Bloggerfy Splinx

I Feel Different Around You - Chapter 75

Justin reste sig upp när Shawn var på väg mot mig, men stannade när han såg att jag klarade mig själv. När jag såg ryggtavlan på Shawn slappnade jag av, och jag kände hur Justin drog in mig i sin famn. Han höll mig om midjan och vilade sitt huvud mot mitt.

- Kan vi åka tillbaka till hotellet? Jag visste att Justin skulle tolka det på ett sätt mot vad jag menade. Men jag struntade i det, jag ville bara därifrån.

- Självklart. Tycker du att du är nöjd här? Jag nickade lite löst.

När jag hade sagt hejdå till alla och tackat dem för en underbar dag, även om Shawn var en skitstövel. Hans vänner åkte med honom tillbaka till hotellet, så det var bara tjejerna, Ryan och Alfredo kvar. Men dem verkade ha kul, och jag tänkte inte ta ifrån dem det, även om mitt humör sedan länge hade blivit förstört.
När vi kom till hotellet valde jag, utan att ens fundera över på saken, att spendera natten inne hos Justin. Så vi gick direkt till hans rum, men det kändes mer som att jag var en flipperboll, gick från vägg till vägg, ända tills han tog mig i armen och höll mig stadigt. 

- Jag sover på soffan. Han stängde dörren bakom oss. 
- Var inte löjlig, jag sover där. Jag tänker inte ljaga dig bort från din egen säng. Jag suckade och plockade av mig mina höga klackar. Justin stod hela tiden och kollade på mig. 
- Fast nu när jag tänker efter vill jag sova med dig. Jag vill känna din värme. Jag var full, för full för mitt eget bästa, men jag försökte hela tiden hålla pli på mig, även om det var svårt. 
- Säker på det? Jag vill inte att du ångrar dig imorgon. Han pratade med lugn, nästan tyst röst. 
- Jag är säker. Kom. Tillsammans gick vi in i sovrummet, men jag plockade inte ens av mig klänningen. 
- Godnatt. Han kysste mig på kinden och slät sina ögon. Nästa morgon vaknade jag bredvid Justin i hans hotellrum, med en rejäll huvudvärk. Jag kollade på Justin som redan var vaken.

- Hej.. Sa jag hest och log lite.
- God morgon. Svarade han med trött röst.
- Glömde fråga, varför dök du plötsligt upp här? Frågade jag nyfiket.
- Jag saknade dig. Min turné var precis över. Så Alfredo snackade med Trever som berättade exakt vart ni var och sånt. Så vi tog bästa flyget hit och överraskade dig. Men det var dumt av mig, de kanske inte hade blivit bråk om jag inte var här. Sa han och kollade på mig med sina hasselbruna ögon.
- Gjort är gjort, jag är glad att du är här. Men eftersom vi åker hem om bara ett par timmar borde jag gå tillbaka och packa. Men vi ses vid frukosten. Sa jag och log innan jag ställde mig upp.

Jag hade fortfarande klänningen på mig sen igår. Justin och jag gjorde aldrig något igår, jag var alldeles för trött.
Med små steg gick jag fram till mitt och Shawn's hotellrum med skorna i handen. Jag låste upp och klev in. När jag kom in i sovrummet satt Shawn på sängen med alla hans väskor packade. Han hade gråtit, det såg jag. Det fick mig genast att känna mig dum. Jag vet ju hur det känns att bli sårad.

- Hej.. Sa jag lågt och satte mig bredvid honom.
- Har du redan packat? Frågade jag sedan.
- Ja, jag sov aldrig inatt. Hade för mycket tankar i huvudet. Svarade han och kollade ner mot golvet.
- Vadå för tankar?
- Vad du och Justin möjligtvis gjorde inne på hans hotellrum.
- Shawn.. Jag var riktigt full igår och det var dumt av mig. Jag borde ha pratat med dig innan jag gjorde något med Justin framför ögonen på dig. Men jag hade tänkt snacka med dig innan Justin kom hit. Jag har tänkt en del innan den här resan. Och det är inte rättvist mot dig.. Jag älskar Justin därför borde inte du vara med mig. Du förtjänar någon annan, någon bättre. Sa jag och log lite mot honom.
- Jag fattar inte hur du kan vara med honom. Efter så han behandlade dig.. Svarade Shawn och kollade på mig med ledsna ögon.
- Min kärlek för Justin är för stark, jag kan inte tänka på vad han gjorde mot mig förut. Han är den personen jag vill vara med. Och så kommer det alltid att vara. Men jag ville verkligen säga förlåt, jag vill inte ha någon konstig stämning på planet tillbaka senare idag.
- Förlåt för att jag slog honom, men jag ångrar det inte. Och jag skulle lätt kunna göra det igen.. Men förlåt ändå.
- Hänger du med ner till frukosten när jag är klar? Alla ska träffas där nere om en halv timma.
- Aa visst, vill du ha hjälp eller? Frågade han och jag log stort, det kändes som han förstod hur jag kände för Justin. Och att han accepterade det vilket kändes skönt, men jag såg ändå på honom att han var sårad. Och det förstår jag.

