Bloggerfy Splinx

I Feel Different Around You - Chapter 11

Lucy stod i baren när jag kom tillbaka. Hon hade ett leende stort som en banan på läpparna, vilket fick mig att förstå att hon hade haft en trevlig stund med bartendern.

- Kan du be Justin komma hem till mig när han är klar här, jag åker hem nu. Lucy kollade underligt på mig, men brast sedan ut i skratt.

- Du kan inte hålla dig längre, erkänn? Hon drack upp det sista hon hade i glaset och vände sig helt mot mig. Jag nickade diskret på huvudet.

- Jag måste ha honom, så är det bara. Han ska få sig en natt han ALDRIG kommer glömma. Hon reste på sig och gick ut i vimlet, efter att ha gett mig en klapp på axeln.


När jag kom hem var inte Nate hemma, vilket var underbart. Han skulle varken se eller höra vad som skulle hända under resten av natten. Jag visste att Justin skulle komma, men inte när. Vilket störde mig lite, jag vill ha koll på allt, och det har jag inte när han befinner sig i närheten av mig. Jag gick upp på mitt rum, och ställde mig framför spegeln, något jag ALDRIG hade gjort om det hade varit någon annan. Han är den enda som verkligen får mig ur balans, och jag har ingen aning om hur han gör. När det ringde på dörren hoppade mitt hjärta över ett slag.

- Varför skulle jag komma? Justin klev in i hallen och tog av sig skorna. Jag höll mig på ett betryggande avstånd innan han började gå mot mig med bestämda steg.

- Du vet varför. Kan vi få detta överstökat eller? Jag fortsatte backa, samtidigt som han kom närmare och närmare.

- Vill du ge upp, ge vinsten till mig? Väggen kom för fort och jag hamnade mot den, samtidigt som Justin nådde fram till mig. Att känna hans kropp så nära min, gjorde att jag inte kunde kontrollera mig själv längre.

 

Han pressade mig mot väggen allt han hade samtidigt som han lyfte upp mina ben och lät dem vila mot hans höfter. Hans läppar masserade mina i en het, känslig kyss. Hans händer vandrade över hela min kropp, och fattade både lösa och hårda tag, han masserade mina bröst, på ett sätt ingen någonsin gjort förut. Han behövde inte ens hålla i mig för att han pressade sin kropp så hårt mot min att jag var kvar i samma ställning hela tiden, han flätade våra fingrar tillsammans, samtidigt som han lyfte upp dem över huvudet på mig.

 

Vi flyttade oss till soffan och jag hamnade under honom. Han kysste mig på kroppen vartefter han drog upp mitt linne. Jag har aldrig känt ett behov efter någon, eller något som jag kände för honom, men det är en sak jag aldrig kommer erkänna för någon annan. Han fortsatte kyssa mig på halsen, och vidare ned till mina bröst. Han stannade där en stund och både massera och kysste dem.

Vi bytte plats i all hast och han hamnade under mig, och jag drog av honom hans tröja, samtidigt som jag kysste han över bröstet och halsen. Drog mina naglar lätt över sidorna på honom, vilket gav en oväntad effekt, han började rysa. Vilket gjorde att han fick nog, jag låg återigen på rygg och han lirkade snabbt av mig min kjol. Han drog sina fingrar lugnt och sakta över mina trosor, vilket fick min kropp att skrika efter mer.

 

- Är du säker på detta? Han hånade mig lite, jag hörde det på hans röst.

- Ge mig allt du har, NU!!! Jag nästan skrek efter hans kropp, jag ville inget annat än att han skulle tränga in i mig, och visa vad han går för.

 

Han kysste mig på låret och vidare upp mot mina ljumskar, vilket bara irriterade mig till max, varför kunde han inte bara trycka in den, än att hålla på och fjanta. Precis när han skulle dra ned mina trosor, satte han sig upp och drog på sig sin tröja. Jag hann inte ens reagera över vad som hände, fören han kysste min panna och viskade i mitt öra.

 

- Jag tror att jag precis hämnades på djävulen, baby. Han lämnade mig där, nästan naken, och helt otillfredsställd. Hur kunde han? Det var frågan. Kände inte han samma behov som jag gjorde. Det här kommer stå honom dyrt, det kan jag lova honom. Jag hörde att dörren slogs igen och jag började skrika rakt ut fullt med ilska. Hur kan han? Just nu är han död för mig. Jag kommer göra vad som helst för att såra honom. Alfredo och jag kanske till och med har sex framför hans ögon. Bara för att se om han ens någonsin brytt sig om mig. Jag gick med arga steg upp på mitt rum. Egentligen ville jag bara dra ut hela sängen som påminde mig lite om Justin. Han satt ju där förut när jag gav honom en lapdance. Jag hatar honom för att jag är så himla nyfiken på honom. Jag dras till honom på ett underligt sätt.

