beautifulbieber -
Bloggerfy Splinx

So far away in my dreams - Part 45

- LEEEEETS PARTY!!! Skrek jag när jag kom ut ur mitt rum då Justin hoppade till och kollade på oss.
- Yeaaaah! Skrek paulina efter medans vi beundrade oss själva på spegeln. 
Jag kände att någon drog i min arm åt sidan till köket och det var Justin. 
- What do you want ? Sa jag.
- Please dont do something wrong tonight, please. Sa han med allvarlig blick. 
Jag drog bort min arm från hans grepp och gick ut från huset.

Jag hoppade in i bilen och Paulina körde iväg.
- Jag får sova hos dig inatt som vanligt va? Frågade jag osäkert.
- Ehh.. Det går inte, tyvärr.
- Men Paulina! Pappa vet ju inte att jag dricker och sånt? Jag kan liksom inte komma hem full. Då förstörs allt.. Sa jag och kollade ut igenom fönstret.
- Det kommer lösa sig. Vi kommer komma hem sent ändå. Jag tror inte någon är vaken då. Gå bara in och ta en snabb dusch sen går du och lägger dig. Sa hon och log.
- Du har antagligen rätt.. PARTYY TIMEE!! Skrek jag och tog upp båda händerna i luften.
- Yeah baby! Sa hon och fortsatte köra.
Justin's Prespektiv

Jag känner på mig att Emma kommer göra något dumt som vanligt. Jag älskar henne fortfarande men hon borde inte vara sur på mig. Egentligen är det jag som ska vara sur på henne. Hon strulade med Eric, och jag höll bara Selena i handen.
Men som sagt, jag älskar henne fortfarande. Därför har jag bestämt att jag ska berätta allt för hennes Pappa, och då menar jag verkligen allt.
Jag satte mig vid min laptop ett tag eftersom jag inte hade något annat att göra. Men efter någon timme kom Erik, Emelie och Kenzie hem.
Jag gick ut i hallen där dom höll på att ta av sig skorna.
- Hi, Erik can i talk to you? Sa jag och kollade på han.
- Yeah sure. Sa han förvånat och pekade på ett rum som vi kan gå in i. Vi gick in i något slags arbetsrum och stängde rummet efter oss.
- Emma is on a party tonight that you may know. But in Canada, I got to know her and she was the party type. She smoked and drank. And usually she do it when she is at her mom's house. But not here. At least not so you notice her. And i say this to you for her best. Sa jag så lungt jag kunde.
- Ehm.. I don't know what to say.. Sa han och kliade sig i nacken.
- Here look at this picture's. Sa jag och visade några bilder på när hon festade.
- Thanks Justin, i'm really glad that you tell me this. Sa han och försökte fortfarande ta in allt jag sagt.
- No problem. Sa jag och gick ut ur rummet. Jag satte mig och lekte lite med Kenzie. Fast jag förstod inte riktigt vad hon sa men det var kul ändå.

Emma's Prespektiv

Det var rätt lungt i början av festen. Alla satt och snackade och drack ganska mycket. Men efter ungefär 3 timmar fick jag ett sms, från Pappa.

'' Du kommer hem med en gång!
Justin berättade allt. Jag trodde inte detta om dig Emma.. ''

Jag suckade. Sen skrev jag tillbaka.

'' Jaså det har han. Tyvärr så körde Paulina hit,
och hon kan inte köra hem mig. Så jag kommer
inte hem. ''

'' Smsa adressen bara. ''

Just nu ville jag bara döda någon. Eller inte någon utan Justin. Jag smsade adressen och fortsatte snacka med dom andra.
Justin's Prespektiv

- Justin! Emma is on this adress. Can you take my car and drive her home. Use my GPS. Sa han och gav mig ett par nycklar.
- Okey.. I will be right back. Sa jag och gick ut ur huset. Jag startade bilen och följde GPS:en. Efter ungefär 15 minuter var jag framme. Jag kunde höra musiken och smsade Emma att hon skulle komma ut. Det tog ett tag men tillslut var hon påväg mot bilen. Hon öppnade bildörren och satte sig där bak.
- I seriously hate you Justin! Sa hon högt medans jag började köra hem till Emma igen.
- No babe, you love me. Sa jag och flinade för jag vet att det retar upp henne.
- Fuck you!! Skrek hon och slog över allt runt omkring henne. Det gjorde hon i några minuter sen slutade hon. Men istället började hon stor gråta. Och jag visste inte vad jag skulle göra.
- Hey, sweetie please stop crying.. Sa jag ledsamt.
- Don't talk to me Bieber! Sa hon och snyftade.
- We are going to Paris tomorrow! Jippii! Sa jag glatt för att få henne på bättre humör. Hon slutade gråta men hon var fortfarande otroligt sur. Och jag förstår henne. Jag förväntade mig liksom inte något annat.
När vi kom hem gick jag in på gästrummet och packade. Sen borstade jag tänderna och såna saker. Under tiden kunde jag höra att Emma och hennes pappa hade värsta bråket. Efter det satte jag på en film på min dator.
Emma's Prespektiv

Nu har Justin seriöst förstört allting. Jag kommer aldrig förlåta honom. Och imorgon blir det Paris.. Slipper jag aldrig Justin eller? Jag packade snabbt ihop saker jag skulle ha med mig. Eftersom vi åker till Arlanda ganska tidigt imorgon. Efter det borstade jag tänderna och satte på mig min pyjamas.
Sen la jag mig i min sköna säng och somnade direkt.
- Emma?! Get up sleepyhead! Sa Justin medans han skakade om mig.
- Justin, get the fuck out! Skrek jag mot hans ansikte.
- No, you got to hurry. The cab is here any minute now. Sa han och jag gick upp och bytte snabbt om till min mjukis dress. Justin var fortfarande i rummet. Och kollade på min kropp med stora ögon och halvt öppen mun. Jag skrattade lite för mig själv. Sen satte jag upp håret i en knut. När jag var färdig var taxin här. Så vi skyndade ut med våra väskor och la dom i taxin. Jag hann aldrig säga hej då till pappa. Men klockan är sju på morgonen så jag ville inte väcka honom. Taxin körde iväg mot Arlanda. Justin kollade på mig nästan hela tiden, vilket var enormt störande.
Jag loggade in på twitter och skrev;

'' Off to Paris with the worlds biggest asshole. ''

Efter några minuter såg jag att Justin också loggade in på twitter med hans iphone.
- Hey, i'm not the worlds biggest asshole? Sa han och flinade lite.
- Screw you. Sa jag och kollade ut igenom fönstret. Chaffören kollade lite konstigt på oss i backspegeln.
Jag suckade lättnat när vi var framme vid Arlanda flygplats.

Så nu har jag (Emma) skrivit 1 kapitel. Jag och Ubah åker bort idag. Men jag kommer fortfarande uppdatera lite. Men ni får överleva med lite kass uppdatering i en vecka.So far away in my dreams - Part 44

Justins Perspektiv
Okay, Jag är sur på henne och så  darför ler jag mot henne, kill them with kindness huh? men DAMN när hon gick förbi mig med hennes bikini på så visste jag inte vad jag skulle göra. Om vi hade vart sams så skulle jag tryckt upp henne mot väggen och strulat med henne. Hon gick framför mig några gånger och man såg att hon retades hon va så himla sexig i sin svarta  bikini att jag blev galen. Jag kunde inte hjälpa att jag satt och stirra.
När jag hade legat i solen ett par timmar ställde jag mig upp för att duscha, Det var verkligen varmt ute kunde gissa på att det var cirka 30 grader vilket va ovanligt i lilla sverige.
När jag kommit in så satt Justin kvar i vardagsrummet och höll på med sin Mac som han antagligen tagit ut medans jag va och solade.
Jag gick förbi honom med solglasögonen på efterssom att dom var mörka så kunde han inte se igenom att jag kollade på honom, men jag såg att han kollade på mig. Hans blick fastnade någonstans på min rumpa. Perv tänkte jag och flina åt honom innan jag gick in på mitt rum.
Jag satte mig på min säng och funderade om vad jag skulle göra av resten av dagen klockan var ju bara 1 nu. Jag kollade mot min byrå och kom på att min mobil låg där. Jag gick dit och tog ut min Iphone innan jag startade den.
'' 3 olästa sms '' Stog det på skärmen. Och dom var från Selena, Paulina & Pappa.
Paulinas stog längst upp så jag klickade på den.

'' fest ikväll! Jag kommer förbi dig klockan 6 så fixar vi oss. ''

Jag tvekade en stund och sedan tänkte jag varför inte? Vill ju inte sitta och ruttna här med honom, så jag svarade.

'' Självklart, hörs sen då! '' Jag blev glad över mitt val behövde verkligen komma ut nu.

Pappas sms var på tur.

'' Hej gumman, Hoppas ni har de bra för det har vi puss''

'' Ja eller jag har det bra, med honom vet jag inte. Men jag ska på fest ikväll med Paulina puss ''


Selenas ville jag inte ens kolla på så den raderade jag direkt. Idag skulle jag festa inte deppa. Pappa svarade med ett okay och att vi skulle ha de bra. Jag tyckte om att pappa var så förstående.

Efterssom att Justin satt vid sin dator och jag antar att han sitter vid twitter så tog jag upp min Ipad för att kolla vad han hade skrivit, Skulle tagit min Mac men den ligger ju i köket och jag satt fortfarande i min bikini. Jag klickade runt lite tills jag kom in på hans twitter. Han hade twittrat lite och på en av dom stog de.

'' DAAAAMN! She gets me excited! '' Vilket betydde FAN hon får mig att bli upphetsad.

Jag skrattade ett tag och hån log, det här va helt perfekt enligt mig, man kan säga att jag hämnas på flera olika sätt och det här var ett av dom.
Hans fans visste antagligen inte att han var i Sverige och att jag skulle vara den sista dom tänkte på när det gäller den dära tweeten så jag skrev på min twitter.

'' its a pleasure, but sorry you cant have some ;) '' Twittrade jag strax innan jag loggade ut och gick in i duschen.

Jag tror jag stog i duschen i någon timme för jag stog där och njöt och sjöng. Jag shamponerade håret och  tvålade in kroppen.
När jag hade kommit ut så satte jag på mig svarta underkläder och en turkos tub topp som jag hade köpt från gina tricot och ett par svarta cykelbyxor.
Justin satt på andra sidan vardagsrummet så jag satte mig i en annan fotölj som va en bit bort från honom. Medans han koncentrerade sig på sin dator och inte märkte att jag kommit in så gick jag fram till honom tog fjärrkontrollen och gick tillbaka. Där fick jag min uppmärksamhet och då slutade han inte kolla på mig. Jag gick tillbaka till min plats och såg att han fortfarande kollade så jag blängde åt honom då han kollade tillbaka in till skärmen. Efter att jag hade kollat klart på Pretty Litte Liars som var på så kände jag att jag var hungrig. Men hur sur jag än nu var på honom kunde jag inte vara så taskig så jag frågade.

- Are you hungry? Sa jag drrygt och höll på med min mobil.
Are you cooking for me? Sa han uppmärksamt.
- Dont get your hopes to high im not cooking anything for you. Sa jag.

Han blev antaglien sur eller någto för att han kollade ner mot skärmen igen och svarade inte mig.

- Seriously, are you hungry or not? Sa jag surt.
- I am hungry. Sa han helt ointressed.

Jag gick ut till köket för att beställe pizzor, även fast jag inte kunde äta en själv så tänker jag inte dela en med honom just nu.
Jag visste vilken hans favorit pizza var för den åt vi ofta i Canda.
Jag gick in i köket och beställde en Regina pizza och en Hawaii pizza och frågade ifall dom tog imot kort också det gjorde dom som tur var.
Jag gick tillbaka och satte mig och efter cirka 30 minuter stog pizzabudet utanför och jag ställde mig upp och betalade.
Jag la eller rättare sakt kastade pizzan på vardagsbordet så att han skulle fatta att den var hans och jag tog min pizza och satte mig i köket.
När jag hade ätit en tredje del av pizzan och lagt undan resten så satte jag mig vid min Mac. Justin kom in efter ett tag för att kasta kartongen och dricka juice.

- Thank you for the pizza. Sa han.

Jag gav honom ett sarkastist leende och fortsatte kolla på skärmen.


Det knackade på dörren och jag visste att det var Paulina så jag sprang mot dörren och kramade henne.

- Paulia jag har saknat dig! Sa jag och atteckerade henne.
- Ha ha, jag har saknat dig också stumpan. Sa hon och tog av sig skorna för att gå in.

Då Justin kom ut ur toaletten.

- Hi im Justin, Sa han och tog fram sin hand när han nästa gick in i henne.
- And im Paulina, Svarade hon och gav mig en blick som betydde VARFÖR HAR DU INTE SAKT NÅGOT?!

Jag orkade inte bry mig så jag fortsatte bara in på mitt rum och hon fick komma när hon hälsar klart.
Hon kom in efter ett tag men konstigt nog så frågade hon inget vilken var skönt orkade in förklara alltihop.
Vi satt där och sminkade oss och hade allmänt kul.
Jag satt på mig en Gul kort klännig med inga band och en dragkedja där fram. Jag lät mina gyllenebruna lockar hänga och hade naturlig smink med höga svarta skor. Paulina hade en svart kort spets klännig och sitt spikraka hår med vita höga klackskor.
Klockan var runt 20.00 när vi hade blivit klara.

- LEEEEETS PARTY!!! Skrek jag när jag kom ut ur mitt rum då Justin hoppade till och kollade på oss.
- yeaaaah! Skrek paulina efter medans vi beundrade oss själva på spegeln.

Jag kände att någon drog i min arm åt sidan till köket och det var Justin.

- What do you want ? Sa jag.
- Please dont do something wrong tonight, please. Sa han med allvarlig blick.

Jag drog bort min arm från hans grepp och gick ut från huset.
JAG (UBAH) SKREV DEN HÄR FASTÄN JAG INTE HAFT TID ALLS OCH SKREV FÖR ATT JAG LOVADE.
Både jag och Emma är borta imorgon.
KOMMENTERA!

So far away in my dreams - Part 43

Jag höjde mina ögonbryn och kollade på honom då han fattade att jag blev riktigt rasande och undrade vad fan han sa. 
- Yeah your dad said I could live her, It was only waste if I checked in to a hotel. Sa han och kollade ner. 
Vadå räckte det inte med att jag inte ville ha honom här i mitt rum utan att nu ska han bo i samma hus som mig?!!!!!!


- Kenzie kan du gå ut till Pappa en stund? Sa jag och kollade allvarligt på henne. Hon nickade och gick snabbt ut och stängde dörren. Då vände jag mig och kollade på Justin med arga ögon.
- What are you doing here anyway? Last time I talked to you, did you call me an alcoholic?!! Halvskrek jag argt mot honom.
- Do you really think i want to be here right now? I'm here because trip to Paris is not possible to cancel. And you didn't answer your stupid phone. So i had to fly here. Sa han drygt tillbaka. För några minuter sen var han ledsen och nu sur? Vad är det med honom?
- Do you reallt think i'm going to Paris with you? Sa jag kallt.
- You have to. You got no choice. Sa han och kollade bort.
- When are we leaving.
- 2 days.
- Justin get out.. I don't want you in my room. Sa jag och han gick. Jag la mig ner och suckade. Sen tog jag snabbt upp min Ipad och loggade in på Twitter.
Jag satte på ''The Funeral'' Av ''Band Of Horses''. Då kände jag att tårarna började rinna. Och det kom bara mer och mer. Varför måste han vara här?
Justin's Prespektiv

Här satt jag helt rastlös i gästrummet. Jag försökte vara snäll mot Emma i början men det var svårt att dölja ilskan. Jag ville egentligen inte alls vara här. Men den Paris resan kostade mig 4 månadspengar. Så hon ska med oavsett vad. Och hon borde inte vara sur på mig. Jag höll bara Selena i handen hon strulade med en kille.. Det är skillnad.
Vad ska jag göra här i 2 dagar? Jag kommer ruttna här.
Gästrummet ligger vägg i vägg med Emmas rum så jag kunde höra henne gråta. Det gör ont att höra henne gråta men jag tänker inte gå dit och trösta henne.

Emma's Prespektiv

'' Can't belive that u are here.. I hate u. '' Skrev jag sen loggade jag ut igen. Då plingade min mobil till istället och det var från Selena.

'' Hi, I Love that song u wrote me!! I really want it! I will call u soon okey?:) //Selena ''

Jag kollade på smset och skrattade åt hur patetiskt hon lät, först krossa mitt hjärta och nu tro att allt  är OK?!

'' Screw you ''
Va det enda jag skrev innan jag stängde av mobilen och kastade in den i min byrå. För 2 veckor sedan kunde mitt liv inte bli bättre, Just nu vill jag sjunka och aldrig komma tillbaka.
Jag hade antagligen somnat igår kväll för att Ipaden låg över mig och jag hade ännu än inte bytit om. Jag kände efter min mobil med min hand för hopp om att få reda på klockan, Men efter ett tags kännande så kom jag på att den låg avstängd i byrån. Jag suckade högt och kollade mot fönstret för att gissa om det var en tidig morgon eller inte. Det såg soligt ut.
Jag ställde mig upp för att gå in till mitt badrum. Jag såg mig  själv i spegeln och kollade på min höga bulle på håret som jag inte hade kammat ut efter att jag hade duschat.
Jag släppte ut håret och det var massa lockar så jag kammade ut det ordentligt tills det blev rakt. När jag blivit nöjd med håret borstade jag mina tänder och tvättade ansiktet. Jag ställde mig över resväskan och funderade vad jag skulle ha på mig. Tillslut satte jag på mig en Svart mag tröta med tryck och ett par korta Jeansshorts och sen lät jag håret hänga.
När jag gick ut ur rummet så visade klockan 10.20. Jag blev en aning glad över att jag var vaken nu.
- HALLÅ?! vem är hemma? Skrek jag och tänkte inte på att Justin kanske sov.
Jag fick inget svar så jag gick in till närmsta rum vilket var köket för att se om någon var där inne. Nä ingen va där men det fanns en lapp och där stod det
'' Hej gumman, Vi tog med Kenzie till ett lekställe som hon tjatat om ett tag, så vi kommer hem ikväll, Jag satte in några hundra på ditt kort ifall du behöver något!
Ta hand om dig! ''
Jag suckade bara på att tänka tanken att jag skulle vara ensam hemma den den killen resten av dagen nu när det inte finns så speciellt mycket att göra här.
Jag gjorde iordning en macka till mig och Oboy och gick in på mitt rum för att hämta min MAC jag satta mig vid köks bordet och satte på Beyonce - WHO RUN THIS TOWN på högsta volym och kollade igenom massa bloggar och facebook samt Twitter.
- Ehm, did you know people were sleeping? Hörde jag Justin säga då jag slängde en blick på honom där han stog i ingången till köket framför mig.
- Yeah I knew that. Sa jag och ointresserad och kollade tillbaka på skärmen.
Han suckade högt och gick in till toaletten för att borsta tänderna eller något antar jag. Jag log bara efterssom att jag såg att han blev sur.
Efter ett tag så kom han in i köket och började göra egen frukost, vem trodde han att han va när han gick in out ut ur mitt kylskåp?
När han var klar satte han sig mittimot mig och då jag gav honom en blick och han log tillbaka för att retas. Efter ett tag kunde jag inte stå ut med honom så jag smällde igen datorn och gick ut ur köket och jag kände att kollade efter mig.
Jag gick in på mitt rum och satt där en stund tills jag bestämde mig för att sola. Jag tog fram min svarta bikini och satte på mig den. Jag kollade runt och fick syn på min Ipod så jag tog med den också. Jag gick ut ur rummet och genom vardagsrummet där Justin satt för att gå in till garderoben där filtarna brukar ligga. Jag gick förbi honom då jag märkte att hans ögon fastnade på mig  där jag gick runt i bara bikini. Och just nu så suger det att vara han ha ha. Jag tog med mig filten ut och la mig där och stoppade in plopparna i öronen och ignorerade världen.
Justins Perspektiv
Okay, Jag är sur på henne och så  darför ler jag mot henne, kill them with kindness huh? men DAMN när hon gick förbi mig med hennes bikini på så visste jag inte vad jag skulle göra. Om vi hade vart sams så skulle jag tryckt upp henne mot väggen och strulat med henne. Hon gick framför mig några gånger och man såg att hon retades hon va så himla sexig i sin svarta  bikini att jag blev galen. Jag kunde inte hjälpa att jag satt och stirra.
Emma skrev den första biten och Jag fortsatte, SE jag försöket att göra så gott som jag kan nu.
MINST 10 OLIKA KOMMENTARER FRÅN OLIKA IP-ADDRESSER INNAN VI BÖRJAR MED EN NY!

So far away in my dreams - Part 42

När jag kom hem så öpnnade jag dörren den stog olåst. Pappa kom fram och kramade mig. Efter det kom Emelie och kramade mig. Hade verkligen saknar det här.

- Vart är Kenzie? Frågade jag när jag hade tagit av mig skorna.
- Hon ligger och sover. Svarade dom då jag kom på att det var natt.

Jag sa godnatt och gick in och la mig på mitt rum. Hade fått värsta Jet-lag men det var mitt fel antar jag.
Justins perspektiv.

Allt det här var bara ett PR, Jag ville inte såra henne. Men jag förstår henne jag skulle också blivit sur om hon gick runt hand i hand med en annan kille. Skitsamma vi får lösa det här senare måste kolla min twitter innan fansen tror att jag har dött. Jag har ett privat ställe där jag kan se tweeten kändisar/kompisar & familj skickar. Annars så skulle jag inte sett dom för att jag får flera tusen per minuten.
Jag kollade igenom fansens först och retweeta några och twittrade och följde dom.

Sen kollade jag igenom dom andra tweeten. Det som fick mitt hjärta och stanna var.

' I seriously dont know what to do. I hate the fact that I still love you. '

Jag skrollade ner och såg.

' Leaving Cypern tonight, Im off to daddy's place. After that? I dont know.. '

Var våran Paris resa inställd eller?  Det kunde det inte vara, det går inte att ta tillbaka allt? Jag har ju beställt alltihop? Jag blev bara sur och besviken på mig själv. Hur kunde jag  göra och säga allt det där till henne? Jag smällde igen datorn och ringde några samtal.
Efterssom att hon vägrar snacka med mig eller ta kontakt med mig så får jag väll åka till henne istället.
Jag kollade igenom några flyg och hittade ett som skulle inatt och jag kom fram i sverige runt 3. Jag bokade för en person. Om det blev för mycket så får jag anlita en liv vakt där efterssom att Kenny har semester.

Emmas perspektiv.

Jag log i sängen och drog på mig. Jag älskar regninga morgonar då jag alltid ligger i sängen och funderar. Om exakt 4 dagar skulle jag åka till Paris. Men nu så antar jag att jag inte åker. Jag orkade inte med allt drama.
Jag ställde mig upp och gick in i toaletten för att borsta mina tänder och duscha snabbt.
Jag satte på mig en stor tjock tröja och hade en handduk runt håret innan jag gick ut ur mitt rum.

Jag gick ut och slängde en blick på halls-klockan som visade 15.39.
Jag gick till vardagsrummet och antog att Kenzie satt där med Pappa och Emelie.
Ja dom satt där. Med en kille till. Jag såg riktigt inte vem det var efterssom hans rygg var vänd mot mig och på hans knä satt Kenzie jag såg hennes toffsar.

- Vem är det? Sa jag glatt precis innan jag skulle ropa på Kenzie. Då han vände sig om.
JUSTIN?! VADFAN GÖR HAN HÄR???? Jag kollade på honom innan jag kollade argt på Pappa innan jag sprang in på mitt rum och smällde igen dörren efter mig.

VAD FAN GJORDE HAN HÄR? HAN SÅRADE MIG OCH SEN TROR HAN ATT HAN KAN KOMMA HIT MED SITT LEENDE OCH HÅR IN TILL MITT HUS OCH SNACKA MED MIN PAPPA?!


Jag blev jätte sur och börjad gråta. Jag kan gissa på att jag satt i min säng i några timmar. Jag tog fram min dator och satt på Cody Simpson All Day på. Och ignorerade när det knackade flera gånger. Men det slutade inte knacka.

