Bloggerfy Splinx

I Feel Different Around You - Chapter 79

Nu var vi här igen, då man ligger ganska utlämnad över en grabb. Som kan se och ta på vad han vill. Dock hade jag fortfarande mina byxor på mig, men det varade inte speciellt länge, då han la ned mig på rygg, och drog av mig dem, för att sedan slänga iväg dem på golvet. Han kysste mig ned för magen, för att slutligen nå troskanten. Han kollade på mig samtidigt som han kysste sig nedåt, över mina trosor, men allt jag kunde känna var hans lätta andetag mot min känsligaste del. Små lätta stön lämnade mina läppar samtidigt som jag drog fingrarna genom Justins hår.


Han kysste mina ljumskar och drog sakta av mig mina trosor. Han kysste mig upp längs benet och hamnade tillslut på det enda stället jag ville ha honom just då, han började bearbeta mig med sin tunga och fingrar, vilket gjorde att jag strax efter nådde extas. Han visste vad han gjorde, och kunde nog inte göra det bättre. Jag älskar sättet han tar i mig, hur hans händer formar sig efter mina bröst, och hur mina bröstvårtor blir styva av hans beröring. Återigen lämnade några små lätta stön mina läppar, och ett brett leende tog över Justins läppar, ett bevis på att han gillade det jag gillade.

 

När han hade låtit mig komma ett ex antal gånger knuffade jag ned honom på rygg och ställde mig på skakiga knän över hans överkropp. Han hade ett nöjt leende, vilket fick mig att rodna lite, då det faktiskt var ett tag sedan vi gjorde detta. Jag svankade över honom och kysste hans underbara läppar, samtidigt som jag kände hur hans händer vandrade över min kropp. Jag fortsatte kyssa honom ned över hakan så jag tillslut nådde hans hals, och fortsatte upp bakom örat, för att sedan nafsa honom i örsnibben. Han rös till, vilket fick mig på glatt humör, men jag fortsatte kyssa honom ned över bröstet och magen, tills jag nådde byxorna då jag lätt började knäppa upp dem. När dem hade fallit till golvet bet jag tag i kalsongkanten och drog ned dem med hjälp av mina tänder.

 

Jag tog honom i munnen samtidigt som jag arbetade med båda mina händer. Han flätade in sina fingrar i mitt hår och drog lite lätt, för att i andra sekunden hålla fast mitt huvud, och trycka det en aning nedåt. Jag älskar att ge honom det han vill ha, jag får min njutning genom att se honom njuta. Det handlar om att ge och ta. När han var hård och stod som ett spett passade jag på att gränsla honom igen, utan att jag lät honom glida in i mig. Han fick enbart nosa på min heliga del, samtidigt som jag återigen kysste hans perfekta läppar. Hans händer smekte mig över ryggen för att slutligen ta ett fast tag om min rumpa och massera den.

 

- Ta mig. En lätt viskning i hans öra fick honom att lägga ned mig på rygg och tränga in i mig.

 

 

Han tog det lugnt till en början, då vi ville känna så mycket som möjligt av varandra. Han stötte sakta in och ut några gånger för att vänja mig en aning, men tillslut bottnade han i mig. Bara den saken fick honom att öka takten och ta ett fast grepp om mina lår, för att kunna öka en aning mer.

 

- Hå-hårdare.

 

Han gjorde som jag sa och släppte taget om mina lår för att placera sina händer på sidan om min mage, och stödja sig på dem, sedan pumpade han mig full gång på gång, och min tredje orgasm var absolut inte långt borta. En krampaktig känsla tog över min kropp, som sedan gjorde att jag spände mig i en båge och Justin gled ur mig. Han masserade mig en stund med sina fingrar samtidigt som han kysste mig. När jag hade återhämtat mig, ställde jag mig upp på knä och stödde armarna mot sänggaveln, för att låta honom tränga in i mig bakifrån. Det är ganska inte den mysigaste ställningen, men att känna honom så långt in i mig det bara går är underbart. Han kysste mig på ryggen och upp mot nacken för att sedan placera allt mitt hår på en sida och fortsätta kyssa mig fram mot mina läppar.

