till Ryan innan vi fortsatte gå.
- Emma thanks for talking to him. He's Ryan again. Sa Chaz och log mot mig.
- Well, it was my fault and i had to fix it. Sa jag och tog ett tag om hans arm så vi gick armkrok.
- Tomorrow we should do something fun. You can choose. Sa Chaz och jag flinade.
- Shopping! Sa jag och Chaz skrattade.
- Why didn't i see that coming. Sa han och jag lipade åt honom.
- Pick me up tomorrow then. Sa jag när vi var utanför mitt hus.
- I will pick you up. Then we can pick Ryan up. Sa han och kramade om mig.
- Byee see you tomorrow!
- Yeah, Byee! Sa Chaz och gick mot sitt hus och jag gick in i mitt. Jag hörde ljud från köket vilket betyder att Pontus är hemma.
Jag sprang in i köket där Pontus gjorde mat. Han kollade upp och hans ansikte sprack upp i ett leende när han såg mig.
Jag sprang och hoppade upp i hans famn.
- Heeej! Gud vad kul att se dig igen! Det har varit sååå ensamt här. Sa han och kramade om mig hårt.
- Jag har saknat dig med!! Och är så glad att få bo här med dig. Sa jag och släppte honom.
- Hur var Paris? Frågade han och fortsatte att laga mat.
- I början sög det! Jag och Justin bråkade. Så kom han till Sverige och tvingade med mig till Paris. Han kallade mig alkoholist och allt sånt. Och jag åt middag med en kille som hette Chris för att göra Justin svartsjuk. Så han drog med en tjej som hette Nicole till vårat hotellrum. Och det var as nära att dom strulade men jag stoppade det.
Sen så ringde Ryan mig och sa att han vill bli tillsammans med mig igen. Och jag sa ja, fast jag inte ville. Och då blev jag och Justin tillsammans igen så jag berättade det för Ryan. Och han blev as sur. Men jag pratade med honom om det idag. Sa jag utan att andas. Så jag tog ett djupt andetag när jag hade berättat färdigt.
- Haha.. lugna ner dig lite syrran. Allt är löst nu eller hur? Justin lämnade ju en sak till dig under din säng, såg du den?
- Ja det var jätte gulligt av honom.
- Och det där med Ryan är ju löst nu så allt är helt okey. Jag tyckte väl att det var lite konstigt att Ryan aldrig va med på matcherna eller träningarna. Sa han och stoppade pajen i ugnen.
- Aa, men han kommer komma på fotbolls träningarna och sånt nu iallafall. Sa jag och åt lite gurka.
- Du har ganska mycket drama i ditt liv tjejen. Sa han och skrattade.
- Jag vet.. Jag är som en levande roman. Det är nästan sjukt.
- Förresten jag hörde att Justin hade ansökt om en plats i Stratford High School åt dig, och du kom in!
- Yepp.. Fast jag vet inte om jag ska gå.
- Jag tycker du borde de. Det är ett smart sätt att lära känna nya människor. Ryan och Chaz går ju också där. Och Vad ska du göra när dom går i skolan och jag är på jobbet?
- Men Ryan och Chaz är 17, jag är 16. Vilket betyder att jag inte kan gå i samma klass som dom. Och dom går ut nästa år och då har jag ett år kvar..
- Du lär ju känna nya? Så farligt är det nog inte. Sa han och log mot mig.
- Jag antar det.. Jag går dit på måndag då.. Vilken dag är det idag?
- Lördag. Sa han och tog ut pajen som var färdig.
Vi dukade upp tillsammans och åt. Fast jag tog inte så mycket eftersom jag hade ätit hos Ryan. Men jag kan inte motstå Pontus tacopaj, det är omöjligt.
Dagen efter vaknade jag av mitt alarm. Chaz skulle komma förbi mig klockan 11 hade vi bestämt. Så jag valde ut en snygg outfit och gick in i duschen. Jag gjorde det vanliga. En snabb dusch, fönade och plattade håret. Och en lätt sminkning.
Sen gick jag ner och tog lite frukost. Pontus hade åkt till jobbet. Idag hade han en match med dom mindre barnen så Ryan och Chaz skulle inte ha någon match eller liknande.
När jag var färdig borstade jag tänderna och fixade lite saker innan Chaz skulle komma. Tillslut hörde jag en biltuta så jag gick ner och tog på mig skorna. Kollade mig en sista gång innan jag gick ut och låste dörren. Jag små sprang mot Chaz bil och öppnade dörren. Jag satte mig där bak eftersom Ryan kanske ville sitta fram.
- Hello Chazman! Sa jag när jag hade satt mig och stängt dörren.
- Helloo sweetie! Sa han och började köra mot Ryan's hus.
När vi kom fram så stod Ryan utanför och väntade. Han hoppade in där fram bredvid Chaz och stängde efter
sig.
Vi åkte i ungefär 15 minuter innan vi var framme.

Så nu har jag (Emma) skrivit ett till kapitel, hoppas ni gillar det. Vill se minst 20 kommentarer från olika IP-adresser innan jag börjar med kapitel 55 :D min lilla valp gnäller... därför blev kapitlet inte så långt... Skriver nog ikväll fast på biebsfavorite:) byeee:D

So far away in my dreams - Part 53

Jag kollade bak och såg en MASSSA med tjejer gå mot vårt håll och kollade efter oss.
Som tur va hade vi båda luvor som vi satt på och började gå mot ett personalrum.

Tumblr_lo9nheufma1qmjinho1_400_large
Vi pratade en stund med personalen där och dom kallade på några vakter som skulle hjälpa oss till bilen. Det var 4 stora män som hjälpte oss ut. Tjejerna såg att det var vi och dom blev galna. Visa skrek att dom älskar Chaz osv. Men andra skrek att jag ska gå och dö. Vilket kändes jobbigt. Allt detta är inte vad jag behöver just nu. Jag vill inte ha mer drama i mitt liv, och att vara tillsammans med Justin Bieber hjälper inte precis..
Jag och Chaz kom äntligen in i bilen med alla mina väskor. Chaz började köra ifrån flygplatsen och tjejerna.
- That was crazy... Sa jag och andades ut när vi lämnat folk massan.
- Get used to it. Sa han och log lite mot mig.
- I don't want to. I don't want to live like this. This is to crazy for me. Sa jag och kollade ut genom fönstret.
- You were crazy girl! Sa Chaz och skrattade lite.
- Yeah, i was crazy. But not so much anymore. I don't want drama in my life.
- You are togehter with Justin Bieber, thats drama. Sa han och fokuserade på vägen.
- Thats what i'm talking about..
- Are you going to break up with Justin? Frågade Chaz sedan.
- I don't think so. But he shouldn't write about me on Twitter.
- I think you have bigger problems than Justin right now.. Sa han och suckade.
- What? Sa jag nyfiket.
- Ryan, he won't eat or sleep. He won't go to school. He dosen't do anything, anymore..
- Because of me.. Sa jag lågt och kände hur skuldkänslorna började komma.
- He took it very hard. And he won't talk to Justin anymore. Ryan is so boring when he is sad, and angry.
- I will talk to him, i promise.
- Thank you, that would be nice. Sa Chaz och stannade bilen utanför ett hus. Mitt hus.
Chaz hjälpte mig in med väskorna. Jag hade fått en nyckel innan jag kom hit, eftersom Pontus jobbar nu när jag skulle komma.
När vi fått in alla väskor i hallen kollade vi runt lite. Det var ett stort och fint hus. Jag hade redan sett vilket rum som var mitt. Den hade en egen balkong, walk in closet och ett stort badrum. Det fanns också en stor säng och en gigantsik tv som hängde på väggen. Sen fanns det 2 soffor och en fotölj.
- I got to go now. Call me later. And Justin left you a thing below the bed. Sa Chaz och lämnade rummet.
Jag gick fram till sängen och satte mig ner på knä. Sen böjde jag mig ner och såg att en stor låda låg under sängen. Jag drog fram lådan och öppnade den. Där i låg det ett brev som jag läste först.
'' Hello Emma.
I hope you love your new house. I left you some gifts.
And i hope you like them. I love you more than you
can imagine. Do you now how hard it is to love you
when i'am Justin Bieber... Sometimes i don't want to
be famous. I just want to be your boyfriend.
I wanna hold you in your sleep. I want to kiss you
everyday. And i want to have sex with you every night.
But i can't because im on tour..
I'am so sorry that i can't be with you.
And talk to Ryan, he won't talk to me or anyone else.
Don't forget to call when you read this babe!