- Det är pappa snälla låt mig komma in?
- Kom in då! Skrek jag tjurigt.
Han kom och satte sig bredvid mig och stängde dörren efter sig.
- Justin har berättat hela historian så jag behöver inte fråga vad som har hänt, Han är verkligen jätte ledsen och ångrar alltihop. Efterssom att du inte ville prata med honom så flög han över till dig. Vilken kille skulle gjort så Emms? Sa han med en allvarlig torn.
- En kille som tror han kan göra vad som helst och tror att han inte sårar andra. Svarade jag drygt.
- Sluta nu, snacka med honom. Sa han innan han gick ut och en minut senare kom Justin in med tårar i ögonen.

- I really need to explain myself Emma, I miss you.
-
Make it quick then. Sa jag och kollade bort.
Han stog upp vid dörren och jag satt på sängen.
- Please stop acting like that, its hurting me. Sa han och en tår föll.
- So now you know how it feels to get hurt bieber? Sa jag och kollade honom rakt in i ögonen och fick tårar i ögonen jag med då jag kollade bort igen men jag intalade mig att inte gråta, inte just nu iallafall det fick bli efter att han lämnat. Han var fortfarande tyst.
- Are you going to let me explain? Sa han efter ett par minuter.
- Sure, It better make some sense.
- I had a show in germany and she sung Overboard with me, We had to get of the flight and take another flight, and since the world dosen't know whe broke up whe had to do it for the media. I love you, Im over her.
-
Well as much as I want to believe nothing happen between you too, i cant believe that. And if you love me, your not hiding for the media justin.
-
I know, but not right now soon.
- Whatever Justin, Come back to me later then if you evan remember me.
Han kom och satte sig bredvid mig och tog upp min haka och torkade bort min tår som jag inte hade lyckats att hålla imot.
- Dont touch me. Sa jag och knuffade bort hans hand under min haka.
- Stop it please its killing me.
- I dont care Justin, I seriously dont.
Kenzie kom springandes in och hoppade på mig med den kram, Jag hade inte träffat henne sen en och en halv vecka sen.
- He he, Hej älskling. Sa jag och pussade henne och försökte torka bort tårarna innan hon såg dom men de var nog för sent.
- Varför gråter ni? Sa hon och kollade på oss båda.
- Vi är bara ledsna. Sa jag och hon kramade mig igen sen Justin.
Justin gav mig ett leende jag svarade tillbaka med en arg blick då han kollade bort.
- Ska du åka bort igen? och inte komma tillbaka? Sa Kenzie med en ledsen min.
Han kollade mot mig med en frågande blick vilket betydde att jag skulle översätta.
- Are you going away again and not coming back. Sa jag helt ointresserad och höll på med min mobil.
- No honey, Actually im living in the guest room.
Jag höjde mina ögonbryn och kollade på honom då han fattade att jag blev riktigt rasande och undrade vad fan han sa.
- Yeah your dad said I could live her, It was only waste if I checked in to a hotel. Sa han och kollade ner.
Vadå räckte det inte med att jag inte ville ha honom här i mitt rum utan att nu ska han bo i samma hus som mig?!!!!!!
Så nu har jag ( Ubah ) Skrivit 2 delar på raken tagit hela morgonen faktist men hoppas ni gillar dom och ursäktar min dåliga uppdatering för att när jag väl har tid med datorn så skriver jag!

So far away in my dreams- Part 41

- Emma kan inte du göra en cover? Som vi lägger ut på youtube sen? Frågade Pontus och log.
- Visst. Ska vi dra till hotellet och göra de nu eller? Sa jag och alla nickade ivrigt. Så vi betalade notan och gick tillbaka till hotellet. Vi skrattade och hade riktigt skoj påvägen. När vi kommit fram låste jag upp dörren och vi gick in. Kevin hade tydligen en kamera med sig och sånt.
- Vilken låt ska jag sjunga då? Frågade jag när jag satt vid pianot.
- The Edge Of Glory! Sa Elin glatt.
- Okej men då vår ni hjälpa till lite med woha woah och sen behöver jag typ bakgrunds ljud också. Sa jag och log


Veckan gick ganska fort. Vi hade tillbringat den med sol, bad, resturanger och snack! Cypern skulle bli ett minne för livet..
Justin hade inte smsat mig så speciellt mycket bara några få gånger där det stog ' Let me explain ' Då jag antingen ignorerat eller svarat ' Please not now, im on vacation and the least thing I need right now is problems ' Och så..

- Har du packat klart? Kom Melissa in med trötta ögon, medans jag låg där och funderade.
- Ja typ, eller jag packade ju aldrig ut. Svarade jag dystert
Hon kom och satte sig bredvid mig och kollade på mig i några sekunder.
- Tänker du på Justin igen?
-
Ja, Jag vet inte vad jag ska göra. Sa jag och brast ut i gråt då Melissa kramade mig och sa att allt skulle bli okej. Vi var tysta ett tag.
- Jag saknar honom... Sa jag och sattte mig upp.
- Det vet jag att du gör.
- Men min säng kallar
sa hon och gick tillbaka tills sitt rum
-
och förresten flyget åker ikväll 19.30!
- Okay. Sa jag och skrattade till och torkade bort tårarna.

Jag satt en stund i min säng och funderade på vad jag skulle göra. Jag tog upp min Ipad och loggade in på twitter och kollade läget. Justin var hemma i Atlanta igen, Selena filmade sin film Montre Carlo. Chaz & Ryan var i Canada. Dom va praktist sätt dom enda jag följde så japp. Jag öppnade en annan flik och knappade in fb där jag skulle kolla läget.
Då såg jag att mamma hade skrivit ett meddelande.
'' Gumman jag är så ledsen, jag är borta på arbetsmöte hoppas du har kul! ''
Igentligen så skulle jag följa med Pontus till Canada men jag får åka dit efter honom istället. För att jag vet fortfarande om Paris skulle bli av? Ska ju igentligen dit om 5 dagar.
Jag skrev bara att var OK och att jag skulle till pappa istället efterssom att jag inte vill vara själv när Pontus åker till Canada imorgon. Jag såg att pappa hade loggat in på facebook.

'' pappa jag har ingen lust att åka iväg till Canada än, och mamma är inte hemma. Kan jag va hos dig i några dagar? ''

Jag fick ett snabbt svar vilket var ovanligt.

'' Klart du får gumman, Men det kanske blir lite jobbigt, Kenzie ska också vara här.. men du är alltid välkommen ''

Jag brydde mig inte så speciellt om Kenzie var där eller inte.

'' Det spelar ingen roll, jag kommer iallafall behöver vara för mig själv. Tack Pappa! Ses imon ''

Det var det enda jag skrev innan jag loggade ut och twittrade lite.

' I seriously dont know what to do. I hate the fact that I still love you. '

Folk började skriva men det ignorerade jag då jag fortsatte med ett annat tweet.

' Leaving Cypern tonight, Im off to daddy's place. After that? I dont know.. '

Skrev jag det sista menade jag att jag inte visste om jag skulle till Paris eller inte. Jag stängde av Ipaden och kollade klockan den visade 15.00. Jag hoppade in i duschen och tvålade in mig och shamponerade håret. Jag var där inne i cirka 30 minuter för att när jag kom ut så visade den 15.39.
Jag satte på mig svarta underkläder och fönade mitt hår. Medans jag sminkade mig lätt. Jag tog fram ett pösigt vitt linne och vita shorts. När ja gvar klar med kläderna så visste jag att något fattades då jag kom på mina accesoarer.
Jag suckade högt när jag insåg att dom låg längst ner i resväskan. Jag satte mig ner på knä för att börja gräva.
Jag tog ut min neccesar och tog ut mitt guldiga halsband med ett lejon huvud på. Och några armband.
När jag lagt tillbaka allt och stängt ner min vöska och packat ner det sista. Packade jag det jag behövde i min hand väska. så som: Plånbok, Handkräm, Smink och solglasögon.

Jag gick ner till Lobbyn och där satt alla och väntade på mig antaglien. Melissa också jag som trodde hon låg och sov.

- Vadå blev prinsessan precis klar eller? Sa Eric och alla började skratta.
- Prinsessan är aldrig sen alla andra är tidiga. Sa jag bestämt och började gå.
- OOHH BURN?! Sa Tobbe för att irritera Eric.
Då alla brast ut i skratt inklusivt jag.

Vi skulle promenera till Resturangen.
När vi kom fram så beställde alla sin mat, jag beställde en curry-tonfisk sallad och en sprite. När vi alla var tysta och åt så avbröt Pontus tystnaden.

- Hey guys, Jag ville bara berätta en sak till er. Sa han för att få allas uppmärksamhet vilket han fick och fortsatte.
- Jag ska flytta till Canada för att träna ett lag.
Alla var tysta ett tag och då han bestämde sig för att fortsätte igen.
- Jag flyttar redan imorgon! Och Emma flyttar också.
Nu var det mig alla kollade på.
- Men jag åker till pappa och flyttar någon vecka efter Pontus för att jag har annat för mig.
Då alla blev ledsna och svarade OK..

Nu satt vi äntligen i flyget hem till sverige, Jag hade saknat pappa även fast vi hade träffats för en vecka sedan. Jag längtade bara hem till en varm famn och bara vara hemma utan en massa drama.
Alla skulle ta Taxin hem, Men jag skulle ju till Stockholm så jag tog det andra flyget till Stockholm istället.

När jag kom hem så öpnnade jag dörren den stog olåst. Pappa kom fram och kramade mig. Efter det kom Emelie och kramade mig. Hade verkligen saknar det här.

- Vart är Kenzie? Frågade jag när jag hade tagit av mig skorna.
- Hon ligger och sover. Svarade dom då jag kom på att det var natt.

Jag sa godnatt och gick in och la mig på mitt rum. Hade fått värsta Jet-lag men det var mitt fel antar jag.


KOMMENTERA OCH ANDRA DELEN KOMMER DIREKT EFTER! SKRIVET AV UBAH

So far away in my dreams - Part 40

- How could you? We havent even broke up yet? Sa han med ledsen röst, Justin..
What do you mean?
- The picture?? Where you drunk or something last night..? Frågade han besviket.
- Justin.. Why do you even care? Frågade jag kallt.

Tumblr_ln942mzruk1qddp6vo1_500_large

- Because i love you. Why can't you just get that?
Sa han och snyftade.
- I loved you to.. But i can't handle that ''Selena'' thing.
- But.. Var det ända han fick fram.
- You hurt me Justin!
- But you hurt me more! You kissed him. I didn't kiss Selena?
- I was drunk.
- Ohh, of course you were. You always are. Sa han argt.
- Fuck you Justin.
- What? Its the truth! Alcoholic..
- Its so over between us.
- Yeah it is. I hate you. Sa han och stängde av. Klockan var ganska mycket två på dagen. Jag tog upp min laptop och satte på '' Satan i Gatan '' Med Veronica Maggio.
Sen loggade jag in på Twitter och skrev;
'' I'm single and i'am ready to mingle! '' Och då började tårarna rinna ner längst min kind.
Jag hade precis gjort slut med den killen som förstår mig bäst. Han som log åt mig så fort han såg mig. Han som var där för mig och han som älskade mig för den jag egentligen är. Eller var..
Melissa öppnade hastigt dörren.
- Babe! Varför lyssnar du på deprimerande musik? Frågade hon och satte sig på sängen.
- Jag gjorde slut med honom.. Sa jag och slängde mig i hennes famn.
- Men gumman?! Jag trodde du älskade honom.. Sa hon förvånat.
- Ja älskar honom. Men han kallade mig alkoholist och sånt.. Och han såg bilden jag la ut på Twitter. Sa jag och började gråta ännu mer.
- Du kommer hitta någon. Men idag ska vi ligga på stranden och sola. Och ha en alkoholfri vecka. Och det gäller allihopa okej? Sa hon och log.
- Du är helt jävla amazing! Jag älskar dig. Men är det okej om vi har en sånn vecka?
- Klart det är?! Du ska ha en bra och rolig vecka med oss. Och ikväll blir det film kväll.
- Du är helt klart bäst. Sa jag och log mot henne.
- Du med babe. Sa hon och gick ut
Då tog jag fram binki och shorts. Sen gick jag in i duschen och tog en lång varm behövlig dusch. Och efter det tog jag på mig shortsen och bikini under det. Sen bestämde jag mig för att ha en snygg t-shirt över det också. Jag fönade håret lite snabbt och satte upp det i en snygg tofs. Jag valde att inte sminka mig idag heller.
När jag var helt färdig gick jag in till Melissa's rum. Hon hade också precis blivit klar tydligen.
- Kom, vi ska gå ner och möta dom andra i lobbyn. Sa hon och vi började gå ner till lobbyn. Alla var ganska slitna idag. Till och med killarna hade solglasögon.
- Är du okej? Frågade Pontus med en hand på min axel.
- Jag kan ju lätt säga att jag har mått bättre.. Sa jag och vi började gå mot stranden som inte låg så långt bort. Vi la ner våra handukar på en bra plats. Det var ganska mycket folk här idag. Men det förvånar mig inte precis, det är ju skit varmt!
- Vem ska med och bada? Frågade Tobbe och ställde sig upp. Alla förutom jag och Linnea följde efter honom.
- Hur mår du gumman. Melissa berättade för alla samtidigt som hon sa att det ska vara en alkoholfri vecka. Sa hon och la sin arm runt mina axlar.
- Jag mår helt ärligt skit. Jag förstör allting hela tiden. Förresten hur reagerade dom på alkoholfri vecka?
- Dom tyckte det var helt okej när dom hörde hur du mådde. Och du förstör inte alls någonting! Det var ju han som dök upp på flygplatsen med Selena i handen? Sa hon och tog upp sina högtalare och kopplade in sin Iphone.
- Sätt på ''Coconut Tree'' med Mohombi. Sa jag och hon nickade.
- Vi tänkte att vi kunde gå till en resturang sen efter vi har varit här. Sa hon och vi la oss ner för att sola.
- Nice, har Eric pratat med dig om mig?
- Han har bara frågat hur du mår. Annars har han inte pratat med någon idag. Han har faktiskt varit ovanligt tyst. Sa hon och kollade bort mot dom andra som nu spelade vollyboll.
- Pontus vill att jag följer med till Canada.. Sa jag efter en lång tystnad.
- VA?! Ska du flytta!! Skrek hon högt så nästan alla kollade på oss.
- Sch!! Alla kollar!
- Opps.. Men ska du flytta..? Sa hon och kollade allvarligt på mig.
- Jag vet inte än.. Har inte bestämt mig.
- Men vill du det?
- Jag vill bo med Pontus.. Men jag vet inte om jag vill flytta ifrån er.
- När Melissa får reda på det kommer hon bli as ledsen.. Sa hon och vi kollade bort mot Melissa's håll. Hon och Pontus skvällte vatten på varandra.
- Jaa.. Men berätta inget! Jag tror Pontus vill göra det själv.
- Klart jag inte berättar något! Sa hon och log mot mig.
- Varför kan inte vi få ha bra och perfekta liv utan bekymmer?..
- Ingen får ha ett perfekt liv.. Hur mycket man en önskar sig det.
- Linnea..
- Ja sötnos. Sa hon och kollade på mig.
- Jag tror jag har bestämt mig.. Jag tror jag flyttar till Canada.
- Jag kommer sakna dig.. Sa hon och gjorde en ledsen min.
- Kommer sakna dig mer. Men ni kommer gå i skolan hela dagarna, ska jag bara sitta hemma då eller?
- Det får du la göra i Canada också eller?
- Jo.. Men dom har mindre timmar i Canada.
- Hur kommer du hantera hela Ryan situationen där då?
- Jag är inte arg på honom längre. Vi är vänner, typ.
- Du vet att Justin kommer komma dit ibland också va?
- Jag och han var bara tillsammans en liten stund. Inte alls länge. Bara någon vecka faktiskt.
- Vill du veta vad dom gjorde i Sverige?
- Ja vet du?
- Det står över hela internet. Dom tog första bästa privatjet när du åkte. Men planet fick något fel så som fick mellan landa i Sverige och byta plan.
- Men Atlanta är ju i usa? Man åker ju inte över Sverige då?
- Justin hade någon show i något land. Tyskland tror jag det var..
- Justin ringde mig igår och berättade att det bara var ett PR-trick.
- Det kanske bara är det.
- Men varför? Han säger ju att han alltid ska vara ärlig m.m?
- Det löser sig.. Ni kommer säkert bli tillsammans igen. Sa hon men jag bara suckade och vi började prata om annat.
När vi solat och badat i några timmar plockade vi ihop våra saker och gick till närmsta resturang.
Vi beställde varsin pizza och cola.
- Så alla vet så är det filmkväll i vårat hotellrum ikväll! Sa Melissa högt.
- Jag tog faktiskt med mig en film. Sa Kevin med pizza i munnen.
- Nice! Vilken? Sa Elin.
- Någon skräckfilm.. Sa Kevin och drack sin cola.
Jag och Melissa suckade lite. Vi hatade skräckfilmer. Jag hatade dom för att dom är läskiga. Men Melissa hatar dom för att hon tycker dom är dåliga och meningslösa.
- Emma kan inte du göra en cover? Som vi lägger ut på youtube sen? Frågade Pontus och log.
- Visst. Ska vi dra till hotellet och göra de nu eller? Sa jag och alla nickade ivrigt. Så vi betalade notan och gick tillbaka till hotellet. Vi skrattade och hade riktigt skoj påvägen. När vi kommit fram låste jag upp dörren och vi gick in. Kevin hade tydligen en kamera med sig och sånt.
- Vilken låt ska jag sjunga då? Frågade jag när jag satt vid pianot.
- The Edge Of Glory! Sa Elin glatt.
- Okej men då vår ni hjälpa till lite med woha woah och sen behöver jag typ bakgrunds ljud också. Sa jag och log
Då tog Tobbe upp högtalare och spelade upp låten fast utan att någon sjöng.
(Bry er bara om låten)


Hej;) Nu har jag (Emma) Skrivit igen :D Hoppas ni gillar det. BTW Kommentera vad ni vill ska hända i novellen!!

So far away in my dreams - Part 39

Vill han att jag följer med till Canada?
Vad ska jag göra där? Jag vill inte lämna mina vänner.
Men jag har ju Chaz där, och Ryan. Och Pontus.. Jag vill ju bo med Pontus.
Detta är nog något jag måste tänka ett tag på...


Tumblr_llre7nejhk1qbzaheo1_500_large
Det spöregnade när planet lyfte. Jag vill flytta till Canada men ändå inte. Allt jag har i mitt huvud är Canada och Justin. Jag suckade och satte på låten ''Because Of You'' med Ne-Yo. Jag blev allt tröttare och tröttare och tillslut somnade jag.
- Ursäkta?! Ropade en flygvärdinna medans hon skakade om mig. Jag öppnade ögonen och såg trött på henne.
- Vi har landat nu, dags att gå av. Sa hon och gick.
Jag tog min väska och klev ur planet. Jag gick med trötta steg för att hämta mina andra väskor. Det tog ett tag tills väskorna kom. Men när jag fick tag på dom började jag gå mot utgången men stannade hastigt när jag såg en stor folkmassa som skrek som idioter. Då såg jag honom, killen jag älskar som har hasselbruna ögon och underbart brunt hår. Men han var inte ensam? Han höll Selena i handen dom gick mot flyget som går till Atlanta. Men är inte Selena ute och reser? Och är inte Justin redan i Atlanta? Och vad sjutton gör dom i Sverige tillsammans. Men det som störde mig mest var att dom höll varandra i handen. Jag tog snabbt upp mobilen och smsade honom.
'' Look behind u asshole! ''

Efter ett par sekunder tog han upp mobilen. Och det dröjde inte länge innan han tvär stannade. Sen kollade han bakåt och mötte mina tårfyllda ögon. Jag sprang ut från flygplatsen och tog första taxin jag såg. Det värsta var att han inte ens sprang efter mig? Jag trodde att han var den killen jag alltid kunde lita på men tydligen inte.
När jag nästan var hemma så plingade min mobil till, det var från Justin.
'' I think me need to talk.. Call me baby<3 //TheHottestGuyOnEarth ''

Jag fnös åt hans svar. Han verkar ju inte ta detta seriöst? Jag orkade inte bry mig. Utan jag betalade pengar till chaffören och sen hjälpte han mig med väskorna. Jag smög in i hallen eftersom klockan var rätt sent. Jag ställde väskorna i hallen eftersom jag skulle åka tidigt imorgon igen.
- Vilket jävla resande.. mumlade jag tyst för mig själv när jag gick in på mitt rum.
Jag borstade tänderna och bytte om. Sen la jag mig i min ovanligt varma säng faktiskt. Mina ögonlock blev tyngre och tyngre sen blev allt svart..
- EMMA!! UPP FÖR I HELVETE!! Skrek Pontus i mitt öra.
- Men Pontus vafan?..
- Haha.. jag ville bara testa och se om det funka.. Sa han och skrattade.
- Idiot.. mumlade jag för mig själv.
- Men seriöst.. Dom är här om 10 minuter sömntuta!
- Meen! Varför väckte du inte mig?
- Det gjorde jag ju nu lillen..? Sa han och gick ut ur rummet. Och jag bara suckade.
Sen skyndade jag mig upp och plattade håret snabbt och drog på mig ett snyggt linne och svarta tajta shorts.
Efter det sprang jag ut till hallen där Pontus väntade bland alla väskor. Vi hjälptes åt med väskorna sen gick vi ut till minibussen där alla väntade. Alla var helt tysta när jag klev in i bilen. Där satt Kevin, Eric, Tobbe, Elin, Melissa och Linnea.
- Ehh..? Tystnaden som uppstår när jag kliver in i bilen? Sa jag och skrattade.
- Sorry babe! Hej iallafall.. Sa Melissa och log mot mig.
- Hej allihopa är ni taggade inför resan? Frågade jag.
- Klart vi är! Det kommer bli awesome, speciellt nu när du är singel. Sa Kevin och blinkade flörtigt med ögat och alla stönade som om Kevin sagt något fel.
- Jag är inte singel? Sa jag förvånat.
Då räckte Linnea fram sin  Iphone där det var en bild på ''Jelena'' från flygplatsen. Och som rubrik stod det '' Back togehter again! ''
- Jag har redan sett den. Sa jag kallt och gav tillbaka mobilen till henne. Efter det satte jag på min ipod och började spela låten ''Because Of You'' Med Kelly Clarkson. Jag loggade in på Twitter också och skrev;

'' Du anar inte hur mycket du sårade mig.. Det var väl inte så stor grej men det gör ändå så jävla ont i mitt hjärta.. Hur kunde du? ''

