Bloggerfy Splinx

I Feel Different Around You - Chapter 25

- Ally, stanna. Han ropade på mig, och jag tryckte flera gånger på hissknappen i hopp om att det skulle gå fortare för den att komma, men med min glada tur idag så funkade inte min plan.

- Vad, vad vill du Justin? Ska du trampa mer på mig? Nedvärdera mig ännu mer? Jag höjde rösten mot honom, och jag såg på honom att han ryggade tillbaka.

- Jag vill be om ursäkt. Jag skrattade till, ett glädjelöst skratt. Mer som ett hån riktat direkt mot honom.

- För vad? För att du har kallat mig hora, eller för att du faktiskt lämnade mig efter ett ligg, eller kanske för att du nyss vid frukosten inte ens kunde nämna mitt namn, utan mer hånade mig framför dina vänner? Han stod alldelens stilla, precis där han stod när han stannade bredvid mig.


Tumblr_lwfkigz16i1qi9vu6o1_500_large

- Ally snälla... Bad han med ledsen röst. Hissen öppnades och vi gick in. Självklart har jag sånn otur att vi bor på samma våning.
- Justin, lämna mig ifred. Sluta upp med att ens försöka. För det är meningslöst. Om du ursäktar mig ska jag gå och knulla upp Alfredo. Sa jag bara för att reta honom, och det funkade. För han tog min arm och drog mig mot väggen, som han tryckte upp mig mot. Jag kunde verkligen se hur arg han var på mig just nu.
- Vad är det du inte fattar din lilla idiot??!! Skrek han mot mig och jag brydde mig inte. Jag bara väntade på att han skulle skrika klart.
- Men svara mig då för fan!!?! Fattar du inte att jag gillar dig, MYCKET??! Fortsatte han och då fick jag nog. Jag drog mig ur hans grepp och kollade surt på honom.
- Justin det är du som inte fattar att du inte visar det på ett bra sett. Så lämna mig ifred. Sa jag innan jag gick ut från hissen som hade stannat på våran våning.
Jag lämnade Justin bakom mig men jag kunde höra hur han slog och sparkade på hiss väggarna. Tills jag hörde något som jag aldrig hört från Justin förut, han snyftade. Jag kollade bak där han satt i ett hörn med huvudet i händerna. Jag kunde se och höra att han grät. Så jag gick med långsamma steg tillbaka till Justin.
- Gråter du..? Sa jag med förvånat. Justin tittade hastigt upp men vek sedan undan hans blick.
- Gå.. Sa han bara och lutade sig mot väggen.
- Varför gråter du? Frågade jag och satte mig bredvid honom.
- För att jag gjorde ett enormt misstag.
- Ja, Justin det gjorde du. Och jag kan inte förlåta dig. Det hjälper inte att du gråter, här i hissen. Sa jag och suckade.
- Om du inte vill se mig ledsen, så kan du bara gå härifrån.
- Kom ihåg att det var du som lät mig gå, jag ville inte. Det är ditt fel att vi inte är tillsammans eller vänner just nu. För du släppte iväg mig. Det var du som tvingade mig glömma dig. Även om jag fortfarande gillar dig så skulle jag aldrig kunna kyssa dig just nu. Det är för mycket hat inom mig.
Att sitta bredvid en kille som gråter är inte lätt. Speciellt inte om det är en kille som du gillar verkligen mycket. Jag hörde hans snyftande bredvid mig hela tiden. Jag kunde inte röra mig, tårarna på mig rann lite längst kinderna.
- Justin, snälla sluta .. Gråt inte. Sa jag och med gråten i halsen.
- Ally.. Viskade Justin med rödsprängda ögon.
- Jag vill inte se dig gråta.. Du harr blivit sårad nog, gå.. snälla. Fortsatte han och torkade bort mina tårar med hans tumme.
Så jag ställde mig upp och gick. Jag kämpade verkligen för att inte vända tillbaka och krama om honom. Jag låste upp hotelldörren och gick in i sovrummet där Alfredo låg och gjorde något på hans dator.
- Hej! Sa han glatt, men hans leende försvann glatt när han såg att jag hade gråtit.
- Vad har hänt? Frågade han och la ifrån sig datorn. Jag la mig i hans famn och grät. Han kramade om mig hårt, för att visa att han aldrig kommer lämna mig. Att i alla fall han alltid kommer finnas där för mig.
När jag lugnat ner mig efter ett tag frågade han varför jag grät så mycket.
- Alfredo.. Du skulle bara veta hur det känns när alla du bryr dig om lämnar dig. Min syster, Mina föräldrar som lämnar mig för deras dumma jobb hela tiden. Och tillsist den killen jag blev kär i, och det var den första killen jag verkligen blivit kär i. Han kallas Justin Drew Bieber, du kanske känner honom för du är en av hans bästa vänner. Sa jag och torkade bort mina sista tårar.
- Allt jag kan säga är att, jag kommer aldrig lämna dig Ally. Jag finns här för dig.. Sa han och pussade mig på pannan.
- Alfredo allt du behöver göra just nu är att gå till Justin och kolla så att han är okej. För han behöver dig just nu.. Han behöver hans bästa vän.
- Är du säker på att du vill vara ensam i någon timma då? Frågade han och jag nickade.
- Jag ska nog ändå försöka vila lite innan vi drar till arenan sen. Jag vill visa för alla att jag kan vara respektfull, och att jag är en tjej som visar stöd för en kille som hon hatar. Sa jag och Alfredo log nöjt åt mig samtidigt som han ställde sig upp.
- Jag är stolt över dig Ally, du är en stark tjej. Vi ses snart.. Sa han och gick iväg till Justin.
Jag vill inte vara tjejen som kommer imellan Alfredo och Justin's vänskap. Så därför tycker jag det är viktigt att Alfredo är med Justin just nu. För Justin behöver en bra vän, och det finns ingen bättre än Alfredo.
När jag sovit någon timma var Alfredo forfarande inte tillbaka. Men jag började göra mig iordning ändå. Först sminkade jag mig lite lätt, sen bestämde jag ut en outfit som jag tog på mig.
Tumblr_lwmtd21glf1qjuevro1_500_large
Jag väntade, och väntade på att Alfredo skulle komma tillbaka men det gjorde han aldrig. Jag började bli väldigt otålig eftersom alla skulle åka mot arenan snart. Så jag gick med bestämda steg mot Justin's hotellrum och knackade hårt på dörren. Efter ett tag så öppnades dörren av ingen mindre än, Alfredo.
- Hej jag har väntat på dig! Det är ju snart dags att åka till arenan för soundcheck. Sa jag och Alfredo suckade lite och släppte in mig.
- Justin vägrar snacka med någon, tro mig alla i hans crew har varit här men han vill inte snacka med någon. Det enda han gör är att ligga i sin säng och stirra in i väggen. Så jag tror inte det blir någon konsert, tyvärr.
- Och allt det här är mitt fel.. Sa jag och kollade sorgset på Alfredo.
- Alla hatar mig redan nog, nu ställer han in en konsert också.. Hela världen kommer att hata mig tillslut. Fortsatte jag och Alfredo visste inte vad han skulle säga. Så han drog bara in mig i hans famn och bad mig att vara tyst. Sen upprepade han flera gånger att det inte är mitt fel.