Much love your one and only Justin Drew Bieber. ''

Jag log när jag läst klart brevet. Det var otroligt gulligt, men jag var fortfarande lite små sur att han hade skrivit om mig på Twitter.
Jag kollade i lådan igen och där låg ett slags album. Jag öppnade albumet och där var massa foton på mig och Justin i New York och Paris. Sen var det några bilder på mig, Melissa och Linnea. Och i slutet var även Chaz och Ryan med. Det var världens finaste album ever. Men det fanns mer i lådan.
Jag hittade ett halsband i guld, där det stod Believe på. Och ett armband med ett hjärta och i hjärtat stod det J&E. Men längst ner i lådan fanns det en lapp till, där stod det.
'' There are so many people out there
who will tell you that you can't.
What you've got to do is turn around and say, Watch me. ''

Alla presenter och breven var väldigt gulligt och snällt gjort.
Jag tog min mobil och ringde upp honom, det gick några singnaler men han svarade tillslut.
- Helloo babe! Did you see the box? Sa han nyfiket.
- Yes i did, and i loved it! Thanks Justin it was really amazing! Sa jag glatt.
- But i need to talk to you about something. Fortsatte jag sedan.
- About what? Frågade han lite oroligt.
- You wrote about me on Twitter Justin! Its to much. We got attacked on the airport, by girls. Sa jag upprört och han suckade.
- I'am so sorry. But my real beliebers must accept that i love you. I love them to, but not the same way.
- Its just to much with Ryan and you and school and Linnea that gave me cigaretts. Sa jag och han tystnade.
- Did you just say that Linnea gave you cigaretts? Sa han upprört.
- Yes but i threw them away. Svarade jag och han andades ut.
- Thats my girl. Sa han och jag log.
- Can i ask you something?
- Of course sweetie.
- Do your family know that i'am your girlfriend? Sa jag och det blev många hmm.. och ehm.. innan han fick ihop ett riktigt svar.
- No. Not yet, i want them to meet you before i tell them. Sa han och jag suckade.
- They will find out anyway. Its all over the news.
- Yeah i know.. But you will meet them after the tour. Because we are going to Stratford then.
- Okey but i have to talk to Ryan now. I call you tomorrow or something. Love you.
- Love you to! Byee. Sa han och jag la på.
Sen log jag på mig armbandet och halsbandet. Och la breven på mitt skrivbord, där la jag också mitt fina album.
Jag tog fram nya kläder och en handduk sen gick jag in till badrummet och duschade. Det fick inte bli någon lång dusch eftersom jag ska till Ryan. Så när jag var färdig tog jag på mig kläderna och fönade håret. Sen lämnade jag badrummet och tog fram min mobil och började skriva ett sms till Chaz.
'' Heeey Chazii! I don't know were Ryan lives?
Meet me outside now! ;) //Emma ''

Efter ungefär en halv minut så fick jag ett svar.
'' Okey, i'am outside now:) //Chazman ''

Jag sprang ner till hallen och drog på mig mina skor. Sen skyndade jag mig ut till Chaz. Jag gav honom en kram och vi började gå mot Ryan's hus.
- Its not far. Its that big white house there! Sa Chaz och pekade på ett hus som låg ungefär 6 hus bort från var vi är.
När vi kom fram knackade Chaz på dörren och en kvinna i 38 års åldern öppnade dörren. När hon fick syn på oss log hon vänligt.
- Hello Chaz, nice to see you again. Sa hon och log mot honom. Sen vändes hennes blick mot mig. Hon tog fram handen och jag skakade den lite lätt och log.
- I'am Emma, Justin's girlfriend.
- Oh, you are that Emma. Ryan told me about you. Nice to see you. Ryan is on he's room. Sa hon och släppte in oss. Vi tog av oss skorna och Chaz visade mig vart Ryan's rum låg.
- I will go to the kitchen. Sa Chaz och gick ner för trapporna igen.
Jag svalde hårt innan jag öppnade dörren långsamt. När jag kom in i rummet såg jag att Ryan låg i sin säng. Ovan på täcket med svarta mjukis byxor och en vit t-shirt. Jag kunde se att han har blivit rätt mager. Han lyfte upp huvudet lite och hans ögon blev stora som basket bollar när han såg att det var jag.
- Hey Ryan.. Sa jag osäkert och satte mig på sängen.

Hejsan! Nu skrev jag (Emma) äntligen ett kapitel till er! Hoppas ni gillar de Kommentera:D + det kommer bli bättre uppdatering nu. Om jag inte åker iväg någonstans.
Glöm inte att kapitel 7 är ute nu på Biebsfavorite! :D

So far away in my dream - Part 52

Ta den här. När du mår som sämst kommer det att hjälpa, och det vet du. Sa Linnea och gav mig ett helt cigg paket.
- Ehm, jag har slutat..
- Vi vet, och det är jättebra. Men när du mår som sämst så tar du en. Sa Melissa och kramade mig en sista gång.
Men när jag verkligen var tvungen att åka kramades vi en sista gång. Sen satte jag mig i taxin och den körde iväg.
Canada here i come.

Jag satt i bilen i någon timme. Jag va helt fast i min värld. Då jag tänkte på allt som skulle hända när jag kom till Canada. Skulle jag gå på high school eler inte? Vad skulle hända mellan mig & ryan? så många tankar flög omkring i min hjärna.
Tills bilen äntligen var framme och jag såg att vi var framme vid arlanda. Jag ställde mig upp och med mina 2 handväskor resten va i baggaget. Innan jag smällde till dörren så ramlade ciggaret paketet på marken. Jag tog upp det och små flinade. Sedan tog jag bestämda steg mot sopptunnan som låg alldeles innan dörren in till flygplatsen.
Jag kollade bak och såg att min chafför snackade med några män som tog ut mina väskor ur bilen och började gå bakom mig.
Du har många väskor du. Sa den ljushåriga av dom. Jag skrattade och svarade.
- Jag vet.

Efter att jag hade checkat in och gått igenom kontrollen gick jag för att kolla vilken tid och hur länge jag skulle flyga.
Jag kollade upp mot tavlan och försökte hitta Kanada. När jag tills slut hittade den så stog det att man kunde gå ombord i gate 36 om 15 minuter. Och att resan skulle ta 9 timmar dit.
Jag suckade högt för att jag kände inte för att spendera min dag uppe i luften. Men vad skulle man göra? Jag fick syn på en liten kiosk. Jag bestämde mig för att köpa svenskt godis vilket jag inte kommer få äta på ett tag om jag inte hittar IKEA där.
Jag plockade allt möjligt, och tog fram en sprite ur kylen. Jag gick till kassan och betalde. 113 blev det. Godiset blev några kilo.
Jag tog upp mina väskor och började gå mot min gate. När jag kom dit så hade dom redan öppnat den. Dom kontrollerade mitt pass. Och jag gick ut till flygplanet, gick in och satte mig i mitten av flyget längst in vid fönstret.
Flygplans värdinnorna visade hur man gjorde med luft rörs grejerna ifall planet störtar som dom alltid gör. När dom var klara med det så gav dom ut kataloger som man kunde köpa grejer ifrån.
En kille runt 17 års åldern, med ljus brunt hår med gråna ögon kom imot min plats.
- Hey, excuse me can I sit here? Sa han blygt.
- yeah sure. Sa jag och tog bort min väska från platsen.
Han satte sig bredvid mig och va ganska söt, men jag skakade den känslan bort och stoppade in hörlurar plopparna i örona och kollade ut igenom fönstret.
Jag satt där, och jag kände att jag hade en stressig/nervös mage. Varför visste jag inte. Jag tror nog att det var för att jag inte visste vad som väntade mig i Kanada. Men det värsta var ju Ryan.
Jag kände att killen rörde till mig på armen. Jag kollade mot honom och såg att hans läppar rördes. Då jag hade hörlurar på så hörde jag inte ett ord som kom ur hans mun.
- Huh? Sa jag förvirrad.
- Im so sorry for bothering you, but im Jacob. Sa han och log mot mig och sträckte fram sin hand.
- Oh, your not bothering me. Im bored anyway. Im emma. Sa jag och skakade hans hand.
- So.. Where are you from Emma? Frågade han efter någon minuts tystnad.
- Im from Sweden, but im moving to Canada today. Sa jag och lät bekymrad.
- Why are you sounding so worried?
- I don't know. I just feel like this is a big step for me.
- It is. But how old are you?
- Im 16..
- You don't look like a 16 year old girl. Sa han och skrattade till.
- Is that a compliment? Sa jag och skrattade med honom.
- Yes it is! Sa han.
- Enough about me, tell me something about you. Sa jag.
- Im Jacob and im 17. Im from Canada.
- So what were you doing in Sweden?
- Visiting my aunt.
- ooh, okay cool.