Jag skrev den på svenska mest för att jag inte ville att Justin skulle förstå. Dock andvänder han nog google translate om han ens bryr sig..
När vi var framme tog alla sina väskor och checkade in på flygplatsen eller vad man nu kallar det?
Sen satte vi oss på ett Cafe, fast det var en pinsam tystnad hela tiden vilket var riktigt jobbigt.
Men när vi satt på flyget lättade stämningen lite. Och vi började skämta och skratta som vanligt. Jag satt bredvid Eric och fönstret.
- Hur känns det? Frågade Eric osäkert.
- Vad menar du? Sa jag och kollade på honom.
- Det måste ta kol på dig. Allt detta resade fram och tillbaka. Och nu detta med Justin också. Blir det inte för mycket för dig? Sa han och kramade min hand.
- Vet du hur gullig du är just nu? Sa jag och log.
- Det blir alldeles för mycket ibland. Jag har inte ens orkat skälla ut Justin än. Ibland känns det inte som jag bryr mig. Och det skrämmer mig faktiskt. Sa jag och kollade ut ur fönstret.
- Du kan hitta en bättre kille. Som behandlar dig bra. Sa han allvarligt.
- Men jag trodde det var han. Men jag hade väl fel som vanligt.. Sa jag och då lyfte han upp min haka och kollade rakt in i mina ögon.
- Det är dom som gör fel, inte du sötnos. Sa han och kramade mig. Sen la jag mig i hans famn och somnade.
När det var dags att gå av väckte Eric mig och vi steg ut ur planet. När alla hade hittat sina väskor så tog vi en stor bra taxi som alla fick plats i.
Och när vi kom fram till hotellet fick jag dela med Melissa. Elin och Linnea delade. Pontus och Eric delade och då delade ju självklart Kevin och Tobbe hotellrum.
- Undra hur det ser ut! Sa Melissa ivrigt när jag skulle låsa upp dörren till rummet.
Vi fick en chock. Allt var nästan i guldfärg och allt såg elegant och fräscht ut.
- W-O-W! Var det ända Melissa fick fram.
- Vem fan bokade hotellrummet..? Sa jag förvånat.
- Eric.. Sa Melissa och log.
- Tack Eric! Sa jag och gjorde en gest med händerna så det såg ut som jag bad till gud eller något.
- Vet du en sak? Sa Melissa seriöst.
- Nää vadå? Sa jag medans min blick gick igenom rummen i hotell ''lägenheten''.
- Han gillar dig.. Sa hon lite mystiskt.
- Vem gillar mig? Sa jag ironiskt.
- Eric? Har du inte märkt det än..? Sa hon förvånat.
- Eric? Haha.. Nej du, vi är bara bästa vänner. Sa jag och placerade minaa väskor i ena rummet.
- Du är fan blondare än vad jag trodde. Han har sagt det till Pontus till och med. Sa hon som om det var självklart.
- Men vi är ändå bara bästa vänner. Sa jag och tog fram en kort klänning till ikväll.
- Som du vill... Men du kommer inte se upptagen ut med den klänningen. Det skriker ju singel om den klänningen. Sa hon och höll upp klänningen jag precis lagt upp.
- So what? Sa jag och skrattade.
- Ohh! The old Emma is back! Sa hon och gav mig en high five innan vi brast ut i skratt.
Sen började vi göra oss iordning för en utekväll. Jag valde ut en sexig klänning som Melissa skulle ha på sig. Efter det började vi sminka oss och fixa håret. Melissa är helt grym på att fixa frisyrer. Så hon fick göra min.
När vi började bli klara ringde min mobil. Utan att kolla vem det var svarade jag.
- Hallå! Sa jag stressigt.
- Please don't hang up! Hörde jag Justin skrika i mobilen.
- And what do you want?! Sa jag irriterat.
- Explain?
- I don't want to hear your stupid excuse.. mumlade jag argt.
- I know your mad, but please let me explain?..
- Make it quick Bieber!
- I don't like Selena anymore i swear! Its just a PR thing.. Sa han ledsamt.
- You are 17? Can't you decide who YOU want to date? Sa jag argt.
- I'am so sorry Emma, forgive me..
- Don't call me again. Sa jag och avslutade samtalet.
- Hur gick det? Frågade Melissa osäkert.
- Han är en jävla idiot.. Ska vi gå? Frågade jag och gick mot dörren.
- Sure let's party!! Sa Melissa och vi gick ut och ner till lobbyn där dom andra stod och väntade på oss. Jag såg Kevin och Eric's blickar på mig när vi var påväg mot klubben vi skulle gå till.
När vi var där satte vi oss runt ett bord och Pontus kom med en bricka full med shots.
- VI SKÅLAR! Skrek Melissa för att överrösta musiken. Alla tog varsin shot. Och jag kollade lite osäkert på brickan först men 1 kan ju inte skada?
Vi skålade och drack upp den i ett svep. Fast efter den blev det en till, och sen en till. Och tillslut började jag dricka allt möjligt för att försöka glömma Justin.
Eric drog upp mig på dans golvet och vi dansade förfullt. Sen drog jag honom närmare mig och det slutade med en liten kyss.
Efter den kyssen så drog Eric in mig på toaletten och vi började strula och hålla på. Och jag var så full så jag visste egentligen vad jag gjorde men jag tog upp mobilen. Sen tog jag kort på när vi hånglade. När vi var nöjda och klara gick vi ut till dom andra och fortsatte med det vi gjorde innan. Jag tog upp mobilen igen och la ut bilden på Twitter och skrev '' Jealous? '' jag skrattade åt mitt omogna beetende och började snacka med dom andra igen. När klockan hade blivit ungefär 4 på morgonen och alla var riktigt packade. Begav vi oss tillbaka till hotellet. Efter det blev allt svart och jag mindes inget mer.
På morgonen efter vaknade jag i min säng på hotellet. Fast jag vaknade inte av mig själv utan av min jobbiga ringsignal. Jag drog åt mig mobilen snabbt och svarade med ett enkelt hej.
- How could you? We havent even broke up yet? Sa han med ledsen röst, Justin..
- What do you mean?
- The picture?? Where you drunk or something last night..? Frågade han besviket.
- Justin.. Why do you even care? Frågade jag kallt.

Så nu har jag ( Emma ) Skrivit detta kapitel också:) Hoppas ni gillar det och ledsen för den dåliga uppdateringen hittils, dock börjar den bli bättre på min sida ;)

So far away in my dreams - Part 38

Vi snackade om allt mellan himmel och jord i någon timme. Jag blev trött jätte fort och han skulle sova igen. Jag stängde av datorn och gick till min säng och la mig bredvid Kenzie. 
När jag blir stor så vill jag nog ha en unge precis som henne.


jag somnade med ett leende på läpparna, jag gjorde en liten flickas dag till den bästa i hennes liv.

Dagarna gick jag och Justin hade hållt kontakten via skype mest. Jag och pappa hade gått på bio och pratat om allt möjligt. Men annars hade jag nog bara haft rätt tråkigt. Det fanns liksom inte så mycket att göra här om man inte kände så många. Imorgon var det dags att åka tillbaka till Göteborg igen. Fast där stannar jag bara i någon dag för sen blir det Cypern. Det kommer bli riktigt kul faktiskt eftersom jag inte har varit med mina kompisar så mycket. Jag och Selena hade också hållt kontakten lite via skype. Men det var svårt eftersom hon reser och jobbar mycket nu.
Nu satt jag  här i mitt vita och lite rosa rum i Stockholm. Med laptopen i högsta hugg och väntade ivrigt på att Justin skulle logga in. Och tillslut gjorde han det så jag ringde upp honom.
- Hi Justin!
- Hey Sweetie, i really miss you. Sa han och såg lite ledsen ut.
- I miss you to Biebs! I really do.
- Thats why i have a suprise for you. Sa han och log sitt typiska bieber smile.
- You do?! What is it? Sa jag glatt.
- After you been in Cypen we are going to Paris. Sa han och gjorde någon gest med armarna.
- WHAT! ARE WE GOING TO PARIS!!! JUSTIN I LOVE YOU! Skrek jag förvånat, tur att jag var ensam hemma just nu.
- Haha.. I love you to babe. Scooter and my mum said okey when i asked. So yes we are going to Paris.
- For how long?
- One week with me sweetie! Sa han med mörk röst och blinkade med ena ögat. Och jag bara skrattade.
- Thank you Justin!
- Aww.. I love you so much. But i have to go now. Its concert time!! Sa han taggat.
- Goog luck! Love you to Bieber! And thanks again. Sa jag och samtalet på skype avslutades.
Jag blev så glad så jag loggade först in på Facebook och skrev
'' Kan inte riktigt fatta det.. Från Sverige till Canada från Canada till Sverige från Sverige till New York och tillbaka till Sverige igen. Och nu kan jag lägga till från Sverige till Cypern från Cypern till Sverige från Sverige till PARIS! Japp.. Jag ska till PARIS!! ''

Sen loggade jag in på Twitter och skrev
'' I have the best boyfriend ever!! He is taking me to PARIS! And i think i have a suprise for him there ;) ''

Efter det hörde jag att Pappa och Emelie hade kommit hem från mat affären så jag gick ut och hjälpte dom plocka in.
- Pappa, vet du var Justin sa till mig förut? Sa jag glatt.
- Nej vadå? Sa han medans han plockade in lite varor.
- Han bjöd med mig till PARIS! Sa jag ivrigt och när pappa hörde Paris tappade han mjölet han hade i handen. Fast han tog snabbt upp det igen.
- Paris? Ska du till Paris med Justin Bieber? Vad ska ni göra i Paris själva?? Sa han och han slutade inte förens jag bad honom att vara tyst en minut.
- Jag ska till Paris med Justin Bieber. Och vi ska inte vara ensamna tror jag. Hans mamma följer nog med.
- Du får åka på ett vilkor.
- Okej vadå?
- Att ni inte delar säng. Eller rum överhuvudtaget för den delen. Sa han bestämt. Jag suckade men sa inget utan gick in på mitt rum igen. Jag började packa ihop mina saker och la dom i väskan. För tåget går rätt tidigt imorgon så jag packar nu istället.
Pappa bodde lite utanför Stockholm så det var inte mitt i Centrum. Så jag bestämde mig att gå till en sjö som ligger rätt nära.
Jag tog på mig mina ballerina skor och började gå. Jag satte på min ipod och började lyssna på Best thing i never had med Beyonce.
Jag älskar Beyonce's röst. Hon är riktigt grym. Jag gick längst stigen mot sjön och lyssnade på en del låtar. När jag var framme satte jag mig vid en plats och bara såg ut över sjön och tänkte på Justin och allt som hade hänt mig den senaste tiden. Allt har gått så fort.. Det känns som om det bara är en dröm som tar slut så fort man vaknar.
När jag insåg att jag har varit här ett tag ställde jag mig upp och började gå tillbaka till huset igen. När jag var framme satte jag mig i sängen och tog papper och penna för jag bestämde mig för att försöka komma på en bra låt.
'' It's been said and done
Every beautiful thought's been already sung
And I guess right now here's another one
So your melody will play on and on, with best we own
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A center full of miracle, lyrical
You've saved my life again
And I want you to know baby


I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat

Cursing me, boy you played through my mind like a symphony
There's no way to describe what you do to me
You just do to me, what you do
And it feels like I've been rescued
I've been set free
I am hyptonized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful
You are...I want you to know baby


I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat


No one can pause
You stand alone, to every record I own
Music to my heart that's what you are
A song that goes on and on


I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep it in re-pe-pe-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

I love you...like a love song... ''

När jag sjöng igenom den ett par gånger insåg jag att den inte passade min röst riktigt. Men jag gillade låten. Jag suckade och la ifrån mig pappret och la mig ner på sängen. Då kom jag på det. Selena's röst skulle låta perfekt med den låten. Jag valde att döpa den till '' Love You Like A Love Song ''.
Jag skrev ner den på datorn också ifall pappret skulle försvinna. Justin dök upp i mitt huvud. Jag kan ju skicka den till honom först eftersom det var han jag tänkte på när jag skrev den.
Jag klickade på skicka men ångrade mig snabbt, fast det var ju försent för att ångra sig.
Klockan hade hunnit bli rätt mycket. Så jag borstade tänderna och tog på mig pyjamas. Sen gick jag till Pappa och sa godnatt innan jag la mig i den sköna sängen. Jag lyssnade lite på musik innan jag somnade.
Det ända jag hade i mitt huvud var låten. Tänk om den inte var bra nog? Tänk om Justin skulle säga att den var usel. När jag vaknade dagen efter så skyndade jag mig till laptopen för att se om han hade svarat på mitt mail. Och det hade han..
Jag blundade ett tag och sa till mig själv att sluta vara så dum. Antingen är låten bra eller dålig. Och det är inget jag kan göra åt det nu. Så jag öppnade mailet och läste noga.
'' WoW I didn't know you are a good writer? Selena is going to L.O.V.E your song! Can't belive you are giving it away.. But thats your choice baby because i love you like a love song baby ;) I showed everyone in my crew your song and they loved it to! So its just to call Selena and tell her:) See u soon babe//JustinB ''

Jag stod där med öppen mun ett tag. Han och hans crew ÄLSKADE den?!!! Undra om det är sant eller om han bara säger så för att vara snäll? Det får jag väl se när jag pratar med Selena. För hon är iallafall alltid ärlig om sånt här.
Men innan jag skickar den till henne vill jag hitta någon som kan sjunga den. Så hon hör självaste låten och inte läser den från ett papper. Och jag kom på den perfekta personen. Paulina, vi får nog skynda oss isåfall eftersom jag ska åka om 2 timmar bara. Så jag smsade henne snabbt och efter ett tag knackade det på dörren.
- Hej Paulina! Tack för att du kom!
- Det är lungt jag älskar att spela in låtar. Och du verkar rätt ivrig denna gången?
- Ja.. Jag älskar låten men den passar inte min röst. Så jag vill att Selena ska gilla den. Så jag kan ge den till henne.
- Ballt! Så jag ska spela in den nu så hon får höra den eller?
- Japp, men det måste gå snabbt för jag måste åka snart. Sa jag och vi gick in till mitt rum. Jag hade några inspelnings prylar hos pappa. Det var inte värsta proffs sakerna men det räcker nog ändå. Hon sjöng igenom den några gånger innan vi spelade in den. Och allt gick jättebra och efter nästan 2 timmar hade vi en demo som var färdig. Jag bifogade och skickade iväg den till Selena.
- High five girl!! You did it baby! Sa Paulina och vi gjorde en high five.
- Nej du hjälpte mig. Utan dig hade det inte gått såhär bra. Men jag måste med flyget till Göteborg så jag måste nog dra. Sa jag och kramade om henne.
- Jag kommer sakna dig! Ha det bra! Sa hon och gick tillbaka till sitt hus.
Jag åt en snabb frukost och gjorde mig iordning. Sen knackade pappa på dörren till mitt rum.
- Dags att dra gumman! Ropade han utifrån.
Jag tog mina sakker och gick ut ur rummet. Pappa hjälpte mig med väskorna till bilen och sen körde han iväg.
- Ska det bli kul i Cypern och Paris nu då? Frågade pappa medans han körde.
- Det kommer bli bäst! Jag längtar redan..
- Haha.. Jag förstår det. Förresten visste du att Pontus fick ett jobb erbjudande i Canada.
- Va? När fick han det?? Och hur och vad är ett för jobb? Frågade jag förvånat.
- Han ska träna ett nytt fotbollslag i Stratford där ni var. Dom vill tydligen ha med Pontus som tränare för att bli bättre.
- Men är det inte hockey som är populärt i Canada?
- Jo, men dom vill att fotboll ska bli lika populärt där.
- Så han ska flytta dit?..
- Ja han flyttar efter Cypern redan. Och han vill att du flyttar med honom.. Sa han och jag blev alldeles tyst. Helt chockad. Vill han att jag följer med till Canada? Vad ska jag göra där? Jag vill inte lämna mina vänner. Men jag har ju Chaz där, och Ryan. Och Pontus.. Jag vill ju bo med Pontus. Detta är nog något jag måste tänka ett tag på...

KOMMENTERA ( Nu har jag Emma skrivit detta kapitel ) Det har varit ganska dåligt med kommentarer senaste tiden:)) Så snälla mera kommentarer vill verkligen veta vad ni tycker!! <3


So far away in my dreams - Part 37

- Vart i USA ska du flytta? Frågade jag och log.
- New York faktiskt. Sa han och log tillbaka.
- Vad kul! Det är riktigt coolt i New York.
- Ja det ska bli riktigt kul att få göra något jag verkligen gillar.
- Förstår det. Men är det ett proffslag eller?
- Ja en av USA's bästa lag. Det var riktigt svårt att komma in men dom valde mig.
- Wow.. Jag måste verkligen se dig spela någon gång!
- Ja har du vägarna förbi New York så gör det! Sa han och log.
- Det har jag säkert någon gång. Sa jag och blinkade med ena ögat och han skrattade.Jag vaknade 11 , efterssom att jag endå inte hade något att göra. Om en vecka skulle jag sitta på flyget mot Cypern och där måste jag antagligen vara fixad och så hela tiden och vakna tidigt osv.. men en sak hade jag lovat mig själv att jag inte skulle dricka mig full. Om jag ska dricka så får de bli några drinkar och om vi ska klubba hänger jag med men dansar endast med kompisar. Justin vill jag absolut inte förlora.
Så ja, jag måsta ta vara på dom dagarna jag kan ligga hemma och sega.

I mitten av mina tankar så hörde jag hörde att det knackade på dörren så jag vände mig om dit och såg pappa stå där.
- Hej gumman, jag bara undrade ifall du kunde passa kenzie idag?
-
Visst, men vart ska ni. Sa jag och vände mig om igen.
- Jag ska på jobb resa över en dag med Emelie, och Kenzie ska komma över idag. Det va inte planerat. Sa han.
- Okay, när kommer hon?
-
Hennes pappa kommer om en timme och lämnar henne hos dig.
-
Då hinner jag fixa mig iallafall.
-
Men vi ska gå nu, jag har lämnat pengar på köks bordet ifall ni behöver något.
-
tack.
Han kom fram till mig och pussade mig på pannan och sa tack ännu en gång innan dom lämnade huset.
Kenzie eller Macenzie som hon igentligen heter är Emelies dotter. Hon är 5 år och är världens sötaste unge. Det var något år sedan jag träffade henne.

Jag ställde mig och tog på mig ett par shorts och en stor t-shirt. Jag gick in på badrummet och borstade mina tänder och borstade mitt hår. Jag orkade inte föna,platta eller locka idag. Jag skulle endå bara umgås med Kenzie.
När jag var klar med allt så gick jag in i vardagsrummet och satte mig där och satt på TV:n. Jag såg att Desperate Housewifes var på med det var ett repris avsnitt vilket jag inte sätt som jag brukde följa innan sommarlovet. Jag hörde att min mage kurrade hela tiden men jag ville inte missa något nu när det det började bli spännande.
På pausen gick jag in i köket för att bre en macka. Jag hade bara ost som pålägg och sen så gjorde jag ett glas oboy.
Jag kom på att pappa hade lagt pengar på bordet åt mig så jag gick dit för att kolla hur mycket det var.
Det var 250 kronor. Jag skulle vara barnvakt, behövde jag verkligen så mycket? nejdå. Jag la pengarna över mikron medans jag gick tillbaka intill vardagsrummet när jag hörde att reklamen var slut.

* Knack knack * hörde jag precis när desperate housewifes tog slut. Och kom direkt på att Kenzie var här.

- Heej kenzie. Sa jag högt när jag öppnade dörren medans hon sprang imot mig med en super kram.
- Har du saknat mig? Sa jag och log stort med henne när hon släppt mig.
- Ja det har jag! svarade hon gulligt och fortsatte  har du saknat mig då?
-
Klart jag har! Sa jag och ställde mig upp från den positionen jag satt i för att jag skulle komma i samma längd some Kenzie.
- Så, ja nu har jag lämnat Kenzie och pratat med hennes Mamma. Nu lämnar jag över ansvaret till dig nu. Sa hennes pappa och kramade Kenzie.
- Okej, ha en bra dag. Sa jag innan jag stängde dörren.

När vi kom in låste jag dörren och satte mig på  golvet klockan och knöt upp Kenzies skor för att hon inte kunde göra det själv.

- Emms? Sa hon med sin  gulliga röst. Hon kallade mig Emms för att det var lättare för henne.
- ja hjärtat? Svarade jag och kollade upp mot henne efterssom att jag höll på med hennes sko.
- Kan vi göra något kul idag?
- Glöm inte allt vi gör ska bli kul idag ända tills du somnar! Sa jag och ställde mig upp.
Hon var ett riktigt mode-troll. Hon hade på sig ett rött linne med tryck där det stog '' im cute, so what ? '' och ett par jeans shorts och converse och ett par röda ray bens solglasögon. Vi gick runt lite och hon jag frågade henne vad vi skulle göra och då pekade hon på vår pool som var på utsidan.

- Bada? Sa jag och försökte vara säker på att hon menade de.
- ja! Svarade hon med ett glädje tjut!
- okay okay, har du badkläder med dig då?
- nää, svarade hon med en ledsen min.
Jag funderade en stund och kom på att jag sett en bikini här någonstans igår. Jag sprang in på pappas rum och gick in till Emelies garderob och hittade en bikini. Kenzie hade vart här förrut och badat så jag visste att den låg här någonstans.
Jag gick tillbaka intill henne.

- Kolla vad jag hittat? Sa jag och visade bikinin
hon blev jätteglad.
- gå och byt om nu så gör jag det också. Sa jag och gav henne bikinin.
Jag gick in på mitt rum och kollade igenom resväskan och hittade en bikini jag kunde ha på mig. Den var mönstrig typ palmer på och axellös. När jag var klar såg jag att min mobil lös upp på sängen.
2 olösta meddelande visades det.
Ett var från Emelie och ett från Justin. Efterssom att Emelies stog längst upp så valde jag att svara på den först.

* Hej gumman, går det bra? har ni kul? Hälsa Kenzie att mamma saknar henne.
tack ännu en gång! *

Stog det och jag svarade snabbt för att jag va så ivrig över att läsa Justins-

* Hej, det går jättebra, vi har superkul faktist. Ja det ska jag göra.
nu så hoppar vi ner i poolen. Ha så kul! *

Klickade jag in innan jag hoppade till Justins meddelande.

* Hey babe, What are you up to? Skype later? I really need to see you.
miss  you xx Justin *

Jag blev så glad över sms:et och märkte inte ens att Kenzie stog bredvid mig klar.
- Jag ska bara svara fort så hoppar vi in i poolen! sa jag till henne
Hon svarade bara med ett leende.

* Hey baby, Im baby sitting to Kenzie ( daddys girlfriends daughter ) we are about to jump into the pool.
yeah sure. I'll send you a request later.
miss you to xxx Emma *

Jag slängde mobilen på sängen innan jag sprang ut ur rummet och skrek SISTEN IN TILL POOLEN BLIR KITTLADE! skrek jag innan jag sprang ut ur altan dörren och hoppade ner till poolen men inte Kenzie så långt bakom mig.
Vi hoppade in i poolen flera omgångar, fånade oss, tog bilder och hade allmänt roligt! Efter några timmars badande då klockan blev runt 4 så bestämde vi oss för att ta en stabb dusch.

Vi båda gick in i duschen med bad kläderna på. När vi var klara så satte vi på oss våra mjukis kläder. Som tur va hon hade med sig i sin väska.

- Jag är hungrig. Sa hon när vi stog mittimot min spegel och  torkade vårt hår med varsin handduk.
- Jag med. Svarade jag och kom på att pappa inte lagat någon mat.
- Men vetu vad kenzie? Sa jag och kollade på henne.
Hon kollade tillbaka vilket betydde att hon blev uppmärksam.
- Gillar du Pizza?
Hon nickade och log stort.
- Okay vad bra, för nu ska jag och du ta en liten promenad till pizzerian, gå och sätt på dig skorna så kommer jag och knyter jag ska barra kolla till min mobil. Sa jag.
Medans hon sprang iväg kollade jag igenom mina sms och såg att Justin hade svarat

* Aww how cute, hope you guys are having fun!
love you *
Stog det och jag klickade ner smset och tänkte att jag kunde svara påvägen till pizzerian. Jag gick ut i hallen och där stog Kenzie och väntade på mig.
Jag knöt hennes skor sedan satte jag på mig mina skor. Jag bad henne att hålla min mobil undertiden jag skulle in till köket för att hämta pengarna och nyckarna. När jag kom tillbaka så stog hon där och tappade nästan hakan.

- Vad är det Kenz? Sa jag medans jag tog tag i hennes han och gick ut med henne och låste dörren.
- Jag älskar din visningsbild! Sa hon och viftade mobilen framför mitt ansikte.
- Jag med, gillar du bieber? Sa jag medans vi gick.
- gillar? ÄLSKAR! Skrek hon.
- Ha ha, skulle du vilja träffa honom? sa jag.
- Ja, men det kommer aldrig hända, han bort typ fyrljoner meter bort från mig. Sa hon med en ledsen min medans jag skrattade åt ordet hon hittat på och det med meter.
- Det vet du aldrig hjärtat! Sa jag och log.
Medans jag tog fram min mobil för att svara på Justins senaste sms.

* My little girl is a belieber, she's sad cause you live fourbillion meters away from her ( haha ) thats what she said.
love you too * .

Vi beställde en vanlig margarita pizza som bara va ost på efterssom att vi båda inte orkade hålla på och pilla och så. Sen så köpte vi en 2 liters läsk och gick hem igen.
När vi kom hem satt vi på filmen '' Trassel '' Som hon hade tagit med sig och så låg vi där och åt pizzan och hade en skål med chips bredvid oss i våra pyjamas. Det här var verkligen mysigt och hon var verkligen inte en av dom jobbiga små barnen som fanns.
Medans hon var helt fokuserad i filme tog jag fram min mobil för att läsa smset jag precis fått från Justin.

* aww, be on skype with her in 30 minutes, tell her its a suprise *

Jag sket i att svara.

- Du får en överraskning om 10 minuter. Sa jag när filmen tog slut.
- Vad är det??! Skrek hon och skuttade runt.
- Vänta och see! Skrek jag tillbaka.