 

 

Jag knuffade bort honom efter ett tag och bad honom lägga sig på rygg, jag vet att det är hans bästa ställning, så man sparar det till sist. I samma stund som jag grenslade honom och lät honom glida in till botten fattade han ett starkt grepp om båda mina bröst, för att slutligen leka med mina bröstvårtor. Jag red honom sakta till en början så att vi båda två skulle få njuta till fullo, vilket verkade uppskattas, då Justin då och då stönade till en aning. Hans händer följde mina konturer på kroppen för att sedan placera sig på mina höfter och lyfta upp mig en aning, så att han kunde pumpa mig full. Jag skrek inte, men det var inte långt ifrån. Jag stönade så högt att mina grannar troligen hörde vad som föregick i min lägenhet, men jag kunde inte göra något åt det, jag njöt av varje liten sekund som passerade. Tillslut orkade jag inte hålla emot orgasmen mer utan lät den skölja över min kropp, jag orkade inte hålla min kropp uppe nå mer, och när mina muskler kramade åt kring Justin kunde inte han heller hålla emot något mer, så han kom, i mig dessutom. Det var det skönaste jag någonsin varit med om. Jag låg över bröstet på honom och våra tungor lekte med varandra.

 

- Helt jävla underbart. Flåsade han i mitt öra, för att sedan kyssa mig över halsen.

- Kan inte göra annat än hålla med. Sakta rullade jag av honom för att lägga mitt ena ben över hans, och mitt huvud på hans bröstkorg.

 

 

Några dagar har gått sedan jag och Justin bestämde oss för att göra ett nytt försök. Jag var inte redo att släppa taget om honom även om vi har haft fler dåliga dagar än bra tillsammans, men det kanske gör oss starkare nu när vi försöker igen. Man lär ju sig av sina misstag.


- Vad ska du göra idag? Frågade jag när vi satt och åt frukost hemma hos mig.
- Intervju, du kan följa med om du vill. Sa han och log.
- Okej, gärna. Svarade jag glatt.
- Det är faktiskt första intervjun på länge, har inte haft en sedan EMA händelsen.
- Vet alla att vi är tillsammans eller? Frågade jag nyfiket.
- De visste, men vi gjorde ju slut sen. Och efter det vet dem inte att vi har blivit tillsammans igen. Svarade han och jag nickade. För att inte läsa tidningar kan den killen en hel del.

Några timmar senare satt vi i bilen tillsammans med Kenny på väg till någon radio station. Ingen visste att Justin skulle dit så det stod inga fans utanför, som tur var. Hade ingen lust att möta dem idag.

- Det är rakt fram till höger! Sa en kvinna stressat som visade oss vägen till självaste radio studion.

Vi var tydligen en aning försenade. Och det var bara Justin's fel, han bytte om säkert trettio gånger innan vi åkte hit. Gång på gång var jag tvungen att påminna honom att det bara var radio, inte TV. Men han verkade inte lyssna eftersom han fortsatte springa runt med kläder här och där. Jag log lite åt tanken när vi klev in i studion. Den var ganska liten som alla radio studios är. Justin satte sig vid micken och satte på sig hörlurarna när intervjun började. Jag satte mig på en stol i hörnet tillsammans med Kenny och lyssnade på deras samtal.


- Trevligt att ha dig här Justin, jag tror det är första gången du är här. Sa Tray intervjuaren.
- Ja, det är kul att vara här. Och det är första gången jag är här. Svarade Justin med ett leende.
- Vi ska försöka att inte prata allt för mycket om ditt privata liv. Eftersom du inte gillar det, får man fråga varför?
- Jag är känd för min musik och det är de jag vill prata om. Inte vem eller vilka jag har varit tillsammans med. Det är inte därför jag är här för att prata om sånt, utan jag vill snacka om musiken.
- Okej det respekterar jag helt och hållet. Men jag måste ställa en fråga som är privat, du behöver inte svara om du inte vill.

