Bloggerfy Splinx

I Feel Different Around You - Chapter 8

- Alfredo, vad gör du här? Frågade jag lite irriterat.

- Jag ville bara se hur du mår. Du bara sprang  iväg förut. Jag vill bara att du ska veta att jag är här för dig. Som din vän inget mer. Och inget sex heller. Men jag tänkte göra dig sällskap. Det måste vara tråkigt att vara ensam. Sa han och log mot mig.

- Fine, kom hit Alfredo. Sa jag och flyttade lite på mig så han kunde ligga bredvid mig. Vi kollade runt lite på Twitter och Facebook. Men Alfredo hade ingen Facebook för det skulle bara blivit jobbigt med Justin's fans och sånt. Sen valde vi att kolla på Karate Kid med Jaden Smith. Som Alfredo tydligen kände, skryt måns.. Men vi hade faktiskt kul. Utan något sexuellt inblandat. Vilket kändes ganska skönt just nu.

 


 

 

- Är det okej om jag sover kvar. Har ingen lust att möta Justin när jag kommer tillbaka? Eftertexten på filmen rullade, och vad spelas då? Jo, Justins egna låt, Never Say Never, vilket fick mig att slå av både tv:n och DVD:n i ett slag.

- Ja, det får du väl. Tror min bror kommer hem, så du behöver inte bli rädd om du stöter på honom imorgon. Jag gick in på badrummet och borstade mina tänder och kammade ut mitt hår.

 

Vi gick och la oss tillsammans i min säng, vi delade täcke men vi rörde inte vid varandra, fören precis innan jag somnade då han la sin arm runt mig. Det var länge sedan jag sov med någon, nykter. Det var faktiskt en behaglig känsla. Den känslan kan vara den enda saken jag saknar av ett förhållande.

 

- ALLY, vem är han? Att vakna av att sin bror står lutad över sängen och skriker. Helt osammanhängande saker, gjorde mig både arg och förvirrad.

- Skrik inte så jävligt. Alfredo heter han, en vän till Trever. Gå och lägg dig. Nate lämnade mitt rum utan protester, vilket var garanterat första gången. Aldrig någonsin har han gjort det utan att ställa mig mot väggen med hundra frågor.

 

Hela förmiddagen gick utan att jag och Alfredo ens klev upp ur sängen, vi klämde film efter film, och myste tillsammans. Helt utan känslor inblandat. Han tog på mig, på dem ställena jag ville att han skulle ta på, och jag behövde inte ens säga något till honom.

 

- Ska vi höra vad alla andra gör? Med alla andra menade jag Lucy, Trever och den där andra dåren, Justin. Egentligen hade jag inte lust att träffa honom, efter hans fina uttalande igår. Men jag kan inte vara så elak att låta han vara utanför, då får jag dåligt samvete.

- Ja, det skulle vi kunna göra. Han plockade upp sin mobil och troligtvis skrev till Justin. Medan jag skrev till dem andra.

 

Lucy svarade ganska på en gång att hon var sugen på att dra och bada. Så vi bestämde att vi skulle göra det. Alfredo drog tillbaka till hotellet och hämtade upp Justin, samt sina badkläder, och jag hämtade upp Trever och Lucy.

 

- Vad det du som berättade för Alfredo igår, vart jag bodde eller? Lucy hann inte ens sätta sig i bilen fören jag slängde frågor över henne.

- Ja, han ville veta vad som hände, och det vill jag med. Varför stack du bara igår? Hon kollade på mig, precis som att hon var redo för vilken lögn jag ens skulle dra.

- Jag mådde dåligt, jag sa ju det. Trever stod redan ute när vi kom, så jag behövde bara svänga in till kanten och sedan köra vidare mot stranden.

 

Alfredo och Justin var redan där, plus att Stacy var med, men ingen Selena. Jag kände på en gång att detta skulle bli en lång dag på stranden. Jag hade ingen lust att vara en avundsjuk tjej, som kunde få grabben när hon helst ville. Så jag planerade att ignorera Justin och Stacy.

 

Vi kastade vatten på varandra vilket till slut resulterade i att ett stort vattenkrig utbröt sig över oss, och många andra som skulle i och bada. Justin fick utstå en hel del tjejer i små nätta bikinin, vilket fick mig att skratta till några gånger.

 

- Kan inte du göra en sådan där bakåt handvolt som du alltid gjorde när vi var yngre. Det är så sjukt sexigt. Trever vet att jag älskar att visa upp mig, så jag gjorde det mer än gärna. Vilket fick både Alfredo och Justin att nästan tappa hakan.