Vi snackade i någon timme tills jag somnade. Jag vred och vände på mig och tillslut så vaknade jag av att jag låg på hans axel.
Jag rättade till mig och såg att han sov.
Jag tänkte inte väcka honom så jag tog upp min Ipad från datorn. Det ploppade upp en ruta som visade att jag fått en internet anslutning.
Jag blev så glad att jag hade internet så jag log med hela ansiktet.
Jag loggade in på twitter och kollade läget. Mina followers hade höjt just nu så hade jag cirka 11,00 followers och jag följde ju bara 15 styckna mina närmsta och några få kändisar. Undra ifall dom visste att jag är Justins flickvän?
Jag twittrade.
'' Canada here I come! ''

Det tog inte långt tid innan en massa folk började fråga mig vad jag skulle göra där. Så jag började skriva ett nytt tweet för att göra det mer klart.
'' For those who are asking, Im moving 2 bcuz my brother is the new trainer for the Straford soccer team :-) ''

Jag kollade mina mentions och såg att Chaz hade skrivit till mig för minuter sen.
'' Can I catch you up at the airport, neighbour? ;) ''

Jag retweeta tweetet medans jag log för mig själv och skrev tillbaka.
'' Sure neighbour, ;) ''

Det tog inte långt tid innan jag fick ett svar.
'' What time? ''

Jag förstod direkt och svarade.
'' My airplain will be in Canada 2pm. ''

'' Okay, I'll be there waiting for you then. ''

Skrev han och jag svarade inte. Jag såg att mina followers höjdes fort som satan och mina mentions också. Själv så visste jag inte vad som hände. Tills jag såg att en Belieber hade retweetat Justins tweet..
'' @emmanilsson I hope your flying safe. I miss you already bebe. Call me when your home. I left a suprise for you and let me know what you think about it''
Jag  tänkte direkt varför fan hade Justin skrivit såhär? Nu kommer varenda fan vara sur på mig och jag kommer inte få lungt och ro.
Förr eller senare så skulle det här hänt men han kunde åtminstone förberätt mig?
Just då vaknade Jacob och fick syn på tweetet Justin twittrat direkt. Vad skulle han igentligen tycka? Varför måste det här hända nu?
Jag kan slå vad om att de kommer stå folk samlingar när jag landat.
- Wanna explain? Sa han med en skarp blick.
- Im Justin Biebers girlfriend. sa jag tyst.
- The Justin bieber? Sa han förvånat.
- Yes, THE Justin bieber. Sa jag och överdrev
Han började skratta och det tog någon timme tills jag förklarat allt. Vi bytte nummer innnan det va dax att hoppa ur flyget.
Jag och Jacob gick skiljda vägar. När jag kom in stog Chaz där med en öppen famn, jag sprang dit och hoppade på honom som en liten flicka som precis träffat sin pappa. Vi båda brast ut i skratt.
- How are you emms? Sa han när vi hade lugnat ner oss.
- Im great, how about you?
- Im good. Svarade han.
- And oh, how does it feel to be neighbour with the chas master? Sa han och blinkade. Och vi båda började skratta igen.
Innan jag hann svara så tog han tag i mig.
- Turn around, we might call security.
Jag kollade bak och såg en MASSSA med tjejer gå mot vårt håll och kollade efter oss. Som tur va hade vi båda luvor som vi satt på och började gå mot ett personalrum.

Hej, jag ( Ubah ) Har fortfarande ingen dator hemma. Men för någon timme sen så kände jag att jag BEHÖVDE skriva ett inlägg så jag ringde min moster så hon fick komma med sin dator.
Hoppas ni gillar inlägget. Och kommentera vad ni tycker borde hända!

So far away in my dreams - Part 51

Jag satt där i några timmar innan jag såg att klockan hade hunnit bli 4 på morgonen gick jag tillbaka till tältet igen. Jag kröp in i sovsäcken som Emma låg i. Jag drog mina fingrar i hennes hår en stund. Sen kände jag att mina ögon blev svårare och svårare att hålla öppna och tillslut somnade jag med Emma i min famn.

Emma's Prespektiv

Dagarna har gått hur fort som helst. Vi har ätit romantiska middagar tillsammans, vi har åkt längst upp i eiffeltornet. Sen har vi också gått på tivoli. Och igår hade Justin en liten konsert för sina fans. Och låt oss inte glömma våra intima nätter som har varit helt awesome! Men nu stod vi här och packade våra väskor eftersom taxin som skulle ta oss till planet var här när som helst.
- Do you want me to help you? Frågade Justin som tydligen var klar för längesen.
- No i'am done now. Sa jag och pussade honom på munnen.
- Okey, the cab is outside so let's go! Sa han och hjälpte mig med några väskor. Egentligen skulle någon i personalen kunna hjälpa oss, men det tyckte vi bara var onödigt.
Vi stod i hissen påväg ner. Då insåg jag hur mycket jag kommer sakna Justin, Melissa och Linnea eftersom jag flyttar till Canada.
Chaffören hjälpte oss med att få in väskorna i bilen. Efter det så körde han iväg.
- Babe, i need to tell you something.. Sa Justin vilket gjorde mig riktigt orolig.
- What..? Frågade jag osäkert.
- My tour... I'm leaving about 4 days..
- WHAT? For how long...?
- 4 months. I'am sorry i didn't tell you this earlier..
- Its okey.. I'am just sad that you are leaving? But i'm moving so its okey..
- And you have school to think about.
- I hate school.. I have decited that i'm not going to High School..
- Yes you are. Sa han och gav mig en broshyr om Stratford High School. Och när jag öppnade broshyren ramlade ett papper ner i knät på mig. Jag läste pappret noggrant och mina ögon blev stora som tomater när jag fattade vad som stod. Det stod att jag hade blivit godkänn eller vad man nu kallar det.. Det betyder att jag kom in på Stratford High School, och Justin ansökte åt mig? Jag som inte ens ville gå.
- So.. What do you think? Frågade Justin glatt.
- Justin, this sucks! I'am done with school?? Sa jag lite smått surt.
- But.. You need at least go to High School? Collage i understand but High School? My mum would freak out if she heard this..
- Are you ashamed of me? That's why you did this, right? Because you are ashamed of me? And when i finally go to High School i can meet your family? Sa jag argt.
- No... You will meet my family after the tour.. And i'am not ashamed of you, i just did that to make you happy. Sa han och kollade ut i fönstret.
- Why do we always argue? Frågade jag honom med ledsna ögon.
- I don't know sweetie... Sa han och tog min hand och försökte le lite till mig. Men jag såg att han var ledsen.

Efter ett antal timmar hade privat planet landat i Sverige. Justin skulle sitta kvar för privat planet skulle ta honom till Atlanta efter jag gått av.