Undertiden så lekte vi med min webb kamera och tog massa roliga bilder. Jag loggade in på facebook och skrev
'' Super kul med Kenzie, saknar er där hemma! '' och laddade upp bilden.
Också samma sak med Twitter. Då jag skrev.
'' Babysitting the cutest girl ever, say hi to Kenzie? She'll get the biggest suprise ever in a few minutes, she might smile forever. #neversaynever. Och laddade upp samma bild på oss.
Jag började kittla henne då jag avbröts av en förfrågning på skype. Jag accepterade. Där ploppade Justin ut på skärmen och hon såg helt chockad ut.
- Hi kenzie! Sa han
Hon hade blivit helt stumm och fick inte ut något. Hennes Farmor var engelsk darför fattade hon engelska men inte kunde svara på engelska.
- Hey beutiful! Sa han och kollade åt mitt håll.
- Hey biebs, She's speachless. Sa jag och vi båda började skratta. Men inte Kenzie hon tog det ganska seriöst.
- Tell her im your boyfriend. Sa justin efter ett tag.
Vilket jag inte hann göra efterssom hon redan fattat det, och nu så var det min tur att bli stirrad med stora ögon.
- Ja du hörde, Justin Bieber är min pojkvän! Sa jag och pussade henne på kinden.
- ni, två. ett par? sa hon och pekade på honom.
- Ja det är vi!
Sa jag medans han från andra sidan skärmen höll på och '' aaww'ade ''
- So honey, do you understand me? Sa han sakta så att hon skulle förstå.
Men hon nickade bara ett ja då han förstod henne.
- good, you are my belieber? Sa han igen.
Och då nickade hon igen.
- And you know what, I love you. Sa han med hans gulliga röst då jag ville flyga igonom skärmen och kyssa honom. Jag kunde inte låta bli att le när han sa så.
- I love you too, hörde man henne säga tyst.
- AWWWW. Hörde man både mig och Justin Säga.
So Justin, why are you up so early, I mean its like 5 am there. Frågade jag.
- Cause this is the only time I can skypewith 2 beautiful girls.
Vi snackade och skrattade alla 3 ett tag och Kenzie va inte så blyg längre. Kenzie började bli trött. Det var rätt så sent för henne klockan var 22.46 och allt vi har gjort idag så förstod jag henne.
- Emms, jag är trött. Hörde jag henne säga.
- Okay hjärtat vill du sova? Frågade jag henne.
- What did she say? Sa Justin.
- She's tired.
-
Får jag gå och sova nu?
-
Klart du får vänta en sekund.
- Justin im gonna take her to bed, Be right back!
-
Wait, Kenzie? Im giving you a promise now. One day soon you will meet me. Sa han och slänge en släng kyss.
- Okay . Svarade hon.
- Good night sweetie.
- Good night.
Sa hon medans jag bar henne upp till sängen.
Jag stoppade om henne i min säng och satte mig bredvid henne.
- Haft det bra idag?
-
Ja, jätte roligt!
-
Vad bra!
-
Jag vill träffa dig oftare, jag kommer sakna dig.
-
Vi ska börja ses oftare också.
-
Jag älskar dig, bästa dagen i mitt liv.
-
Glad att höra det, jag älskar dig också. Sa jag och pussade henne innan jag gick ut.


-
Justin, She just said she had the best the in her life.
-
Aww, what did you do today?
-
Swimming in my pool, fooling around. Taking a walk to the pizzeria got home watched a cinderella movie with her and ate our pizza then snacks, then fooled around with my web camera then skype with you. Sa jag utan att andas.
- Woow, I bet you looked hot in your bikini. Sa han och blinkade åt mig!
- Just wished you would be right there with me. Sa jag med en ledsen min.
- I will.. soon.
- good.
Vi snackade om allt mellan himmel och jord i någon timme. Jag blev trött jätte fort och han skulle sova igen. Jag stängde av datorn och gick till min säng och la mig bredvid Kenzie.
När jag blir stor så vill jag nog ha en unge precis som henne.

jag somnade med ett leende på läpparna, jag gjorde en liten flickas dag till den bästa i hennes liv.
så nu har jag
ubah skrivit den hära jättelänge som tack för att ni stått ut med dålig uppdatering och att jag inte kommer att skriva något imorgon.
KOMMENTERA VAD NI TYCKER NI FICK ETT LÅNGT INLÄGG!

So far away in my dreams - Part 36

Pappa gav mig en blick som betydde att det va okej att jag gick innan han och Emelie log mot mig.
Jag gick in på mitt rum för att snacka med honom.

- Hi Justin! Sa jag glatt.
- Hey babe. Sa han med tröttsamt.
- Are you tierd or something?
- Yeah.. Its been a long day with interviews and stuff.
- How did the interviews go?
- They where so boring.. The only thing i was thinking about was you.. Sa han med lite sexigare röst.
- Aww.. You are so cute!
- Cute? I'm sexy, hot and so sexy! Sa han självsäkert.
- Haha.. Yeah, you are so sexy! Sa jag ironiskt.
- I'm not cute.. A teddybear is cute, dogs are cute. And i'am sexy and hot! Sa han och skrattade lite och det gjorde jag med.
- But what have you done today babe?
- Not so much.. I really miss you Biebs..
- I miss you to Emma.. You can come to me next week? Sa han glatt.
- No.. I'm going to Cypen then with my friends, remember.
- Oh, i forgot.. I thought mabye you could come with me to the Mtv movie adwards. But you can't.. Sa han ledsamt.
- I really want to go.. But can't Biebs, and you know that.
- Yeah i know.. But i have to go now! Byee sweetie!
- Bye Biebs! Sa jag och han la på.
Några tårar åkte ner för min kind. Jag saknar honom så mycket.. Och jag har aldrig känt såhär för en kille förut. Inte ens för Ryan.
Jag tog min laptop och loggade in på Facebook och skrev att jag var hos pappa nu men jag saknar New York. Efter bara någon minut hade ganska många skrivit typ '' Hur var det? '' eller '' OMG! Jaag är såå avundsjuk asså! ''
Sen loggade jag in på Twitter också och jag såg att Justin hade skrivit för några minuter sen.
@justinbieber: I miss u.. Why can't u just come to me?.. I want u in my arms! ''

Då skrev jag '' I want to be in your arms.. But right now i can't.. But i miss u soo much! ''

Jag läste några skvaller bloggar också. Det var rätt så mycket om mig och Ryan faktiskt. Det stod mest om att jag var en player osv. Sen såg jag att dom hade lagt ut en interljuv som hade gjort idag. Det var bara en liten del av interljuvn och dom skrev att Justin pratar om mig? Då blev jag genast intresserad och kollade igenom videon
- You have a new friend and she is alot in media right now. Tell us about her. Sa tjejen som interljuvade.
- Yeah, she is my bestfriend. And we meet through Ryan. Sa Justin och det gjorde lite ont när han sa att jag var hans bästavän men jag vill ju inte att hela världen ska veta att vi är typ tillsammans.
It is in almost all the newspapers that she is a player. What do you think about that?
- I don't think she's a player. Ryan broke up with her. Later in the evening Emma went to the movies with a friend and it came out on the internet. And everyone thought she was on a date. And when we were in New York she hugged a guy outside the hotel and everyone thought that it was her new boyfriend.
- It seems like she is a player on this video. And before i play it i just want to say that she and Ryan where together when she did this. Sa kvinnan och spelade upp en video när jag dansade på bordet med en annan kille. Och det var ingen vanlig dans precis.
- That was a long time ago. But yeah.. I can admit that she might be a player. Sa han och jag såg i hans ögon att han såg lite ledsen ut.
- Might? This was 2-3 weeks ago. And there have been three guys since then.
- I know.. But i don't want to belive that she is a player. Because she is my bestfriend. And i need her in my life. Sa han och jag log.
- But its so many girls out there. You do you need her? Sa kvinnan och nu ville jag bara strypa henne.
- Because she is amazing. She is funny, nice and just an awesome girl. Sa han och log.
- Do you love her?
- No, she is my bestfriend and i love her that way. But not love love. Förklarade han och publiken skrattade.
- Just watch out for her. Maybe she breaks your heart someday. Sa hon och videon var slut.
Nu var jag riktigt sur. Jag har redan fått så mycket hat från alla. Jag behöver inte mer.
Och tänk när folk börjar få reda på att jag och Justin är ''tillsammans'' kommer det bli då?
Jag har inte ens träffat Justin's familj eller crew och dom måste typ hata mig redan. Jag har träffat Alfredo och Kenny men bara hastigt.
Pappa kom in i rummet.
- Maten är klar. Och Paulina's familj har kommit över. Så dom ska äta med oss. Sa han och log.
- Okej jag kommer! Sa jag och la ner laptopen igen.
Paulina har jag lärt känna här i Stockholm. Men eftersom jag inte är här ofta så ses vi sällan. Paulina är den ända vännen jag har i Stockholm. Hon är typ som jag var förut. Hon festar och sånt ofta och är typ Stockholms största fjortis. Men jag tycker om henne ändå.
- Paulina! Sa jag glatt och kramade om henne.
- Hej gumman! Det var sjukt länge sen kändis. Sa hon och kramdes tillbaka.
- Kändis? Sa jag förvånat.
- Ja? Du är i typ varje tidning? Du är bästavän med Justin Bieber och Selena Gomez? Sa hon och skrattade.
- Juste ja.. Glömmer lätt av det. Sa jag och skrattade med henne.
Jag hälsade på resten av hennes familj vilket var hennes mamma som heter Louise och hennes pappa heter Patrick. Och hennes bror David. Som är 18 år. Och rätt snygg. Jag var tillsammans med honom ett tag men vi gjorde slut eftersom vi bodde så långt bort från varandra.
Efter alla hade hälsat på varandra satte vi oss vid bordet och började äta.
Jag berättade för Paulina och David vad jag gjorde i New York osv. Och Paulina berättade om hennes nya pojkvän. Dom vuxna pratade om jobb och sånna tråkiga saker. Efter att Paulina slutat prata och prata om hennes pojkvän så började David prata om hans basket karriär. Han hade tydligen fått börja i något bra lag i USA så han ska flytta om en månad.
- Vart i USA ska du flytta? Frågade jag och log.
- New York faktiskt. Sa han och log tillbaka.
- Vad kul! Det är riktigt coolt i New York.
- Ja det ska bli riktigt kul att få göra något jag verkligen gillar.
- Förstår det. Men är det ett proffslag eller?
- Ja en av USA's bästa lag. Det var riktigt svårt att komma in men dom valde mig.
- Wow.. Jag måste verkligen se dig spela någon gång!
- Ja har du vägarna förbi New York så gör det! Sa han och log.
- Det har jag säkert någon gång. Sa jag och blinkade med ena ögat och han skrattade.So far away in my dreams - Part 35

Vi gick in och jag hälsade på pappas flickvän Emelie. Hon är riktigt snäll och jag gillar henne skarpt!
Men efter det så gick jag upp till mitt rum för jag orkade inte prata just nu. Jag var väldigt trött för det är så stor tidskillnad! Klockan kanske bara var åtta på kvällen i Sverige men jag var ändå jättetrött. Så jag gick och la mig direkt.

Jag vaknade av att min mobil ringde, och irriterad som jag blev så svara jag surt utan att kolla på skärmen och se vem som ringde.
- hallå?!
- hey baby, how are you? Its Justin.
-
oh hey. Sa jag med en lättnad.
- So, I thought about what you said to me after you left yesterday. Sa han.
- okay, what about it? Svarade jag lite tveksamt.
- Well... Sa han men sedan fortsatte.
- I talked to Ryan and Selena about it.
- WHAT JUSTIN? Skrek jag och insåg att det var tidigt och satte mig upp på  sängen.
- But they didn't react at all. Ryan is over it and Selena is happy about it. Sa han glatt.
- oh okay, sa jag tyst.
- But what have you done to day bebe? Sa han och bytte samtalsämne.
- Ehm nothing much just been sleeping since its 6 am justin!! Sa jag med högre ton.
- oh haha, im so sorry. I totally forgot about the diffrent timelines.
- Its OK, Svarade jag med ett leende och la mig ner igen.
- But I guess i'll call you in 7 hours or something.
-
Okay, I love you.
-
I love you more sweetie. Sa han med sin gulliga röst innan han la på igen.

Jag är den '' typen '' som inte kan somna om efter att jag redan vaknat en gång. Men inte just nu. Jag blundade med ett leende på läpparna och hade tankarna hos Justin. '' Nu var han min <3 ''

- Hej gumman, mår du bra? Hörde jag pappa säga när han kom in på mitt rum.
- Ja, pappa. vadårå? Svarade jag osäkert.
- Klockan är snart 2, du brukar aldrig vakna så här sent? Sa han lite bekymrad.
- Jag antar väll att det är pga tidskillnaderna. Svarade jag med ett leende

Precis efter att pappa hade lämnat rummet så hoppade jag upp och duschade lite snabbt. Jag kände inte för att fixa mig idag efterssom att jag va hos pappa. Jag satte på mig ett par mjukis byxor med matchande tjock tröja. När jag gick in till vardagsrummet satt pappa där med Emelie. Jag kastade mig bredvid pappa och frågade vad dom gjorde. Även fast jag såg att dom såg på TV så hade jag bara lust att fråga.
Pappa & Emelie hade redan ätit frukost och jag var vrålhungrig. Så jag frågade pappa vad som fanns att äta.

- Anders i cafeterian bredvid bad mig att hälsa att du var välkommen när du vill, så du kanske vill gå dit och äta? Frågade pappa.

Anders var min förra granne när jag bodde hos pappa. Det var pappas kompis och han ägde cafeterian och det var jätte länge sen jag såg honom, så jag gick med på det.
Jag gick ut i hallen och satte på mig mina converse och tillbaka in till vardagsrummet för att hämta pengar från pappa.
När jag kom ut satte jag på mig min solglasögon, ville inte att någon skulle känna igen mig efter bilderna på twitter och dom med Jake. Så jag ville vara lite diskret av mig.

- Hej, vad vill du beställa? Sa Anders till mig när jag kom in som om att jag var vilken kund som helst.
- Hehe hej Anders! Sa jag och tog av mig solglasögonen så att han skulle känna igen mig.
- Är det du Emma?
-
Ja, sist jag kollade haha. Svarade jag innan han hoppade på mig för en kram.

Vi satte oss vid ett bord vid fönstret och snackade om allt. Var jag hade hållt hus och massa annat, Sist jag träffade honom så var jag 9.

- Vad vill du ha att äta. Frågade han och bytte samtalsämne.
- Jag tar bara en cappuccino. Svarade jag och log mot honom.
- Inget annat?
-
Nej tack.
Han ställde sig upp för att hämta den medans jag tog upp min plånbok för att betala när han kom tillbaka.
- Emma Nilsson, lägg ner plånboken. Sa han med en sur min.
- Vah? haha jag ska ju betala? Svarade jag och fattade ingenting.
Han gav mig bara en blick som betydde att jag inte skulle betala så jag stängde bara ihop plånboken och svarade med ett leende innan han gick tillbaka till disken för att det hade kommit fler kunder.

Jag hörde ett pling ljud och det tog ett tag innan jag förstod att det var min som plingade.
Det stog '' Justin '' På skärmen jag log och klickade upp smset.

* hey bebe, miss you already. are you awake? im on a interview i'll call you later.
xx your Justin *

Allt som gick runt i mitt huvud vad awwww. Men jag ställde mig upp för att tacka för min cappuccino och börja röra mig hemåt klockan började närma sig halv 5 och ovädret var på väg, typiskt sverige väder tänkte jag.
Jag kramade Anders igen och han sa åt mig att komma oftare och jag tackade för ming cappuccino innan jag gick iväg.
Jag hade helt glömt att jag fick ett sms av Justin så jag satte igång och svarade det.

* hey, miss you too :( yes im awake its almost 5 pm over here.
Emma*

Efterssom att jag inte hade ändrat tiden på min mobil än så visste jag hur mycket klockan va hos dom, och det va ganska så sent.

När jag kom hem så satte jag mig ner med pappa & emelie, kände mig som '' daddys little girl '' igen när han höll om mig. Vi kollade klart på en film som handlade om ung kärlek innan jag somnade i pappas famn. Jag låg där så bra så ringde min mobil då jag suckade högt men när jag såg att det stog '' Justin '' sken jag direkt upp. Pappa gav mig en blick som betydde att det va Okej att jag gick innan han och Emelie log mot mig. Jag gick in på mitt rum för att snacka med honom.

So far away in my dreams - Part 34

Han gav mig en kram och sa '' Hey beautiful '' det fick mig att få fjärilar i magen.
Jag svarade honom med ett leende och försökte att inte kolla på hans mage
Han tog min hand och vi gick in till köket.
Det var det mest gulligaste någon gjort för mig..

- Can i ask something? Sa Justin medans han fixade frukost.
- Sure Biebs! Sa jag och log.
- Why did you lie to me? I'm not mad i'am just asking.
- I like you. And thats why i didn't want you to misunderstand me and Jake's relationship. Because he and i are just friends. Sa jag och dukade fram tallrikar osv.
- I was very jealous last night. Thats why i was mad. Because i like you so much. Sa han och gick fram till mig. Han tog sina händer och hållde dom på mina höfter. Sen lutade han sig fram och gav mig en lång varm kyss. Det var en helt underbar känsla. När vi avslutade kyssen så stod vi där och hållde om varandra. Och log som fån.
- Can we keep this as a secret? Frågade han osäkert.
- Okey sure. Sa jag och gav honom en sista kyss innan vi skulle äta.
3 dagar senare - Flyga hem till Sverige igen

Då var det dags.. Tänkte jag för mig själv när jag packade ihop mina saker. Dom här 3 sista dagarna har varit otroligt roliga. Selena och jag har blivit riktigt bra kompisar igen och vi har haft jättekul tillsammans. Jag och Justin har spenderat en hel del tid tillsammans. Vi har hållt vårat förhållade för oss själva men det spelar ingen roll så länge jag får vara hans. Och dramat mellan mig och Ryan är över. Han har helt klart förlåtit mig och gått vidare för just nu är han tillsammans med Savanna.
- Emma are you ready? Frågade Selena mig när jag precis stängt den sista resväskan.
- Yeah im ready.. Sa jag sorgset.
- Gosh.. I will miss you so much! Sa hon och kramade om mig.
- I will miss you to! And good luck with your movie. Sa jag och log.
- Thanks! And good luck with the boys! Sa hon och jag skrattade.
Ryan, Justin och Selena följde mig ner till taxin som stod och väntade. Jag kramde om Ryan och Selena en sista gång sen gick jag fram till Justin och gav han en extra lång kram.
- I want to kiss you right now but i can't.. Viskade han i mitt öra.
- You could if you really wanted to.. Viskade jag tillbaka och satte mig i taxin. Selena och Ryan vinkade till mig när jag åkte iväg. Men Justin stod bara där och såg ledsen ut. Kanske över det jag sagt?
Men det var ju sant.. Om han verkligen ville visa världen att han gillar mig så skulle han? Om han verkligen ville kalla mig för flickvän inför Ryan och Selena så skulle han? Så egentligen är det bara han som måste inse det.
Jag kom fram till flygplatsen och gjorde det gamla vanliga.. Fast jag fick panik när jag kollade på tavlan där det står när planet åker och vilket gate osv. Och jag fick panik för att flyget till göteborg hade åkt för 20 minuter sen! Så jag stod där i ungefär 5 minuter och hade panik innan jag insåg att det är ju till Stockholm jag ska? För att jag ska ju åka till min pappa direkt. Har ju inte träffat han på minst 1 och en halv månad nu.
Så jag gick till min gate och kom precis i tid. Flygresan var lång och tråkig. Det var nästan ingen på planet och jag hade inget att göra. Men tillslut var jag framme och pappa skulle möta mig ute på parkeringen. Så jag tog mina väskor och började gå ut till parkeringen. Och där stod han och log som ett fån när han såg mig och jag log lika idiotiskt tillbaka. Han är en av andledningarna som gör så att jag vill gå upp på morgonen.
- Heeej Pappa!!! Ropade jag och gav honom en stor och lång kram.
- Heej gumman!! Jag har saknat dig så mycket! Har du haft kul? Sa han när vi slutade krama varandra.
- Jag har haft jättekul men jag har saknat dig riktigt mycket! Sa jag när vi satte oss i bilen.
- Så någon pojkvän som jag måste ta ett allvarligt snack med än? Frågade han och log. Och jag bara skrattade. Pappa var kanske överbeskyddande ibland men det var bara kul.. oftast.
- Neej faktiskt inte. Sa jag och fnissade.
- Jaså? Men vem är killen som du kramar på bilden som är över hela internet då? Sa han nyfiket.
- Bara en kompis.. Jag gillar faktiskt en annan kille..
- Jaså vem`? Snälla säg inte att det är den där ''Ryan'' igen..
- Nej Ryan har en ny flickvän Savanna.. Jag gillar Justin.
- Justin Bieber? Sa han och höjde ögonbrynet.
- Ja pappa! Justin bieber.. Sa jag och suckade för jag visste att han inte ville att jag skulle umgås med honom.
- Du kommer bara få massa små tjejer efter dig! Massa hot brev osv. Sa han och suckade.
- Ta det lungt. Alla tror att jag och Justin bara är vänner. Och nu när den killen och jag är över hela internet kan ingen misstänka något mellan mig och Justin.
- Så ni är ett par? Frågade han förvånat.
- Inte än. Vi är kanske inte riktigt där än men snart..
- Då får du väl bjuda med honom till Sverige någon gång! Sa han ovanligt glatt.
- Hur kan du bli så glad plöstsligt? Sa jag förrvirat.
- Gumman.. Jag är bara glad för din skull! Sa han och parkerade utanför hans hus.
Vi gick in och jag hälsade på pappas flickvän Emelie. Hon är riktigt snäll och jag gillar henne skarpt!
Men efter det så gick jag upp till mitt rum för jag orkade inte prata just nu. Jag var väldigt trött för det är så stor tidskillnad! Klockan kanske bara var åtta på kvällen i Sverige men jag var ändå jättetrött. Så jag gick och la mig direkt.

Ni fick ett kort av mig också.. Så ledsen :( Men jag har varit med kompisar hela dagen och det har varit riktigt fint väder ute! Och nu måste jag städa rummet och sånt. Och jag kommer vara borta nästan hela dagen imorgon också.. Så vi får se om jag skriver något eller inte.

So far away in my dreams - Part 33

Jag fick sova i soffan vilket var betydligt bättre än korridoren.
Justin ska få reda på sannigen.
Jag gillar ju Justin inte Jake..
Och jag tror faktiskt Justin gillar mig ganska mycket.
Annars skulle han nog inte reagera så mycket för en kram?


Jag sov inte alls bra den natten. Tillslut gick jag ut från Justin's rum och knackade på mitt och Selena's rum. Som tur var hon hemma igen.
- Hey where have you been? You and some guy are all over internet you know.. Sa hon och släppte in mig.
- Me and Jake is only friends.. But Justin doesn't belive me. Sa jag och gick in.
- I can see that Justin really likes you. He will forgive you. Sa hon och gav mig en kram.
- And i'm truly sorry for what i did. It wont happend again.. Sa hon ledsamt.
- Its okey.. I forgive you. Sa jag och kramade henne tillbaka.
Sen gick jag in på min rum och la mig i sängen och somnade direkt.
Jag vaknade av ett pling och antog att jag fick ett sms. Jag försökte känna efter mobilen på byrån bredvid mig och hittade den tillslut. Jag försökte läsa smset för att jag nästan halvsov.
* hey saw the pictures all ove the internet, how? are you famous or something?
Jake *

Läste jag innan jag suckade högt och började skriva tillbaka.
* No im not famous, but my EX's bestfriend is.. Im sorry if I caused any problems for you *
Svarade jag fort och suckade ännu en gång. Jag kollade runt och slängde den ena blicken på klockan som låg mittimot min säng på väggen. Den visade 08.43. Jag vände mig om och försökte att somna om igen. Men det inte. När klockan visade 09.00 gav jag upp och satte mig upp. Jag hade inte fått något svar av Jake än så jag gick in i duschen för att Selena inte va vaken än.
Jag skulle gissa på att jag var i duschen i cirka 1 timme. När jag kom ut så hade jag ett oläst meddelande på min mobil från Jake.
Jag klickade snabbt upp den och det stog.

