Bloggerfy Splinx

I Feel Different Around You - Chapter 3

- Du måste vara Allyson, jag berättade precis om din lilla flykt imorse, för alla här. Sa Justin och hån log åt mig.Fuck. Det kunde visst bli pinsamare.
- Innan vi nämner något mer om det måste jag ha drukit några drinkar till. Sa jag och alla började skratta lite förutom Alfredo som såg lite beskymrad ut, han kanske trodde att jag inte tyckte det var bra? Alltså när vi låg med varann.

376070_10151018136180319_576170318_22266106_1293639124_n_large
Under tiden kom fler och fler människor in i hotellrummet. Jag hade redan hunnit bli packad. Och dansade ensam en liten sexig dans som fick flera av killarnas uppmärksamhet. Men kväll var mina gränser tillbaka. Jag vill helst inte uppleva en till pinsam ''dagen efter dag''.

- Ally, varför smet du ut imorse? Alfredo smög upp bakom mig när jag stod i köket och blandade mig en ny grogg. Han placerade sina händer på mina höfter och verkade inte alls intresserad av att släppa mig.

- Det kändes så underligt att vakna upp bredvid dig. Men tro absolut inte att jag tyckte det var dåligt, för det var det absolut inte. Groggen var klar och det var bara att börja dricka igen.

 

Trever satt i soffan och log med hela ansiktet när jag kom ut med Alfredo tryckt bakom mig. Jag började sakta röra mina höfter i takt med musiken, så att jag gned mig mot Alfredo, vilket han verkade gilla, för han rörde sig i samma takt. Lucy stod på bordet och dansade, vilket alla grabbar i soffan verkade vara väldigt glada över.

 

- Ligg med honom. Ser du inte hans trånande blickar efter dig eller? Lucy drog ut mig på balkongen för att tala om för mig att Justin ville ha mig, vilket absolut inte stämde. Jag tror knappast han vill ligga med mig, när jag på morgonen klev ut från hans väns sovrum.

- Ge dig. Han vill inte, och skulle det vara så, får han ta första steget, vilket aldrig kommer inträffa, så jag behöver aldrig oroa mig. Hon skulle inte få mig att göra bort mig en gång till.

- Skyll dig själv. Jag tror att det skulle vara en upplevelse. Med dem orden blinkade hon med ena ögat och lämnade mig på balkongen. Jag skakade på huvudet för mig själv, vad får hon allt ifrån?

 

Festen var riktigt bra, och det var hur kul som helst med en hemmafest för en gångs skull. Det var som sagt riktigt länge sedan, och underbara människor var det också. Jag slutade dricka lite när klockan började närma sig 1 på natten, för att kunna stå upp längre. Alkoholen hade verkligen tagit på mig. Min gräns fanns fortfarande men jag måste nog tagga ner på drickandet annars är det lätt hänt att den försvinner.

 

- Hej Ally. Selena kom ut på balkongen som jag fortfarande stod på. Hon ställde sig bredvid mig och kollade ut på den mörka natten.

- Selena. Hej. Har du kul? Hon viftade till med sin cider och log.

- Kan du ge dig på att jag har. Du då? Hur går det med Alfredo?

- En skit bra fest. Äh, Alfredo var en engångs händelse inget mer.

Jag gick in till Lucy som följde med mig in på toaletten. Vi båda kissade, och efter dett tyckte vi det var dags att byta om till bekvämare kläder. Lucy tog på sig sin rosa korta tröja som det stod Barbie på. Medans jag tog på mig min korta lila tröja.

När vi gick ut igen plockade jag åt mig en cider, jag vet, jag skulle inte dricka så mycket mer, men jag ville verkligen ha den. Justin satt i soffan helt ensam, då alla andra stod upp på golvet och dansade med varandra. Jag satte mig ned bredvid honom och vände min cider upp och ned eftersom den var tom.

 

- Du kan det där med att dricka. Justin pekade på min tomma flaska som jag ställde på bordet.

- Jag är bra på andra saker också. Svarade jag och reste på mig, för att senare försvinna in i folkmassan som stod på golvet.

- Som vad? Jag förstod på en gång att Justin följde efter mig, men det jag inte var beredd på var att han skulle stå bakom mig och flåsa mig i nacken.