- Byee Biebs.. I love you and good luck on your tour! Sa jag och kysste honom passionerat.
- Bye sweetie, i love you really much. And have a great time in Canada. I will call you. Sa han och kysste mig en sista gång. Jag gick ur planet och  in i bilen som väntade på mig. Klockan var sex på morgonen i Sverige och om 10 timmar sitter jag på planet till Canada. Melissa och Linnea ska komma runt 10 hem till mig så ska vi umgås innan jag åker iväg igen.
Chaffören stannade utanför mitt hus och hjälpte mig med väskorna till hallen innan han åkte iväg igen. Jag kastade snabbt in allt som behövade tvättas i tvättmaskinen och tvättade det. Under tiden tog jag fram alla saker jag skulle ta med mig, och det var mycket.. Dock hade Pontus redan tagit med sig ungefär 75% av mina saker. Jag började packa ner alla badrums grejer i min minsta resväska. Sen tog jag smycken osv. Och sist tog jag skor och kläder. Det blev totalt 8 stora väskor och 3 små, med all tvätt också.
När jag var färdig satte jag mig vid köksbordet och började äta nudlar som jag kokat. Jag ställde skålen i diskmaskinen när jag var färdig. Och precis då knackade det på dörren. Jag sprang fram till dörren och öppnde den hastigt.
Och där stod dom mest underbaraste människorna i världen, Melissa och Linnea.
- HEEEEJ!!! Skrek jag och kastade mig på dom.
- Hahaha.. HEJ GUMMAN!! Skrek dom tillbaka och vi började skratta. Jag släppte in dom och vi satte oss i vardagsrummet.
- Gud vad sorgligt att du åker... Sa Melissa ledsamt.
- Det tycker jag med.. Men jag behöver nog en ny start, bort från allt drama. Men jag kommer sakna er såå mycket. Sa jag och kramade om dom igen.
- Hur var det i Paris? Frågade Linnea sedan.
- I början var det ett helvete. Justin försökte göra mig svartsjuk med någon tjej som hette Nicole. Och jag försökte göra honom svartsjuk med en kille som hette Chris. Men sen blev vi sams och vi hade 5 underbara dagar tillsammans. Men sen små bråkade vi lite i taxin påväg till planet. Bara för att han tydligen har bestämt att jag ska gå på High School. Och sen berättade han också att han ska på turne och kommer vara borta i 4 månader, och  han åker iväg om 4 dagar. Sa jag och suckade.
- Shit du kommer ju inte få ha sex på 4 månader då??! Sa Linnea och gjorde en ledsen blick mot mig, vilket betydde att hon tyckte synd om mig.
- Ja vet.. Det suger! Jag är rädd att jag kommer få känslor för Ryan eller någon..
- Ha inte sex med Ryan, ha sex med den personen Justin känner minst. Då kanske han inte får reda på något? Sa Melissa mystiskt.
- Neej.. Jag kan inte vara otrogen mot Justin igen..
- Sen när har du varit otrogen mot Justin? Frågade Melissa förvirrat.
- Jag strulade med Eric i Cypern.
- Men Justin hade ju varit otrogen mot dig innan det? Sa Linnea.
- Nej dom höll bara varandra i handen. Inget mer..
- Hur är Justin i sängen? Sa Melissa sedan för att byta samtalsämne.
- Helt jävla grym.. Den bästa jag någonsin legat med.
- Men det var  ju inte helt oväntat, du kommer ju typ inte ihåg några andra eftersom du brukar vara grymt full. Sa Linnea och log. Vilket fick mig och Melissa att skratta.
- Seriöst, hur många har du legat med egentligen? Sa Melissa sedan.
Det tog oss ungefär 5 minuter innan vi räknat ut att jag har legat med 19 personer.
- Undra vad Justin säger om han får reda på det. Sa Linnea och flinade.
- Han kommer antagligen göra slut, han har bara legat med Selena och mig i sitt liv.
- Tänk inte så negativt, men ofta han inte har frågat dig hur många du har legat med?
- Inte än iallafall. Men den frågan kommer väl.. Ryan vet dock hur många jag har legat med, så jag är orolig att han berättar det för Justin.

Vi snackade ett tag till. Men nu blev det dags för mig att åka till flygplatsen. När taxin kom så hjälpte Linnea och Melissa mig med väskorna. Efter lite krångel med att få in alla väskor i bilen var det dags att åka till flygplatsen.
- Jaha.. Då vare dags för mig att åka.. Sa jag och gjorde en ledsen blick.
- Vi kommer sakna dig så jävla mycket babe! Love you bitch! Sa Melissa och kramade mig hårt och länge. Hon började gråta också, vilket gjorde så att jag började gråta. Och då började så klart Linnea också att gråta.
- Jippii gråt kalas. Sa jag och vi alla tre började att skratta.
- Jag kommer sakna er så himla mycket också. Sa jag och kramade om Linnea hårt.
- Ta den här. När du mår som sämst kommer det att hjälpa, och det vet du. Sa Linnea och gav mig ett helt cigg paket.
- Ehm, jag har slutat..
- Vi vet, och det är jättebra. Men när du mår som sämst så tar du en. Sa Melissa och kramade mig en sista gång.
Men när jag verkligen var tvungen att åka kramades vi en sista gång. Sen satte jag mig i taxin och den körde iväg.
Canada here i come.


Komentera :D Super ledsen för dålig uppdatering.. Men Ubah har ingen dator. Och jag har en ny hund så det kräver mycket jobb.. Men nu hann jag att slänga in ett litet inlägg till er, Enjoy!

So far away in my dreams - Part 50

Sen så rakade jag mina ben och efter det så fönade jag mitt hår sedan lockade några lockar. Efter det så drog jag på mig min klännning.
Jag hörde att det tutade där nere, då jag direkt kom på att det var för mig. Jag satte på mig dom svara högklackade skorna och packade min handväska fort. Innan jag tog en sista titt innan jag gick till hissen sedan hoppade in i bilen.

( Låtsas som det är lite mörkare och mer skog runt omkring och att han har vit t-shirt och mjukis byxor )
Bilen körde ett tag. Och jag började verkligen undra vart vi skulle när bilen körde förbi massa träd osv. Jag var alltså mitt i ingenstans. Chaffören körde i ungefär 30 minuter. Men tillslut stannade han mitt i ingenstans. Jag tackade chaffören innan jag gick ur bilen. Justin stod precis framför mig. Han hade en snygg tröja på mig och jeans.
Jag gick fram till honom och kysste hans läppar mjukt.
- Why are we in the middle of nowhere Justin? Frågade jag och han skrattade lite.
- Because i want you for my self. Come! Sa han och drog med mig ner till vattnet. Där fanns en brygga. Det var en sjö och uppe på land fanns det ett tält och en brasa.
- Justin why i'am i dressed up for this? Frågade jag förvånat.
- Because of this. Sa han och vände mig om. Där fanns det ett bord med två stolar. En duk med röda rosor på. Det var väldigt fint dukat med ljus osv.
- Let's eat! Sa han och tog min hand. Vi gick och satte oss vid bordet. Han tog fram maten. Jag vet inte vad det heter men det var fransk mat. Med franskt vin, vilket jag blev riktigt förvånad över. Eftersom han hatar när jag dricker.
- Justin, thats wine? Sa jag förvånat. Men han bara skratta sitt underbara skratt och tog min hand.
- Its just little wine. Not vodka or something. Sa han och blinkade med ena ögat.

Vi åt maten under tystnad. Det var en pinsam tystnad stämningen var jobbig. När vi hade ätit klart gick vi till tältet och bytte om. Justin hade tagit med sig en ryggsäck med saker till mig. Så han satte på sig en vit t-shirt och mjukis byxor. Jag tog på mig en tjock tröja och mjukis byxor. Sen bytte jag också till skönare skor. Vi bestämde att ta en promenad tillsammans. Så vi började gå på en stig. Det var fortfarande tyst men tillslut bröt Justin tystnaden när vi var framme vid bryggan.
- I'm sorry Emma. Sa han och kollade in i mina ögon. Hans ögon var helt blanka och han såg riktigt ledsen ut.
- Its okey Justin. I'm sorry to. Sa jag och tog hans hand.
- I sad some really mean things to you. And i really regret it. Sa han och en tår rann ner för hans kind.
- Don't cry.. It makes me cry.. Sa jag med gråten i halsen.
- I can't stop it. It feels like i'm losing you. Sa han och strök hans hand på min kind.
- You are not losing me Justin.
- But its a really akward silence between us. Sa han med lite allvarligare röst.
- I know. But i love you Justin.
- I love you to. But i need to ask you something.
What is it?
- Do you think we need a break. Not a break up just a break.
- No.. Do you? Frågade jag ledsamt.
- No! I just want everything to be normal again. Sa han och kysste min panna.
- Me too. Sa jag och han log. Efter det bestämde vi att gå tillbaka till tältet. Vi satte oss vid brasan runt oss och bi började grilla marshmallows. Det var inte någon pinsam tystnad mellan oss längre. Utan vi började prata om när vi träffades och vad vi tyckte om varandra då och sånt. Jag har aldrig älskat någon så mycket som Justin förut.
- I'am really tierd Justin. Can we go to sleep? Sa jag och började kyssa hans hals.
- Yeah we really can. Sa han och stönade lite lätt eftersom jag kysste på hans svaga punkt.
Vi gick in till tältet och vi delade sovsäck. Vi började strula men innan något mer hände råkade jag somna.
Justin's Prespektiv

Jag hörde att hennes andetag blev tyngre och tyngre och då märkte jag att hon hade somnat. Själv var jag inte alls trött. Hon hade gjort mig alldeles för upphetsad. Jag låg och kollade upp ett tag. Tills jag märkte att det var omöjligt att somna. Så jag tog på mig mina skor och gick ut ur tältet. Sen gick jag jag ner till bryggan och lyssnade på musik ett tag. Sen började jag kasta sten också. Allt jag tänkte på var Emma. Hon är det bästa som någonstin hänt mig. Men det som stör mig är att jag inte fick ta med henne på min turne som jag ska ha snart. Jag har inte ens berättat att jag ska iväg på turne en vecka efter denna Paris resan. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga till henne att jag ska åka iväg i 4 månader.
Jag satt där i några timmar innan jag såg att klockan hade hunnit bli 4 på morgonen gick jag tillbaka till tältet igen. Jag kröp in i sovsäcken som Emma låg i. Jag drog mina fingrar i hennes hår en stund. Sen kände jag att mina ögon blev svårare och svårare att hålla öppna och tillslut somnade jag med Emma i min famn.

