Bloggerfy Splinx

I Feel Different Around You - Chapter 61

- Ally, titta på mig. Jag låg ned på hans bröst, så jag kollade bara upp på honom, för att möta hans blick. Av hans intensiva ögon kunde jag lätt känna en rodnad komma krypandes, för vad vi precis hade gjort.

- Jag älskar dig, jag gör verkligen det. Vi båda kommer från ett trassligt förflutet när det gäller förhållande, och det är ingen ursäkt för att bete sig illa. Men jag vill verkligen vara med dig.


- Jag älskar dig med Justin, det gör jag verkligen. Men kan du ärligt kolla mig i ögonen och säga att inget hände mellan dig och Julie? Svarade jag och Justin vek nervöst undan blicken. Då förstod jag, och det gjorde ondare än vad jag anat.
- Kysstes ni igen, eller låg ni med varandra? Frågade jag sedan och satte mig upp. Tårarna rann sakta ner för mina kinder.
- Ally.. Viskade Justin med gråten i halsen.
- Jag vill höra dig säga det! Skrek jag nästan mot han.
- Det bara hände, okej?! Jag ångrar det varje sekund! När jag var med Julie glömde jag bort hur mycket jag verkligen älskar dig. Så i Canada var jag nästan bara med Julie. Och vi låg med varandra några gånger. Men sen insåg jag att allt jag och Julie har är sex. Du och jag har så mycket mer Ally. Snälla, kan vi glömma allt?
- Du kom hit och anklagade mig för att jag gjort något med Alfredo när du själv legat med Julie i en vecka?! Och sen vill du bara glömma allt!!? DU är fan sjuk i huvudet Justin!! Stick härifrån!! Skrek jag och grät samtidigt.

Justin fattade nog att det var bäst att gå. Eftersom han snabbt gick ut från lägenheten. Jag borde förstått att detta skulle hända. Ibland förstår jag mig inte på mig själv, vad är det som säger att någon kommer vilja vara med bara mig? Jag ångrar absolut inte att jag låg med honom, tvärtom, men det som skrämde mig mest var att han hade varit med henne före. Och jag har ingen aning om hon bär på någon sjukdom eller inte. Jag sköt tanken åt sidan på en gång, och koncentrerade mig på att städa till rummet innan dem andra valde att komma hem.

 

- ALLY, vi är hemma. Jag kunde höra Trevers underbara stämma från hallen så jag gick ut och mötte dem. Alla tre hade en varsin kartong i handen utom Trever, han hade två.

- Pizza? Jag kollade frågande på dem, och alla tre nickade på huvudena.

- Jag som hade tänk att vi skulle gå på krogen. Tanken om en riktig krogrunda fanns fortfarande inom mig, och jag var bra sugen. Selena och Lucy kollade på mig precis som att jag vore korkad.

- Nej, du blir hemma med oss. Och så är det bara. Lucy har många gånger försökt styra över mig, men hon har aldrig lyckats. Och när hon har försökt har jag gjort allt värre. Varför kan inte folk bara låta mig leva mitt eget liv.

 

Vi satte oss i köket och jag lät dem tro att jag hade lagt krog planerna på hyllan. Vi alla började mumsa i oss av våra pizzor och till det drack jag vatten så att dem inte skulle misstänka något. Det var inte gott, så det var absolut sista gången jag gjorde det. När jag hade ätit klart hoppade jag in i duschen, eftersom jag inte hade gjort det sedan Justin gick. Sedan styrde jag stegen in i mitt rum och låste dörren för att få vara i fred med mitt smink och alkoholen, samt musik på högsta volymen.

 

När jag hade dragit på mig mina fest kläder och var klar med allt slog jag av musiken och försökte smyga ut ur rummet, men det lyckades jag inte speciellt bra med då jag mötte Lucy innan jag nådde hallen.

 

- Vart ska du? Hon lät anklagande, och det hade hon ingen anledning till att göra, med tanke på att hon inte visste vad som hade hänt innan dem kom tillbaka.

- Jag ska på krogen, ska du med? Alkoholen jag hade dragit i mig i mitt rum gjorde sitt, den satte sig direkt på talförmågan, så jag började skratta åt mig själv tillslut.

- Varför gör du såhär mot honom? Där kom det, den riktiga anklagelsen. Och den gjorde mig rent ut sagt förbannad.

- Sen när ställde du dig på hans sida, utan att egentligen veta vad som hänt? I en veckas tid har han legat med Julie, och du har mage att stå och diskutera saker jag gör mot honom. Du kan ta samma väg som Justin till helvetet. Det var dem sista orden jag sa innan jag med all min kraft slog igen dörren bakom mig.

 

ET hade ingen kö in, då klockan inte var speciellt mycket på kvällen, så det var bara för mig att klampa in. Vakten frågade inte ens mig om legg, troligen för att han kollade mer på mina bröst än på mitt ansikte.