- Okej, fråga på. Svarade Justin med ett leende som smittade av sig för jag satt och log stort hela tiden.
- Allyson Stevens, ni har varit tillsammans. Sen tog det slut för ett litet tag sedan. Men min fråga är om ni är tillsammans igen? För hon följde med dig hit och sitter här i studion. Sen finns det också bilder på när du överraskade henne i Hawaii på hennes födelsedag efter du hade varit på turné. Sa Tray och jag suckade lite. Hade hoppats på att det inte skulle komma några frågor om mig.
- Det stämmer att jag överraskade henne i Hawaii. Vi hade inte snackat på ett tag efter uppbrottet mellan oss. Men jag ville inte missa hennes födelsedag. Så tillsammans med Alfredo flög vi till Hawaii direkt efter min turné. Med hjälp av Ally's kompis visste vi precis vart dem var. Så vi gick ner till stranden när dem var där och åkte vattenskoter. Svarade Justin och undvek att svara på frågan om vi var tillsammans eller inte. Vilket Tray inte missade.
- Så det var romantiskt alltså? Du åkte och överraskade henne sen hittade ni tillbaks till varann. Frågade Tray och flinade lite. Justin blev lite generad och skrattade till lite nervöst.
- Vi försöker ta en dag i taget. Men för tillfället släpper jag inte taget om henne. Svarade Justin och blinkade med ena ögat mot mig.
- Awww... Sa alla i studion och jag rodnade.
- Hoppas det var svaret på din fråga Tray. Sa Justin och skrattade lite.
- Det var de. Hoppas ni håller ihop denna gången.




Marielle skrev början, för att sedan låta Emma avsluta det hela. :) Kommentera nu, novellen börjar ju lida mot sitt slut. :(


Kommentarer♥
Postat av: Anonym

GRYMT!!

2012-03-11 @ 19:27:53
Postat av: Miss Awesome

FY FAN VAD ÄCKLIGT! Den där Marielle behöver verkligen skaffa sig ett liv... Eller åtminstone hittar någon som vill göra dem där äckliga sakerna med, så att hon kan sluta fantisera om det 24/7.

2012-03-11 @ 19:49:34
Postat av: Becka

Grymt bra!

2012-03-11 @ 19:59:42
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: louise

Men snälla du där som skrev om marielle , du kan fan skaffa dig ett liv istället för att trakesera andra !



Om du nu tycker så, behöver du inte kommentera det!



BTW: vill inte att novellen ska ta slut för den är sjukt bra :)

2012-03-11 @ 20:05:52
Postat av: Anonym

Håller med marielle är fan äcklig!!!!!!!! Kolla bilderna asså WTF!!

2012-03-11 @ 20:52:57
Postat av: elin

Anonyma jävlar, låt henne vara. Om ni blir så jävla äcklade måste ni ju läsa, och absolut inte kommentera.

Hon har talang, låt henne visa den också.

2012-03-11 @ 21:16:30
URL: http://ealr.blogg.se/
Postat av: Nivine

Ni som kommenterar anonymt, om ni inte gillar bloggen varför är ni här då? jag menar det är ju ingen som tvingar er att läsa/kolla denna blogg!

Jag tyckte det var grymt bra skrivet! Älskar att ni skriver som ni gör & marielle, du är helt jävla fantastisk! Skit i vad folk skriver!

En stor kram från mig! <3

2012-03-11 @ 22:10:12
URL: http://nivines.blogg.se/
Postat av: victoria

Ni som säger så om Marielle, JÄVLA SYK UNGAR! Vad fan tror ni ? Jag hoppas ni alla dör oskulda bara för det nu! fan ni kommer fan och med också suga kuk någon gång, kommer säkert bli playboy människor, då fan ska ni inte klaga!!!!