Förlåt för dålig uppdatering!! Men vädret har varit jättebra och jag (Emma) Har haft dataförbud ett tag. Men nu har jag iallafall hunnit skriva ett kort inlägg. Sorry för att det blev så kort men jag hinner verkligen inte skriva längre så Komentera med era underbara komentarer nu!! För det berhöver jag verkligen. Många komentarer :-) Pöss Pöss

Förresten jag vet att det inte finns stränder i Paris med hav osv. Men andvänd fantasin :) Hoppas ni gillar det ändå;)

So far away in my dreams - Part 49

När vi hade lugnat ner oss satte vi på en komedi film.
Det som låg i den andra påsen var en massa chips och godis och en dricka.
Jag hade hällt upp allt i skålar och hällt drickan i 2 glas.
Jag tog med en filt och satte mig och hade mina ben över Justins knän.
Efter runt 20 minuter av filmen så pep min mobil till och skärmen visade. '' Ryan '' ..

Justin vände blicken mot min mobil, istället för filmen. Han ville säkert veta vad Ryan hade skrivit.
'' Seriously..? Why are u always doing this!?
U are a player. A big fat player.
Please don't move to Canada i don't want u here. //Ryan ''

- He'll get over it. Sa Justin och pussade mig på pannan.
- I hope so.. Sa jag ledsamt.
Vi kollade klart på filmen och den var faktiskt riktigt bra. Vi skrattade ganska mycket. Även om filmen var slut låg vi ändå kvar i soffan.
- What are you going to do with your song? Sa Justin medans han pillade med mitt hår.
- I think i'm still going to give it to Selena.
- Okay. Fick han fram efter ett tag.
Vi satt där tysta och njöt av den tiden vi hade ett tag, jag låg med mitt huvud över hans knä och han lekte med mitt hår och kysste mig då och då.
- Justin? Sa jag och kollade på honom allvarligt.
- yes? Svarade han oroligt.
- I really need to go to the toilet. Sa jag med ett gulligt leende.
- Ha, you scared the hell out of me.
Jag skrattade bara och ställde mig upp. Jag gick mot toaletten för att kissa. När jag kom tillbaka satte jag mig på hans knä som faktist började bli bekväm.
Han kysste mig och och jag tillbaka. Jag lutade mig bak så jag låg på soffan. Inte långt efter låg han över mig. Han kysste mig på halsen och vid nyckelbenet vilket fick mig att stöna lite lätt.
Jag drog mina händer på hans rygg medans han kysste mig lite här och var. Jag kollade på honom och kunde se att jag fick ett leende.
Jag tog av honom hans v-ringade t-shirt och nu så va han topless vilket fick mig riktigt upphetsad. Jag bet mig själv i läppen medans han fick av mig min t-shirt eller hans var det ju.
Nu så låg vi där och strulade, jag i bara under kläder och han shirtless. Jag fick av honom hans mjukis byxor och kunde känna hans stånd genom hans boxer kalsonger.
Justin försökte knäppa av min BH medans han kysste mig.
Han lyckades ganska snabbt. Men detta var ju inte precis något nytt för honom heller.
Han började kyssa mig uppifrån och ner. När han kom fram till troskanten gav jag ifrån mig ett litet stön. Och jag kunde se hur han log. Så jag rullade runt så jag låg överst. Och då började jag kyssa på hans svaga punkt, halsen. Samtidigt som jag förde in handen i hans kalsonger och började runka honom lite lätt. Han blev mer och mer upphetsad så jag slutade.
- No don't stop.. Sa han när jag slutade.
Men jag bara flinade lite och tog fram en kondom. Han tog av mina trosor och jag tog av hans kalsonger. När han fått på kondomen så tog han tag runt min midja. Och började köra på ganska hårt. När vi hållt på ett tag kom han och vi la oss utmattade bredvid varandra.
- I love you so much.. Sa jag andfått.
- I love you to babe! Sa han och kysste mig innan vi somnade.
Justin's Prespektiv

Jag vaknade av att jag fick ett sms av Scooter.
'' After the Paris trip. U have to start working, just so u know. //Scooter ''

Jag suckade. Han måste alltid skicka såna sms när jag är på semester. Jag vände blicken mot Emma som låg och sov. Hon var så söt. Jag har nog aldrig älskat en tjej såhär mycket förut. Det är en helt underbar känsla. Och igår var underbart. Jag hoppade in i duschen och duschade snabbt.
När jag kom ut satte jag på mig ett par Svarta jeans, och en lila V-ringad T-shirt och till dom ett par svarta converse.
Jag kollade mig lite fort i spegeln innan jag gav mig av ut ur suiten. Klockan var 9 och intervjuen började inte först
10.30. Men jag hade saker att fixa innan till ikväll. Jag ringde Kenny som bode i ett annat suit och han kom ut med detsamma.
Vi hoppade in i bilen och jag gick in i affär efter affär och köpte grejer. Jag gick in i en tjej affär och personalen fick hjälpa mig att hitta något till Emma. Tillslut så hittade vi en jättefin svart kort spets klänning med uringad rygg och ett par högklackade skor till dom.
Jag skrev en liten lapp på paketet som klänningen & skorna fanns i.


Jag la den i receptionen och bad dom att ge den till henne när hon kom ner.
Jag åkte senare iväg till Intervjuen där jag antar kommer att stanna ett tag.
Emmas perspektiv.

Jag vaknade och kollade runt men jag hittade ingen Justin bredvid mig, jag kände att paniken började stiga när jag kom på att han va på wn intervju så kände jag min lättnad.
Jag satte mig upp och tog upp min mobil och kollade på klockan den visade 10. Ovanligt nog så var jag pigg. Jag ställde mig upp och gick mot duschen.
Jag shamponerade mitt hår och tvålade in hela min kropp. Jag spenderade någon timme där och sjöng och bara njöt.
När  jag kom ut satte jag på mig ett par vita underkläder och smörjde in min kropp med nive bodylotion.
Jag kollade i garderoben och satte på mig ett vitt spets linne med högmidjade short med ett smalt skärp till. Jätte gullig outfit blev det.
Jag fönade håret och drog några lager mascara. Jag kollade på klockan den var redan 12. Jag satte på mig ett par lätta ballerina till innan jag gick ner till frukosten.
Jag gick och beställde en cappuchino och gick ut för en promenad. Jag gick i någon timme och njöt av Paris. Det va skönt att ingen kände igen mig.
Efter ett tags av promenad gick jag tillbaka till hotellet.
- Bonjour, Someone left a gift for you. Sa mannen bakom disken och vinkade åt mig som betydde att jag skulle dit.
- Hi, Oh thank you. Sa jag och tog imot  den.
Jag gick upp på mitt rum för att se vad som fans i. När jag kom in i suiten så smällde jag igen dörrren och satte mig på min säng.
Jag läste först lappen.
'' To my princess, Put this on for tonight when the cab is waiting for you 7 o'clock.
be ready! love you xx Justin '' Stog det.
Jag log stort innan jag öppnade den. Jag fick först ut en klänning jag blev nästa stumm den va jätte fin sen såg jag skorna då jag blev kär direkt.
Jag blev verkligen super glad över det jag fick. Justin är super gullig, undra vad vi ska göra ikväll.
Det var flera timmar kvar så jag bestämde mig för att gå till stranden och bada. Jag satt p min axellösa USA- bikini och tog med mig min strand väska och gick till stranden.
Jag la mig där på min handduk och hade smörjt in mig i solkräm innan jag satte på mig sol-glasögonen och solade.
Jag låg där i några timmar tills någon rörde till på min axel.
- Hi Emma it's Chris.
- Oh, hi. Sa jag och satte mig upp så att jag fick bättre syn och tog av mig glasögona.
Innan han hann säga något annat ställde jag mig upp och började packa i ordning.
- Where are you going? Sa han efter att han slagit sig ner.
- To my suit, I gotta go now. Sa jag och kramade honom så att jag inte skulle verka allt för dryg.
När jag kom till mitt suit duschade jag igen det va väldigt varmt ute i solen som nu var på väg ner. Jag kollade klockan.
Perfekt mumlade jag för mig själv, cirka 2 timmar kvar tills jag skulle vara klar.
Jag sminkade mig och tog min tid. Jag drog några drag mascara eller flera. Rouge , röda läppar, eyeliner va det sminket jag använde.
Sen så rakade jag mina ben och efter det så fönade jag mitt hår sedan lockade några lockar. Efter det så drog jag på mig min klännning.
Jag hörde att det tutade där nere, då jag direkt kom på att det var för mig. Jag satte på mig dom svara högklackade skorna och packade min handväska fort. Innan jag tog en sista titt innan jag gick till hissen sedan hoppade in i bilen. 
MASSOR MED KOMMENTARER NU, ÅSIKTER!