 

- En päroncider. Bartendern gav mig den, men vägrade sedan att ta betalt.

- Jag bjuder. Svarade han och blinkade till med ena ögat.

 

Det var underbara människor där, och musiken var ännu bättre. Jag dansade så jag blev helt slut i benen, så jag slog mig ned vid ett ledigt bord och plockade upp min mobil. Ett meddelande mottaget, och gissa vem det var ifrån, Justin.

 

”Fan Ally, jag ångrar alla mina dumma beslut jag gjort angående dig och mig. Vad ska jag göra för att du ska förlåta mig?”


”För det första, sluta trakassera mig. Jag vill inte veta av dig, och för det andra, finns inget du kan göra. Gör mig en tjänst nu, stör inte min kväll på krogen ;)”

 

Jag gillade svaret jag gav honom. Jag visste att det skulle göra honom galen. Om inte han visste att ET var det enda stället jag gick till skulle han utan tvekan leta igenom varenda krog för att få tag i mig, så jag visste vad jag hade att vänta mig.

 

 

- Fan vilket snyggt linne du har på dig. En tjej, lite äldre än mig, kom fram och satte sig vid mitt bord, hon hade ett likadant linne som jag, och det satt sjukt snyggt på henne.

- Tack, du med. Skrek jag för att överrösta musiken, vilket verkade fungera, då hon nickade och tog en klunk av sin cider.

- Är du här ensam eller? Det kanske såg lite mobbat ut att sitta ensam på en krog, och dessutom inte ens ha åldern inne, men jag trivdes.

- Ja, och skönt är väl det.

 

Hon drog med mig bort till ett bord där hennes vänner satt och hon presenterade sig själv som Sarah. Grabbarna kring bordet kollade in mig, och ni alla vet ju vad jag tycker om uppmärksamhet, man kan aldrig få för mycket. Det kändes som att det skulle bli en bra kväll.

 

Flera timmar senare och många fler cider kändes mina fötter som två jordglobar, och mitt huvud som något värre, men jag gav inte upp för det. Hade absolut inga planer på att lämna stället innan dem stängde. Det har jag aldrig gjort, och kommer aldrig göra.

 

- Ska du ha en till? Sarah viftade till med min tomma flaska.

- Ja tack. Hon nickade och gick mot baren.

 

En av grabbarna som satt vid bordet, Shawn, kom och satte sig bredvid mig, samtidigt som jag lätt kände hur han kysste mig på halsen och placerade sin ena hand på mitt lår. Det finns inga gränser i mig när jag dricker, så det var ingen klocka som ringde i mitt huvud och sa åt mig att jag skulle stoppa det. När hans kyssar nådde min haka, mötte jag hans läppar och vi kysstes. Ingen kyss kommer någonsin att kunna mäta sig med Justins, och det stör mig lite, för jag vill inte veta av honom, och absolut inte ha honom i mitt huvud hela tiden.

 

Hans hand smekte sin väg uppåt och jag, precis som innan, gjorde inget för att stoppa det. Men som tur var kom Sarah precis och viftade till med en ny cider åt mig.

 

- Tack, du är en ängel. Hon slog sig ned bredvid mig, och Shawn gick iväg.

- Varför känner jag igen dig? Har du varit med i tidningen? Hon inspekterade mig verkligen.

- Kan man väl säga, jag dejtade Justin Bieber förut. Hon himlade till med ögonen.

- Seriöst. Jag nickade som svar och fortsatte.

- Han är nog troligen här om några minuter och ska få ut mig här ifrån. Tror han…

 

Hon kollade mot dansgolvet och jag följde hennes blick. Alfredo, av alla människor. Han kom fram till oss och satte sig ned på den sidan som Shawn hade setat på.

 

- Har Justin skickat dig, kan du lika gärna gå. Han fattade på en gång att jag inte var att leka med. Så han satte upp händerna som i en försvars position.

- Det kanske han har, han ville bara veta så du var okej.

- Det är jag, så länge han håller sig ifrån mig. Hälsa honom att han kan åka tillbaka till Canada och knulla Julie, för hos mig har han inget mer att hämta. Jag drog med mig Sarah upp på dansgolvet och jag hittade direkt Shawn som inte hade något emot att jag dansade med honom.


Marielle här, Emma började lite. :) Kommentera. ♥

 


Kommentarer♥
Postat av: Fanny

Grymt! :D

2012-01-26 @ 08:03:23
Postat av: Anonym

as gryymm

2012-01-26 @ 12:01:20
Postat av: lina

meeeeeeeeeeer

2012-01-26 @ 14:29:03
Postat av: Becka

Grymt!

2012-01-26 @ 15:46:46
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Felizia

Sjukt bra! :D

2012-01-26 @ 16:14:34
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mycket bättre än förra! ;)

2012-01-26 @ 20:55:47

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0