Bloggerfy Splinx

So far away in my dreams - Part 9

När låten var slut kollade hon upp och såg mig.
Hon blängde argt på mig sen gick hon in och stängde igen balkong dörren med en smäll.
Jag suckade, sen gick jag in och la mig bredvid Selena och somnade..


Emma's Prespektiv:

Nästan morgon vaknade jag helt av mig själv. Jag kände mig fortfarande lite deppig efter det som hände igår. Pontus och killarna hade deras sista match mot Stratford League ikväll så jag och Melissa har bestämt att vi ska dit och kolla på dom. Jag gick med tunga steg mot duschen och satte på den. Det är så skönt att duscha precis när man har vaknat..
När jag kom ur duschen fick jag ett sms från Melissa
* Heej baby! Jag är vid dit hotell kl 14:oo idag :) Ses dåå <3 hoppas du mår bättre idag gumman! längar efter dig puss puss *

Jag orkade inte svara. Så istället jag började ta på mig ett jättefint vit linne som var pösigt fast satt åt vid midjan. Och ljusa lite slitna jeans till det. Jag fönade och plattade håret, sen sminkade jag mig med mycket mascara och ganska mycket foundation. Jag brukade inte ha mycket smink annars men idag kände jag för det.
Jag loggade in på datan och började chatta med min andra bästa kompis Linnea. Men efter ett tag knackade det på dörren. Så jag skrev hej då till Linnea och gick för att öppna. Och jag blev väldigt förvånad när jag såg vem som stod där.. Det var Sean.
- Hej Emma.. Sa han lite ledsamt.
- Ehh? Hej Sean? Vad gör du här?...
- Jag måste prata med dig.. Kan jag komma in?
- Okej.. visst. Sa jag och släppte in honom. Sen gick vi och satte oss vid sofforna.
- Jag vill bara säga hur ledsen.. Jag ville aldrig såra dig. Och jag vet att du aldrig kommer ge mig en till chans men snälla kan vi iallafall vara vänner? Sa han och försökte le..
- Sean.. Jag kommer aldrig ge dig en chans som du sa. Men jag vet att jag fortfarande har känslor för dig. Så jag vet inte om vi kan vara vänner heller..
- Men vi kan ju alltid försöka? Snälla.. Jag saknar dig så mycket..
- Okej.. vi kan försöka. Sa jag och vi ställde oss upp för att ge varann en kram.. Det kändes lite konstigt dock, för att kramen kändes mer romantisk än en ''kompis'' kram.
- Har du ätit frukost än? Frågade han och jag skakade på huvudet.
- Bra då följer du med mig ner till hotell frukosten! Sa han och drog med mig ut ur hotellrummet.
När vi åkte ner i hissen var det en rätt pinsam tystnad. Men när jag kollade mot Sean stog han bara och log. Så jag tror inte han tyckte den var så pinsam. Han tog min hand när vi gick ut från hissen. Jag tänkte dra tillbaka den men det var något inom mig som stoppade mig. När vi precis skulle gå in i hotell resturangen gick Pontus och Eric förbi oss.. Pontus kollade surt mot Sean och Eric log bara mot mig.
Jag suckade tyst medans vi gick till kön för att ta mat.
Sean tog allt möjligt på sin tallrik, det var som han typ aldrig har sett mat förut..
Själv tog jag bara ett glas jucie och 2 ägg. Det var egentligen rätt mycket för mig.. Men jag vet att Sean bara skulle ha klagat om jag inte skulle tagit något.
När vi skulle gå och sätta oss fick jag syn på ett ledigt bord vid fönstret.. Bara ett litet problem. Bredvid det bordet satt Justin, Selena, Ryan, Chaz och en annan tjej och kille som jag inte kände igen. Fast jag hade inget val. Vi var tvungna att sitta där eftersom alla andra bord var upptagna. Sean började gå mot bordet och jag följde tät efter. Jag kände att deras blickar var mot mig och när jag snabbt kollade mot dom vinkade Ryan och Chaz mot mig. Jag bara log lite mot dom sen satte jag mig ner.
- Varför äter du så lite gumman? Sa Sean medans han började äta på hans enorma frukost tallrik.
- Inte hungrig..
- Du måste seriöst börja äta mer.. Jag vill inte att du ska få anorexi igen sweetie. Sa han och lyfte upp min haka och log mot mig.
- Sean.. Jag klarar inte av att bara vara kompis med dig...
- Inte jag heller.. Men jag klarar inte heller av att inte vara med dig alls..
- Du kan få en chans.. men bara en. Sa jag och log mot honom. Varför sa jag så? Jag gillar honom inte ens längre? Det kanske bara beror på att jag vill ha någon vid min sida just nu.
- Jag älskar dig Emma! Sa han och kysste mig länge, och jag kände hur Ryan, Chaz, Justin och Selena stirrade konstigt på mig.
- I love you to baby! Jag sa det på engelska så dom andra skulle förstå..
När Sean hade ätit upp gick vi hand i hand ut från resturangen.
- Jag måste skynda mig iväg på träning nu. Men du kollar på oss ikväll va? Sa Sean och pussade mig.
- Jag och Melissa kommer ikväll för hon är påväg hit! Sa jag och log.
- Nice! Det är fest efter matchen ikväll ni kanske vill hänga på?
- Du behöver inte ens fråga! Det är klart vi vill.