* whos the famous friend then? * Jag snabbt för att jag stog där i handuk.
* Justin Bieber *
Knappade jag fort in innan jag slängde mobilen på sängen. Jag satte på mig mina underkläder och satt på hårfönen innan jag smörjde in mig med body lotion och tog deodrant på mig. Jag tog ut en söt midje kjol jag aldrig använt förrut och en pösig svart t-shirt. Jag satt på mig det och fönade mitt hår ordentligt och sminkade mig för att just nu så hade jag all tid i världen och det behövdes utnyttjas när jag inte har det så ofta.
Jag satt på mig ett par söta små svara ballerina skor till innan jag gick ut till vardags rummet.
Jag gick in till Selena där hon låg och sov så jag valde att inte väcke henne hon kom antagligen hem sent igår.
Jag gick tillbaka in till mitt rum och såg att jag hade 2 olästa sms. Ett från Justin och ett från Jake. Jag kollade på Justins efterssom att det stog längst upp.
* Im so sorry for overreacting last night. Ryan isn't here, please come over? * Jag log stort för mig för mig själv innan jag svarade med.
* okay, I forgive you, sure i'll be right there :) *
Skrev jag innan jag klickade upp Jakes sms.
* woow haha ok, can I see you again before you leave? * Jag svarade bara
* maybe * drygt innan jag smällde igen dörren ut från vårt suit.
Justin & Ryans rum log intil vårat rum, så det tog inte så långt tid innan jag knackade där och Justin öppnade och stog där shirtless.
Han gav mig en kram och sa '' Hey beautiful '' det fick mig att få fjärilar i magen. Jag svarade honom med ett leende och försökte att inte kolla på hans mage.
Han tog min hand och vi gick in till köket.
Det var det mest gulligaste någon gjort för mig..

kort inlägg jag vet men jag hinner inte!

So far away in my dreams - Part 32

great. Sa jag sarkastist och kollade bort så att mina tårar inte skulle rinna.
- hey hey, look at me. Sa han och tog upp min haka med sitt finger.
- I have feelings for you too, but I dont know if I wanna hurt you if we become more than friends. Sa han och fällde en tår.
Sa han verkligen så? hörde jag rätt? jag blev helt stumm..

- Justin.. Are you crying..? Sa jag förvånat.
- I guess so. I just want you to know that i like you to. Sa han och tog tag i min hand.
- Why didn't you tell me that the first time? Sa jag och släppte hans hand. Och då suckade han tungt.
- Because i still like Selena more. So i don't want to hurt you if we become more than friends.
- We won't become more than friends if you still love Selena. I can't be with you then. Sa jag och en tår rann ner för kinden.
- And i don't want to hurt Ryan, he still loves you. Sa han och torkade bort min tår med hans finger.
- And you like me. But you love Selena. Does Selena love you?
- She wants to be ''Friends with benefits'' or an open relationship.
- And you don't want that right?
- Thats right. Sa han och log.
- I am still mad at Selena..
- Yeah i now. But you should sleep now. Me and Ryan are sleeping in the hotel room next to yours. Sa han och gav mig en lätt kindpuss.
- Good night.. Sa jag och han gick. Jag släckte lampan och gick och la mig. Innan jag somnade fick jag ett sms från Jake

'' Hey! I was just wondering if you are free tomorrow? So we can take a walk in New York? //Jake ''

'' Hi Jake! I would love to :) See you tomorrow at the same place we meet? Around 6 pm? //Emma ''

'' Yeah, see you then. Its a perfect time because its because it is more beautiful at night! Good night//Jake ''

Efter det sista smset somnade jag med en gång.
Jag vaknade av att Selena skrek vakna ett antal gånger.
- Get out!! Skrek jag irriterat.
- Its time for lunch? You have slept all day get up!! Sa hon och skrattade.
- Why didn't you wake me up earlier. Did you want Justin to yourself or what? Sa jag och kollade på henne med en arg blick så hon fattade vad jag menade.
- Emma.. I didn't mean to kiss him.. Sa hon ledsamt men brydde mig inte.
- Selena i don't care! Just get out i thought you were my bestfriend.. Sa jag besviket och gick in till badrummet och låste dörren.
Jag ställde mig i duschen. Och satte på hög musik. Jag stod i duschen ett tag och dagdrömde. Men som vanligt avbröts jag. Men denna gången sparkade någon in dörren så jag skrek som en galning eftersom duschen var gjord av glas.
Jag stängde av vattnet och drog åt mig en handduk och virade den runt min kropp. Jag stängde av musiken och gick ut ur badrummet. Där stod Ryan, Justin och Selena.
- WTF? Why did you do that for?? Sa jag surt.
We thought something had happened. You were in there for 2 hours and you did not answer when we yelled at you. Sa Justin generat.
- Idiots.. Sa jag och gick in på mitt rum. Jag satte på mig kläder och kollade på klockan den var redan fyra? Herregud.
Jag gick ut och där stod bara Justin.
- Hey, i thought maybe you and i could go to the resturant? Sa han och log.
- Sure.. Sa jag och tog min väska. Vi åkte ner till hotellresturangen och beställde in pizza och cola.
- Selena and Ryan are going out tonight. Mabye you and i could stay here and watch a movie? Sa han och log. Även om jag verkligen ville. Kunde jag inte bara dissa Jake sådär.
- I can't tonight.. Sa jag och kollade ner i pizzan. Justin kollade förvånat på mig.
- Why not..`?
- I promised a friend to meet her tonight. Jag ljög när jag sa ''henne'' men jag ville inte att Justin skulle misstänka något mellan mig och Jake för vi är bara kompisar. Men Justin kanske tror något annat.
- I didn't know you have friends in New York whats her name? Sa han och log.
- Nicole. Sa jag och fick en klump i magen. Jag hatar verkligen att ljuga.

Vi började prata om andra saker och tiden bara flög iväg. Så tillslut var jag tvungen att gå. Men Justin följde mig till entren.
- See you soon Biebs! Sa jag och kramade honom.
- Yeah have fun! Sa han och jag började gå.
Det tog ett tag tills jag var framme. Och när jag kom fram var Jake redan där. Han hade en grå tröja på sig och en grå mössa.
- Hey Jake! Sa jag och kramade honom
- Hi, cutie! Sa han flörtigt och jag bara skrattade.
Vi promenerade längst gatorna tills vi kom till den vackraste platsen jag någonsin sett. Man såg nästan hela New York här ifrån.
- So Jake.. How old are you? Frågade jag och log mot honom.
- I am 19 and you? Sa han och vi satte oss på en bänk.
- I just turned 16. Sa jag och lutade mitt huvud mot hans axel.
- So tell me about your family..

Och våra samtal fortsatte rätt länge och klockan hade redan hunnit bli 1 på natten.
- Jake maybe its time to go back? Sa jag och ställde mig upp.
- Yeah let's go! Sa han och tog min hand. Jag släppte inte taget. Visst jag gillade Justin men vi var ju inte tillsammans så det gör ju inget om jag håller Jake's hand.
När vi var framme vid hotellet gav jag honom en lång kram innan jag gick in.
Jag knackade på hotellrummet fast jag slutade när jag insåg att jag inte hade någon nyckel. Så jag gick och knackade på Justin's dörr istället. Efter ett tag öppnade en trött Justin dörren.
- What is it?.. Sa han tröttsamt.
- Selena isn't here. And i don't have a key.. So can i sleep in here?
- Yeah sure come in. Sa han och släppte in mig.
- Its only two bed's so you have to sleep with me. Sa han och log.
- Okey! Sa jag och fick låna saker som jag kunde sova i. När jag hade bytt om så gick jag tillbaka till Justin och där satt han med sin dator. Han såg inte glad ut..
- Emma! What is this!! Sa han och visade en bild på mig och Jake utanför hotellet. När vi kramdes..
- Its all over the internet! Sa han argt.
- Justin.. He is just my friend i promise.
- Stop lying to me! I can't take it anymore Emma! All you do is lying to people. Thats your life. Get out. Sa han och pekade på dörren.
Jag gick ut och la mig i korridoren. Fast det tog inte långt tid innan Justin öppnade dörren igen.
- You can't sleep out here. Come in, but i have not forgiven you yet. Sa han surt.
- Thanks Justin.. Sa jag och gick in. Jag fick sova i soffan vilket var betydligt bättre än korridoren. Justin ska få reda på sannigen. Jag gillar ju Justin inte Jake..
Och jag tror faktiskt Justin gillar mig ganska mycket. Annars skulle han nog inte reagera så mycket för en kram?
So far away in my dreams - Part 31

Han lutade sig sakta fram och blundade jag gjorde detsamma.
När våra läppar bara var någon milimeter bort från varandra så pressades våra läppar lätt mot varandra..

Men det varade bara i någon sekund innan han putade bort mig. Om jag ska vara ärlig blev jag lite besviken.
Sorry, but i just can't do it.. Sa han och kollade ner i marken.
- Because of Ryan?..
- No, its because i don't have any feelings for you.. Sa han och lyfte upp blicken mot mig.
Why did you kiss me then? Why did you tell me that i always look beautiful then? Sa jag och var lite ledsen över det han sa eftersom jag hade börjat få små känslor för honom.
I'm sorry.. Sa han och vägrade möta min blick.
You didn't answer my question?! Sa jag ännu högre.
I just wanted to try it.. Sa han och tårarna började rinna ner för min kind.
You are just like everyone else. Sa jag och började springa ifrån honom. Medans jag sprang blev tårarna fler och fler och jag slutade springa och satte mig ner mitt på gatan. Och la huvudet i mina knän. Det började regna, det kom bara mer och mer.
Jag hörde fotsteg bakom mig. Jag visste att det var Justin så jag ställde mig upp för att fortsätta springa. Men han tog tag i min arm och drog mig in i hans famn. Jag försökte ta mig ur hans grep men han var för stark.¨
I'm sorry okey? I don't know what to do.. I really don't want to lose you as my friend..
- I want to be alone right now.. Sa jag och lyckades ta mig ur hans grep.
But i know the way home, so you have to walk with me. Sa han och log lite.
Så vi började gå mot hotellet igen. Fast ingen sa något. Justin försökte få igång ett samtal då och då men lyckades inte. Så han gav upp.
När vi var framme gick vi upp till rummet. Jag, Justin och Selena delar rum inatt. Men när Ryan kommer imorgon så delar han och Justin.
Justin låste upp dörren med en liten suck. Jag ville inte vara sur på honom för länge för han kan ju inte göra något åt sina känslor. Jag kan liksom inte tvinga honom gilla mig.
När vi kom in bytte vi om till rena kläder eftersom våra var jätte blöta. Jag satte på mig min andra mjukisdress som var blå. När jag kom in till vadagsrummet igen så såg Justin på någon film.
Do you want to watch a movie with me? Frågade han med hans hesa röst. Jag gillade den rösten..
Yeah sure..
Jag satte mig på andra sidan av soffan. Jag märkte att Justin satt och kollade på mig hela tiden och tillslut fick jag nog.
Stop looking at me! Sa jag irriterat.
I just want to tell you something. Sa han lungt.
What? That i am ''beautiful'' .. Sa jag sarkastiskt.
I'm sorry. You are beautiful and its so many guys that want you.. More than i do. Sa han allvarligt.
Friends?.. Frågade jag osäkert.
Bestfriends! Sa han och kramade om mig.

Justin's Prespektiv

Det kändes fel att ljuga för henne. För egentligen hade jag lite känslor för henne. Men det skulle kännas fel att göra det när jag gillar Selena mer. Och Ryan som är min bästavän har varit tillsammans med henne. Förut när vi stod mitt i gatan hade jag henne i min famn, och jag ville inte släppa taget. Även om det känns rätt så är det fel på så många sätt. Mina tankar avbröts av att Selena kom in i rummet.
What are you guys doing up so late? Sa hon och log.
We couldn't sleep. Sa Emma som hade ögonen mot filmen.
But i think i'm going to bed now. Sa jag och gick in till mitt rum.

Emma's Prespektiv

- Have something happend between you two when i was gone? Sa hon undrande.
No, why are you asking? Sa jag och försökte låta lite glad.
- I notice that its very tense between the two of you. So something must have happened. Sa hon och satte sig bredvid mig.
He kissed me.. Sa jag lågt.
He kissed you..?
- Yes. And then he told me that he didn't have any feelings for me.
- Wow. But maybe its for the best. Sa hon och kramade om mig.
Maybe..

Efter vårat samtal gick vi och la oss. Alla hade ett eget rum, vilket jag inte blev så förvånad över eftersom hotellrummet verkligen var gigantsikt.
Selena väckte mig dagen efter och berättade att Ryan hade kommit och att vi skulle åka och kolla på en basketmatch. Så jag gick upp ur sängen och in i badrummet. Jag duschade inte så länge för jag ville inte att dom andra skulle få vänta så länge. Efter duschen fönade jag och plattade håret. Jag tog på mig matchade underkläder och sen en blommig kjol och ett enket linne utan band.
När jag kom ut ur badrummet så var alla inne i vadagsrummet och åt frukost. Dom pratade på för fullt men när jag kom in blev det helt tyst.
Why is she here..? Frågade Ryan till Justin.
When i asked you if you wanted to come to New York i didn't now that she was coming. Sa Justin.
Okey.. Sa Ryan och började äta igen.
Emma, come here its breakfast time! Sa Selena och log mot mig.
Jag satte mig på soffan och tog en macka. Men när det blev en pinsam tystnad pallade jag inte sitta kvar. Så jag gick och slängde resten av min macka och gick in på mitt rum. Jag satte på låten ''Goo Goo Dolls'' av Iris.
När låten var slut kom Selena in i rummet.
Its time to go! Sa Selena och log mot mig.
Do i have to come? Sa jag och suckade.
Yes you have to! Come on let's go. Sa hon och tog min hand och drog mig upp från sängen.
Vi tog en taxi till arenan och ingen sa något i taxin heller. Men tystnaden avbröts av min sms signal. Det var ifrån Eric.
'' Heej sötnos! Saknar dig massor!! Hoppas du kommer hem snart<3 Tjejerna och killarna har planerat att åka till Cypen i 1 vecka något som lockar kanske? ;) Men du känner ju mig vi har redan bokat biljetter faktiskt! Så du kan inte säga nej.. Det är den veckan efter ni har varit hos din pappa i några dagar<3 Hoppas du har det bra i New York :) Massor med kramar//Eric ''

Jag fnissade lite åt smset, det är så typsikt Eric han kan aldrig ta ett nej.
Who was it? Frågade Selena nyfiket. Och utan att tänka mig för sa jag..
Eric! Sa jag och log. Ryan kollade lite surt på mig men han vände sedan bort blicken. Selena tittade åt ett annat håll. Och Justin bara suckade tungt.
What? Its not like i'am togehter with Eric? He just told me that me and my friends are going to Cypen soon. Andhe refused to take no for an answer. So he has already booked tickets.

Ingen sa något så det blev tyst igen. Vi var framme vid arenan så vi hoppade ur taxin och gick in för att leta efter våra platser. Det tog ett tag tills vi kom fram för att det var ganska mycket fans utanför arenan men Justin's livvakt Kenny hjälpte oss. Inne i arenan var det inte lika många fans. Nästan inga faktiskt.
Matchen började och vi stod upp nästan hela tiden. När dom gjorde mål vände jag mig mot Selena och Justin men jag vände fort bort blicken igen när jag såg att dom kysste varandra. Och under resten av matchen var dom ganska intima.
Jag blev faktiskt riktigt sur. Igår hade jag berättat för Selena att jag hade känslor för Justin osv. Och idag går hon och kysser honom? Vilken kompis gör något sånt?
Jag orkade inte vara kvar så jag började gå mot utgången men någon tog tag i min arm så jag inte kunde gå längre. Jag vände mig om och där stod Ryan.
Where are you going? Frågade han.
Some were.. I don't now i just don't want to stay.. Sa jag och tog mig ur hans grep.
Can i come with you.. We can talk?
- Ryan.. Its over between us.. I want to be alone right now. Please leave me alone. Sa jag och gick. Jag promenerade längst gatorna och tog upp min mobil och började lyssna på Iris låt ''Goo Goo Dolls'' igen.
Jag gick till det stället Justin visade mig igår. Mina tankar gick runt och runt i huvudet på mig. Men dom avbröts ganska snabbt när jag fick ett sms.
'' Where did you go? We are looking for you every where.. Please tell me where you are?<3 //Selena ''
Jag fnös och svarade på smset.
'' Leave me alone.. //Emma ''

Jag la mobilen bredvid mig och istället för att få ett sms ringde det. Det var Justin men jag svarade inte.
Varför ska det alltid gå åt helvete för mig?
Hey! Sa en kille och satte sig bredvid mig.
Hi..?
- I'm Jake! Sa han och log mot mig.
Emma. Sa jag enket och kollade åt ett annat håll.
I always go up here to think. I thought it was just me who knew about this place. Sa han och kollade mot utsikten.
- I came here to think. My friend showed me this sight yesterday. I'm from Sweden so I have never been here before. Sa jag och log mot honom. Han var faktiskt riktigt snygg.
I can show you the most beautiful place's in New York someday if you want to? Sa han och log.
Yes i that would be nice! Sa jag och vi bytte nummer.
I have to go now but i will call you! Sa han och kramade mig.
See you soon then! Bye! Sa jag och han försvann.

Jag satt där i några timmar till och klockan hade redan hunnit bli elva på kvällen. Då kände jag att någon tog tag i min axel. Där stod Justin alldeles och försökte andas normalt eftersom han antagligen har sprungit hit upp.
Are you crazy!! Why didn't you answer my calls!!?? Skrek han mot mig.
I didn't want to. Sa jag kallt tillbaka.
Whats wrong now? Sa han irriterat och satte sig bredvid mig.
You.. Sa jag lågt så han inte skulle höra.
What? Did you just said that i was your problem? Sa han förvånat.
I don't want you, Selena or Ryan in my life anymore. Sa jag och kollade bort. Men han tog tag i min haka och vände den mot honom så jag inte kunde kolla bort.
I need you in my life. Can you please tell me what your problem is? Sa han och jag fick rysningar när han tog tag i min hand.
The problem is that i like you..
- But why do you hate Selena then?
- I told her last night that i like you. And today she goes and kisses you? Thats not what a friend would do. Sa jag och släppte hans hand.
Its late. Let's go back to the hotel and we can talk about this tomorrow?
- Fine. Sa jag och vi gick tillbaka till hotellet.
När vi kom in igenom dörren så såg jag att Selena & Ryan satt i vardagsrummet och Justin påväg dit så jag passerade dom bara och gick  in på mitt rum.
Jag tog upp min Ipad och la mig på sängen efter att jag hade bytt om och tvättat bort sminket. Jag hade på mig ett par shorts och en sport-bh efterssom att det var väldigt varmt i rummet under nätterna. Jag uppdaterade min twitter efterssom att jag inte gjort det på ett tag. Jag skrev den på svenska så att dom flesta inte skulle förstå speciellt inte Justin, Ryan eller Selena.
'' Håller jag på att få känslor? :/... nej snälla jag vill inte.'' Skrev jag innan jag stängde av Ipaden och stoppade in hörlurarna i öronen för att stänga ut världen. Jag satt och lyssnade på Bruno Mars - Talking to the moon. Just nu så var den en stor favorit. Den beskrev exakt hur jag kände. Efter ett tag så hörde jag att dörren knackade .
Jag kollade dit och såg att Justin klev in.
Whats up? Sa jag helt ointresserad för att få reda på vad han ville.
ehm, nothing. Just needed to talk to you. Svarade han med ledsna ögon. Men fortsatte.
I saw what you tweeted.
Do you evan understand what I wrote? Sa jag.
No, I dont but I used google translate...
great. Sa jag sarkastist och kollade bort så att mina tårar inte skulle rinna.
hey hey, look at me. Sa han och tog upp min haka med sitt finger.
I have feelings for you too, but I dont know if I wanna hurt you if we become more than friends. Sa han och fällde en tår.
Sa han verkligen så? hörde jag rätt? jag blev helt stumm..
vad kommer hända? kommentera ni fick ett långt inlägg!

Frågestuden - SVAR

1. Har ni sett Never Say Never?

Emma - Ja det har jag, många gånger faktiskt! Gillar filmen jättemycket! :)
Ubah - Jag såg den på premiären också har jag DVD:n. Så ja flera gånger.
2. Hur tusan klarar ni skriva en sånn bra novell?

Emma - Fantasi :) Vi skapar ideer tillsammans och planerar vad som ska hända så skriver vi oftast hälften var på kapitet.
Ubah - Ja, haha. Jag vet inte antar att det blir samma svar som Emma :D

3. Hur gamla är ni? Kan ni lägga upp en bild på er själva?

Emma - Jag är 14år och jag ska inte lägga upp en bild på mig :) Vill helst vara anonym.
Ubah - Jag är 13 år. Kanske jag kan men inte just nu :)
4. Handlar denna novellen om Justin som blir tillsammas med en tjej eller inte?

Emma - Jag vill inte avslöja något utan ni får helt enkelt läsa, men tro mig det kommer hända grejer snart :)
Ubah - Som sagt vi avslöjar inget, vänta och läs.
5. Vad fick er att börja skriva? Vad heter ni?

Emma - Det var jag som började skriva novellen. Men efter ungefär 12 kapitel så kände jag att det skulle vara roligare om jag fick hjälp. Så Ubah började nog skriva vid kapitel 16-17 tror jag. Men själv älskar jag Justin Bieber noveller så det som fick mig att börja var att jag ville helt enkelt skriva en egen story och jag vile att den skulle vara lite olik från andras.
Ubah - Jag tänkte börja med en novell, men sen så såg jag att Emma sökte en så jag tänkte, hey varför inte?
6. Varför valde ni att det skulle handla mer om Ryan ist för Justin?

Emma - I början handlade den ju mer om Ryan. Och det beror på att jag inte ville att Justin skulle komma in direkt och bli kär i henne osv. Som det blir på alla andra noveller. Nu kanske Ryan inte är med lika mycket längre men det kanske kommer mer i framtiden , vem vet? ;)
Ubah - Ryan är ju nästan alltid den killen som justin är med hela tiden på andra noveller. Så vi ville ha något anorlunda.
7. Kommer Ryan förlåta Emma?

Emma - Det får ni se. Vill som sagt inte avslöja något.
Ubah - kanske, kanske inte.
8. Har ni privatbloggar? Vad heter dom isf?

Emma - Nej jag har ingen privatblogg ;)
Ubah - Inte jag heller!
9. När den här novellen tar slut ska ni börja på en ny?

Emma - Vi får se om jag vill fortsätta vet inte än :) Ubah kanske gör en helt själv? Ingen aning faktiskt, eller så kanske vi fortsätter skriva tillsammans. Men det är ganska många kapitel kvar på denna ;)
Ubah - Jag vet inte, Kanske efter sommar.
10. Kan ni berätta lite om er själva?

Emma - Jag heter Emma är 14år och bor i göteborg. Jag älskar mest att umgås med mina kompisar och shoppa!
Ubah - Jag heter Ubah och är 13 år. Jag kommer ifrån Örebro och spelar innebandy. Annan än Justin Bieber så är jag besatt av One Direction och Khalil Sharieff.
11. Är detta eran första novell?

Emma - Nej detta är faktiskt min andra novell. Jag hade en på devote förut men skrev ca. 5 kapitel sen avslutade jag den. Tyckte inte att det blev en bra story. Så jag skapade denna istället.
Ubah - Min första!
12. Var får ni eran inspiration till novellen?

Emma - Jag får typ tankar ibland i huvudet vad som kan hända osv. Men jag får inspiration av Ubah ibland också när jag ser vad hon har skrivit osv. Men jag kan också få inspiration av låtar.
Ubah - Samma med mig, Ibland så kan grejer ploppa upp i mitt huvud som jag tycker skulle bli perfekt här. Också iband när Emma skrivit halva delen så tycker jag att de är låter bra och fortsätter.

Hoppas ni blir nöjda med svaren ni får kapitel 31 om 10 minuter :) <3

So far away in my dreams - Part 30

Hon hade med sig pizza och film och en massa godis. Vi satte oss bekvämt i soffan med filtar runt oss och började äta och kolla på filmen. Jag vet inte vad den heter men hitills var den bra. Det var en drama film. Det förvånar mig inte att mamma hyrde den eftersom hon älskar drama filmer. Jag och Mamma har egentligen inte en bra relation men vi har pratat en del i telefon och bestämt oss för att börja om på nytt. Jag trodde det skulle bli jättesvårt men det var rätt lätt.Efter filmen gick jag upp borstade tänderna och bytte om till pyjamas. Klockan var inte så mycket men jag ska upp jätte tidigt imorgon så det är väl lika bra att gå och lägga sig.