So far away in my dreams - Part 48

När han spelat klart vände han blicken mot mig.
I still mean it. Sa han och ställde sig upp. Nu var han bara några centimeter ifrån mig. Jag skrattade till lite nervöst när han närmade sig mig. Han gav mig en stor varm kram.
I'am so sorry for everything i have done to you. You are the most beautiful girl i ever seen. Viskade han i mitt öra. 
- Its okey, i'm sorry to. I really am. Viskade jag tillbaks med gråten i halsen.
- And you look very hot in that hat. Sa viskade jag och snyftade till. Justin bara skrattade till lite och fortsatte hålla om mig.  

Vi stog i den positionen ett tag. Tills jag kände att jag var tvungen att ställa frågan om hur det var imellan oss. Jag kunde inte bara låtsas att allt var bra igen.
Soo.. How is it now?.. I mean between us 2? Sa jag efter vi släppt taget och kollade på honom.
It was nothing between me and that girl.
- But you sai-
I know what I said, But I was just using her to get you jealous. Sa han och avbröt mig.
Jag nickade bara lungt och blev glad, Brydde mig inte om att han hade kysst henne eller något jag hade gjort samma misstag.
What about you and Chris. Sa han med orolig min.
He's just a friend, I just ate dinner with him. Jag kunde se hur lättnad Justin blev när han hörde vad jag sa.
And about Ryan, I don't know what flew in to me. After he explained to me how he liked me I couldn't be mean and ditch him. I regret it cause I like you. Sa jag tyst och kände att tårarna började rinna. Jag var verkligen en player.
Justin drog mig bara in i hans famn och kramade om mig hårt. Jag kan inte fatta att han är såhär snäll mot mig. Han var bara tyst och höll om mig och jag kände att jag var trygg här.
Shake it off bebe, your my girl now. Sa han med ett leende och pussade mig på pannan.
Im glad I am. Sa jag  med ett leende.
Jag gick och satte mig på soffan inte långt efter kom Justin.
Hey bebe, Can you sleep with me tonight, I kind of feel lonley without you. Sa jag och visade mina puppyeyes.
It depends if you want me there. Sa han och drog mig till hans knä så att jag satt där.
Jag kysste honom passionerat och sedan gav honom en blick och sa.
Did you get your answer? Och blinkade.
Han skrattade, Jag hade verkligen saknat att va i hans närhet.
So what do want to do today? Its only 2 pm. Sa han glatt.
Jag slängde en blick på fönstret och såg att det regnade.
Movies and Junk food? Sa jag frågande.
Han nickade bara och det var tyst i några få minuter då vi bara kollade i varandras ögon.
Justin, You know we have 6 days left, and I wanna spend every single day with you.
- Yes I do know what, tomorrow morning I have a interview later on the night I have a suprise for you.
- You really make me feel like im the only girl in the world. Sa jag och kysste honom. Jag ville inte fråga vad överraskningen var för att jag älskar att bli överraskad.
- So what do you wanna eat? Frågade han.
- Can I have McDonalds? Frågade jag osäkert för att det här var ju Frankrike.
Of course you can. Sa han och ställde sig upp.
What, where are you going?
- Going out buying food and pick some movies. Sa han och började knyta sina converse
- You sure, you dont want me to come with you?
Im sure, come give me a kiss. Sa han innan han gick och jag gjorde det.
När han gick så passade jag på att smsa Ryan, för att jag vill verkligen inte såra honom.
'' Hey Ryan, Just wanted to let you know there is nothing between us and  im so sorry  for making you believe that. I really like you.. but as a friend and I hope you do 2 after reading this.
I love you ''

Jag väntade otåligt efter ett svar, efterssom att jag inte hade någon aning om hur klockan var i Kanada så visste jag inte om det var natt eller inte.
Så jag passade på att ta en snabb dusch innan han kom hem igen. Jag duschade på cirka 10 minuter jag tvättade inte håret det skulle ta alldeles för långt tid.
Jag satt på ett par svarta under kläder innan jag bestämde mig för att gå till Justins garderob för att hämta en stor t-shirt.
Precis när jag va påväg dig öppnades dörren och Justin km hem med en McDonalds påse och en annan påse.
Oh hi, Sa han och drog mig mot honom innan han hann ta av sig skorna.
Haha, Hi justin. Sa jag och besvarade kyssen medans jag kände att hans händer gled mot min rumpa. Han tog mig till soffan och där låg han över mig. Jag kunde känna hans ' grej ' vara lutad över mig. Då jag puttade bort honom lite. Och satte mig upp.
Whats wrong? Sa han och ställde sig upp.
Nothing actually, I feel like we could save that and eat now cause im starving.
- Haha okay babe, But that was not nice walking around like that and expect me to nog get crazy.
Im so sorry. Sa jag och gick fram till honom för att kyssa honom.
huu uhhh, you can't have me sorry honey. Sa han och vi båda skrattade.
Whatever, Im getting close on. Sa jag och vände mig om.
Nah please dont, you can walk around like that. Sa han och blinkade.
You wish biebes, you wish.
Jag gick in till hans garderob och försökte hitta någon t-shirt jag kunde ha på mig, alla var lika stora. Så jag valde en Vit och satte mitt hår upp i en toffs innan jag gick och satte mig hos honom igen.
Vi åt vår mat i soffan det tog ett tag efterssom att vi hade små tävlingar hit och dit och kastade pomes frites på varandra.
So what movie are we watching? Sa jag när jag städat undan och suttit  mig på hans knä igen.
Have I ever told you, you look really sexy in that t-shirt?
- Is it because its yours? Sa jag och blinkade.
I dont know maybe. Sa han och förstörde stämmningen och vi båda satt där och skrattade.
När vi hade lugnat ner oss satte vi på en Komedi film. Det som låg i den andra påsen var en massa chips och godis och en dricka.
Jag hade hällt upp allt i skålar och hällt drickan i 2 glas. Jag tog med en filt och satte mig och hade mina ben över justins knän.
Efter runt 20 minuter av filmen så pep min mobil till och skärmen visade. '' Ryan '' ..
Nu kom det ett efter längtad del eller hur? Nu har Ubah skrivit det här och jag undrade ifall NI vill ha med Biebergasm? Isåfall kommentera det för att vi vill veta.
Kommentera vad ni tycker om den här delen också!

So far away in my dreams - Part 47

Jag började gråta framför honom. Tårarna bara rann och rann. Men han bara stod där som en ufo och kollade på.
Så jag stängde dörren till sovrummet tog min ipod och började lyssna på ''What Are Words'' Med Chris Medina. För Justin sa att den låten var våran låt. Han sa att allt i texten stämde, att han aldrig skulle lämna mig när jag behöver honom som mest. Så istället för att lyssna med hörlurar kopplade jag in ipoden i min högtalare. Så han skulle höra låten.
Nästa morgon vaknade jag av ljud från hotellrummets kök. Det var antagligen Justin som gjorde frukost. Så jag gick upp och klev in i duschen. Men jag duschade inte så länge. Efter det tog jag på mig svarta shorts och en pösig t-shirt. Sen fönade jag och plattade håret, och sminkade mig lite lätt. När jag var klar gick jag ut till köket. Justin hade precis blivit klar med frukosten.
- Can i have some to? Frågade jag utan att kolla på honom.
- A kiss or breakfast? Sa han och hånlog mot mig. När blev han så elak?
- Never mind, i can just ask Chris instead. Sa jag och gick mot hallen.
- Good, because Nicole is coming. Sa han lite högre så jag skulle höra ifrån hallen.
- And i can call Ryan, Eric or Chris. I have many choices.
-
But i have 11 million girls how wants me. So i have more choices. Sa han tillbaka. Jag orkade inte fortsätta bråka med honom så jag gick ut istället. Och ner till hotellresturangen. Där satt jag och åt, ensam. Men jag bestämade mig för att ringa ett litet samtal. Eftersom jag kände mig så ensam.
Signalerna gick och tillslut svarade han.
- Hey its Ryan! Sa han med glad röst.
- Hey Ryan, its me Emma. Sa jag osäkert.
- Hi Emma! How are you?
-
Not good, you?
-
I'm fine. But why don't you feel good? Sa han lite oroligt. Jag trodde inte han skulle bry sig om mig. Eftersom vi inte har pratat sen New York. Och det var ett tag sen.
- Justin is my problem right now. He is so mean to me.
-
Yeah, i have heard that. But i didn't know that he is mean to you?
-
Well, we are in Paris now. And he has a new girlfriend i think. Nicole or something.
-
He told me.. Sorry Emma.
-
Its okey.. Can't wait to come to Canada! Sa jag med lite gladare röst.
- Are you coming to Canada?! Sa han förvånat, men ändå på ett glatt sätt.
- Yes, i'm moving there next week. After Paris.
-
To Stratford?
- Yes. Pontus is moving there so i'am moving with him.
-
Nice which street?
-
My mom bought a house for us at Stratford Street 4.
-
Really?! Chaz lives next to you then! Sa han ännu gladare.
- Nice, then we can hang out all the time.
-
If you want to. Sa han och jag kunde se framför mig att han log.
- Ryan, i miss you. Sa jag allvarligt.
- I miss you to.
-
How is Savanna?
-
Its over. She broke up with me awhile ago.
-
Oh, sorry.
-
Don't be sorry. She wasen't the one.
-
Really?
-
Yeah, she realized that i still love you. So she broke up with me.
-
Do you still love me? Sa jag förvånat.
- Yes, do you still love me? Frågade han och jag visste inte vad jag skulle säga. Jag älskade honom inte på det sättet längre men ändå svarade jag...
- Yes i love you, i always have. Sa jag men ångrade mig snabbt. Fast nu var det ju försent jag hade redan sagt det.
- Do you want to try again? Sa han sedan. Mitt hjärta sa nej, och min hjärna sa ja. Eftersom det var det perfekta tillfället att hämnas på Justin. Men kan jag verkligen göra så mot Ryan?
- Of course i want to. See you next week!
-
Yes! Byee Sweetie. Sa han och la på.