2012-03-11 @ 22:39:02
Postat av: Linn

Jätte bra del som alltid, gillar verkligen hur ni skriver och vill inte att den ska ta slut :) det här om att många skriver att Marielle är äcklig, ne jag tycker det är bra med folk som vågar skriva om sånt, ist för bara "dom gjorde det" hahaha... men dock skulle jag kunna klara mig utan bilderna, det blir lite för mkt med tanke på vad det är för typ av novell :) men det är ju vad jag tycker bara :)

2012-03-11 @ 23:13:15
Postat av: ronja

AWESOME <3<3<3<3<3<3<3

2012-03-11 @ 23:35:40
Postat av: Anonym

Asssåååååå marielle är sjuk okej vadå talang?

2012-03-12 @ 00:17:16
Postat av: Anonym

Jag visasade marielles blogg för min kille och denna han kalla henne psykopat och äcklig pervers jävel!!!

2012-03-12 @ 00:18:37
Postat av: ellen

MArielle skit i dom där Anonyma! Du är sååååå fega för att dom inte vågar lägga ut sina namn! Du skriver väl en ny sen? :)

2012-03-12 @ 07:28:30
URL: http://celebnovels.webblogg.se/
Postat av: Felizia

Skit i dom där anonyma jävlarna! Det är så mycket bättre än bara skriva " och sen gjorde dom det..."

DOM I NOVELLEN ÄR TONÅRINGAR, TONÅRINGAR HAR SEX! Inte som dom som kommenterade som säkert är typ 9 år....

2012-03-12 @ 15:59:29
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: rt

Hur vet ni ens om det är Marielle som ha valt bilderna?

Hahahh omg vilka töntar som finns... OM novellen inte passar er kan ni sticka. Ingen har tvingat er läsa novellen eller att klicka in i bloggen och kommentera skit -.- Både Marielle och Emma skriver skitbra och tror inte ens dom kommer bry sig om era fittiga kommentarer. Ingen kommer dö oskuld förutom dom som har fobi mot sex eller tycker det är äckligt.

2012-03-12 @ 20:33:07
Postat av: Alizzdream

Snälla patetiska anonyma människor, skaffa er ett liv, Och förbli oskuld i resten av era liv, det är ju sorgligt hur patetiskt det är att skriva att någon är psykisk för att hon vågar skriva hur de gjorde det!

Men men, sjukt bra!

Emma och Marielle jag avgudar er ni är bäst!

2012-03-12 @ 21:54:47
URL: http://biebersecret.blogg.se/
Postat av: Sara

För alla anonyma så borde ni veta en grej, det finns något som kallas för liv. Ni borde skaffa ett.

2012-03-12 @ 23:19:36
URL: http://jbieberstoriies.blogg.se/
Postat av: amie

jag har läst novellen sen den började och jag tytcker att det är bra att den börjar mogna alltså att man bara ite skriver '' och så hade dom det '' att ni beskvier tycker det är jukt bra ! skit i allt hat om dom anonyma det är naturligt att ha sex ! dom som skriver dom där anonyma sakerna är säkert p10 / p12 seriöst om ni tycker det är snuskigt sluta läsa för då vet ni att det inte är en novell för er helt enkelt?

tror att emma känner igen mina kommentarer ? har kommenterat ganska ofta haha och har hållit mig fast vid denna novell! :D <3

2012-03-13 @ 17:07:05
URL: http://lokiietokiie.blogg.se/
Postat av: Kristina

Era idioter!! Vafan sägeru om Marielle?! Perves kan du vara själv din horunge, du får välja att stanna kvar och hålla din jävla käft stängd eller så taggaru från bloggen!



Den va skit bra<333 vill inte att den ska ta slut:'(

2012-03-13 @ 18:35:40
Postat av: Meissa(RANDOM NAMN I KNOW)

Läser alltid när de kommer nytt, fast kommenterar aldrig hehe.. men jag älskar berättelsen över hela mitt hjärta även om ja inte är en belibiber :D eller hur de stavas :S

2012-03-13 @ 20:26:09
Postat av: Meissa(RANDOM NAMN I KNOW)

Läser alltid när de kommer nytt, fast kommenterar aldrig hehe.. men jag älskar berättelsen över hela mitt hjärta även om ja inte är en belibiber :D eller hur de stavas :S

2012-03-13 @ 20:26:25
Postat av: Josefin

Kära "anonyma". Jag kan slå vad 1000 spänn på att båda ni är oskulder, och dessutom skulle jag vilja lära er lite sexualkunskap. Det är sådär ni är gjorda, så kalla era föräldrar äckliga isåfall som faktiskt gör det i verkligheten.