Jag vaknade av att mitt alarm började spela en riktigt irriterande melodi. Jag gick upp och direkt in i duschen. Efter det fönade jag håret och sen satt jag upp det i en bulle. Jag tog på mig min Juciy Conture mjukisdress eftersom jag har 8 timmars flyg framför mig. Jag åt snabbt upp 2 mackor innan taxin tutade utanför. Jag väckte aldrig mamma för att klockan är 6 på morgonen. Så jag skrev en lapp istället. Jag kollade mig en sista gång i spegeln innan jag skyndade mig ut med allt bagage. Chaffören hjälpte mig att lyfta in väskorna i bakluckan. Sen började han köra mot landvetter. Det tog ungefär 20 minuter sen var jag utanför flygplatsen. Jag gav taxichaffören pengar innan jag började gå mot flygplatsen. Det var väldigt lätt att hitta på Landvetters flygplats, dels för att jag har varit här förut. Men den är inte heller så stor som dom flesta flygplatserna är. Jag gick igenom incheckingen och sen började jag gå mot min gate. Flyget var 15 minuter sen så jag bestämde mig för att kolla lite i affären som fanns här på flygplatsen. Och när jag gick ut ur affären hade jag köpt en jätte god parfym, cola och skvaller tidning. Jag gick tillbaka till min gate och det hade bildats en kö in till planet. När jag kommit in i planet satte jag mig i första klass. Jag tog upp min ipod och började lyssna på ''Beautiful People'' med Chris Brown.
Ibland gick flygvärdinnan förbi och frågade om jag ville ha något att äta. Men jag tackade alltid nej.
Jag bläddrade igenom min skvaller tidning och mina ögon fastnade vid en speciell sida.
Den handlade om mig och Ryan? Visst vi var kompisar med Justin Bieber, men så kända var vi väl inte?
Jag läste igenom hela texten och det stod:

'' Har Justin Bieber's bästavänner gjort slut? Sent på Söndags kvällen sågs Emma Nilsson vara på bio med en annan kille. Dom verkade va väldigt intima, inne i biosalongen sågs dom hålla handen hela filmen. Och efter bion kramades dom och det såg inte ut som om det var en vanlig kompis kram. Och när Ryan Butler skulle åka hem i måndags såg ögonvittnen honom gråta på landvetter flygplats? Det verkar som Emma är skurken i detta drama.. ''

Jag blir så himla arg.. Det var han som gjorde slut med mig? Jag orkade inte tänka på det längre. Jag plockade ihop mina saker och tog på mig säkerhetsbältet eftersom vi skulle landa nu.
Det var en ovanligt skön landning. Jag tog mitt handbagage och promenerade ut ur planet. Jag fick några blickar på mig av tonårstjejer. Men dom kom aldrig fram till mig som tur var. Jag väntade otåligt på mina resväskor. När jag fick tag på mina väskor hörde jag otroligt höga skrik en bit ifrån. Jag skyndade mig dit för det måste ju vara Selena? Och jag hade rätt. Hennes livvakt tog mina väskor och vi försökte komma bort från alla människor såfort som möjligt. Vi hoppade in i hennes bil och hennes livvakt körde.

- Helluu! I missed you so much! Sa hon och gav mig en lång kram.
- I missed you to Selena! I'm so glad that I'm here.
- Yeah me to! Justin is waiting on the hotel. But i can't come with you. I have to work tonight.. Sa hon ledsamt.
- Its fine! See you tomorrow! Sa jag och kramade henne en sista gång innan vi var framme.
Jag fick hjälp med väskorna upp till rummet. Jag knackade på dörren några gånger. Dörren öppnades sakta och hans ögon blev riktigt stora när han såg mig. Justin fick typ en chock!
- SUPRISE!! Sa jag och skrattade.
- What are you doing here? Are you the suprise? Sa han och kramade om mig.
- Yes i'am Bieber! Sa jag och gick in och han hjälpte mig med väskorna.
- Well, then i have a suprise for you tomorrow.. Sa han besvärat.
- Biebs? Whats wrong?
- Please don't get mad at me, i really didn't know you were coming..
- Just tell me?
- Ryan.. is coming tomorrow..
- What??! Why..
- He is not Ryan right now.. He is sad all the time and that stuff. So i thought this would cheer him up, New York..
- He's not going to feel better when he sees me..
- No he's not..
- I thought New York would be awesome..
- Im sorry..
- Its not your fault you didn't know i was coming.
- Do you want to take a walk with me in New York.
- Now?
- Yeah, its so beautiful on the night.
- Okey sure, why not.

Jag brydde mig inte så mycket om att mitt hår va slarvigt uppe i en toffs och att jag gick runt med min rosa mjukisdress. Jag slängde på mig min skinnjacka och började gå mot dörren. Justin stog redan där.
Vi gick tätt intill varandra båda klädda i mjukisdress och det bästa av allt. Ingen kände igen honom. Det va inga små skrikande tjejer eller paparazzis efter oss.
Vi var väldigt tysta ett tag. Tills Justin avbröt tystnaden

- you look very beutiful tonight. Sa Justin med sitt gulligaste leende.
Jag fick fjärilar i magen. Kändes som om att jag fick en klump i halsen och att jag rodnade.
- I do? Sa jag generad.
- You always do. Sa Justin medans han knuffade mig åt sidan lite.
Jag puttade tillbaka lite lätt och retsamt, han la armen om mig. Och fjärilarna i min mage började växa större och större.
Vi gick så ett tag tills Justin avbröt tystnade.. igen!

- I gotta show you something Sa Justin och drog mig i armen och började småspringa.
- aahh kaay biebs take it easy. Skrek jag efter honom när jag försökte springa ikapp honom.

Vi hade gått/sprungit ett tag både uppförsbackar och nerförsbackar tills vi äntligen kom dit då jag tappade hakan och bara stirrade.

- This is amazing. Sa jag efter att jag stirrat ett tag och kollade honom i ögonen.
- I know, its a beautiful view. Sa han och kollade mig rakt in i ögonen.
Jag rodnade.
- Don't blush, Sa han och strök sitt finger över min kind och tog upp min haka då vi bara stog någon centimeter bort från varandra.
Han lutade sig sakta fram och blundade jag gjorde detsamma. När våra läppar bara var någon milimeter bort från varandra så pressades våra läppar lätt mot varandra..

Inga inlägg innan svaren på frågestunden imorgon.
GLÖM INTE
http://beautifulbieber.blogg.se/2011/june/fragestund.html#comment FRÅGA PÅ!!


So far away in my dreams - Part 29

'' The day I came you danced with another guy, the day after we broke your out with other guys?
while im home crying? woow ''

Jag kände direkt att mitt hjärta dunkade fort som fan. Filmen hade precis startat. 

- Lägg ner mobilen. Sa Erik.

Jag fortsatte skriva klart smset.


'' He's just my friend. Don't u think im crying? I love u.. I made a mistake. A big mistake. But u did what u did... U broke up with me. U did not me, so stop being mad at me because a friend is trying to make me feel better. Its my birthday.''

Sen la jag ner mobilen i fickan. Jag kände att min mobil vibrerade några gånger. Det var antagligen någon som ringde. Men jag orkade inte bry mig längre. Han gjorde slut med mig? Det var han som krossade mitt hjärta inte tvärtom. Han har ingen rätt att vara arg på mig längre.
Mina tankar flög runt i huvudet på mig och jag tror Eric märkte det för han log min hand. Och log sitt underbara leende mot mig. Jag har alltid varit svag för killars leende.
Jag koncenterade mig på filmen ett tag. När den var slut släppte jag Eric's hand och vi gick ut ur biografen. Dom tjejerna som hade lagt ut bilderna förut var också påväg ut. Jag ville bara gå dit och slå ihjäl dom men jag hindrade mig själv. Istället började jag gråta och varför vet jag inte. Jag bara grät och grät. Eric drog in mig i hans famn och försökte lugna ner mig. När jag hade slutat gråta tog han armen om mig och vi gick ut i den varma luften. Kvällsluft i sommaren är det bästa jag vet. Vi började gå längst gatorna egentligen kunde vi tagit bilen hem. Men vi ville ta en promenad istället, någon fick hämta den imorgon istället. Vi sa inget till varandra utan vi njöt av tystnad, vilket inte var så vanligt i vårat sällskap. Vi brukar aldrig vara tysta när vi är med varandra utan vi brukar prata, skämta och skratta som två stycken som precis har blivit utskrivna från mentalsjukhuset. Men det är bara kul. Efter ett tag kom jag på att någon hade ringt mig. Jag tog upp mobilen och såg att Justin hade ringt mig 2 gånger och Chaz hade ringt mig 1 gång. Sen hade Ryan smsat mig igen..

Ryans perspektiv:
Shit hon fyllde år idag. Det hade jag glömt, fyfan alltså. Jag gick in på mitt rum i vårt suit så att Justin & Chaz inte skulle se mig. Jag skickade iväg ett sms:
'' Don't u think i love u? But u hurt me, u promised. I love u so much that it hurts to much to be with u. I just can't take it anymore.. happy birthday''

- Dude, whats up? I thought you got over it. Hörde jag Justin säga.
- Im trying, but its her birthday, I cant imagine what she's going through. Sa jag och snyftade.
- Oh my god. dont tell me your fighting on her birthday? sa Chaz häpet.
- I guess so, but Guys I wanna be alone now.Sa jag innan dom gick ut ur rummet.
Emmas perspektiv igen.

Jag orkade inte svara på det utan jag ringde bara upp Justin.
Hey.. Svarade en ledsen röst och otroligt sexig hes röst.
Why so sad Bieber? Sa jag glatt, även om jag inte var så glad just nu.
Emma? I thought you hated me or something..
- What?! Why did you thought that for?
- You didn't answer when i called? Sa han som om det var självklart.
Haha.. I was watching a movie with Eric haven't you seen the stupid rumors on Twitter? Sa jag lite irriterat och då kollade Eric lite förvånat på mig, eftersom han inte visste än.
What rumors?
- Everyone thinks im cheating on Ryan... And then Ryan texted me and he was very angry. He thinks im a whore like everyone else..
- Stop. You are not a whore. And Ryan will get over it. But i have to go! Byee. Sa han och la på innan jag hann säga något. Vilket händer mig ofta..
Eric började fråga massa frågor om tex. Vilka rykten? Handlar dom om mig? Vad skrev dom? osv. Jag fick inte ens tid att säga allt.
Ska du låta mig prata snart eller? Avbröt jag honom.
Oj, aa. Sa han och tystnade.
Dom tjejerna som ville ta kort med mig du vet?
- Ja.. Sa han och skrattade lite lågt.
Dom tog kort på dig och mig och la ut på Twitter. Dom skrev typ '' Är Emma Nilsson otrogen mot Ryan Butler? '' bilden spred sig rätt snabbt.. Och sen smsade Ryan mig osv.
- Vilka blonda idioter.. Var det därför du grät när vi var påväg ut?
- Jaa.. Det var därför. Jag vet inte vad jag ska göra.
- Det ordnar dig sötnos.. Sa han och kramade om mig.

2 dagar senare - Skolavslutning.

På något sätt hade jag lyckats att få G i alla ämnen denna terminen. Även om jag hade typ 50% frånvaro. Men har stod jag i min vita korta klänning och skulle ta emot mina betyg och min ros. Och efter det var jag fri.. Dom flesta skulle gå på gymnasium efter detta. Men jag hoppar av skolan. Jag har ingen nytta av den? Eftersom mamma tjänar så bra med pengar behöver jag inte fortsätta med skolan. Vilket är riktigt skönt.
Och imorgon blir det New York. Och då kommer jag äntligen få träffa Selena igen. (För er som undrar vad som hände med Justin, Chaz och Ryan. Dom åkte hem igår). Ryan och jag pratar fortfarande inte med varandra och jag och Justin pratade senast i söndags efter bion. Men jag och Chaz har skickat små sms till varandra då och då.
Du anar inte hur avundsjuk jag är på dig nu.. Viskade Elin i mitt öra.
Haha.. varför det? Viskade jag tillbaka.
Ehh daa? Har du glömt? Imorgon åker du till New York för att umgås med Selena Gomez och självaste Justin Bieber. Dom 2 kändaste tonåringarna på planeten?! Och du behöver inte gå i gymnasium som alla oss andra. Sa hon lite högre än innan. Så vi fick några blickar på oss.
Jag bara skrattade lite sen var det min tur att få min ros och mina betyg. Jag gick fram till min lärare som heter Ingrid. När jag gick där i kyrkan och var påväg upp på scenen mot Ingrid. Fick jag en del busvisslingar och alla började applådera och vissla. För jag var som sagt skolans populäraste tjej. Jag bara började skratta och vinkade lite mot dom andra. Jag gick fram till Ingrid och ställde mig framför henne. Hon kollade på mig med avsmak. Hon har aldrig gillat mig..
Skönt att se dig gå ut ur skolan med betyg. Jag som trodde du skulle få IG i allting. Sa hon och hånflinade åt mig.
Betygen skiter jag i det är bara skönt att slippa dig. Bara så du vet har jag varnat dom nya eleverna för dig. Och 50% bytte skola! Sa jag och alla elever började skratta. Jag tog mina betyg och min ros ut ur hennes händer och gick med bestämda steg ut ur skolan. Jag orkade inte vänta på dom andra för dom skulle på fest direkt efter. Och jag har slutat med sånt nu. När Ryan gjorde slut med mig fick jag ett litet ''wake up call'' om ni fattar vad jag menar. När jag kom hem började jag packa. Jag packade ner allt möjligt. Och efter typ 2 timmar var jag färdig. Och då bytte jag om till bekvämare kläder. Jag satte mig vid min laptop och loggade in på Twitter.
Justin hade precis twittrat.
@justinbieber: Hanging out with Selena, as friends. And she just told me that im going to get a suprise tomorrow. What can it be?... ''

Jag skrattade lite åt hans tweet eftersom jag var ''överraskingen''.
Den var inget mer intressant på Twitter så jag loggade in på Facebook istället.
Där hade dom flesta skrivit '' Sommarlov!! '' osv. Jag skrev: '' Nian är över, fett skönt att slippa skolan nu då. Medans ni losers är kvar i Sverige är jag och shoppar med Selena Gomez och Justin Bieber i New York!! ''

Jag behövde inte oroa mig för att Justin skulle se vad jag hade skrivit eftersom han inte har ett riktigt Facebook konto. Och det hade inte Ryan eller Chaz heller.
Pontus skulle sova borta hos Kevin ikväll. Men jag skulle inte bli ensam för Mamma skulle komma hem när som helst. Hon skulle egentligen komma om typ 1 vecka. Men hon kom hem tidigare för hon ville träffa mig innan jag åkte till New York.
Mina tankar avbröts av att jag hörde att dörren öppnades. Mamma är hemma!
Jag sprang ner för trapporna och in i hennes famn.
Gumman.. Jag har saknat dig såå mycket!! Förlåt för att jag har varit borta så mycket.. Sa hon med ledsen röst.
Det är lungt, du är ju här nu. Sa jag och log.
Hon hade med sig pizza och film och en massa godis. Vi satte oss bekvämt i soffan med filtar runt oss och började äta och kolla på filmen. Jag vet inte vad den heter men hitills var den bra. Det var en drama film. Det förvånar mig inte att mamma hyrde den eftersom hon älskar drama filmer. Jag och Mamma har egentligen inte en bra relation men vi har pratat en del i telefon och bestämt oss för att börja om på nytt. Jag trodde det skulle bli jättesvårt men det var rätt lätt.

So far away in my dreams - Part 28

Jag var fortfarande inne på twitter så jag bestämde mig för att twittra lite.
@EmmaNilsson: @ItsRyanButler I will miss u, because i love u. Hope u forgive me someday...

@EmmaNilsson: @Justinbieber u will get a suprise soon, and i hope u like it!.. Miss u.

@EmmaNilsson: @ChazSom3rs: u don't need to forgive me.. i'm not worth it. I'm so sorry! Miss u my bestfriend..

Sen loggade jag ut.Jag kände mig rätt så nere, att ha dom var imot mig va det sista jag ville. Jag förstår ju Ryan, skulle också blivit det. Men Justin? Han var den enda som förstod mig iallafall i Kanada. Jag orkade inte tänka på dom just nu speciellt inte på min födelsedag. Så jag gick upp för att väcka Erik så att han skulle kunna ha tid för att fixa sig. Klockan var redan halv 7.
Jag suckade högt för om det var en sak jag inte tyckte om så var det att gå upp för trappor när jag verkligen var trött. Och i mitt hus så tar trapporna inte slut.
När jag äntligen hade kommit upp så kände jag en stor lättnad att jag hade kommit upp. Hade fortfarande lite huvudvärk.
När jag kom upp så hade Erik redan vaknat han satt vid Pontus laptop.

- Vad gör du? Sa jag intresserad och kollade in i skärmen medans jag kastade mig på sängen bredvid honom.
- Kollar på SF och letar efter en film vi kan se ikväll. Svarade han och kollade mig i ögonen och log.
men sedan kollade han in i skärmen och skrollade ner för att se vilka filmer som va på. Han fortsatte
- Du väljer film ikväll, sa han och blinkade.
Han som alltid var så envis och alltid skulle välja filmer, sa han precis att jag fick välja? Jag brast ut i skratt.
- Vad äre? ska jag ta tillbaka det? Sa han med en menande blick och började skratta med mig.
- nej nej, blev bara lite förvånad. Lyckades jag få fram när jag försökte lugna ner mig.
- Men vad vill du se då?
- Ehm, The Town. Den har jag velat se ett tag nu.
- Perfekt. The town blir det då!
-
Kan vi inte se den 22.15? Sa jag för att den andra gick om 30 minuter och vi skulle nog inte hinna med den.
- Visst, Sa han.
Jag ställde mig upp för att börja gå mot mitt rum, Erik var tråkig just nu.
- Vart ska du? Sa han när jag skulle öppna dörren som om han inte ville att jag skulle gå.
- Till mitt rum. Svarade jag.
- Jaha, okej. Sa han lite dystert när han sedan kollade mot datorn igen.
- Don't miss me too much. Sa jag och kollade mot honom och gav honom ett hån leende.
- Im gonna try. Va det sista jag hörde innan jag stängde dörren.

Jag gick in på mitt rum och slängde mig på min säng. Jag hade verkligen inte något att göra så jag bara låg där. Jag slängde en blick mot min klocka som låg på byron. Klockan visade 20.06. Vad skulle jag göra dom här 2 timmarna jag.
Jag gick mot min Ipad som låg på skrivbordet och gick sedan tillbaka till min säng. Jag gjorde mig bekväm där. 
När jag startade Ipaden så kom en bild på mig & Ryan upp. Jag blev direkt ledsen och kände att mina tårar föll ner. Jag började få skuldkänslor. Efter att kollat på bilden ett tag så bet jag ihop. Och raderade bilden. Jag försökte intala mig att jag va bättre än såhär.
Jag loggade in på facebook. På den senaste tiden så har jag vart så aktiv på twitter så jag nästan glömt bort facebook. Jag ignorerade alla nya händelser för att dom var rätt så många det skulle ta för mycket tid.
'' movies with Erik soon, cheer me up? :/ '' Skrev jag. Det tog inte så långt tid innan folk började skriva
'' hänt?'' '' jag finns '' '' emms?'' Men jag valde att inte svara på dom det skulle bara göra mig ännu mer ledsen och så orkade jag verkligen inte just nu.
Jag kollade läget på twitter och skrev detsamma där. Massa beliebers skrev till mig. Jag blev bara irriterad för att vissa av dom villa ju bara veta allt. Så jag sket i det också.
Efterssom att det var runt 1 timma och 20 minuter så hade jag tänkt mig att ta en dusch sen fixa mig.

Efter att jag hade duschat i cirka 30 minuter så kom jag ut ur badrummet och stötte på Erik på vägen. Jag hade bara en handuk runt mig så jag skämmdes lite.
- ehm, oj oj förlåt. Fick han fram efter att kollat på mig och sedan kollat bort.
Jag log bara mot honom och fortsatte gå mot mitt rum.
Jag kollade ut ur fönstret efter vädret. Det var rätt så soligt ute. Men det va endå sent.
Jag tog fram en vit BH och matchande trosor, och min nya spets klänning som jag köpte i Kanada. Jag satte bara på mig unerkläderna och sen satte jag på Beynoce- Who runs this world högt. Jag började platta mitt hår som jag tidigare satt på och sjöng med låten. Jag sminkade mig lite lätt så at det såg naturligt ut.
Jag satta på mig klännigen och till dom hade jag svarta klackskor och en svart väska.
Woow tänkte jag. Jag blev verkligen snygg. Jag brydde mig inte så värst mycket om det. Det var ju min födelsedag. Jag tog en sista titt på spegeln och tog över mitt hår till den högra sidan.
Jag gick ner för trapporna och där stog Erik och väntade på mig eller han knöt sina converse skor.

- Redo att gå? sa han innan hann kolla upp på mig.
- yep. Svarade jag.
Precis när jag skulle gå mot dörren och han kollade upp så kollade han på mig med stora ögon.
- woohaa. fick han fram.
- fan vad vacker du är sa han. Och log mot mig.

Jag blev generad och log bara tillbaka innan jag kollade bort. Vi gick mot hans bil. Han öppnade dörren åt mig innan och jag log bara tacksamt sedan gick han in på andra sidan vid ratten. Det var ganska tyst hela bilresan. Men den tog bara 10 minuter. När vi kom fram dit så höll jag armkrok med honom efterssom att jag behövde
stödja mig på någon pga mina höga skor.

Vi stog i kön till biljett automaten. Då jag såg några tjejer en bit bort runt 14-15 års åldern. Dom pekade och finssade. Jag vände mig bort mot Erik och vi började snacka. Dom 3 tjejerna började gå mot oss, jag hade aldrig sett dom förrut.

- Är du Emma Nilsson? Sa den ena.
- Ja, vem är du? Svarade jag chockande.
- Vi är Justin Bieber fans, Och vi vet vem du är. Sa den blonde av dom.
- Jahaa.. Var det enda jag fick fram.
- Skulle vi kunna få ta bild med dig? Frågde den blonde igen.
- Ja självklart. svarade jag med ett leende och kollade mot Erik som var nära på att börja gapskratta.
Erik fick ta bilden för att alla 3 skulle vara med på kortet.
- Vi följer dig på twitter. Sa den som inte hade sakt någonting under våran konverstation.
- Vad gulligt, but hey guys. Vi måste nog dra nu. Jätte gulliga är ni. Sa jag medans en efter en kramade mig.
När Erik hade köpt biljetterna så kom han fram och kramade mig.
- Du har fans! Sa Erik ironiskt och började skratta.
- Ha Ha. Svarade jag tillbaka med ironi och sedan blinka åt honom.
Jag kände att det kom blixtrat bakom mig så jag kollade bak och såg att en av tjejerna försökte diskret ta bilder på oss men jag brydde mig inte.

Erik hade kommit med sprite,cola,popcorn och lite godis till oss precis innan vi gick in till bio salen. Det va inte så värst många människor så det var ju bra. Vi satte oss i mitten av salen. Jag tog upp min mobil för att stänga av den men min twitter ploppade upp. Det första jag såg var

'' Emma, cheating on Ryan? www.twipic.com/hjol3 ''
jag klickade fort upp länken och där var bilden på mig och Erik när vi kramades. Jag kom snabbt på att det var dom 3 tjejerna jag tidigare tagit bild med som hade laddat upp det. Jag kollade fort på kommentarerna och dom såg inte så bra ut dom heller. Justin fansen visste antagligen inte att det var slut då. Min mobil plingade och jag visste direkt att det var ett sms.
'' hunnybunny '' stog det på skärmen vilket var Ryan. Så här stog det på smset

'' The day I came you danced with another guy, the day after we broke your out with other guys?
while im home crying? woow ''

Jag kände direkt att mitt hjärta dunkade fort som fan. Filmen hade precis startat.

- Lägg ner mobilen. Sa Erik.

Jag fortsatte skriva klart smset.

Så guys, nu funkar mitt internet igen!
vad tycker ni ? jag vill se kommentarer :)

So far away in my dreams - Part 27

- Ryan should we take her to the hotel? Hörde jag Justin's varma röst säga.
- I don't want to see her right now. I'm her boyfriend, so i don't think she have the right to dance with other guys.. Sa han ledsamt.