Vi sa hej då och jag började gick mot hissen precis när hissen skulle stängas öppnades den igen. Och in kom Ryan, Chaz, Justin och Selena såklart..
- Hey Emma! Sa Chaz och kramade mig.
- Hi Chaziboyy! Sa jag och skrattade.
Chaz var den ända som sa något till mig. Ryan verkade ledsen. Justin bara ignorerade mig och Selena stog där nervöst och gav mig bara några få blickar.
Hissturen kändes som en evighet och när dörrarna äntligen öppnades gick jag snabbt mot mitt hotellrum och gick in.
Dom första dagarna i Canada var ju så bra? Och nu kändes allt bara konstigt... Jag gick ut på balkongen och tog en cigg. Då började jag också tänka på Bruno Mars låt Just the way you are? Ingen har någonsin gjort om den lite.. Skulle vara kul att testa. Så jag gick in och hämtade gitarren och började sjunga och spela.
( det är något cp med min data så man kan tyvärr inte minska den men bry er bara om låten. )
Av någon refleks kollade jag mot Justin's balkong för att kolla om han lyssnade. Och som jag trodde stod det en person där.. Fast det var inte Justin denna gången utan det var Selena. Hon sa inget till mig utan och bara log mot mig innan hon gick in igen..
Då hörde jag hur det knackade på dörren. Det måste vara Melissa! Jag sprang till dörren och öppnade. Och där stod hon lika vacker som vanligt med ett linne med blommor på och hennes ljus bruna vågiga hår.
Jag gav henne en stor kram så hon nästan inte kunde andas.
- Haha.. ta det lungt bruden! Sa hon och log med sitt perfekta leende.
- Du anar inte hur mycket jag har saknat dig!
- Joo! för jag har saknat dig mer plutten.

Vi gick in och jag hjälpte henne packa upp.
- Såå.. Pontus har berättat att du har slutat äta igen?
- Han överdriver..
- Emma. Vi båda vet att han inte överdriver.
- Okej.. Men det var bara en period i början men nu har jag faktiskt börjat äta igen..
- Det är bra. Jag litar på dig baby!
- Haha.. Men vi kanske borde börja gå? Jag tänkte att vi kunde promenera till mtachen?
- Okej Sure let's go!

Vi åkte ner med hissen och vinkade till killen i recepitionen. När vi gick där på gatan började jag berätta allt om mig och Sean. Hon tyckte det var synd att jag hade blivit tillsammans med honom igen och att jag förtjänar någon mycket bättre.
Vi satte oss på läktaren längst upp. Efter ett tag såg jag Justin och Selena sätta sig lite längre ner. Dom skulle antagligen komma hit och kolla på Ryan och Chaz.. Efter ett tag så märkte jag att Melissa inte satt bredvid mig längre. Jag kollade mig omkring och försökte hitta henne. Sen såg jag henne. Hon satt bredvid Justin. Och dom pratade på förfullt som någonting.. Antagligen om mig för Melissa brukar alltid lägga sig i saker. Jag kollade på dom medans dom pratade och jag såg att Justin började bli mer och mer irriterad och tillslut tog han tag i Selena och drog med henne till andra läktaren..
- Smart Melissa.. Nu hatar han mig nog ännu mer.
- Äsch! Bry dig inte om honom..

Matchen började. Jag och Melissa sa inget till varandra. Det verkade lite spänt mellan oss.. Som om det var något hon inte säger till mig..
Tillslut blev jag så trött på tystnaden mellan oss så jag satte på musik. Matchen fortsätte och Pontus hade redan gjort 3 mål. Och dom andra hade bara gjort 1.
Melissa verkade jätte inne i matchen medans jag bara satt där och längtade tills den var över. Efter ett tag började Pontus lag jubla och hoppa runt som små höns. Och då fattade jag att dom hade vunnit över Stratford Leauge. Jag och Melissa sprang ner till killarna och attackerade dom med massa kramar. Sen skulle dom bara byta om innan vi stack till festen. Jag kollade bort mot det andra laget som verkade väldigt ledsna. Mina ögon letade efter Ryan och Chaz och sen såg jag att dom låg på gräset.. Dom verkade riktigt besvikna över att dom inte vann. Justin och Selena gick fram till dom och tröstade dom lite. Killarna var ovanligt snabba med att byta om. Så vi gick fram till dom och alla hoppade in i olika taxi's. Jag, Pontus, Melissa och Sean tog en taxi och dom andra delade också upp sig i olika bilar. Jag och Melissa små pratade lite påväg till festen medans Sean och Pontus var helt tysta. Man såg på Pontus att han var irriterad på Sean för att han var tillsammans med mig igen.
Vi hoppade ur taxin och in till ''festen''. Sean gav mig och dom andra varsin drink. Men Pontus och Melissa drack inget ur den utan dom började dansa och hoppa runt med en gång. Jag och Sean stod och kysstes ett tag och drack upp drinken. Sen bestämde vi oss också för att dansa. Jag dansade med Melissa också ibland.
Och så såg min kväll ut ungefär. Dricka, hångla och dansa om och om igen. Efter ett tag kände jag mig riktigt riktigt full. Och vinglade ut för att ta lite luft. Men när jag stod där ute ramlade jag ihop och allt blev svart.
När jag vaknade upp igen såg jag ett ansikte som fick mig att le lite. Det var två ansikten men bara den ena personen fick mig att le. Och det var..