 

Jag drog med honom ut ur klungan av folket och knuffade ned honom på en stol för att ge honom en riktig lapdance. Vilket han inte verkade klaga över. Han följde min kropp med blicken hela tiden oavsett vad jag gjorde. Han följde mina rörelser utan att blinka, som att han var rädd för att missa något. Han började bli riktigt upphetsad av min lilla dans och andades häftigt. Det började samlas människor runt omkring och flinade lite åt Justin's miner, han blev lite röd i ansiktet när han märkte att folk stirrade. Så tillslut tog han mod till att dra med mig in till något rum där det bara var han och jag. Jag flinade åt honom men han tryckte bara upp mig mot väggen och flinade tillbaka. Våra ansikten var bara några få centimeter ifrån varandra. Han andades mot mitt öra utan att säga något. Och jag kunde inte riktigt gå därifrån heller eftersom jag var fast mot väggen.

 

- Du borde inte ha gjort det där. Sa han med ett litet leende på läpparna.

- Haha.. Blev lilla Bieber generad där ute eller?

- Du kommer få ångra det, du är skyldig mig en liten tjänst. Sa han och putade ner mig på sängen. Han började kyssa mig på halsen och ja, lite överallt. Jag rullade runt så jag nu låg över honom. Vi började strula och jag kände att Justin nu var upphetsad igen. Det var då jag avslutade kyssen och klev av honom. Jag gick mot dörren och var på väg att gå ut, men först vände jag mig om och kollade på Justin som var i någon slags chock över att jag bara gick.

 

- 2 - 0 till mig sötnos. Better luck next time. Sa jag och blinkade med ena ögat innan jag gick ut och stängde dörren. Lucy satt i soffan och pratade med Selena så jag gick till dem.

- Hur gick det med Justin? Frågade Lucy med ett leende på läpparna. Just då slängde sovrums dörren upp och en minst sagt ilsken Justin klev ut. Han smällde igen dörren igen och gick mot köket.

- Behöver du ens fråga. Sa jag och skrattade.

- Haha.. Vad hände där inne egentligen.

- Han blev kanske lite ilsken för att jag slutade när han ville ha mig som mest. Sa jag och både Lucy och Selena skrattade.

 

- Let the game begin. Viskade en röst i mitt öra. Jag vände mig om och där stod Justin som gick iväg med en öl i handen. Jag skrattade bara åt hans dumma ord han nyss viskade till mig. Man kan aldrig vinna över djävulen, Justin det kommer du snart lära dig. Tänkte jag för mig själv innan Selena drog med mig och vi började gnida våra kroppar mot varandra för att reta upp killarna i rummet lite. Jag trodde aldrig Selena skulle vara såhär vild. Hon verkar så oskyldig och söt. Typ som en förälders dröm. Men hon släppte verkligen loss ikväll, kanske beror på alkoholen.

 


Emma här! Jag och Marielle skrev som sagt också detta tillsammans. Vad tycks? Kommentera:D!

 

Ally och Justin låg inte med varandra utan Ally bestämde sig istället för att leka lite, skämma ut Justin. Jag hade verkligen ingen fantasi.. Hoppas det var något bra iaf..


Kommentarer♥
Postat av: Nivine<3

Jag tycker ni skriver jättebra!!!!:)jag menar vill ni skriva barnförbjudet så gör det!! Det e ju eran novell:D älskar novellen:)<3

2011-12-18 @ 13:11:02
Postat av: nour

hahahaha awesome :D

2011-12-18 @ 13:27:40
URL: http://thetruejustinbieber.blogg.se/
Postat av: nour

hahahaha awesome :D

2011-12-18 @ 13:27:40
URL: http://thetruejustinbieber.blogg.se/
Postat av: Anonym

älskar novellen!

2011-12-18 @ 13:55:38
Postat av: Mimmi

Omg awesome! Snälla mer idaaag!!

2011-12-18 @ 14:08:52
Postat av: C

sjuukt bra meeer!!

2011-12-18 @ 14:55:36
Postat av: Johanna

GRYMT BRA

2011-12-18 @ 15:16:59
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: A

Jättebra! :)

2011-12-18 @ 16:08:09
Postat av: bella

Super!

2011-12-18 @ 16:45:45
Postat av: Alice biebah

Ni två har alltid haft mina favorit novellbloggar! Typ skrek när jag såg att ni börjat skriva tillsamans! :D här har ni världens gladaste tjej!!! :D

2011-12-18 @ 17:00:26
URL: http://biebersecret.blogg.se/
Postat av: Felizia

Jag seriöst ÄLSKAR den här novellen! :D det finns så många oskyldiga och söta noveller.... :P Dom är oxå bra men jag totalt älskade delen när hon retade Justin ;D

2011-12-18 @ 20:56:41
URL: http://onlyfellie.blogg.se/

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0