- I can take her to my hotelroom. You and Chaz can take a cab to the hotel. Sa Justin och kramade om Ryan lite lätt.
- Thanks bro, i will call you tomorrow! Take care of her. Sa han medans han och Chaz gick längst gatorna.
- Can you stand up? Frågade Justin kallt och kollade på mig.
Jag uppfattade inte riktigt frågan utan började babbla på om min guldfisk som jag hade när jag var 3 år. Justin bara suckade och lyfte upp mig i hans armar och bärde bort mig till bilen.
Han började köra men han sa inte ett ord. Och när vi var framme hjälpte han mig upp till hans rum och la mig i hans säng. Jag kände att ögonlocken blev tyngre och tyngre och tillslut blev allt svart.
Nästa morgon bländades jag av solen. Jag öppnade ögonen och såg att Justin satt vid fotändan av sängen jag låg i. Vart var jag? Jag minns ingenting från igår kväll.. Och vad gör Justin här? Jag tänkte sätta mig upp men mitt huvud hindrade mig, jag hade en fruktansvärd huvudvärk.
- Where am i ? Frågade jag lågt. Justin's blick vändes mot mig. Han hade påsar under ögonen och det såg ut som om han inte hade sovit någonting.
- In my hotelroom. I drived you here from your party last night. Me, Chaz and Ryan wanted to suprise you. But i think we got a suprise instead.
- How did you know where i lived?
- We called Melissa and asked. You really hurt Ryan last night.
- Why?
- We caught you dancing a ''sexy dance'' with a guy on a table.
- Omg.. I can't remember anything from last night.
- I stayed up all night to see that you were alright. Even if i didn't want to.
- I was just drinking, don't overreact.
- Why can't you just be the girl you were in Canada.. Sa han och suckade tungt.
- Because this is Sweden.
- Is this the person you want to be? Sa han och kollade djupt in i mina ögon.
- Yes. Sa jag kallt och gav honom en kaxig blick.
- You're lying.
- I thought you were my bestfriend..
- I was. Sa han och ställde sig upp och gick och hämtade ett glas vatten till mig.
- But why are you helping me then?
- I don't now.. Ryan is here soon. He wants to talk to you. Sa Justin kallt.
Efter det blev var det en pinsam tystnad.. Men jag tyckte fortfarande att dom överreagerar. Jag drack ju bara?
När ungefär 10 minuter har gått kommer Ryan in i rummet och Justin går ut.
- I'm sorry.. Sa jag och kollade neråt.
- Its over.
- What? It can't be over? I was just drinking!
- You promised me to be the person you were in Canada. You promised me to never drink or smoke. You promised... Sa han ledsamt.
- I made a mistake.
- But to me it was a big mistake. I can't be together with you anymore.
- Why are you overreacting? Sa jag surt
- I'm not overreacting!! Stop being a bitch! I'm going back to Canada and i don't want to see you again. Sa han och gick.
Vad hände precis? Jag kan inte fatta att det är slut..
Tårarna började rinna och efter ett tag kom det mer och mer. Och tillslut började jag gråta/skrika och hade panik samtidigt. Då kom Justin in i rummet. Han var fortfarande sur det såg jag. Men han kröp ändå ner bredvid mig och försökte trösta mig. Hans hand lekte med mitt hår medans han sa att jag skulle försöka ta djupa andetag.
- I don't want to live anymore.. Sa jag och snyftade.
- Yes you do. You are going to New York soon. I think you and Selena will have a great time. Sa han lungt.
- Are you mad at me?
- Of course i am. But i can't be mad forever.
- Ryan doesn't want to see me anymore..
- Give him some space for a while. He is really hurt.
- I'am stupid.
- Haha.. Sometimes you are. But you are also amazing, beautiful, and smart.
- You of all people should be mad at me. I promised you so many times.
- I'am mad at you. But i can't ignore you when you're crying. I can't see you cry its to painful.
- Are you still my friend..?
- I can be your friend. But not you're bestfriend. Sorry..
- I understand.. I feel better now. Should i leave?
- Yeah.. You should.

Jag ville ligga där bredvid honom hela dagen egentligen. Men när han berättade att han bara vill vara min ''kompis'' gjorde det för ont för att stanna.
Jag gick ut hur hotellrummet utan att ge Justin en blick. När jag kom utanför dörren började mina tårar rinna. Jag har fuckat upp allt igen..
Jag tryckte på hissknappen och gick in. Sen gick jag igenom lobbyn och ut ur hotellet. Och då kände jag igen mig. Så jag tog en taxi tillbaka till mitt hus. Alla hade gått förutom Melissa, Pontus, Eric, Nelly och Linnea som låg däckade på golvet. Jag kollade runt i huset och det låg spyor, muggar och annat skräp överallt. Jag började städa undan och det tog ungefär 3 timmar sen var huset släckfritt. Fast dom andra hade inte vaknat en.. Undra hur galet det blev igår egentligen?
Jag satte mig i soffan och vilade ögonen lite. Fast det dröjde inte länge innan blev störd. För att dom andra hade vaknat. Vi var riktigt bakis alla 6. Linnea och Nelly gick upp och la sig i mitt rum istället. Och Melissa och Pontus gick och la sig i Pontus rum. Men Eric satte sig bredvid mig.
- Grattis på födelsedagen sötnos. Sa han och försökte le. Fast det gick inte så bra eftersom han var riktigt trött och bakis.
- Tack.. Sämsta födelsedagen någonsin..
- Varför? Hade du inte kul på festen?
- Jag kom inte ihåg ett skit. På morgonen vaknade jag upp i Justin's hotellrum. Och han var sur och sa att han inte ville vara min bästavän längre utan isåfall bara kompis. Och Ryan min pojkvän kom in lite senare och gjorde slut. Sämsta dagen i mitt jävla liv. Sa jag och öppnade min laptop.
- Vilken jävla idiot. Att göra slut på ens födelsedag. Du är värd bättre. Sa han och kramade mig.
- Nej det är jag inte.. Jag hade lovat honom många gånger att inte dricka igen. Och sen såg han mig ''dansa sexigt'' med Tobbe..
- Jag går upp och lägger mig i några timmar, men när jag vaknar ska vi åka och kolla på bio eller något. Okej?
- Okej Eric. Tack för att du finns..
Han gick upp och jag loggade in på twitter. Justin, Chaz och Ryan hade twittrat.
@justinbieber: We are just friends now. Not bestfriends. I hate it, but i can't be neer u right now. U hurt me.

@ItsRyanButler: I will forget u. I'm worth better. I hate u because i love u so much. But the only thing i need is to forget u. #Loveispainful

@ChazSom3rs: U are still my friend, u made a mistake. But i forgive u :)

Jag blev lite gladare av Chaz tweet. Han har förlåtit mig och det gjorde mig glad. Men Ryan's tweet gjorde mig riktigt ledsen.
Jag hörde att min mobil ringde. Jag tog upp den ur fickan och såg att det var Selena.
- Hi.. Sa jag ledsamt.
- Hey, i heard. Sa hon lågt.
- From who? Frågade jag förvånat.
- Justin..
- Didn't you break up with him?
- Yes i did. But we are just friends now. So he told me.
- Are you mad at me to..
- No, you have enough people who are angry at you. Do you wanna come to New York on Wednesday?
- Yes! Thats perfect, because i quit school on Tuesday.
- Good! And i talked to Justin. He will come to. But he doesn't know that you are coming. So its a suprise.
- Do you really think that is a good idea?
- Yes i do. You need to spend sometime with him. So you can be bestfriends again. Sa hon och jag såg framför mig att hon log.
- Selena have i ever told you that you are super amazing?
- I don't know sweetie. Sa hon och skrattade
- You are amazing!
- Aww.. You to! See you soon. Bye
- Byee!

Jag var fortfarande inne på twitter så jag bestämde mig för att twittra lite.
@EmmaNilsson: @ItsRyanButler I will miss u, because i love u. Hope u forgive me someday...

@EmmaNilsson: @Justinbieber u will get a suprise soon, and i hope u like it!.. Miss u.

@EmmaNilsson: @ChazSom3rs: u don't need to forgive me.. i'm not worth it. I'm so sorry! Miss u my bestfriend..

Sen loggade jag ut.

So far away in my dreams - Part 26

Då tog jag upp mobilen och smsade Linnea och Melissa.
Hej tjejer jag är hemma nu, vill ni komma över? Vi kan planera festen! xoxo Emma *
Efter någon minut fick jag svar från båda att dom kommer om ca. 30 min.

Medans jag väntade på Linnea och Melissa smsade jag runt till alla och berättade att jag var hemma, vilket dom var riktigt glada för.
Sen bestämde jag mig för att skicka iväg ett sms till Justin och Ryan.
Till Justin
* Hey Biebs! I'm home now.. How are u? :) *

Och när jag skulle börja skriva ett sms till Ryan fick jag ett svar ifrån Justin.
* heey.. u just woke me up.. But its fine. I'm going home today, miss u ;) What are u doing right now?<3 *

Undra varför han skrev hjärta? Fast det brukar ju jag också skriva till kompisar så det var nog ingenting.
* Sorry.. lol. Miss u too<3 And right now i'm waiting for Melissa and Linnea. Because we are going to plan my birthday party!! ;) *

Det dröjde inte länge tills jag fick ännu ett svar.
* Birthday party? U never told me when our birthday is?! I have to buy u a present!.. *

Jag skrattade lite åt hans ''Panik'' svar.
* My birthday is 5 june. And u don't have to buy me anything Bieber<3 ;) *

* Yes i do. Mabye i can come to Sweden, so i can come to our birthday party? :) *

Då växte paniken inom mig.. Han kan ju inte komma? Jag fyller 16 och jag ska dricka. Men han kan inte vara här då.. Vad fan ska jag skriva?..
* Sorry Bieber.. But i don't think its a good idea.. My friends will go crazy and it will be like.. 100 of fans here. But u can come another day? ;) *

* I can handle it. I just waiting for my invitation :) `? *

* Sorry Biebs.. It will be soo many people here. I can't invite more.. *

* U don't want be there right? Whatever u will get a suprise anyway its our birthday and u are my bestfriend. So im planing a suprise for u ;) *

Efter det smset knackade det på dörren så jag svarade aldrig. Men undra vad för ''överrasking'' han kommer ge mig? Tänkte jag medans jag öppnade dörren. Och där stod mina favvo brudar!
- Heeej bitch!!! Ropade Linnea samtidigt som hon hoppade på mig och gav mig en stor kram.
- Heeej Slampish!!! Ropade jag tillbaka. Och Melissa stod och skrattade åt våra smeknamn vi hade för varandra.
- Heeeej Melliss!! Sa jag och gav henne en stor kram också.
- Heej beauty! Sa hon och kramade tillbaks.
Vi gick in och satte oss i köket och började planera.
- Bjud in typ alla i skolan som är roliga att festa med. Inte tråkiga människor. Och inga töntar. Sa Linnea bestämt.
- Såklart det inte kommer några töntar.. Det är ju därför du inte är bjuden`? Sa jag ironiskt.
- Ha-Ha.. Jättekul baby!
- Men hur blir det med spriten?
- Jag köper det mesta från Derek ( En äldre kille vi känner ) men han och hans kompisar kommer ju också. Så dom skulle ta med lite extra. Sa Melissa och log.
- Okej, hur mycket ska du köpa? Frågade jag.
- 7 stora vodka flaskor, 50 cider , 50 öl , 15 vin flaskor och 6 tequila flaskor. Sa hon och jag trodde hon skämtade först.
- Är du seriös?.. Det är ju typ ass mycket?
- Jaa! Men det kommer ju så otroligt många människor. Och detta ska bli den galnaste festen någonsin.
- Japp, och det kommer kosta den del. Så jag och Melissa har bestämt att vi delar på kostnaden. Så denna festen blir som en födelsedags present från oss. La Linnea till.
- Men jag tänker inte låta er betala allt detta själva?
- Joo för vi har redan köpt typ dekorationer och Melissa ska köpa spriten idag. Sa Linnea och log.
- Aja.. Ni är bäst. Men när ska vi ha festen?
- På lördag, eftersom vi hörde att du skulle till New York så ville vi ha den så tidigt som möjligt.
- Det är ju lördag imorgon knäppisar?
- Haha.. Ja och imorgon är festen? Vi har redan fixat alla dekorationer och muggar osv. Så det står i min bil. Och Melissa hämtar spriten imorgon bitti. Vi har till och med köpt en klänning åt dig! Den är as sexig! Sa Linnea och log ivrigt.
- Men varför planerar vi om ni redan har planerat allt?
- För att vi ville att det skulle bli en överrasking.. Vi ville se din minn när vi berättade att festen är imorgon. Sa Melissa och flinade.
- Men vet alla om att den är imorgon?
- Japp alla vet. Men ska vi gå ut och hämta alla saker eller? Frågade Linnea och ställde sig upp.
Vi gick ut till Linnea's bil och där fanns det en hel del saker. Vi bärde in alla kassar och började möblera om lite. Sen tog vi upp alla muggar och la dom i köket. Sen kom Pontus efter träningen och hjälpte oss att sätta upp den stora musik anlägningen. När vi var klara såg huset ut som en nattkubb typ.
- Kan vi sova här inatt? Frågade Linnea och gäspade för klockan var rätt mycket.
- Jaa, Melissa du kan ju sova inne hos Pontus. Så sover Linnea med mig? Frågade jag och dom höll med.
Jag bytte om till pyjamas och borstade tänderna. Sen kröp jag och Linnea ner i min stora dubbelsäng. Och vi somnade direkt. Nästa morgon vaknade jag av att Linnea hoppade upp och ner i sängen och skrek vakna! Vakna!
- Linnea?! Vad är ditt problem.. Sa jag och vände mig om.
- Mitt problem är att klockan är 12 och festen börjar klockan 6?? Och vi har en hel del att göra!!
- Jaja... Sa jag och gick in i duschen och tog en lång behövlig dusch. Det var ett rätt bra datum att ha festen på. Jag fyller ju egentligen år imorgon men vem vill festa på en söndag?
När jag var klar tog jag på mig underkläder och gick ut till Linnea i sovrummet. Hon höll på att platta håret.
- Vad ska jaag ha på mig`? Frågade jag henne.
- Som jag sa igår har vi köpt en klänning åt dig. Den hänger på stolen.
- Tack ni är sååå bäst.
Linnea skrattade lite. Jag gick tillbaka in i badrummet och tog på mig klänningen den var super snygg på mig.
Jag fönade håret sen plattade jag det. Jag sätte på mig några armband och ett halsband. Sen sminkade jag mig en hel del. Och jag blev väldigt nöjd med resultatet. När jag var klar gick jag ut till Linnea som också var färdig.
- Wow.. Girl you look hoot!! Sa hon med överdriven engelska.
- You too baby!! Sa jag och vi skrattade.
Vi gick ner till köket. Melissa hade redan hämtat all sprit.. Och tro mig det var MYCKET.
- Hej tjejer. Jag har precis plockat upp all sprit. Rätt nice va! Haha.. Men jag går upp och gör mig i ordning. Ni kan la typ käka något sålänge? Sa Melissa medans hon gick upp för trappen.
Vi kollade med stora ögon över all sprit och bestämde oss för att ta en flaska vin och nudlar som lunch. När Melissa kom ner så tog hon också ett glas vin.
- Var är Pontus? Frågade när jag kom på att jag inte har sätt honom än.
- Han skulle fixa sig hos Eric. Och dom skulle typ kröka där. Sa Melissa och svepte sitt vin glas och hällde i mer.
- Okaayyy hur mycket är klockan?
- Den är redan fem så alla kommer typ om 1 timma. Sa Linnea och log.
- NICE! I WANNA PARTYY!
- Hahah.. Calm down girl.. Festade du aldrig i Canada eller? Jag som trodde du körde shot tävlig med Justin Bieber varje dag. Sa Linnea och blinkade med ena ögat.
- Haha.. nää du. Dom vill typ inte att jag dricker. Dom blir skitsura varje gång dom ser mig göra det. Så det är därför jag inte bjöd hit dom idag. Sa jag och suckade. För jag saknade dom riktigt mycket.
Jag kollade på Linnea och Melissa och dom såg rätt osäkra ut som om dom döljde något för mig...
- Vad?..
- Va inget.. mumlade dom och kollade åt ett annat håll.
Jag tog fram mobilen och tänkte ringa Ryan men han klickade mig? Så jag orkade inte bry mig om honom utan jag tog fram min dator och började surfa runt för att fördriva tiden. Efter ett tag kom Melissa upp på mitt rum.
- Det är några som har börjat komma nu. Ska du komma ner? Frågade hon medans hon höll i sin cider.
- Jaapp jag kommer. Sa jag och stängde av datorn.
Jag gick ner och hälsade på dom första som var Natahalie, Tobbe, Pontus, Eric, Patricia, Kevin och Nelly.
Sen tog jag en cider och sätte på hög musik. Och efter 1 timma var nog alla där. Vi körde shot tävling mellan mig, tobbe och Nelly. Och jag vann såklart.
Efter ett tag så var jag riktigt full. Jag dansade som om jag aldrig levt förut. Några killar kom ibland och dansade bakom mig och då blev det mer intim dans. Vilket jag inte riktigt brydde mig om. Tillslut drog Tobbe upp mig på bordet och vi dansade med varann och var högljuda. Med ena handen i luften och i andra handen höll jag en vodka flaska. Tobbe tog sina händer på mina höfter och vi dansade och sjöng till musiken. Sen såg jag att dörren öppnades och in kom ... Justin?.. Occh bakom honom kom Chaz och Ryan. Var detta sant eller såg jag bara suddigt? För det gjorde jag faktiskt så jag kan inte vara 100% säker på att det är dom. Tills Ryan går mot mig och bokstavligt talat drar ner mig från bordet och ut ur huset.
- Suprise suprise.. Sa Justin besviket och suckade tungt.
- What are you guys doing here.?? I have missed you guys!! Sa jag fast jag vet inte om jag sa rätt för jag var så himla full. När Ryan släppte min arm tappade jag balansen och ramlade ner på marken.
- Aooch... Sa jag glatt.
- Ryan should we take her to the hotel? Hörde jag Justin's varma röst säga.
- I don't want to see her right now. I'm her boyfriend, so i don't think she have the right to dance with other guys.. Sa han ledsamt.

So far away in my dreams - Part 25

Vi bestämde att vi skulle se ''Just go with it'' Ryan satte på filmen.
Och jag satte mig bredvid Justin. Chaz satte sig i fotöljen och Ryan satte dig bredvid mig.
Jag märkte att Justin fortfarande såg ledsen ut.
Så jag kollade på honom och tog tag i hans hand och hållde den i min.
Han kollade mot mig och vi log mot varandra.
Ryan kollade på våra händer och såg lite sur ut så jag tog tag i hans hand också. Jag kommer verkligen sakna dessa knäppa idioter.. Mina idioter..

Nästa morgon vaknade jag av väckar klockan. Jag steg upp ur sängen och in i duschen. Sen tog jag på mig min mjukisdress eftersom jag ska åka flygplan i ett antal timmar. Sen bestämde jag mig för att föna håret men jag plattade det aldrig utan jag satte upp håret i en toffs. Sen packade jag ner hårfönen också. Medans jag åt en snabb frukost lyssnade jag på Chris brown's låt ''Want it all back'' och tänkte på alla minnen jag har i Canada. När jag var färdig borstade jag tänderna och sen packade jag ner alla småsaker jag hade kvar. När jag precis var redo att gå så knackade det på dörren, såklart..
Jag gick och öppnade och där stod, Justin.
- Hey Justin! I'm sorry but i really have to go..
- I know.. I came to say goodbye.. Sa han och gav mig en lång kram.
- Why can't you stay?..
- Its to late to change my mind, sorry. I'm going to miss you! And i will say hello to Selena from you bieber.
- Yeah.. Well, i'm going back to Atlanta tomorrow.. I don't wanna stay here. I have nothing to do here.. Sa han och log lite.
- Are you going home just because i'am?
- I think so.. I have nothing to do here.. Ryan and Chaz are going to Toronto with their football team in two weeks.
- And i really have to go now. But i will text you and call you whenever i can.
- Yeah, me to. Bye.. Sa han och kramade mig ännu en gång. Och då såg jag att Ryan och Chaz kom gående.
- Hi boys! Sa jag och gick fram till Ryan och gav honom en lång kyss. Sen kramade jag om Chaz.
- Hi... Sa dom ledsamt.
- I really need to go.. But can you guys help me with my bags?
- Yeah sure.. mumlade alla tre och tog varsin väska och vi började gå mot hissen. Ingen sa ett ord när vi åkte ner. Jag fick en liten tår som rann ner längst kinden men Ryan såg det och torkade bort den åt mig. Sen log han mot mig, fast jag kunde se att han fortfarande var ledsen.
När vi var nere i lobbyn såg jag Pontus och alla andra och vi skyndade oss dit.
- Bye guys.. Sa jag och kramade om Chaz först sen Justin och sist så gick jag fram till Ryan och gav honom en lång kram.
Sen gick allihopa ut till bilarna som skulle ta oss till Ontario där flygplatsen låg. Jag delade bil med Pontus, Eric och Tobbe. Chaffören började köra och jag kollade på Justin, Ryan och Chaz hela tiden. Det var sorgligt kan jag säga.. Jag kanske aldrig få träffa dom igen..
Några tårar rann ner för min kind när jag inte kunde se dom mer. Jag tog upp min mobil och loggade in på Twitter. Jag hade fått ganska många followers eftersom självaste Justin bieber följde mig. Jag läste några tweets och sen skrev jag '' Its hard to leave because i love u guys.. '' Sen satte jag på musik och sa inget på resan mot flygplatsen. När vi kom fram gick vi igenom incheckingen och sen gick vi bort mot våran gate. Innan vi gick på planet gick jag på toa. Jag sminkade mig lite på toaletten innan jag gick tillbaka till dom andra. Ingen pratade med mig utan lät mig vara ifred. Eftersom dom märkte att jag inte hade någon lust att prata just nu. Jag satte mig vid fönstert inne i planet och Eric satte sig bredvid mig. Jag kollade min Facebook och Twitter innan planet lyfte. Det var inget intressant på Facebook men Justin och Ryan hade twittrat nyligen så dom läste jag och det stod:
Justin's: I will never forget u, you are amazing and we WILL  meet again. *
Ryan's: Its hard to love someone who lives far, far away. But i still LOVE U *

Såå gulliga dom är!.. Jag kommer sakna dom så himla mycket.
Planet lyfte och flygvärdinnan frågade alla om dom ville ha något att äta. Killarna tog nästan allt som fanns, fast jag tog bara en cola. Och när jag sa det fick jag en sur blick från Pontus.
Efter ett tag kände mig väldigt trött.. Och det dröjde inte länge tills jag somnade.
- EMMA?!... Vakna! Hörde jag medans någon skakade om mig. Det var Eric.
- Vaaad? Frågade jag irriterat.
- Vi är framme i Sverige nu. Kom igen vi ska av!!
- Jag ställade mig upp och tog mitt hand bagage. Vi klev av planet och skynade oss till bussen. Det verkade som alla hade lust att komma hem. Jag satte mig bredvid Pontus denna gången. Jag och Pontus pratade lite om Canada och Pontus berättade om alla matcher jag hade missat.
Busschaffören släppte av alla vid sina hem. Och nu var det min och Pontus tur att gå av. Jag kramade om Tobbe och Kevin som satt kvar på bussen. Sen hjälpte dom mig med mina väskor och jag klev av. Sen hjälptes jag och Pontus åt med att få in alla väskor in i huset.
- Asså vad fan har du i dina väskor igentligen?.. Dom är ju as tunga. Sa Pontus när han släppte ner dom i hallen.
- Allt möljigt.. Jag shoppade ganska mycket i Canada. Eller.. Jag och Selena gick till köpcentrumet en gång men ändå blev det typ 12 stora kassar var?...
- Tjejer.. Sa han medans han gick in på sitt rum med alla hans väskor.
Jag tog mina och bärde in dom i mitt rum. Sen började jag packa upp allt. Vilket tog närmare 2 timmar..
Efter det gick jag ner i köket där Pontus stod och åt på ett äpple.
- När kommer Mamma hem igen?
- 2 veckor tror jag. Så du borde nog ha din ''stora'' fest innan det.
- Jasåå så du har hört om den..
- Alla har det sister.
- Tror du Ryan, Justin och Chaz vill komma?
- Du det kommer bli en hel del alkohol. Och du berättade ju att dom bara blir sura när du dricker så det är nog ingen bra ide.
- Nää, kanske inte.
- Men jag ska gå och träna, ses sen! Sa han och gick ut till hallen.
- Aa, hej då.
Då tog jag upp mobilen och smsade Linnea och Melissa.
* Hej tjejer jag är hemma nu, vill ni komma över? Vi kan planera festen! xoxo Emma *

Efter någon minut fick jag svar från båda att dom kommer om ca. 30 min.