När jag ätit upp allt på tallriken gick jag ut i det fina vädret. Jag gick in i några affärer här och där. Köpte bland annat en ny äkta LV väska. Jag var verkligen förälskad i märket LV. När jag gått runt i några timmar ringde mobilen, det var Melissa.
- Hej Melissa. Sa jag och försökte låta glad.
- He...ee..jj.. Sa hon och jag kunde höra att hon grät, jättemycket.
- Melissa, vad har hänt?
-
Po..unt..uss å.ktee idaag! Fick hon fram medans hon grät. Pontus åkte ju idag.. Stackars Melissa.
- Melissa försök lunga ner dig lite. Själv är jag på en piss resa i Paris med världens sämsta kille ever. Sen råkade jag tydligen precis säga till Ryan att jag fortfarande älskar honom. Fast det gör jag inte. Men nu är vi tillsammans. Och Justin är så elak mot mig så jag bara har lust att ta självmord. Sa jag och bablade på tills hon bad mig at sluta prata för en minut.
- Älskling.. Justin är väl som han är. Han älskar dig, det är därför han gör såhär. Och jag kan hålla med dig om att det var dumt att säga till Ryan att du fortfarande är kär i honom. Men hur mycket jag en vill, kan jag inte hjälpa dig. Sa hon med lugn röst.
- Jag vet.. Men jag måste dra nu Melissa. Jag ringer dig när jag är framme i Sverige.
-
Hur länge är du i Sverige innan du åker.
-
Bara ett par timmar tyvärr..
-
Okej men vi hörs då! Hejdå.
-
Aa det gör vi, hejdå! Sa jag och la på.

Efter ett par timmars shopping var jag helt slut i fötterna. Jag hade handlat en del på Chanel, Dior och LV.
Shoppa i Paris är en av det roligaste jag har gjort. Det finns så mycket överallt.
Men jag bestämde mig för att gå tillbaka till hotellet. Det var inte långt dit, jag vara bara ett par minuter bort. Så jag började gå. Efter ungefär 10 minuter var jag framme vid hissen. Jag gick in och tryckte på knappen till våran suit. Pling lät det när jag var framme. Jag tog fram kortet och låste upp dörren. Sen tog jag alla mina kassar till sovrummet och gick ut på balkongen eftersom Justin kollade på tv i vardagsrummet. Men efter bara ett par minuter kom han också ut på balkongen och vände sig mot mig.
- Why are you togehter with Ryan again?
-
Because i love him? Sa jag drygt. Jag hade ingen tanke på att vara snäll mot honom. Eftersom han har varit rätt elak mot mig.
- You don't love him. I can see that on your face.
-
You shoulden't care so much.
-
I don't.
-
Yes you do, you are jealous. I can see that on your face. I know you.
-
I still love you a little. But i don't want you. So i'm not jealous.
-
Justin, i'm moving to Canada next week. With Pontus so its just better if me and Ryan are togehter. Sa jag och kollade bort.
- Wait, what? Are you moving?
-
Yes, to Canada like i said the first time.
-
Fun, for you.
-
Yes its very fun. I'am moving in next to Chaz.
-
Why are you stealing my friends?
-
Why are you still here?
-
Because i promised you to be here. When you need me the most? Remember?
-
Yeah, i remember. Its one of my favorite songs. Sa jag och han drog in mig till pianot i vardagsrummet och började spela och sjunga.

''Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words

If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me

And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight


And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words

If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near

Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close''

När han spelat klart vände han blicken mot mig.
- I still mean it. Sa han och ställde sig upp. Nu var han bara några centimeter ifrån mig. Jag skrattade till lite nervöst när han närmade sig mig. Han gav mig en stor varm kram.
- I'am so sorry for everything i have done to you. You are the most beautiful girl i ever seen. Viskade han i mitt öra.
- Its okey, i'm sorry to. I really am. Viskade jag tillbaks med gråten i halsen.
- And you look very hot in that hat. Sa viskade jag och snyftade till. Justin bara skrattade till lite och fortsatte hålla om mig.


Så nu har jag (Emma) Skrivit ihop ett kapitel till er:D Håll utsik på www.biebsfavorite.blogg.se för kapitel 3 är på G !! :D Kommentera gärna. En enda liten kommentar betyder mycket:) <3

So far away in my dreams - Part 46

Efter några minuter såg jag att Justin också loggade in på twitter med hans iphone.
- Hey, i'm not the worlds biggest asshole? Sa han och flinade lite.
- Screw you. Sa jag och kollade ut igenom fönstret. Chaffören kollade lite konstigt på oss i backspegeln.
Jag suckade lättnat när vi var framme vid Arlanda flygplats.


Vi tog våra väskor och checkade in. När vi lämnat våra stora väskor gick vi skilda vägar. Jag gick till ett Cafe och Justin skulle köpa något som han kunde läsa på flyget, alltså en tidning. När det var dags att åka började jag gå mot våran gate. Där stod Justin redan och väntade. Jag gick bara förbi honom, utan att säga ett ord.
Jag gick fram till mannen som skulle kolla mitt pass sen tog jag med mig min handväska in till flyget. Efterssom att det var Justin så åkte vi på första klass så jag tog bara en plats och satte mig längst in vid fönstret. Justin kom inte långt efter och satte sig bredvid mig, 4 timmars fly med honom tänkte jag.
Jag tog ut min Ipod och stoppade in dom i mina öron inte långt efter hade jag somnat.
Jag vaknade efter någon timme och kände att jag behövde gå på toa. Jag letade efter min mobil och tog upp min väska för att se hur länge jag hade sovit men jag kände inte mobilen där i.
- Its 2 and a half hour left. Sa Justin och log mot mig.
Jag la ner väskan och ställde mig upp för att gå på toan. Jag kollade på Justin och han makade på sig för att jag skulle kunna komma förbi. Och han gav mig en ursäktande leende.
Jag tvättade ansiktet och händerna sen gick jag ut igen och satte mig på min plats bredvid Justin.
När vi hade landat satte jag på mig min luva och solglasögon för att täcka mig från paparazziz som var en mängd utanför flygplatsen.
Efter att tagit våra väskar och några personal hade tagit med dom ut till vår hyrda bil tog Kenny med oss ut därifrån. Det var verkligen en massa människor där så jag gjorde så gott jag kunde med att inte visa mitt ansikte jag hade ingen tid med massa beliebers efter mig just nu!
Det var många paparazzis som skrek och frågade Justin massa grejer som skrek i mun på varandra. Det mesta va på franska vilket jag inte förstod ALLS. Jag hade studerat Spanska under min tid i skolan.
- WHO IS SHE JUSTIN?
- JUSTIN JUSTIN JUSTIN!
- WHERE ARE YOU STAYING?
- IS THAT YOUR GIRLFRIEND?

Hörde jag folk säga från olika håll medans det kom en massa blixter tur nog hade jag solglasögon på mig. Nu så blev det min ut då paparazzin frågade mig frågor.
- Hey, you whats your name? Frågade en och jag kollade på honom.
- How do you know Justin? Skrek en annan.
Då kom Justin in i bilden han hade ignorerat dom hela tiden han tog armen om mig och sa
- Its none of your buisness!