2012-03-13 @ 22:57:34
URL: http://josefinlife.blogg.se/
Postat av: Anonym

HAHAHHAHAHA IRONISKT ATT JAG INTE ÄR OSKDULD OCH HAR POJKVÄN -.-

2012-03-13 @ 23:37:25
Postat av: Kristina

Haha me FAN pratar du om då din lilla anonyma jävel?! OM du nte är oskuld vrf sägeru så till Marielle?!! Din pojkvän har säkert knullat skiten ur dig, Och om det var äckligt vrf knullar du då med din cp störda pojkvän?! Pågud om ja får veta vem du är din patetiska jävel......

2012-03-14 @ 18:09:24
Postat av: Hanna♥

Skit i de anonyma personerna. Jag menar, vad skulle denna novell vara utan sexscenerna?

Btw så älskar jag den här novellen och vill inte att den ska sluta :D♥

2012-03-15 @ 07:25:49
URL: http://lifeaccordingtomeee.blogg.se/
Postat av: Meissa(RANDOM NAMN I KNOW)

Helt jävla störda är de dära anonyma jävlarna. Skit i dem och skriv mer! Ni är bara för underbara! Mera vill vi ha !! :D Det finns INGET äckligt med att knulla. Om det var så skulle det nog inte finnas människor kvar!!!

2012-03-15 @ 16:14:39
Postat av: Anonym

Välfigt bra kapitel! Och jag tycker inte du borde ta illa upp Marielle, för du är unik som vågar skriva sexscenerna! Min personliga åsikt är att det är as bra och inte bah: och så gjorde dom DET. Men bilderna klarar men sig utan... Heheheh

2012-03-15 @ 23:57:06
Postat av: Jooooosephine

grymt!!! men vad hittar du alla rörliga bilder? :) alltså inte då just sånna bilder, heheeheheh men vilken hemsida finns det rörliga bilder? hehehee, tacksam för svar!! <3

2012-03-16 @ 17:54:44
Postat av: Anonym

Jättebra (:

När kommer nästa kapitel? :D

2012-03-16 @ 18:00:51
Postat av: Sonja

Haha, fan va bra du är tjejen! :D Skit i alla hat kommentarer de är bara idioter! :D Jag diggar dig! Vill du göra ett länkbyte, please kolla in på min novell..Skulle betyda sjukt mycket:D

2012-03-20 @ 07:11:18
URL: http://jssmn.blogg.se/
Postat av: isadora

Skit bra<3

när kommer nästa del?<3

2012-03-21 @ 20:52:54
Postat av: Anonym

Asså serri sluta klaga Marielle tror ni det är så jävla lätt att skriva ett sånt kapitell tjejen har talang sluta klaga och ni som säger att det här är äckligt borde nog läsa justin bieber fanfiction lite mer för det här är inte äckligt jämnfört med fanfiction ,skitbra blogg ,när kommer nästa del?

2012-03-23 @ 14:42:23
Postat av: Anonym

↑postad av mirri ;)

2012-03-23 @ 14:45:31
Postat av: Josse

hej, jag undrar om du vill göra ett länkbyte? :)

2012-03-26 @ 13:35:30
URL: http://storiesbymeee.blogg.se/
Postat av: Olivia

grym blogg, helt klart 2 på min lista. (Efter firststeptwoforever) och jag vet att hon skriver här men det är inte det. Har alltid älskat denna blogg..

Jag vill bara att det ska komma mer kapitel.

Snälla skriv mer, och när denna novell är slut, för guds skull gör en ny. <3

2012-03-26 @ 21:32:09
URL: http://anotherbiebernovel.blogg.se/

Kommentera här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0