Bloggerfy Splinx

I Feel Different Around You - Chapter 39

När jag hade dragit i mig en hel del dansade jag vilt på dansgolvet, och kände därefter två händer på mina höfter, och någon som kysste mig på halsen. Jag kunde inget annat än njuta. Kyssen vandra fram till min kind, och vidare till mina läppar. Varför ska jag sitta hemma och vara ledsen över att Justin skickade hem mig, när jag lika gärna kan festa och njuta av livet?

Visst, folk känner igen mig ute, bara just för att jag varit med Justin. Och nu hade jag Alfredo med mig, så då var det ännu fler som kände igen mig. Flera blixtrar lyste upp lokalen, och jag förstod att dem tog kort. Men jag kunde inte bry mig mindre.

 


 

 

När vi åkte från ET på natten var jag fortfarande medveten om allt jag gjorde, vilket gjorde det hela mer spännande. Jag skulle aldrig kunna neka detta för Justin, jag minns allt. Alfredo kysste mig riktigt passionerat när vi klev innanför dörren på hans hotellrum. Han däremot hade ingen aning om vad han egentligen gjorde. Jag besvarade kyssen och lät honom ta på min kropp.

 

Han bar in mig i sovrummet och drog av mig min klänning, kysste mig över hela kroppen och smekte mig med sina händer. Vi rullade runt och jag drog av honom hans tröja, samt hans byxor. Det tog inte lång stund innan vi båda två var hett inne i en vild sexakt, hur han tog på mig, kysste mig på halsen. Det var inget emot Justin. Och allt jag ville ha var han, jag ville att han skulle komma springandes och vilja prata med mig igen.

Tumblr_lwyqvxqafl1r729xlo1_500_large

När Alfredo hade somnat låg jag vaken och tänkte, på allt. Min mobil plingade till, och ett sms kom ramlade in.

 

”Varför kan du inte sluta upp med vad det är du håller på med. Flera rubriker har du skapat. Grattis. Vad ska jag göra för att du ska förstå?” Det fanns en bild med i sms:et från Justin, en bild på mig när jag dansade på ET.

 

”Varför kan inte du bara sluta terrorisera mig, jag gör vad jag vill. Du skickade hem mig, och det tog jag precis som att du gjorde slut. Sluta skriv nu, Alfredo sover.” Jag visste att det där sms:et skulle irritera honom till max. Och rätt hade jag när mobilen ringde. Jag lindade in mig i täcket och gick ut på balkongen.

 

- VAD? Jag såg att det var Justin som ringde, så jag tänkte inte vara trevlig mot honom.

- Har du legat med honom? Det hade inte han med att göra, så jag svarade honom inte.

- Har du det? VA? Han skrek åt mig, vilket jag inte tolererar.

- Det har inte du med att göra, fattar du det. Du gjorde slut med mig. Jag ligger med vem jag vill. Så gör mig en tjänst, ligg med någon du med, så att du också blir normal igen. Han suckade, högt och tydligt, nästan överdrivet.

- Jag kanske skulle det.

- Varför bryr du dig så mycket föresten? Även om jag inte brydde mig speciellt mycket, så var det ändå ganska intressant.

- Varför? Gissa tre gånger. Jag hade en gång en flickvän, hon skämde ut mig över hela världen, men vet du vad? Jag kunde inte sluta tänka på henne, även när jag skickade hem henne. Jag blev stum, riktigt stum.

- Du vet redan vad jag tycker om dig. Och jag tänker inte säga det en gång till, så att du kan förnedra mig mer. Hör av dig när du är villig att prata med mig öga mot öga istället. Jag klickade honom, jag vill ha människan framför mig. Så att jag kan titta honom i ögonen.

 

Jag gick och la mig igen, men kunde absolut inte somna. Saken blev inte bättre av att Alfredo la sin arm om mig, och började andas mig i nacken. Jag försökte göra allt för att han skulle flytta på sig, men det gick inte som jag ville. Han var riktigt tung och jag orkade inte bråka. Så jag reste på mig, och drog på mig kläderna. Jag åkte hem till Trever.

 

- Vad gör du uppe såhär tidigt? Trever satt i vardagsrummet och kollade på tv.

- Jag kunde inte sova. Din POJKVÄN ringde mig. Rösten, hans röst bara den dömde mig. Jag hörde det på honom, men jag orkade inte bråka.

- Har ingen pojkvän, så vem ringde dig, och vad ville han? Jag slog mig ned i fåtöljen bredvid och kollade på honom istället för på tv:n.

- Justin. Han ville att jag skulle slå en stekpanna i huvudet på dig. Så att du skulle bli normal.

- Trever öppna dina ögon, det här är mitt normala jag!

- Nej Ally, denna gången gick du faktiskt över gränsen. Alfredo är en av Justin's bästa vänner. Din pojkväns bästavän Ally! Och inte nog med det du finns på varenda skvaller tidning i hela världen, och Justin får massa skit för det. Du har gått över gränsen.. Sa han och kollade besviket på mig.