So far away in my dreams - Part 24

Ryan är ledsen. Chaz lämnade mig för att springa efter Ryan.
Justin är full och hatar mig typ?
Selena är i ett annat land.
Vad fan ska jag göra..?
Jag saknar Sverige...

Jag sjönk ner i soffan, som var väldigt bekväm. Sen bestämde jag mig för att skicka ett sms till Pontus.
* Hej Pontus.. Mår inte så bra just nu och jag vill tillbaka till Sverige.. Kram Emma *

Pontus brukar vara rätt seg på att skriva men denna gången tog det inte långt tid innan jag fick ett svar.
* Hej, ja jag har märkt det.. Några ifrån laget åker redan imorgon. Så om du vill kan vi också åka. För jag har fått nog av Canada. Så isåfall blir det du, jag, Joel, Kevin, Tobbe, Eric, och Martin som åker tillbaka imorgon. Kram Pontus *

* Jaaaaa! Det blir perfekt vilken tid? Kram Emma *

* Kom ner till lobbyn 12:oo imorgon Kram Pontus *

Jag svarade inte utan jag började packa ner allt istället. Jag gick först till sovrummet och packade ner alla kläder. Det gick nästan inte att få ner allt eftersom jag och Selena hade shoppat en hel del.
Men efter 1 timma ungefär var jag färdig med sovrummet och började packa ner allt i badrummet istället.
När jag var klar med badrummet fortsatte jag packa ner övriga saker. Det ska bli sorgligt och skönt att lämna Canada. För jag har träffat otroliga människor här. Fast det gick ju inte som planerat i slutet... Fast om jag kommer tidigare till Sverige kanske jag kan komma tidigare till Selena?
Jag skyndade mig och skickade iväg ett sms till Selena och frågade om jag kunde komma 1 vecka tidigare.
Sen kom jag på att det kanske är bra om jag säger till nere i receptionen att jag åker hem imorgon istället.
Så jag tog hissen ner till lobbyn och gick fram till disken. Där en väldigt snygg kille stod. Han log åt mig när jag kom fram till disken.
- Hey! Do you need anything? Frågade han och log ett gulligt smile.
- Yes, i'm leaving tomorrow but i have the room in 1 week more. Can you change that?
- Of course cutie! What room are you staying in?
- Room 843! Sa jag occh log lite extra.
- Done, Do you want to do something with me tonight? Frågade han osäkert.
- Yeah sure why not im leaving tomorrow anyway, here is my number. Sa jag och skrev mitt nummer på en liten lapp. Jag vinkade flörtigt när jag gick därifrån. Och samtidigt råkade jag gå in i någon.
- Oh, im so sorry! Sa jag och ställde mig upp och då såg jag satt det var Ryan.
- Its okey .. I heard that you are leaving tomorrow.. why?
- I miss my friends Ryan.. And by the way. Justin is drunk, you should go up and take care of him!
- I will. But first i want a good bye hug. Sa han och kramade mig. Kramen var varm och speciell.. Som vanligt. Ingen släppte taget.. Men tillslut gjorde jag det när jag insåg att vi hade stått där i några minuter..
- I have to go.. Sa jag osäkert och skyndade mig därifrån. Men han tog tag i min arm.
- Please give me a chance.. I love you so much, and i promise Savanna is just my friend. Sa han och kysste mig. Även om jag hade lust kunde jag inte gå där ifrån. Utan jag gjorde det som kändes rätt.. Jag kysste honom tillbaka.
- I love you to Ryan...
- So.. Do you wanna help me with Justin? Sa han och tog min hand.
- Yeah sure.. Sa jag och log. Så vi gick hand i hand upp till Justin's hotellrum.
Ryan knackade på dörren. Men denna gången gick det snabbare än förra gången jag knackade på. Men han såg fortfarande risig ut. Fast han hade nog nyktrat till lite. Ryan släppte min hand och putade in Justin i hotellrummet och jag gick efter.
- Justin!! Wtf is wrong with you?!!
- It helps with the pain..
- That excuse i also used before. Until you made ​​me realize that it was just an excuse to drink. You are better than this Justin, this isn't you.. Sa jag och gav honom en kram.
- I'm sorry for doing this.. Sa han och kollade ner i golvet.
- Its okey, but I think we should ask Chaz to get over here. So we can watch a movie or something. Since this is our last night together. Because im leaving tomorrow ..
- What? Why are you leaving tomorrow?.. Sa Justin ledsamt.
- I miss Sweden. I'm sorry..
- I will go and call Chaz.. Sa Ryan och gick ut ur rummet.
- You can't leave.. I need you. You make me feel better. You are my bestfriend don't leave.. Sa Justin och ställde sig typ 1 decimeter från mig. Det kändes lite obekvämt så jag backade lite.
- I have to..
- No you don't stay here 1 more week please..
- No Justin i can't stay. Because my birthday is soon. And im going to have a big party in Sweden. And after that.. Sa jag och tystnade.
- And after that...?? Sa Justin med en blick som betydde att jag skulle berätta.
- After that i'm flying to New York to meet Selena..
Justin tystnade och satte sig i soffan med en duns. Och in i rummet kom Ryan och Chaz. Chaz kom och gav mig en lång och hård kram.
- I'm going to miss you bitch.. Sa han ledsamt.
- Aww.. I'm going to miss you to Chaziiboy! Sa jag och släppte taget om honom.
Vi bestämde att vi skulle se ''Just go with it'' Ryan satte på filmen. Och jag satte mig bredvid Justin. Chaz satte sig i fotöljen och Ryan satte dig bredvid mig. Jag märkte att Justin fortfarande såg ledsen ut. Så jag kollade på honom och tog tag i hans hand och hållde den i min. Han kollade mot mig och vi log mot varandra. Ryan kollade på våra händer och såg lite sur ut så jag tog tag i hans hand också. Jag kommer verkligen sakna dessa knäppa idioter.. Mina idioter..

KOMMENTERA MYCKE NU SÖTNOSAR<3 :D

So far away in my dreams - Part 23

Okey Chaziboy! Is it just u and me? Or is Alexis joinin us? // Emma *
* Its just u and me :) Alexis is in Toronto tomorrow ;) //Chazinator *
* Okey see u tomorrow WITHOUT Ryan ;) //Emma *
* LOL don't worry he is not coming.. :) God night//Chazinator *
Jag svarade inte på det smset utan jag la ifrån mig mobilen och somnade.


Jag vaknade av att solen bländade mina ögon. Riktigt jobbigt sätt att vakna på..
Jag kollade på klockan. Den var elva på morgonen eller ska man säga ''förmiddagen''. Jag klev upp ur sängen och tog fram nya kläder innan jag med långsamma steg gick in i duschen. Där stod jag rätt länge och lätt det varma vattnet omfamna min kropp. Jag smörjde in mig med bodylotion efter duschen. Sen fönade jag och plattade håret. Jag sminkade mig ganska mycket idag och var nöjd med resultatet. Jag tog en cigg och gick ut på balkongen. Jag hade inte rökt på några dagar nu vilket jag är ganska stolt över. Då kanske ni undrar varför jag röker just nu? Jo för att jag tycker jag är värd den. Sen har jag typ bara 5 cigg kvar så jag tycker det är onödigt att slänga dom. När jag har rökt klart gick jag in och sprutade lite Britney Spears parfym på mig. Så Chaz inte märker att jag luktar sen..
Jag orkade inte göra någon egen frukost så jag gick och knackade på Justin's hotellrum. Efter några rejäla bankningar öppnade han dörren. Men han såg inte glad ut. Hans ögon var lite röda och hans hår stod åt alla håll. Han såg lite sur ut också.
- Justin what's wrong?
- Why do you care?
- Because im your friend?
- Selena broke up with me last night..
- What?!! Why?
- She thinks its better if she dates someone in her own age.
- Weird she loves you..
- Loved. Can i be alone now?..
- Yeah sure.. Sa jag och hann inte reagera innan Justin smällde igen dörren och låste.. Stackars Justin han älskade ju Selena.. Och jag som trodde att Selena var jättekär i Justin?
Men jag ville inte störa Justin något mer utan jag gick tillbaka till mitt hotellrum istället. Jag kollade på klockan som snart var ett. Då kanske det inte är någon ide att äta någon frukost ändå?
Medans jag väntade på att Chaz skulle komma satte jag mig vid pianot och spelade några melodier.
När jag hade spelat ett tag hörde jag att någon knackade på dörren. Jag tog min väska med mobil och pengar och lite smått i. Jag gick och öppnade dörren och där stod galna lilla Chaz.
- Chaziboyyy!! Sa jag och attackerade honom med en stor kram.
- Wow... andthought that i was crazy..
- Don't get hope now Chaz you are still the craziest..
- Haha.. Yeah i now.
- You are so weird haha..
- Okey.. Shall we go? Sa han och log.
- Yes of course!
Vi gick ner till lobbyn och ut ur hotellet. Chaz ville tydligen att vi skulle gå till Starbucks, och jag säger såklart inte emot. För jag älskar Starbucks. Påvägen dit skojade vi mest med varandra och pratade lite om Ryan.
- What do you want? My treat. Sa han och log mot mig.
- When did you get so nice? Sa jag ironiskt och sen skrattade jag lite.
- Very funny! You might win an award for ''The Bitch Of The Year''. Sa han och skrattade.
- I want frappuccino and a cookie.
- We want 2 frappuccino 1 cookie and 1 cupcake please. Sa han till killen som stod i kassan.
- Okey. 48 dollars please. Sa han och Chaz räckte fram pengarna. Jag sa tack till Chaz eftersom han bjöd sen gick vi och satte oss vid fönstret.
- Did you hear that Selena broke up with Justin?
- What when?!
- Last night. I went to his hotelroom this morning and he was very sad. She broke up with him because she thought it was best if she was dating someone her own age.
- Really? I thought she loved him?..
- Well, everything can happen in this world..
- Yeah tomorrow we might be alien's insted of human's...
- Chaz! You are like super weird! Sa jag och vek mig av skratt.
- Haha.. Wow. I didn't thought i was that funny! Sa Chaz och tog ett bet av hans muffin.
- I'm not laughing with you. I'm laughing at you! Fick jag fram under skratt attacken.
- Ohh.. Thats just mean..
När jag kollade upp igen såg jag att någon kollade på oss igenom fönstret. Jag vände mig ditåt och det gjorde Chaz med. Där stod Ryan med tårarna i ögonen. Han tror nog att jag och Chaz är på dejt, vilket vi defenitivt inte är. Jag kollade mot Chaz som såg orolig ut men då sa Chaz högt så Ryan skulle höra.
- Emma and me are only friends!
Men Ryan lyssnade inte utan han fortsatte gå och sen började han springa. Jag kollade oroligt mot Chaz.
- I'm sorry Emma but i have to run after him. See you later! Sa han och började springa ut på gatorna och efter Ryan.
Vad ska jag göra nu?
Jag bestämde mig för att gå tillbaka till hotellet och se hur Justin mår. Det tog faktiskt inte så långt tid till hotellet. Och när jag kom fram skyndade jag mig upp med hissen. Jag gick med stora steg fram till Justin's hotelltum och knackade på dörren. Precis som förra gången tog det ett tag innan han öppnade dörren.
Men denna gången såg han .. Jag kan inte förklara det men jag känner igen det mycket väl. Det var som om han var full?
- Justin?... Are you drunk?.. Frågade jag osäkert.
- Yepp! The pain is almost gone. Sa han och försökte stå rakt.
- JUstin!! WTF? Sa jag och drog med honom in.
Jag satte honom i soffan.
- Why did you do this? You don't drink?
- Now i'am.
- It doesn't help at all. Sa jag och gav honom ett glas vatten.
- It works for you. Sa han drygt.
- I'm not going to help you with this. Sa jag och gick ut ur hans rum.
Ryan är ledsen. Chaz lämnade mig för att springa efter Ryan. Justin är full och hatar mig typ? Selena är i ett annat land. Vad fan ska jag göra..? Jag saknar Sverige..

So far away in my dreams - Part 22

Jag kramade om alla ganska länge innan vi gick ner och ut ur hotellet.
Vi kom till en ganska mysig bio.
Den var inte så stor men det är ju Stratford?
Vad mer kan man begära från en liten stad.
Vi pratade och skrattade mycket som vanligt.
Jag gick såklart och pratade med Eric och Kevin för det mesta
- Så gillar du Ryan mycket eller? Frågade Kevin


- Det är klart jag gör! Jag har aldrig träffat en kille som han.. Det är därför jag är så avundsjuk just nu när han spenderar tid med Savanna.. Sa jag och kollade på honom.
Han bara sa okej och att han var glad för min skull. När vi äntligen kommit överens om att vi ska se Baksmällan 2 gick vi fram och köpte biljetter.
- Den börjar om 15 min. Vi kan la köpa något och sen gå in? Frågade Joel.
- Jaa, jag vill ha en cola light och en liten påse godis. Sa jag och vände mig mot Pontus som skulle bjuda alla på något.
När Pontus hade köpt allt gick vi in till bio salongen. Det var nästan ingen där inne typ 5 personer. Jag satte mig mellan Kevin och Eric. Och bredvid Eric satt Pontus och bredvid Kevin satt Joel.
- Hur ska du göra när du åker tillbaka till Sverige då? Frågade Eric, och jag fattade ingenting.
- Vad menar du? Frågade jag och tog en godis.
- Med Ryan och alla dina kompisar? Ni kommer ju inte kunna träffas ofta. Sa han och kollade mot bio duken som visade meningslös reklam.
- Jag vet inte.. Tycker du jag borde göra slut?
- Det är upp till dig. Men det kanske var lite dumt att bli tillsammans med en som bor på andra sidan jordklotet. Sa han och log lite och kramade om mig lite lätt.
- Kanske det.. Sa jag men mer hann jag inte säga innan filmen började. Jag kunde inte koncentera mig. Vad skulle jag göra? Jag kanske ska ringa Selena och be om råd om det sen. Hon vet nog vad jag ska göra.
När hälften av filmen gått hör jag ett skratt som lät ganska bekant? Jag kollade bakåt och som jag trodde satt Ryan där uppe. Han såg att jag kollade och hans ögon blev stora och han såg rätt nervös ut. Bredvid honom satt Savanna och log som ett fån. Skulle inte dom på fotbollsmatch? Jag kände mig sviken. Här har jag suttit och varit ledsen för att jag ska åka tillbaka till Sverige. Och han ljuger för mig? Nu vet jag iallafall att det är över mellan han och mig. När jag märkte att jag fortfarande satt där och stirrade ställde jag gick fort upp och sa till killarna att jag måste gå. Sen rusade jag ut ur bion och det sista jag hörde var att Ryan ropade mitt namn. Jag sprang och sprang medans tårarna rann ner längst min kind. Hur kan jag vara dum? Han är ju precis som alla andra killar han är inte alls speciell. Jag kom fram till hotellet och skyndade mig in på mitt hotellrum. Jag la mig ner i soffan och bestämde mig för att ringa Selena. Jag hade redan fått 9 missade samtal. 6 st från Ryan, 2 stycken ifrån Eric och 1 från Justin. Jag orkade inte bry mig om Eric och Justin just nu utan jag ringde upp Selena.
Efter några singnaler svarade hon äntligen.
- Hello its Selena.
- Hi, Selena. Its Emma. I don't know what to do. Ryan lied to me. Ryan said he was going to a football game with Savanna. As is his ex girlfriend. But instead, I saw them in the cinema. Sa jag och snyftade till.
- Sweetie.. Is this really about that? I know you. You would not react on this. You would not think it made ​​no difference whether they went to a football game or the cinema. It is almost the same thing. So what are you crying for? Sa hon lungt.
- I don't know.. I think its beacuse i'm going back to Sweden soon. And i don't know if i should break up with Ryan or not?
- I can't make that decision for you. But i think you need a weekend in New York before i start traveling around the world.
- But i can't.. I have to be here until Pontus and the others are going back to Sweden.
- When you have been in Sweden for 1 week. I will fly you to New York. Does that sound good?
- Selena.. You are the most amazing friend ever. Thank you..
- I love you to. I have some work to do. But i will see you in like 3 weeks?
- Yes sounds great! Thank you for being there for me! Bye.
- Take care! Bye.

Jag log lite efter samtalet med Selena. Hon fick mig att må bra. Men då hörde jag att någon knackade på dörren. Jag gick ditt och öppnade och där stod Justin.
- Hey, what do you want. Frågade jag när han kramde mig.
- Ryan called me..
- I just need to be alone right now. I have already talked to Selena i don't need to talk to anyone else.
- Okey... i'm sorry? But i just wanted to help you.. Sa han och såg lite ledsen ut. Då förstod jag att jag hade varit för hård mot honom. Han har ju egentligen inte gjort något.
- I'm sorry for being so mean to you. But i just need to be alone right now. And by the way, you have the best girlfriend in the word. She is really amazing. Sa jag och gav han en kram. Men han såg lite förvirrad ut.
- What have Selena done?
- She invited me to New York. About 3 weeks. Over one weekend. Isn't she amazing? Frågade jag och log lite.
- Yeah... she really is. Sa han lite ledsamt.
- What's wrong?
- I've talked to her every day since she went. And she has never even asked if I want to goto New York. And I'm her boyfriend?
- Maybe it's because she works so much. You would probably not have time to be with each other.
- But how could she ask you, and not me?
- I don't know.. But you will meet her someday. Sa jag och kramade honom en sista gång innan jag stängde dörren.
Jag gick in och la mig på sängen. Min mobil fortsatte vibrera och någon knackade på dörren ett antal gånger men det var antagligen bara Ryan. Efter ett tag hade jag tänkt ut vad jag skulle göra. Jag tog upp mobilen och började skriva ett sms till Ryan.

* Hey Ryan.. I don't want to do this in a text message, but i have to. I'm going back to Sweden about 1 week and a half. And i feel that its best to just break up. I can't be jealous all the time. Its not good for me. I'm so sorry. I will never forget you but this is for the best. //Emma *

Det tog inte lång tid innan jag fick ett svar.

* Don't do this... I love u. I wanna be with u PLEASE! *

Jag kände att tårarna började rinna igen men jag svarade

* Ryan.. try to forget me. You don't need me anymore u have Savanna. *

Efter det fick jag inget svar han hade antagligen gett upp. Innan jag gick och la mig skickade jag ett sms till Mamma och Pappa och förklarad hur jag hade det och att jag längatade hem. Sen skickade jag iväg ett sms till Linnea och Melissa och skrev att min födelsedag är om 2 veckor och att vi måste hålla i en stor fest eftersom jag fyller 16 år. Och båda två svarade ganska snabbt. Och dom skrev att hela skolan räknar med en galen och fest. Och med galen menar dom mycket alkohol. Och det skulle tydligen Melissa fixa.. Tur att inte Justin, Chaz eller Ryan kommer få reda på detta. Annars skulle dom nog bli ganska sura för jag hade ju lovat dom att jag inte skulle dricka mer.
Jag slutade att tänka på det och satte på mig min pyjamas och borstade tänderna. När jag precis nästan somnat fick jag ett sms. Jag suckade högt och trodde det var Ryan men det var det inte..
* Heey cutie! I heard about u and Ryan? And i was And I wonder if you would like to take a coffee tomorrow? Maybe in your hello kitty pyjamas u know i love that one ;) haha.. But you can't say no. So i will be outside your hotelroom at one tomorrow :D ///Chazinator *

Jag skrattade lite åt hans sms. Konstiga lilla Chaz..

* Okey Chaziboy! Is it just u and me? Or is Alexis joinin us? // Emma *

* Its just u and me :) Alexis is in Toronto tomorrow ;) //Chazinator *

* Okey see u tomorrow WITHOUT Ryan ;) //Emma *

* LOL don't worry he is not coming.. :) God night//Chazinator *

Jag svarade inte på det smset utan jag la ifrån mig mobilen och somnade.

KOMMENTERA :D Förlåt för dålig uppdatering men vi ska försöka göra så gott vi kan. Om vi får många kommenterer :)

So far away in my dreams - Part 21

- Because i don't wanna be jealous all the time in our relationship. And right now i'm so jealous..- It will pass, i promise.- Can i sleep here tonight i don't want to be alone..- Yes you can sleep here tonight! Sa jag och log.
- Thank you.. Sa hon och log stort.Vi började kolla på filmen. Den var riktigt läskig men jag ville inte visa att jag var rädd framför Emma. För att Emma verkade inte alls rädd..- Do you think its scary? - No... This movie isn't so scary. Sa hon och log mot mig.- You think this is scary i can see that on you. Fortsatte hon sedan.- Pfft.. I'm Justin Bieber. And Justin Bieber doesn't get scared.- Haha.. yeah right. - okey fine. I'm just a little scared.. - No, you're alot scared. But i don't think its just the movie you are scared of. What is it?- I'm just afraid of losing Selena.- Its okey to be afraid but Selena loves you. So you don't have to be scared.- You are an amazing friend. But its late. Do you wanna go to sleep?- Yeah, i'm tired.Vi började bädda till Emma i soffan. Efter det bytte vi om. Hon hade linne och mjukis shorts.. När vi skulle borsta tänderna så tog jag tandkrämen och kletade in lite i hennes ansikte.- JUSTIN?! wtf?! Why did you do that! Sa hon och tog tandkräm och hällde i mitt hår. Jag jagade runt henne och vi kletade in varandra i tandkräm, ungefär som ett vattenkrig fast med tandkräm istället. Så när båda gav upp duschade hon först och jag efter henne.
Hon la sig i soffan och jag i sängen. Jag somnade direkt och det sista jag tänkte på var Selena. Men jag blev inte ledsen när jag tänkte på henne denna gången.

Emma's Prespektiv

Jag vaknade av att någon hoppade på mig. Jag öppnade ögonen och såg att Justin satt på min mage..
- Justin! Get of.
-
Good you're awake!
-
I hate you right now..
-
Haha.. no. You love me!
-
Dream on Biebs! Sa jag och min mobil vibbrerade, så jag fick ett sms.

* Heej Sötnos! Vi är utanför ditt hotellrum om 1 timma //Eric *

Men va? Hur mycket är klockan igentligen? Jag kollade och klockan var 14:34?!
- Justin! Why didn't you wake me up earlier?! Sa jag och började ta på mig skorna.
- I don't now.. You looked so cute when you sleep.
- I have to go now. See you later or something! Byee
-
But i have made breakfast.
-
If you would wake me up earlier i could eat. But Eric, Kevin, Joel och Pontus are coming in 1 hour.
-
Oh, okey have fun.. Sa han och kramade mig och jag kramade han tillbaka.
- I will, bye! Sa jag och gick mot mitt hotellrum.
Så fort jag kom in i hotellrummet kastade jag av mig kläderna och tog fram nya. Sen skyndade jag mig in i duschen och duschade en snabbis. Efter det fönade jag håret och sen plattade jag det. Sen sminkade jag mig lite lätt. När det var ungefär 10 minuter kvar knackade det på dörren. Jag gick och öppnade och där stod Ryan och någon annan tjej? Savanna kanske.
- Ehm, hey Ryan.
Sa jag och försökte låta glad.
- Hey cutie! Sa han och gav mig en lätt puss på munnen. Vilket gjorde mig lite gladare.
- And this is Savanna! Sa han och pekade på tjejen som stod lite bakom honom. Hon hade blondt fint rakt hår. Och jättefin kropp. Isblåa ögon och jättesvart mascara så det såg as snyggt ut.
- Oh, Hey Savanna. Nice to meet you! I'm Emma.
-
Nice to meet you to Emma. Sa hon lite smått drygt och kaxigt.
Mer hann vi inte säga innan jag såg att Eric, Kevin, Joel och Pontus hade dykt upp bakom dom.
- Heeej killar! Jag ska bara hämta väskan så kommer jag! Sa jag på svenska.
- And bye Ryan. I have to go! See you later?
-
Ehh, I can't to night. Savanna invited me to a football game..
Jag sa bara okej innan jag gick och hämtade min väska. När jag kom tillbaka hade Ryan och Savanna gått.
Jag kramade om alla ganska länge innan vi gick ner och ut ur hotellet. Vi kom till en ganska mysig bio. Den var inte så stor men det är ju Stratford? Vad mer kan man begära från en liten stad.
Vi pratade och skrattade mycket som vanligt. Jag gick såklart och pratade med Eric och Kevin för det mesta
- Så gillar du Ryan mycket eller? Frågade Kevin