 

 

- Om du är sådär vig här, varför har du inte visat det i sängen? Det Alfredo sa fick både mig och Lucy att börja skratta.

- Kanske inte har kommit till den punkten där jag gör det, tycker vårt sex är bra som det är. Han fnös, och lyfte upp mig samt gick ut med mig i vattnet.

 

Jag orkade inte ens argumentera med honom om att inte kasta i mig i vattnet, han hade inte lyssnat. Så när jag hade badat klart gick jag upp och la mig på handduken. När jag hade legat där ett tag var det någon som slog till mig på rumpan.

 

- Hey, vad var det där bra för? När jag vände mig om fick jag se Justin sitta på sin handduk som olyckligtvis låg bredvid min. Han skrattade åt mig och kollade ut mot vattnet.

- Kan du sluta bråka med mig. Jag vet att du vill, minst lika mycket som jag, om inte mer. Han kollade inte på mig, utan fortsatte kolla ut mot dem andra som fortfarande plaskade omkring i vattnet.

 

Jag reste mig upp och knuffade ned honom på handduken och satte mig gränsle över hans ben. Hans blick var fäst vid mina bröst och han placerade sina händer på min rumpa. Jag böjde mig ned och kysste honom, vilket fick både han och sin grej att leva. När jag avslutade kyssen reste jag mig upp och gick ned till dem andra i vattnet.

 

- Justin kommer döda mig inom några sekunder. Lucy simmade en bit från alla andra, så jag kunde prata ostört med henne. Hon kollade bara på mig, och upp mot Justin, som var på väg ned i vattnet med en, inte så glad min.

- Vad har du gjort nu då? Jag hann inte säga så mycket mer innan Justin lyfte upp mig och bar iväg mig bort från alla.

 

Jag gränslade hans höfter och la armarna om honom, samtidigt som han fortsatte gå. Ingen av oss sa något, och han pressade sina läppar mot mina, samtidigt som hans händer gled innanför mina bikinitrosor.

 


 

Marielle här. Detta är skrivet på en halv timme, så det är kanske inte det bästa. Men jag ger mina läsare det dem vill ha, och ni ville ha ett till idag. :) Kommentera nu va!!


Kommentarer♥
Postat av: Anonym

Jättebra :)

2011-12-19 @ 21:47:38
Postat av: Anonym

Braa(: meer

2011-12-19 @ 21:47:57
Postat av: emilia

jääättebra ! meeeeeeeeeeer :d

2011-12-19 @ 21:50:11
Postat av: Alizzdream

Och gärna ett till ! :D sjukt bra skrivet! More? :D

2011-12-19 @ 22:05:08
URL: http://biebersecret.blogg.se/
Postat av: Anonym

fast jag vill ha ännu ett till :D :D:D:D:D:D:D:D:D

Och snälla? kan vi få kapitel 7 på firststeptwoforever också, marielle? :D

2011-12-19 @ 22:11:44
Postat av: S.M

Hur bra som hellst! älskar detta inlägg, asbra verkligen :D gillar hur hon restas med Jusin ^^

2011-12-19 @ 22:18:05
Postat av: Anonym

mer ;)

2011-12-19 @ 22:38:07
Postat av: C

meeeeeeeeeer!!

2011-12-19 @ 22:42:40
Postat av: caroline

bara ÄLSKAR hur hon retas med justin :D

men du kan ju inte bara sluta mitt i allt :p sjukt snällt dock att vi fick ett till idag :D du är BÄST!!!

hade inte skadat om du hade hunnit ett till ikväll, LOVE YOU <3

2011-12-19 @ 22:56:11
URL: http://thehomeofmusicnews.devote.se
Postat av: Felizia

OMG jag ÄLSKAR denna novell! Säger det igen ;)

2011-12-19 @ 23:06:02
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: rt

Gassh du skriver på två noveller nu :o Hur lycklig är jag inte just nu liksom? :D grymtbra som vanligt fast nu tycker jag faktiskt att Justin borde retas med henne ;) Hahah!

2011-12-20 @ 07:25:54
Postat av: Anonym

tror ni att ni skulle kunna göra allt mera detaljerat, istället för att, vi gick till kiosken, sen kom vi tillbaka, utan mera som ''medans vi gick till kiosken knuffade vi varandra åt sidorna, folk kollade snett på oss, pågrund av vårat barnsliga beteende, men vi gav oss an att inte bry oss'' Typ, fast då menar jag mera detaljer i ALLT ni skriver inklusive ''sex'' delarna.. (No Pedo) Bara att de blir roligare att läsa när det är mera egergi laggt

2011-12-20 @ 09:53:00

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0