- Trever allt som händer runt omkring mig just nu gör mig galen. Först dyker min syster upp efter fyra år. Sen händer det massa saker mellan Lucy och Nate som jag inte ens orkar tänka på. Och tillsist händer Justin, han blev min pojkvän och jag kunde inte hantera pressen på att vara i ett förhållande. Justin förändrades till någon som bryr sig och är kärleksfull. Det var inte den Justin jag träffade första gången. Så förlåt om jag håller på att bli galen här, men inget är som det ska längre Trever. Jag vill spola tillbaka allt och fixa så jag aldrig skulle träffat Alfredo, eller Justin.

- Så du säger att du tänker kasta bort din chans att få uppleva något som du aldrig upplevt förut. Att du bara vill glömma bort Justin som jag vet att du älskar. Och jag säger en sak, om inte han skulle gillat dig med skulle han aldrig reagerat såhär. Men han bryr sig Ally, det är den första killen på länge som bryr sig om dig sådär. Förutom jag då.. Sa han och log lite.

- Justin kan inte ringa och bara skälla ut mig för att jag gjorde fel. Om han verkligen brydde sig skulle han varit här nu och sagt dem sakerna du säger. Men det är han inte, så han bryr sig kanske inte så mycket jag hade hoppats på.. Sa jag och gick in på mitt rum för att slippa snacka med Trever om Justin.

 

Justin's Prespektiv


- Alfredo, du skulle föreställa min bästavän! Du låg med min flickvän!! Skrek jag i luren. Jag var sårad, när jag träffade Ally första gången trodde jag inte att jag skulle bry mig så mycket. Men det är något med henne som gör så att jag bryr mig. Jag trodde hon skulle kunna hålla sig trogen men antagligen inte. Allt detta är bara helt otroligt, först skapar hon en stor skandal i TV. Och sen ligger hon med Alfredo, igen.

- Jag vet.. Allt jag kan säga är att jag var full, men jag borde inte andvända det som en ursäkt. Förlåt Justin, jag vet inte vad jag ska säga för att allt ska bli bättre.

- Det är inget du kan säga för att göra det bättre! Du gav henne alkohol på galan, du låg med henne! ALLT ÄR DITT FEL! Sa jag och klickade honom.

 

Jag var så arg att jag skakade, hela tiden. Allt jag kunde se var Alfredo och Ally, tillsammans.

Sova har jag inte gjort sen Ally åkte. Jag hade dåligt samvete för att jag skickade hem henne. Men hon hade tydligen inte så dåligt samvete för hon låg med Alfredo medans jag var på mitt hotellrum och tänkte på henne.

 

Jag måste åka till L.A och se henne öga mot öga, och se om hon ens bryr sig det minsta om situationen.

Om hon ens vill ha mig. Men jag börjar tveka på om hon är bra för mig, hon kanske sårar mig igen. Den tanken som gör mest ont just nu är att, innan jag träffade Ally var allt så mycket bättre. Inga problem, inget drama. Men det här är bara för mycket.


Emma här! Marielle skrev det mesta men jag skrev en del på slutet, enjoy!;)


Kommentarer♥
Postat av: Anonym

blir gaalen! superbra!

2011-12-30 @ 20:33:52
Postat av: Anonym

grymt bra!♥



//Ebba :D

2011-12-30 @ 20:37:30
Postat av: Lisa

Awesome ;)

2011-12-30 @ 20:47:30
Postat av: nour

SUPER BRA SNÄLLA ETT TILL IDAG!!!!:o

2011-12-30 @ 21:20:00
URL: http://thetruejustinbieber.blogg.se/
Postat av: Felizia

Awesome!

2011-12-30 @ 21:37:53
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: bella

Super!!!

2011-12-30 @ 21:58:57
Postat av: Fanny

Jättebra! Men jag önskar att jag kunde slå en stekpanna i bådas huvud, kan dom bara inte inse att dom båda gillar varandra? ;)

2011-12-30 @ 21:59:22
Postat av: Anonym

Awsome!♥

2011-12-30 @ 22:34:19
Postat av: Danijela

Okej... för det första: det är Ally som har gjort fel, så Justin borde sluta ringa och visa att han bryr sig, han borde inte åka till henne. Ally måste vakna upp någongång. Ligger runt menads hon har pojkvän? Over the line... frustrerande? Yes, haha! :-D



För det andra: ni skriver skit bra! Och jag längtar tills nästa kapitel, undrar hur det kommer bli :-D

2011-12-30 @ 22:34:29
URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar på den där Danijelas kommentar: Fast det är Jusitn som gjorde fel från första början som bara slutade att prata med henne.

2011-12-31 @ 11:46:45
Postat av: Danijela

Svar; Jovisst, klart det är. Men Ally förlät honom, annars skulle hon inte vara tillsammans med honom heh....

2011-12-31 @ 12:02:24
URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0