 

Jag orkade inte ens duscha utan jag la mig direkt ner i sängen och somnade djupt.

 

Nästa morgon vaknade jag till av min sms signal på mobilen, 2 obesvarade meddelanden.


''Hur gick det igår;) /Lucy''

''Fråga inte ens, Justin är död för mig just nu asså.. /Ally''

 

Sen öppnade jag det andra smset, som var från självaste Justin.


'' Haha, är du arg? Tänkte fråga om du vill träffas idag, bara du och jag;) /J''

''Åh Justin, det kan du fan ta och glömma du miste din enda chans. /Ally''


Jag bestämde mig för att åka till Trever, ifall Justin skulle dyka upp här eller något. Jag gick in i badrummet och tog en snabb dusch. Efter det tog jag min hårtork och blåste håret tills det var torrt. Sminket orkade jag inte ens bry mig om just nu. Jag tog på mig en snygg t-shirt och jeans innan jag lämnade huset. Sen satte jag mig i bilen och åkte mot Trever's lägenhet som inte låg allt för långt bort. Min radio slogs på och Gimme More av Britney Spears började spelas högt i mina högtalare. Det gjorde så jag började tänka på allt som hände igår, igen. Jag suckade irriterat och stängde snabbt av radion.

 

*

 

- Heej! Trever är du hemma!? Ropade jag högt när jag gått in. För jag hade en egen nyckel hit.

- Här inne! Ropade Trever tröttsamt tillbaka. Jag gick in i Trever's vardagsrum där Trever och Alfredo satt och spelade Xbox som vanligt.

- Hej Ally. Sa Alfredo och flinade lite, dem visste antagligen.

- Hej.. Svarade jag surt tillbaka och satte mig med en duns ner i soffan.

- Vad skrattar ni åt? Frågade jag när dem plötsligt fick en skratt attack. Jag hörde att toa dörren öppnades, och ut kom Justin.

 

- Oh, hej Ally. Sa han och log lite.

 


Emma här! Jag och Marielle skrev hälften var, hoppas ni gillar't ;) Many comments nu!!;D

 


Kommentarer♥
Postat av: Anonym

haha bra!:D

ett till idag? snääääääälla

2011-12-20 @ 20:38:59
Postat av: victoria

Hahaha, seriöst är detta min nya favvo, ni skriver verkligen skit bra tillsammans, bara så i vet :D

2011-12-20 @ 20:42:14
URL: http://trueloveforbieber.blogg.se/
Postat av: alizzdream

Haha! asså fan ni är BÄST! please one more tonight? ^^

2011-12-20 @ 20:45:01
URL: http://biebersecret.blogg.se/
Postat av: linnea

om ni har mycket sidvisningar så är det jag som kollar typ 100 gånger om dagen om ni har skrivit :d snälla mer idag!!

2011-12-20 @ 20:48:40
URL: http://justinbsaga.blogg.se/
Postat av: sandra

meeeer idaaaaag?!?!?!?! :D:D:DD::D:D:D:D

2011-12-20 @ 20:55:40
Postat av: caroline

kom igen, mer idag snälla!? :D :D

LOVE IT, ni skriver skit bra tillsammans!!!!!!!!! :D

LOOOOVE <3

2011-12-20 @ 20:57:24
URL: http://thehomeofmusicnews.devote.se
Postat av: Tiff

Så sjukt bra!! snälla låt honom lida, haha nej men jo.. lol, :)

2011-12-20 @ 21:00:27
Postat av: Anonym

Ni är jätte duktiga!!! En till idag snälla.

2011-12-20 @ 21:07:10
Postat av: nivine<3

AHHH JAG DÖR.... mer idaag snälla!!!annars dör jag!!!

så jävla spännande:D undrar vad som händer??;)



en stoor kram från mig:D

2011-12-20 @ 21:13:05
URL: http://ablogaboutlife.devote.se
Postat av: Anonym

Super!

2011-12-20 @ 21:33:31
Postat av: Sandra

ETT TILL IDAG?? SNÄLLA, JAG KOMMER SERIÖST DÖ ANNARS!!!

2011-12-20 @ 21:40:33
Postat av: Felizia

jag sitter här med peddosmile typ... ;) GO JUSTIN get some revenge ^^

2011-12-20 @ 21:44:05
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: sweetbiebs

men aaaah, going crazyyy. MER VAFFAN!!

2011-12-20 @ 21:45:15
URL: http://sweetbiebs.blogg.se/
Postat av: Danijela

hahaha samma här fan, I'm goin' CRAZY! Haha, sjukt bra och intressant. Gött att de inte hade sex, än... ;)

2011-12-20 @ 22:22:44
URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0