Det tog ett tag att packa ner alla mina saker jag packat upp. Jag har inte ens andvänt hälften av sakerna och släpade med mig. Efter det tog jag en behövlig dusch samt blåste håret och fixade mig lite snabbt.

- Ska vi dra ner eller? Dem andra är säker redan där nere. Sa jag och Shawn nickade. Vi åkte ner med hissen och gick mot resturangen. Vi skrattade åt ett roligt minne som Shawn plötsligt tog upp. Det gjorde mig glad att vi fortfarande kunde le tillsammans.

Vi såg att alla satt tillsammans vid ett bord längre in i resturangen. Så vi tog mackor, jucie och ägg vid buffén innan vi gick fram till deras bord med ett leende på läpparna. Jag satte mig på en ledig plats bredvid Selena, och Shawn satte sig bredvid mig. Jag mötte Justin's blick som såg en aning orolig ut. Så jag bara log mot honom så han skulle förstå att allt var lugnt.

- Ni verkar ha löst allt..? Frågade Ash nyfiket och kollade på Justin, sedan på mig och sist på Shawn.
- Ja.. Jag och Shawn är bara kompisar nu. Svarade jag och log.
- Förresten Ally, du öppnade aldrig våra presenter. Sa Selena plötsligt.
- Nej, dem ligger på sängen i hotellrummet. Tänkte att alla kunde gå dit efter frukosten så jag kan öppna dem när alla är med. Svarade jag och åt upp min ena macka.

 

 

- Taack. Jag hade precis öppnat ett paket från Ashley och Selena tillsammans. Flera olika armband, knutna dessutom. Jag älskar starka färger och jag älskar att dem faktiskt har lagt ned tid på att göra dem för mig. Jag kramade om dem starkt, och visade verkligen min kärlek.

- Det var så lite så, dessutom hade vi grymt kul när vi gjorde dem. Båda två skrattade, och tänkte säkert tillbaka på stunden dem hade tillsammans.

 

Jag hade hur många paket framför mig som helst, och jag hade ingen aning om vart jag skulle fortsätta. Shawn såg inte speciellt glad ut, och jag kan väl kanske förstå honom. Zach gav mig ett paket, med ett brett leende på läpparna.

 

- Vad är det här? Jag skrattade till och började öppna.

- Det får du snart veta. Det är från Eric, Zayn och Rob också. Och efter gårdagen tyckte vi att du kunde behöva detta. När jag hade fått bort allt papper insåg jag att det var en av dem dyraste champagnerna som fanns.

- Är ni knäppa i huvudet eller? Mina ögon vidgades som jordklot, och jag kunde inte hindra att det började dra sig i mungiporna, jag ville så gärna smaka, men samtidigt inte.

- Nej, men dem säger den ska vara bra om man vill slappna av.

 

Jag kunde inte annat än tacka. Jag hade fått jätte fina smycken, och minimala kläder av Lucy, hon saknade troligtvis mitt gamla jag, men det var något jag inte tänkte gå tillbaka till.

 

Tillsammans lämnade vi rummet när jag hade öppnat allt, och gick ned till lobbyn för att checka ut. Det skulle bli så sjukt underbart att komma hem igen. Få fortsätta med dagarna precis som att inget hade hänt, utan Shawn. Jag var arg på mig själv, för det jag gjorde framför ögonen på honom. Han har all rätt egentligen, att hata mig.

 

I bilen till flygplatsen satt alla tysta, det enda som hördes var bilmotorns surrande. Justin satt bredvid mig, men det var nästan som att vi inte kände varandra, ingen av oss kollade på den andra, ingen rörde den andra mer än nödvändigt, och tro mig, det tog emot. Helt plötsligt tog han min hand, bara hans lätta beröring fick mig att lyfta från stolen, inte högt, men tillräckligt för att jag skulle bli att må bättre.

 

 

- Jag vill vara med dig. En lätt viskning, som knappt hördes, men den var tillräckligt hög för att den skulle ge mig rysningar över ryggen. Han kysste mig på kinden, men lät kyssen vara lite för länge för att det skulle vara en vän-kyss. Jag vred mitt huvud lite, så att våra läppar möttes, i en avslappnad kyss.


 

Marielle här. :) Emma skrev halva, och jag halva.. Hope u guys like it. ♥

 


Kommentarer♥
Postat av: Becka

Grymt bra!

2012-03-06 @ 12:30:59
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jääävla braaaa! JAg sitter och ler för mig själv! <3 MEEER :D

2012-03-06 @ 12:39:40
Postat av: Anonym

Kan vi inte få ett till idag också? Typ nu? :D

2012-03-06 @ 13:27:36
Postat av: Felizia

SÅ HIMLA BRA!:D

2012-03-06 @ 14:10:50
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Superbra!:)

2012-03-06 @ 15:45:28
Postat av: rebecca

jättebra! :)

2012-03-06 @ 16:28:14
URL: http://backtobieber.blogg.se/
Postat av: Nivine<3

ofc we like it ;) <3

har följt denna blogg väldigt länge nu o tycker faktiskt att det är dumt av mig att inte kommentera.

jag har ju en egen blogg o jag avskyr när ingen kommenterar, så jag ska kommentera mer i framtiden! :)

Puss & kram från mig <3

2012-03-06 @ 17:01:18
URL: http://nivines.blogg.se/

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0