Emma här! Detta har jag skrivit så jag hoppas ni gillar det;) Puss på era underbara kommentarer hitills;) Kommentera!!!!:D<3

Kommentarer♥
Postat av: sandra

åååååh, seriöst, de va asbra!!!! :D bättra än många andra!

2011-12-25 @ 01:51:27
Postat av: caroline svensson

SKIT BRA!!!!!!!! :D

LOVE IT <3

2011-12-25 @ 02:40:16
Postat av: Danijela

Jättebra :-D

2011-12-25 @ 03:10:54
URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/
Postat av: nour

jätte bra mer!:D

2011-12-25 @ 09:01:24
URL: http://thetruejustinbieber.blogg.se/
Postat av: Lisa

2011-12-25 @ 09:42:43
Postat av: Lisa

Skit bra :)

Mer

2011-12-25 @ 09:43:20
Postat av: Anonym

Jättejätte super bra. Älskar det här

2011-12-25 @ 10:09:26
Postat av: M

Asbra! :)

2011-12-25 @ 11:45:57
Postat av: bella

Super!!!

2011-12-25 @ 13:05:35
Postat av: julia

im lovin it ! :D

2011-12-25 @ 13:22:06
Postat av: Maja

Kolla in min bieber novell? :)

Jätte fin blogg btw! :)

http://shawtywithyou.blogg.se

2011-12-25 @ 13:31:29
URL: http://shawtywithyou.blogg.se/
Postat av: Felizia

GRYMT BRA! :D

2011-12-25 @ 14:09:53
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: David Guetta ;)

super bra!!!:D

2011-12-25 @ 14:21:22

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0