Innan vi hoppade in i bilen påväg till hotellet.
Påvägen dit var det tyst hela tiden vi satt mittimot varandra i backsätet vilket var normalt i franska bilar att ha säten mittimot varandra. Vi satt i bilen cirka 20 minuter innan Kenny öppnade dörren åt mig och jag gick ut för att hämta mina väskor. En av vakterna var så snäll och tog min väska och bar den upp till vårt suit efter att Justin hade checkat in till oss.
Justin kom sedan för att öppna dörren. WOOW va de enda jag fick ut. Det var ett enormt rum med glasväggar super fint om man frågar mig med en fantastisk utsikt över staden. Det enda problemet var nog när mina ögon fastnade på sängen.
- Its OK, i'll sleep on the sofa. Sa Justin och kollade mot soffan.
- Great. Sa jag och kastade mig på sängen. 
Jag hittade en slags bok guide som finns på nästan alla hotell. Där i stod det olika platser och resturanger man kunde besöka och en karta vart dom låg fanns också med. Och det bästa var att det stod på engelska så jag förstod allt som stod. Jag fastnade lite för en sida. Där det var en bild på en jättefin strand och när jag kollade på kartan låg den inte alls långt härifrån. Så jag bestämde mig för att byta om lite snabbt och ta på mig passande skor för stranden. Justin stod och kollade lite underligt på mig och tillslut vågade han säga något.
- Where are you going? Sa han förvirrat.
- Out. Sa jag drygt.
- Out..? Sa han och jag förstod att han ville veta vart.
- Just out, why do you care.
-
I want to know where you are going. Otherwise you can't go out at all. Sa han bestämt.
- You're not my dad.
-
But i have to be, cause you are acting like a kid.
-
And you are an idiot. But you can't do anyhing about it?
-
WHAT IS YOUR FUCKING PROBLEM? Skrek han några centimeter från mitt ansikte. Vilket gjorde mig riktigt rädd. Så jag fick inte ut ett ord ur munnen.
- I'AM NOTHING BUT NICE TO YOU? AND YOU CHEATED ON ME! I'AM THE ONE HOW SHOULD BE ANGRY NOT YOU. Fortsatte han. Och Justin skrek nästan högre denna gången. Jag ville säga något men jag var för chockad. Jag vågade inte ens säga något.
- Do you know how much you are hurting me with your words. It really hurts.. Sa han ledsamt och jag såg att tårarna som rann ner för hans kind. Även om jag var förbannad på honom gjorde det ändå ont att se han gråta. Men jag kunde inte göra något. Så istället för att stanna så sprang jag ut, och lämnade honom ensam. Skuldkänslorna bara kokade inom mig. Jag visste inte vad jag skulle göra, men jag hade kartan i handen. Så jag följde kartan tills jag kom till stranden. Och den var lika fin som på bilden, om inte finare. Jag satte mig ner i stranden och kollade ut mot havet. Klockan var ungefär 7 på kvällen och solen var påväg neråt. Plötsligt kände jag att någon satte sig bredvid mig. Så jag kollade åt höger och där satt en kille riktigt snygg. Jag skulle gissa på att han var i 18 års ålden? Han kollade på mig och log. Hans tänder var perfekt vita precis som Justin's.
- Hello, i'm Chris. Sa han och log.
- How did you know i talk english? Sa jag förvånat.
- I saw you and that Bieber guy in the newspapers.
-
Oh.. But you don't look like a france guy?
-
No, i'am from Barcelona. So whats your name?
-
Me llamo Emma. Sa jag och flinade lite.
- Nice, you can speak spanish! Beautiful name by the way. Sa han flörtigt.
- Do you know a good dinner place? I haven't eat yet. Sa jag och la ena handen på magen.
- Yeah, i know the perfect place. Put on a nice dress and meet me here about 30 minutes? Sa han och log.
- Or.. You can come with me? Sa jag snabbt.
- Okey let's go. Sa han och följde efter mig. Han sa att han inte behövde byta om så då kunde han lika gärna följa med mig.
- How old are you? Frågade jag nyfiket.
- 18, almost 19 and you?
-
I turned 16 a while ago. Sa jag och log.
- Is it here? Sa han och pekade på hotellet.
- Yeah it is. Sa jag och vi gick in och igenom lobbyn.
- I'm staying here to. Sa han när vi åkte upp med hissen.
- Really, thats great. Sa jag och log.

Vi gick längst korridoren tills vi kom fram till mitt och Justin's hotellrum. Jag och Chris gick in och jag såg Justin sitta med huvudet i händerna i soffan. När Chris stängde dörren så lyfte Justin upp sitt huvud och kollade konstigt på Chris. Jag skyndade mig in i sovrummet och bytte om på endast några få sekunder eftersom jag inte ville lämna Chris ensam med ledsna och arga Justin Bieber. Jag tog också på mig snygga högklackade skor. Och borstade igenom håret lite snabbt.
När jag kom ut ur sovrummet så var Justin ute på balkongen och Chris stod kvar i hallen.
- Did he say something to you? Sa jag osäkert.
- He told me that you are a player. And that i can't give you alcohol because you are an alcoholic? Sa han förvånat.
- Thats not true.. He is just a angry idiot. So let's go. Sa jag irriterat och vi gick ut och mot resturangen. Vi promenerade till resturangen och pratade en del om honom och lite om mig påvägen. Men det enda jag tänkte på var Justin. Han har ju typ pms? Först är han inte sur och sen blir han jättearg på typ 2 sekunder?
Vi gick förbi en tidnings kiosk och mina ögon fastnade på flera omslag. Jag tvär stannade och kollade med stora ögon på omslaget.
Det var en stor bild på min och Justin och det stod på engelska;

'' Justin Bieber och hans ''flickvän'' sågs igår
lämna flygplatsen i Sverige och vart landade dom?

Paris, kärlekens stad. Undra hur Beliebers kommer reagera på detta? ''

Suck och stön.
- Don't look at them. The resturant is there. Sa han och pekade tvärs över gatan.
Vi skyndade oss över och gick in i resturangen. Den var väldigt mysig och det var riktigt fint. Typiskt Paris om ni fattar vad jag menar.
Konstigt nog var det inte alls många i resturangen så vi fick ett bord utan att ha reserverat.
- You can go to him if you want. Sa han och log mot mig.
- What are you talking about?
-
Justin. I can see that you are thinking about him. Sa han och tog min hand.
- I want to be here with you. Sa jag och tog emot menyn.
- Do you want to talk about it? Sa han och log.
Så jag berättade allt för honom och det var riktigt skönt att prata ut om det.
- I think you should talk with him.
-
I don't know..

När vi hade ätit upp vår mat gick vi ut och började gå tillbaka till hotellet. Vi åkte upp för hissen utan att någon sa ett ord. När det var min tur att gå av så kramade jag om honom.
- Good night.
-
Good night. And here is my number. Sa jag och gav honom en liten lapp.
- Thank you. Bye. Sa han innan jag gick av hissen.
Jag kom fram till hotellrummet och det luktade konstigt när jag kom in. Det luktade vanilj, sen var det släckt fast ljus var tända lite här och där.
Sen när jag kom in så satt Justin och någon blondin i sovrummet. Dom skulle precis kyssas innan jag hostade till lite. Dom kollade upp och Justin suckade. Men blondinen skyndade sig ut ur hotellrummet.
- What are you doing Justin?! Sa jag argt.
- I can do what i want? We are not a couple anymore? Remember? Sa han och tände lampan sen blåste han ut några ljus.
Jag vet inte varför jag gjorde det men jag gick fram och gav honom en kyss. Men den gick över snabbt eftersom han putade bort mig.
- Sorry babe, but you can't have me anymore.
-
Where did you find that whore? The street maybe? Sa jag och hånlog.
- No, but i did find you on the street, or Ryan did. Sa han och flinade tillbaka.
Jag började gråta framför honom. Tårarna bara rann och rann. Men han bara stod där som en ufo och kollade på.
Så jag stängde dörren till sovrummet tog min ipod och började lyssna på ''What Are Words'' Med Chris Medina. För Justin sa att den låten var våran låt. Han sa att allt i texten stämde, att han aldrig skulle lämna mig när jag behöver honom som mest. Så istället för att lyssna med hörlurar kopplade jag in ipoden i min högtalare. Så han skulle höra låten.Tack för alla fina kommentarer<3 Ubah skrev första delen och jag skrev andra. Glöm inte att kolla in Biebsfavorite.blogg.se OCH www.kidrauhlstorys.webblogg.se hon behöver fler läsare + kommentarer det är en riktigt bra novell också :)