Kommentarer♥
Postat av: Ubah

Hej!

Jag skulle vilja blogga med dig!

Jag går på en engelsk privatskola och bott i

England.

Så jag är ganska duktig på engelska.

Hör av dig!

2011-05-23 @ 20:42:04
URL: http://twitter.com/ubahmohammed
Postat av: Angelica Nordin

hej!

Jag skulle jätte gärna vilja blogga med dig jag tänkte börja själv förut på en egen novell men det blev aldrig av...

så här långt kom jag när jag tänkte börja:Det var nu tomt i villan på söder i stockholm det ända som fanns i huset var kartonger, och i kartongerna låg hela mitt liv 16 år låg där i. Jag kunde fortfarande inte förstå att det var sant att jag och mamma skulle flytta härifrån, från huset jag alltid bott i, från stockholm och från sverige. Mina tankar avbröts utav att jag fick ett sms ifrån Bella min bästavän. Min bästavän som jag alltid haft vid min sida från barnstolen, fjortis tiderna, genom grundskolan.. ja alltid. Jag kände hur en tår föll nerför min kind och jag öppnade smset.'' hej jag har ångrat mig, jag kommer till er nu och åker med er till flygplatsen. ''

Jag blev glad över att läsa att hon ändrat sig, först när jag berättat för henne att jag skulle flytta till Atlanta i Usa blev hon så ledsen att hon sa att hon inte ville följa med och säga adjö utan att det skulle vara för sorligt och ledsamt att säga hejdå och inte veta när vi skulle ses igen. Jag höll med henne men blev ändå lite besviken då hon sa att hon inte ville följa med mig till flygplatsen. Jag hörde hur det ringde i ringklockan och sprang ner för trapporna men hann inte ner innan mamma öppnade dörren.- Åh hej Bella! Gabriella är på övervåningen du kan gå upp till henne om du vill. Hörde jag mamma säga- Hej! Sa jag medans jag gick fram till Bella och gav henne en kram. Det blev pinsamt tyst mellan oss fram tills mamma ropade från parkeringen.- kom nu tjejer vi måste åka!

Jag tog min vita converse väska som låg på golvet brevid ytterdörren. Där mina viktigaste saker som jag behövde ha med mig så som dator, pass, flygbiljetter, pengar och lite små saker. Våra möbler var redan på plats i vårat nya hus i Atlanta och kartongerna skulle komma till huset en timme före oss. Jag stog vid ytterdörren och kollade in i huset en sista gång sedan tog jag tag i Bellas hand och gick ut med henne till parkeringen där mamma stog brevid en taxi som vi skulle åka med till flygplatsen. Bella gick runt taxin och satte sig på andra sidan jag kollade på mamma som stog brevid mig och skulle sätta sig i framsätet.- Det kommer att bli bra gumman.

Sa hon och klappade mig på axeln medans hon kollade in i mina ögon och man såg att hon verkligen menade det. Jag visste att hon hade rätt det var ju spännande att flytta till ett annat land speciellt Usa jag hade drömt om det i hela mitt liv. Men jag visste inte att det skulle komma så plötsligt mamma blev befodrad och erbjuden att ta jobbet som nu i detta fall låg i Atlanta och jag skulle då få chansen att hålla på mer med musiken eftersom att jag kommit in på en skola där man kunde ha en inriktning med musik.- Jag kommer att sakna dig. Hörde jag Bella som satt brevid mig säga.

Jag vände mig mot henne och såg att hennes ögon var alldeles blanka.- Jag kommer sakna dig med! Sa jag med gråten i halsen medans jag kramade om henne. Jag släppte taget om henne och kollade djupt in i hennes tår fyllda ögon.- Jag lovar att smsa varje dag okej?

Hon fick fram ett okej mellan sina snyftningar och jag kramade sedan om henne länge tills vi var framme.

Vi gick ut ur taxin och tog våra grejjer.- Jag har betalat taxin så att du slipper ta tunnelbanan hem sa mamma till Bella och kramade om henne.

När mamma hade släppt taget om Bella tog mamma tag o

hör gärna av dig!! :)

2011-05-23 @ 22:16:51
URL: http://justinbiebersw.blogg.se/

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0